Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
[link] health system
-
Cyberbeni
addikt
elvileg 2011 végére tervezik, meg lesz 2 kiegészítő is.
[link] -
Cyberbeni
addikt
-
Cyberbeni
addikt
válasz Brown ügynök #2144 üzenetére
remélem azért egy G105M-en is eldöcög majd
-
Cyberbeni
addikt
válasz Brown ügynök #2168 üzenetére
ráadásul csak akkor lesz velünk, ha nincs más játékos (és persze pvp-ben sem fog segíteni)
-
Cyberbeni
addikt
-
Cyberbeni
addikt
ha elkezdődik az open beta, akkor itt meg itt élő streamen fog menni. (utóbbi minőségibb, meg már játszik a bétával, csak amíg nem open, addig nem streamelheti, előbbiről csak annyit tudok, hogy elvileg 24/7 azt fogja tolni, most meg néha mh-el diablo 2-zik hc-ben)
meg gondolom még lesz egy pár diablo3-as twitchTV stream[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz mongoose123 #2395 üzenetére
bontatlanul szerintem sokkal többet ér ennél. bár gondolom senki nem akarja eladni
-
Cyberbeni
addikt
válasz mongoose123 #2555 üzenetére
az eddig oké, de lehet e használni az összes receptet az összes karival
-
Cyberbeni
addikt
én úgy tudom, hogy még mindig áll az, hogy nem lesznek immunok. persze az új skillrendszerrel nyugodtan lehetne, mert így sem lenne az, hogy egy karakter nem tud mindent megölni hellen (hiszen lesz mindenfajta skillünk meg rúnánk)
crafthoz meg sosem elég az alapanyag, ha van olyan alapanyag, ami főleg/csak rúnából esik, akkor mindig fognak kelleni rúnák. -
-
Cyberbeni
addikt
tudom, azért írtam.
barbárral meg elég csak végigugrálni az ellenfelek fején, és instant win. csak kár, hogy cd van rá. ahogy láttam, főleg a sok cd lesz a gond, nem az hogy kevés a mana/egyéb. szerintem/remélem ezen még hangolni fognak.
@havasa: mindenki csak azt a cuccot fogja látni, ami neki esik. plusz azt mindenki látja, amit valaki eldob. (de mindjárt kitagadunk a fórumról, ha ennyire nem követed az infókat )[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
szerintem valami hasonló lesz az első karim: [link]
-
Cyberbeni
addikt
válasz JNashville #3047 üzenetére
nekem úgy jött le a videókból, hogy azok csak +-t adnak, és nem is kellenek, hogy tudj nyilazni
-
-
Cyberbeni
addikt
egyébként észrevette már valaki, hogy crafting materialból csak assorted fragment craftolható? (nightmare legelső cucc). gondolom common scrapből lehet majd bizonyos számút összerakni, de az a fura, hogy többihez nincs odaírva. ha viszont a jobb cuccokat csak inferno-n szétbontott cuccokból lehet szerezni, akkor az elején csak annyit érdemes szétbontani, hogy ami kell, azt ki tudd craftolni, a többi viszont pénznek megy.
persze azis lehet, hogy a többihez felejtették el odaírni -
Cyberbeni
addikt
eddig az volt a baj, hogy OP, mostmeg hogy UP. de a számok alapján a játék végén sokkal többet fog sebezni a wizard, mint ami eddig volt, csak a játék elején már nem annyira erős (vagy lehet, hogy nem változik a sebzése az elején az előzőhöz képest, csak mondjuk 5-10 szinten, ha nem cserélsz fegyvert)
de ezek szerint akkor minél lassabb fegyvert kell keresni wizard-nak, meg egyéb karinak, akinek csak a cast speed számít? (mármint ha hasonló a dps) vagy pedig az attack speed is beleszámít?
egyébként ahogy láttam, fegyveren nem lesz mf (legalábbis ah-ban csak armornak lehet olyan feltételt megadni, h mf), ami kompenzálja azt, hogy rendes spell dmg-hez nagy sebzésű fegyó kell. (magyarán a mf leech wizardok is rendesen tudnak majd sebezni, nem 5-10 dmg dagger of +1500mf fegyójuk lesz) -
Cyberbeni
addikt
ha vannak tanky karakterek a bandában, akkor semmi, viszont ha egyedül megy infernon, akkor egy közepes csapat mezei monster
akkor viszont úgy kell fegyvert választani, hogy ne 5attack/sec-je legyen, mert akkor nagyon hamar elfogy az arcane power. meg ugye ne 0,1 attack/sec, mert akkor meg ha az első csapással nem találsz el mindenkit, akkor elég sokat megütnek, amíg újra tudsz ütni/varázsolni[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz FehérHolló #3136 üzenetére
azért van egy két jó set, pl: natalya set, csak nem azzal a fegyverrel(mivel 5 tárgyért nem ad + bónuszt), hanem ezzel a kettővel: [link]
valami azt súgja, hogy ez nagyon értékes lesz: [link][ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz FehérHolló #3138 üzenetére
jaaaaa, számomra nem volt kérdés, hogy lesznek
wizardnak amúgy szerintem ez a legjobb fegyver: [link]
esetleg arról tud valaki valamit, hogy a DH tud majd két egykezes nyílpuska mellé még quivert is cipelni? csak mert sehol nem írják, viszont attól félek, hogy nem -
Cyberbeni
addikt
a 3. részben már főleg a hack n slash rész a domináns, nem az rpg elemek. (tehát nem kell azon aggódnod, hogy most ugyan magic missile mindennél jobb, viszont 5 szint múlva már arcane orbbal mindenkit írthatnál)
ezért is nem vettem meg az obliviont, mert ott ugye figyelni kell, hogy miből mennyit fejlődsz, nekem meg az a fontos, hogy menjen a gyilkolás orrba-szájba. torchlighttal sem játszottam olyan sokat, pedig ott nem sokat számított, hogy milyen builddel mentél, viszont nem volt coop. (többször is elkezdtem, csak mindig meguntam, amikor meg legközelebb felraktam, akkor meg már nem volt meg a mentés, de legalább legnehezebb szinten az elején sem volt már olyan könnyű (jó, nem voltak gondjaim, de d2 players 8-ban is elég könyyű az elején(még könnyebb is, mert jobban fejlődsz)) -
Cyberbeni
addikt
wowhoz viszont van egy csomó addon
de remélem diablo-hoz nem lesznek addonok, mert az elvenné az egyszerű mégis pokolian nehéz játék élményét(legalábbis infernora azt mondták, hogy az lesz). modokat kicsit sajnálom, de diablo2-ben is sokkal kevesebbet játszottam moddal, mint az alap játékkal -
Cyberbeni
addikt
válasz Wolverine #3190 üzenetére
battle.neten eddig se lehetet moddolt gémmel menni, de ha csinálnak mapot hozzá, akkor lehet hogy lesz non-official offline mode. (ami miatt nem bannolhatnak, mert ugye akkor a rendes játékot indítod, amikor felmész bnetre)
és azért lehet max négyen menni, mert az egy kerek szám, és más coop játékokban már bevált (pl l4d) -
Cyberbeni
addikt
válasz Wolverine #3198 üzenetére
ja, végülis starcraft 2-vel is csak starcrack launcher-rel lehetett bétakulcs nélkül offline játszani (skirmish), meg replayeket nézni
de itt ugye nem nálunk vannak a mapok, meg lehet, hogy az ellenfelek sem, szóval csak annyi a kérdés, hogy az megoldható e.
persze ez nem változtat azon, hogy meg fogom venni, csak jó lenne az a lehetőség, hogy offline is lehessen tolni, meg esetleg modokkal játszani a rendes játék mellett. -
Cyberbeni
addikt
válasz Wolverine #3204 üzenetére
from dust-on egy nap alatt feltörték a drm-et, és elvileg eltávolították/eltávolítják egy patchel róla, hogy akinek eredetiben van, az ne szopjon. [link] - bár nem írja, hogy ez volt az oka, de kb mindenki tudja
nos, ha valaki feltöri a diablo 3-as drm-et, és esetleg még a mapgenerátort is beleépíti, akkor lehet, hogy blizzard rájön, hogy aki ingyen akar játszani vele, az úgyis ingyen fog játszani, és azoknak is engedi az offline játékot, akiknek eredetiben van meg.
persze ehez mindkét feltételnek teljesülnie kell. -
Cyberbeni
addikt
válasz Wolverine #3209 üzenetére
beírod a felhasználót meg a jelszót, amikor elindítod a játékot, ez a drm
pl ha épp olyan helyre mész, ahol nincs net, vagy ha unod, hogy laggol a battle.net. de ha max 30+ óránként 1-szer veszek észre egy kis lagot, akkor nem para. persze ha ez épp hc-ben történik, akkor szívroham, meg ha meg is halok, akkor az persze kivétel -
Cyberbeni
addikt
stfu
ez mindenkinek szól, ha folytatni akarjátok, arra ott a privátu.i.: ez nem bug, direkt van így. a ping miatt csak idegesítőbb lenne, így legalább kiszámítható, max lanban lenne értelme, hogy más legyen.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest