Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
no, tegnap mi is megkaptuk a béta kulcsunkat, nagyon bejön a játék (enélkül is elő volt már rendelve persze ), de egyszerüen nem tudom ,hogy hogyan tudnám használni a kezemben lévő fegyvert... varázsló csávóm van, jobb-bal gombbal különböző varázslatot csinál, és hiába rakok a kezembe akármit, azt nem használja... előbb valahogyan tudtam lőni az ijjal 2-3-t, de aztán megint csak a varázslatot tolja... megoldás?
-
RockHaRD
addikt
válasz MegalodonS #8730 üzenetére
kicsit más kategória a szánalmas, és teljesen nyilván való hsz gyüjtés, meg a kúltúrált kérdezés...
te is inkább leírsz egy regényt, plussz még hozzábiggyesztesz egy nagyon fontos beszólást is a végére ahelyett, hogy válaszoltál volna... akkor a te hsz-ed is nagyon hasznos volt, nem?
-
RockHaRD
addikt
igen én kezdtem...
beszóltam 1 embernek, aki totálisan hasztalan hsz gyüjtögetését itt folytatta (nyilván nem ez az egyetlen topik), és OFF-ba tettem, ő meg máris válaszol ON-ba, ezzel is nyervén 1 hsz-t, hogy felhozza a valszeg nem első reggjét... erre persze megtámadtok 3-an
hát grat...
-
RockHaRD
addikt
mindnekinek elveszett a karaktere amióta újra indították a bétát?
(#9321) -conrad-: értem, köszi túlélem amúgy, mert nem volt túl nagy kötődésem az előző karihoz, mivel a teljesnél úgyis mindenki újjal kezd.
más: arról esetleg lehet tudni valamit, hogy a bétában gyorsabban fejlődünk, mint a teljesben fogunk, vagy ez a fejlődési sebesség a real-t takarja? Más játékokban szoktak olyat, h bétában gyorsabban fejlődik az ember (pl annó BF BC2, meg BF3 bétájban is).
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
most frankón ezen a hülyeségen beszéltek órák óta?
-
RockHaRD
addikt
Mi a tököm történt a játékkal? Lehetetlenség most végigvinni 10x álltam neki a templarral a skeleton kingnek, és mindig megölt.. eddig meg cakewalk volt az egész... most meg olyan, mintha hell fokozatba játszanék
-
RockHaRD
addikt
létezik olyan oldal, ami viszonylag részletesen (akár magyarul) leírja az első 2 rész történetét? 1. résszel nem játszottam, a 2.-kal meg sok évvel ezelőtt, és jó lenne úgy nekifutni előszőr a 3.-nak, hogy a történetet vágjam
-
RockHaRD
addikt
lehet már tudni, h mikortól lehet pontosan játszani? Volt már erről HIVATALOS beszámoló? Csak az éjféli startos boltok miatt kérdezem, h megéri-e elmenni érte este... (2 utcányira van, szal tök8 nekem pl)
-
RockHaRD
addikt
beszélünk itt éjféli launch-ról, meg minden, de pl a Konzolok Szervize nyilatkozta valahol, hogy lesz náluk éjféli launch?
-
RockHaRD
addikt
válasz MegalodonS #10678 üzenetére
CEST - Central European Summer Time, ami elvileg a mi időnk egy az egyben, szal akkor a 0:01, az nálunk pont ugyanannyi...
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
ezt nézzétek mit dobott a béta
bétához képest ez elég jó cucc, ami viszont még meglepőbb az az ,hogy egy hordóból előugró csontvázból van
-
RockHaRD
addikt
Azért szerettünk bele a Mumbléba, mert nagyon jó hangminőséget kínál alacsony latency, és net használat mellett (van androidra is )
-
RockHaRD
addikt
én is gyüjtögetek a bétában, mert poén.. megunni úgyse fogjuk, mert egyfelől lesz 2 hét, másfelől meg kb a 10%-át se láttuk a játéknak
-
RockHaRD
addikt
válasz maross #11160 üzenetére
még mindig a konzolok szervizén agyaltok?
mert ha igen, akkor besz.rok már ezen...
ott a legolcsóbb még mindig, de azért hisztizzünk, h mi olcsóbban rendeltük elő, és ezért inkább sokan visszamondják, és megveszik még drágábban
miért van az, h az én ismerőseim közül, ki előrendelte (ez kb 5 ember), mi mind tudtuk, h emelni fognak az áron, de azt is lehetett tudni, hogy még így is a legolcsóbb marad az összes magyar üzlet közül
-
RockHaRD
addikt
válasz freelanced #11221 üzenetére
az elsőn kívül mind olyan kérdés, amit neked kell eldönteni, mivel mindenkinek más az izlése... kasztok terén is, meg a digitális vs fizikai vásárlás terén is...
sokan veszik a konzolok szervizébe, meg a progame-be, mert ott a legolcsóbb, többi helyen drágább. Van aki Angliából rendeli még olcsóbban, de nem tudni, h mikor jön meg.
-
RockHaRD
addikt
válasz freelanced #11224 üzenetére
ezzel nagyjából én is így vagyok, elsőnek mindenképpen wizard lesz (még azt nem döntöttem el, h fiu, v lány), aztán barbár... utána pedig az idézgetős tetszik a legjobban (mindig összekeverem, h az a demon hunter, v a witch doctor)
-
RockHaRD
addikt
válasz freelanced #11233 üzenetére
első végigvitelre csak 30. levelig enged. 30. leveltől kapod meg a nightmare nehézséget, azzal ráhúzhatsz még +20 szintet, ha az is megvan, akkor megkapod a hell nehézséget, amivel még 10 szintet kapsz, és ha ez megvan, akkor 60. leveltől játszhatsz inferno nehézségen, de az már tényleg rohadt nehéz lesz... (állítólag)
-
RockHaRD
addikt
arról lehet már tudni valamit, hogy a valós pénzen alapuló aukciós ház menni fog-e itthon?
-
RockHaRD
addikt
válasz MegalodonS #11474 üzenetére
már jó pár napos... linkelték korábban tv reklám... de amúgy állat nagyon
-
RockHaRD
addikt
ez mi ez a sigil csinálós móka?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest