Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz Nordic #46198 üzenetére
Igen, jó kis skill, nálam már kihagyhatatlan a buildből és annyiban még a leap-nél is jobb, hogy akkor is lehet vele chargolni, ha jailer miatt nem tudsz mozogni, mert ahogy mondod, charge közben immunis vagy mindenre.
Bár elvileg most már talán a leap-el is ki lehet ugrani a jail-ből.(#46200) Thrawn:
Én sem aggódok, egyszer biztos fog esni, eddig is esett vagy másfél tucat és ha esik akkor már jó eséllyel értékes lesz.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
mikromanus
veterán
Hm... A rend az most nem critel, vagy valami rejtett mód számolgat? Be van állítva a sebzéskiírás, 53% crit chance volt rajtam. Direkt szar fegyvert tettem a mancsba, hogy az ellen sokat bírjon. 8 db critet sütöttem el 6 különböző helyen egymás után és semelyik se villant sárgán. Ez bug, vagy az ilyen x ideig sebzéses skilleknél nincs critelés vagy van csak nem jelzi sehogy?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mpierre
veterán
válasz hackeeeee #46189 üzenetére
Alapból én is 2 karddal tolom, kivétel ha tankolok, akkor kell a pajzs.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
válasz mikromanus #46204 üzenetére
- Rend tick damage is constant, based on average damage. Weapon damage range doesn't randomize Rend damage. (Note that damage displayed is rounded, so it's normal to see varying numbers as fractions are carried over.)
- Rend can crit; I normally did 13 damage per tick, and I saw ticks of 25 (I had the Ruthless passive for +100% damage crits).
- Rend crits are on cast, not per tick. When I saw 25's, it was for the whole duration.
- Rend crits are per hit, not all hits at once. Had a champion pack of 4, two of them got crit damage and died, two survived from normal damage.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mikromanus
veterán
válasz Nordic #46205 üzenetére
A patch alapján ugyanúgy egyszeri menekülésre használható a leap mint a charge:
◦Leap (db)
■Can now be used while immobilized by crowd control effects (such as Jailer)
■Note: Leap will not break CC effects, but that it can still be used while under the effectHa meg már ellőtted és megint kezd baj lenni, akkor jöhet a yeti
(#46210) maross
Köszi. Akkor kritel csak nincs "sárga" jelzés rá? Mert biza' az egy szem se akadt a több tucat monsternél akit szépen elkaptam vele...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #46201 üzenetére
Ja hát UK-ban nemigen van lakcím igazoló, a számlák meg a párom nevére jönnek
szerk: amúgy már írtam, közben egyik haver MO-i telójára beregeltem, és a Paypalt is hozzá adtam, ám konkrétan azt nem találom, hol tudok feltölteni pénzt. Az add fundsnál nekem ez a lap jön be:
szer2: vagy az authenticatoros oldal ismét, de sem okostelefonom nincs, lévén retrozok, sem authentikátor nem kell 10 fontért. Akkor bukta van?
szerk3 A Blizz nyugodtan kezet foghat az Aplle-vel az agyonbiztosított f.szságaik miatt. A PP önmagában elég biztonságos ahhoz, hogy ne, vagy csak nehezen lehessen visszaélni vele, de ezek rádupláznak
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz #48613632 #46213 üzenetére
Kell autentikator, es teljesen jogosan (talan windowsossal is kibekkelheto, nem tudom, en vettem egyet boltbol). Minimum tizszer annyi asztalt dongeto ember lenne enelkul, aki kokemeny valutat szeretne viszont latni a velt vagy valos hulyesegeert.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
válasz D1Rect #46214 üzenetére
na erről a windowsos megoldásról mesélj légyszi
Nem baj, ha nem támogatott, de mégiscsak nonszensz, hogy kell 1M arany, ami 0.75 euro approx, ám ehhez a 0.75 euróhoz fel kell töltenem minimum 10 euróval, de hogy még egy authentikátort is vegyek újabb 10ért az tényleg kiveri nálam a biztit!!maross
Ne már, csomó fizetős játékkal játszom, és tudomásul veszem, hogy amit elköltöttem, az nem jön vissza. A WoT-n pl egyszer 2500 goldot egy rossz accra töltöttem, persze vertem a fejem a falba, de mit tudok tenni, hülye voltam, akkor az az én hibám. A mai napig meg van az acc, de nem használom. Persze nem akarok ebből vitát, nyilván biztonságosabb így, de kissé túlzás szvsz
Azt azért akkor sem értem, hogy ezek a kütyük miért nincsenek alap MS platformra, azaz PC-re?
szer2: De ha van vkinek eladó gold, akkor lehet velem bizniszelni
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Life on Hit a wizardnál, amikor folyamatosan sebez lézerrel, tehát nem üt, akkor nem kap hp-t?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Iginotus
addikt
Hum jól látom, hogy nem megy az ah? Ott a gomb rá tudok kattintani, de sem az aukcióimat nem látom sem a completed-et.
Plug and Pray... :)
-
thomeef
őstag
Ami ma reggel érkezett hotfix, olvastam egy olyat hogy az MF 300%-os capet kapott. Ez valorral együtt, vagy erre még a valor rájöhet?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
-
Iginotus
addikt
válasz ígyvanferi #46228 üzenetére
Ja msot eléggé összevissza megy, de reméljük megjavul estére.
Plug and Pray... :)
-
törölt tag
NEEEE!!! Miután hozzáadtam a kütyüt, természetesen még sms megerősítést is kér, ami haver telójára megy MO-ra!!! Beszarás bakker!!
-
Amur
addikt
Na felvettem egy +12% movement speed-es allres nélküli bakkancsot.
Találtam egy jó kis life on hit-es kardot,lecseréltem rá a pajzsot(a jó kis LOH mellé még str és vit is van rajta)
plusz kicsit átskilleztem a barbit:
earthquake lecserélve(hosszú cd miatt,bár a brutális sebzése tetszik,csak sokat mozgó elite-ek ellen használhatatlan)
helyette battlerage(nincs cd és +15% sebzést ad,a +30% sebzéses rúnát választottam hozzá)
valamint passzívból tough as nails helyett a weapon mastery(kardra +15% sebzés)
Ennek eredményeképpen dupla sebzés kapásból.(battle rage elsütése után).
WOTB-vel meg 54k
Így azért már gyorsan lehet haladni act1-ben,pörgetve a paragon levelt.
elite-ek hullanak még a wotb üzemmód felénél..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
vendingo
veterán
Esett egy legendary, de miközben szaladtam, hogy felvegyem, meghaltam.
Miután felélesztettek a társaim, már nem volt sehol. Ilyenkor mi van?
Ma rengeteg buggal találkoztam. Pl ultragyors teleportáló szörny, amit nem lehetett megölni. Azt csinálta, hogy mindig csak 1 másodpercig volt látható, akkor ránk vert egyet, és el is tünt, megint megjelent, megint ránk vert, megint eltűnt. Azt mondanom se kell, hogy a legkisebb ütése is halálos volt. Szerencsére spirit walk-ba kitudtam menekülni a helyszínről, a társaim meg rám teleportáltak.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zan
aktív tag
Emberek! Ne csináljátok már ezt...! Komolyan. Eddig a legtöbb embernek az volt a baja,hogy nem tudott tovább menni act3-ra,mert annyira lehetetlen volt számára. Itt most természetesen a casual gamereket értem;ugyebár abból van a több. Erre persze a noliferek többsége egyből kiakad,hogy ez nonszensz,meg hogy hell 2 lett az inferno-ból...! Kérdem én: akkor mit kellene csinálniuk??? Bármit csinálnak az valakinek nem fog tetszeni! Csak nyavajogni tudunk? Ne már! Ezzel senkit nem akarok bántani, csak nem értem! Legyetek szívesek elmagyarázni,hogy akkor mi lenne az ultimate solution?! Kíváncsian várok/unk (gondolom itt többen erre is kíváncsiak,nem csak arra,hogy miért sz@r a könnyítés!) (u.i.: eddig a nehezítéd volt baj,most az ellenkezője...vicc kat.)
Minél jobb, annál jobb!
-
prehistoric
csendes tag
Nekem semmi bajom az új helyzettel, de a régivel se volt.
A frissítés előtt 3 órával végeztem diabloval, hogy meglegyen még a régi rendszerben.
Tegnap a frissítés után farmoltam act3-at, ahogy korábban is tettem, csak könnyebben ment.
Részemről így is jó, úgy is jó.
Engem inkább az érdekelne, hogy valójában mit is vártok a játéktól?! (bár a kérdés inkább költői... -
whabaky
tag
Sziasztok!
Kicsit kimaradtam/lemaradtam cirka 13500hsz-el, így ezeket mire átolvasnám, azt hiszem megőszülnékMég az elején kaptam guest pass-t (itt a topicban) és azzal játszogattam. Most alakult csak úgy, hogy lett/lesz rá fizukor "fölös", úgyhogy megvenném. Pont ma kaptam egy ajánlatot, hogy egyik kollégám 6000-ért odaadná az övét (persze az egészet lenulláznám, mert másképp elveszti a varázsát), de technikai jellegű kérdéseim azért lennének, mert (mint mondtam, régebben olvastam a topic-ot, de nem tudom történt-e azóta változás ebben) nem szeretnék kockáztatni.
Szóval... át tudom úgy állítani (név, mail cím, biztonsági kérdés, cd kulcs stb, bármi egyéb), hogy ne tudja semmilyen módon visszavenni és a support is szóba álljon velem, illetve foglalkozzanak a problémámmal (ha esetleg lesz, de ne úgy legyen ). Tehát "patyolat" legyen
Esetleg inkább vegyem meg 12ért? (Tényleg, konzolok szervízéről vélemény priviben is jöhetne, mert az elején, ha jól emlékszem, voltak gondok a dio3 vásárlásoknál. Remélem megértitek és nem kapok büntit ezen kérdésemért...)
Ezen felül tapasztalatok a windows-os auth-al? Pozitív, negatív, semleges? Priviben is jöhet, hogy ne zavarjon senkit, de itt is szívesen fogadom a tippeket, tanácsokat
Válaszotokat előre is köszönöm
és előre is elnézést azoktól, akik már megőszülnek a hasonló hsz-ektől és tudatlanoktól, mint énHirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
mpierre
veterán
Jut eszembe, van itt olyan barbis, aki lenyomta az új pecs óta a fingósat? És nem henyélve nézte végig, hogy a többiek elteszik láb alól?
1040-1100 resi + owerpower + revenge + poti segítségével se sikerült. Olyan 20-30 másodpercet bírok ki. Levegőt venni ugye kell... még a pixelharcosnak is.
Gorneck23: Kint a harcmezőn időnként felbukkanó és hegyeset köpködő "madárra" gondolsz? Még mindig szépen szedi az áldozatait.
"Mókás" volt, ahogy ilyen ~100-t sebzett rajtam, míg a többiek el is feküdtek azonmód.[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Amur
addikt
Ahogy írod mindenkinek úgy sem lesz jó.
Nekem személy szerint annyira nem volt megrázó a változás.
Én a két csoport közé sorolom magam.
ACT3ban patch előtt szenvedősen haladtam,most simán.Ennek örülök.
A kicsit jobb drop szintén jó.A paragon level is tetszik,dobálhatom le végre a Magic Find cuccokat a fenébe.
Én jólakott óvodás fejjel tolom a gémet.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
prehistoric
csendes tag
Én barbi vagyok és tegnap este elsőre simán lement.
Könnyebb volt mint korábban, kényelmesen lement. -
Gorneck
legenda
válasz mpierre #46240 üzenetére
Arra...
(#46241) X Factor: ACT3 lelkes lakója...hol a várfalon hol a pusztába...ami vicc, hogy még egy barbáron a páncél se rezdül meg a támadásától, addig egy én hit vagyok...40k feletti sebzést feltételez...
De ez a dög kezdetek óta ott van...és sztem direkt...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz FehérHolló #46246 üzenetére
Azé volt belőle tegnapis 1-2 a szokásos helyen mi? Szart se javítottak, kb nincs olyan runom ha arra járok, hogy ne lenne ott...
Gorneck#1239
-
X Factor
addikt
válasz FehérHolló #46246 üzenetére
tegnap méf a dh-m nak szeruett számos kellemetlen pillanatot.
Make things work
-
nightmare13
őstag
válasz radi8tor #46249 üzenetére
Az én monkom aztán csak addig bírja a közelharcot, amíg meg nem érkezni a rohadt exotic ellenfelek... Tegnap molten firechain waller meg mégvalami kombót kaptam belőlük (csak hellen vagyok act 2-ben), hát mondanom se kell, próbálok menekülni, de mindig beleépítenek a falba...
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest