Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
ilyen statokkal legalább act2-t csukott szemmel kéne bírnod.
én ezzel szoktam néha act2-t farmolni (act3-ban van esély arra, hogy meghalok, meg dmg miatt lassabb is), de ghom kivételével bármilyen ellenfelet le lehet vele győzni(kevés dmg enrage előtti megöléshez, és a fingban meg lefele megy az élet), meg az sem árt, ha az enchantressed full intes gearben van egy szép kétkezes fejszével (enyém most ilyen 3,6k dps csak talált cuccokkal) -
Cyberbeni
addikt
@Neró: near death experience lószart sem ér. ha befalaznak és alád raknak valamit, amibe belehalsz, akkor az a +35% sem fog megmenteni (bár transcendence sem olyan szuperjó, de legalább még használható valamennyire)
deadly reach-ből meg keen eye-on kívül egy használható rúna sincs.
thunderclap alapból többet sebez single targetre(3 támadás 3*110+2*35=400, deadly reachnél 3*110*1.18=389, ráadásul nagyobb attack speedje van a fist of thundernek), és sima mobok ellen is jobb a knockback miatt (megszakítja a támadást), meg több életet kapsz vissza life on hitből
ha bekerítenek, akkor blazing wrath pont lószart sem ér, penitent flame meg bossokon kívül mindenkire hat
blind még használható, de nekem jobban bejött a sweeping wind -
Lézerparaszt
őstag
-
persil
nagyúr
Nekem teljesen jól látszik, és minden a helyén van.
Csak bidelni és vásárolni nem tudok a "nagy forgalomra" hivatkozva.Amúgy már ezerötszázszor el lett mondva, hogy nem vész el semmi(és át sem alakul).
Minden ott van a helyén, csak legfeljebb nem látod most, mert leállt/karbantartás alatt van az aukciós ház.Ne parázzatok már.
Komolyan minden áldott alkalommal, amikor megáll az AH hatszázan leírják, hogy jaj jaj elvesztek a cuccaim.
Nem veszett el semmit, ott van.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
Tekintettel arra, hogy Ghom-ig minden probléma nélkül eljutottam, szerintem meg megéri...
"és pajzsal sokkal több statot lehet szerezni"
Nekem van 200+dex és 100+ vit az off hand-en, legfeljebb resist-et tudnék még szerezni, de az meg így sem kevés.
Nekem többet ér az extra dodge a dual wield-ből, az atk speed és a sokkal magasabb dps.Az a pajzs, amin meg van 100+ resist, 150+ dex, 150+vit, meg egy 20as block chance az meg kb megfizetethetetlen.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
-
mikromanus
veterán
Budget barb kijön kb félmillából is azt hiszem. Ez mondjuk nem tudom melyik build lehet, de szerintem a szaladgálós pörgettyűs critre gyúrós jellegű.
Tank build is kihozható olcsón. Ezzel vagy csapatban nyomulsz, vagy egyedül. Lecsapni nem tudnak, de lehet kicsit lassúcska lesz míg jobb cuccokat nem szerzel
(#35509) Cyberbeni
Már miért ne adna pluszt. Van épp elég kiáltás és plusz. Majd jól megosztoznak. Lehet allres-dodge-extradam kiáltás is mindenkinek so-sok extra armorral.
Barbár + DH kombó szerintem nagyon működőképes. Ilyennel már nyomultunk elég sokat. Nem tudom, hogy a monk jobb-e, de nekem olyan kis tündibündi csöppségnek tűnenk. Főként WotB hatása alatt[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DjDanee87
addikt
"eddig több 63-as item esett 1 ben mint összesen a 2-3-4-ben"
A blizz által megadott %-ok érvényesek minden kiesett tárgyra. Miért gondolom azt, hogy te csak a sárgákat nézted? Az csak töredéke az összes kieső tárgynak (beleértve a fehér/szürke itemeket is), tehát abból következtetést levonni nem lehet. Lehet holnap is mész act4et és csupa level 50-59 fehér és level 63 sárga fog esni.
"act4-be lvl 52-53 is esett..."
Minden act-ban eshet level 50es item is akár. -
Cyberbeni
addikt
igen, de csak 6 statosat éri meg bármiből is craftolni (alapból nem tudja őket a kovács, hanem meg kell találni/venni a receptet)
@frame>24: akkor valamit elég rosszul csinálsz, én simán megkeresek pármilliót csak abból, hogy szar itemek esnek meg egy-két ilvl63-as rare. (meg ilvl60+ ékszer)
ezek persze lehet, hogy nagyon keveset érnek vagy nagyon sokat, de ez már legyen annak a baja/öröme, aki megveszi tőlem unidként.[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest