Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz ProEvoFan #46896 üzenetére
miért lenne borzalmas csapatban? csak nem filléres karival kell menni, és akkor nem halsz meg, amikor ráteleportálsz.
de engem nem zavar, hogy neked 3-5-ször annyi ideig tart megölni bármit, plusz sokkal lassabban sétálsz, mint egy dt barb. szóval ha időmilliomos vagy, akkor teljesen jó a frevenge barb. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz vhunor #46805 üzenetére
szerintem egy minimális LoH (400-500) mindenképp kell. most én rendet használok revenge helyett, mert még nincs meg az utolsó rúna, a provocation (35-ös HC barb), és ha csak 2-3 mob van, szopatós.
amúgy minek használsz bash clobbert? bossokat nem tudsz basholni infernón, az eliteket is csak nagyon kevés ideig.
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Sirandrish
legenda
válasz Cyberbeni #46901 üzenetére
Nem akarok belefolyni mert párszor elmondtam már a véleményemet meg igazából eddig sem érdekelt DE AZ NEM CSAPATJÁTÉK hogy 3 ember a városba áll és a DT füttyszavára vár..ezt te sem gondolod komolyan..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SSJPeter
őstag
válasz Sirandrish #46900 üzenetére
Az nagyon szép.
Megkérdezhetem mennyi most egy olyan kard?
Nagyon über cucc.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #46901 üzenetére
1. a WW-dt barbi még mindig nem a csapatjáték nagybecsű szobra. Ha sofőr kell akkor jó, DPS kariknak supportra nem jó. Ha meg DPS kari akkor ugyi nem 20-30k DPS kell hanem kicsit több. Akkor legalább van szerepe a csapatban. Gyengébb DPS-sel kicsit felemás. Nem baj az, de nem kifejezetten csapatjátékra termett... Ha meg elvárod más kasztoktól a jó strapabírást és jó DPS-t akkor neked is kellene szolgáltatnod ugyanazt. Persze ha kicsit erősítetted az igényességet és már nem olyan zsenge a sebzésed akkor elnézést!
2. A sebesség nem a DT-WW barbi sajátja. Bármelyik barbi lehet fürge ha sprintet használ. Crit alapú fury töltéshez emellett az egyik legkényelmesebb erőforrás is. Végtelen yetim nincs, de (közel) végtelen spuri az igen. Kivéve ha visszatérek a szajréért, mert akkor néha elfogy az üzemanyagBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
drk88
senior tag
Valaki tud Radiant Star Emeraldot craftolni?
-
Sirandrish
legenda
308 óra után az első setes cuccom!
Ér ez most valamit?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RockHaRD
addikt
válasz Sirandrish #46911 üzenetére
pár millát tuti...
jó kis dex + mov speed, meg lot of all res... jó kis cucc ez (armor sem elhanyagolható)
-
Ren Hoek
veterán
válasz Bencus88 #46908 üzenetére
Azért azt hozzátenném, itt még nem hallottunk olyanról akit átvertek volna így.
Ha vaterán veszed ott vannak az értékelései, személyesen elmész érte és átveszed.
Szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy egy személyes találkozó és lakcím után átverjen úgy, hogy vaterán csak pozitív értékelései vannak. Ph-n nem tudom, itt láttunk már pár agyatlan, rosszakaró, vagy csaló embert, akivel nem szívesen közösködnék. Szvsz kerüld. Vaterában én megbíznék, vagy PH!-sban is, ha ismert a neve.Egyedül akkor lehet problem, ha elrontod az accod, vagy valamiért letiltják. Akkor ugyanis csak az eredeti tulaj személyiével és a dobozzal lehet visszakapni (Valamikor egyszerűbb)
de ilyen nem nagyon fog előfordulni, ha raksz egy authentikátort az acc-ra, és nem csalsz, botozol.[ Szerkesztve ]
-
sunnymarcell
aktív tag
kár hogy az a strength nem vitality, mert akkor annyiért el tudnád adni, hogy annyiból az unokáid is megélnek.
keress rá AH-ban, 10-15 millát érhet szerintem, de nem sokan vesznek még új setes cuccokat, mert tudják hogy overpriced minden és fél hónap után már utánad dobják az ilyeneket fillérekért
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Pár millát?...loooooool....
Inkább engem kérdezz TSen
Ez 35+ millió!!!!(#46914) sunnymarcell és (#46912) G^zC^mp€r.
Kicsit járjatok utána a dolgoknak mielőtt tollba (billenyüzetbe, micsoda képzavar...) vetitek a gondolataitokat....[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz maross #46915 üzenetére
eleve hülyén csinálják a sellerek ebay-en... van kb 5 csapat minimum, akik ha összebeszélnének, akkor sokkal jobb profitot tudnnának csinálni
most az van, hogy egyik adja 10,-ért, akkor a másik meglátja, adja 9-ért, aztán megint alá, aztán megint fel
hullámzik összevissza.
nekem a legutolsó az egy mákos rétes volt, 40 millát 50€-ért... másnap lement kb felére az arany...
-
Blizz
őstag
Mi okozhat folyamatos FPS laggot? 1.0.4 óta van ez
No mistakes, just happy little accidents
-
DjDanee87
addikt
Na végre, csak meglett az első legend 1.0.4 után: [link]
Kár hogy ilyen kaki
-
mar_tin
tag
Nekem 1.02 -óta csak egyre rosszabb lett. 1.03 után már minimum grafikán (csak a textúra felbontás van high beállításon) megy csak 1920x1080 -ban (még a D3Prefs ben is át kellett állítani a HardwareClass paramátert 1 -re.).
Az eredeti játék full grafikán antialias -al ment simán azóta meg már, ha csak az árányékot bekapcsolom szaggat. Nem tudom hogy lehetett így elrontani, de én már belenyugodtam.
Megoldást nem találtam rá sajnos. -
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #46909 üzenetére
A sprint ha nem spuris-ww karival vagy akkor elég "kényelmi skill". Pár buildben nincs rá hely. Persze act 1-2-n lehet rá szorítani. Oda elig is a spuri esetenként vagy az alaptámadás... Nem menekülni kell, hanem helyezkedni. Arra meg ott a leap.
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #46879 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... nagyon durva ...
-
Ren Hoek
veterán
válasz vendingo #46923 üzenetére
Nekem is laggol. Inkább mikrolag. Felraktam egy korábbi drivert is. Azzal se jobb. 4 mag, SSD, és egy GTX460-as 768 VGA-val. Levettem a V-sync-et, de attól meg herótom van, mert szétesik a kép ha nem 60 hz.
Bioshock pl pöccre ment ezen a konfigon, hiper szuper graffal V-SYNC mellett. Igaz kisebb felbontáson. D3 meg beszaggat ezzel a grafikával (Amivel semmi bajom nincs, mert hangulatos,stílusos de attól még 2008-as szint kb)
Igazából leszarom, mert fut így is, engem nem zavar ha röcög néha a mikrolagtól, de az fix, hogy az egyik patch rontott rajta nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Nem tudok belépni az rmah-ba. Kiirja, hogy bannolva lettem és lépjek kapcsolatba a supportal. Mi az isten verése ez már megint?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Ren Hoek
veterán
válasz Cyberbeni #46930 üzenetére
Ez biztos?
Levettem 30-ra a fore FPS-t és érezhetően képkockásabb, mint 60-as fore FPS-nél.Tehát szerintem Vsync-el nekem 60-on megy, mivel a monitornak is annyi a hz-e.
Azért a 30 FPS-t kilátnám ha annyival menne....(#46931) vendingo_ Radeonokkal nincs is probléma. nVidiákat nem szereti.
Lehet még megpróbálok egy másik drivert... de most nincs kedvem installálgatni, mert fore 15 fps és ablakban futtatom inkább. Csak AH miatt lépek be néha... 5 para level után meguntam.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cyberbeni #46930 üzenetére
A vsync az 60, szerintem.
De majd Nekem is kell valamit állítani, mert az nem állapot, h amikor nagy "hent" van, akkor lényegében képregényt látok...
Ren Hoek: Nálam HD7770 CFx-el van azért néhol képregény. Bár akkor valszeg beállítási gond lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #46926 üzenetére
Hé banyek! Ez az én dumám! Már idézel is? Nagy ember lettem
Tanknál gyenge gold támogatásnál talán nincs rá szükség. Minden olyan buildben ahol aktív fury használó a fő skill (vagy a "végső fegyver") + crittel pótlod a furyt, oda hasznos lehet. Nem feltétlen létszükséglet, de kényelmes fix fury pótlás. Amilyen hülyék a monsterek úgyis belemásznak a szélbe mikor feléd cammognak
A fury felhasználó skill nem csak ww lehet, hanem seismic, vagy overpower, vagy earthquake vagy bármi más (bár utóbbi a hosszú cd miatt nem annyira jellemző).edit: nem, nem a "bármi más" az utóbbi, hanem az earthquake
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
SLYM
veterán
válasz Sirandrish #46835 üzenetére
és egyedül? mondjuk nem tudom hány millát érnek a cuccok rajtam, de hogy még nagyon messze vagyok a harmadik akttól is, az tuti [link]
-
looser
addikt
A főszereplő lány az Agymenőkből (The Big Bang Theory).
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
RockHaRD
addikt
találtam az előbb egy flawless star topaz design-t...
ez az első design, amit találtam, észre se vettem, csak amikor mentem vissza a városba a teli tatyót üríteni
akkor nézem, hogy wtf, miért van nálam tome of jewelcraft?
-
warcat
veterán
válasz Gyuri27 #46942 üzenetére
Ha kaptál már account lockot, mint pl én mert UK-ra volt regelve az acc,és gyanusnak vette,hogy nem ottani IPról ment az eladás,akkor van ez,még ha az accountot fel is oldják később.
Tényleg annyi a dolgod,hogy írsz supportnak, kérik az adataidat,aztán feloldják a bannt,ha csak a 'gyanús viselkedés' volt az oka.
Nem tudom most hétvégén mi a helyzet,de nekem csütörtökön olyan 40 perc után válaszoltak és tisztáztuk a dolgot.EA: It's in the crate!
-
SSJPeter
őstag
válasz sunnymarcell #46922 üzenetére
Vesznek IK armort, a szemem láttára vittek el egyet 600M ért...
Amúgy meg nem hiszem, hogy nagyon lemegy az ára, a jó árban lévő szett cuccokat hamar elviszik, utánpótlás meg még sokáig nincs.
Let’s go Brandon!
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
- MACBOOKOK :)ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest