Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz Gyuri27 #1439 üzenetére
Azért a második részben egy-két bossfight ettől jóval tovább tartott.
Bár lehet hogy előnyére válik, így többet tehetnek be belőle a játékba. És azért valahol unalmas is fél órán keresztül csapdosni bucira őket.
Itt egy másik bossfight, amit már korábban bemutatott a Blizzard, de hátha valaki nem látta még...
Diablo 3 Boss Fight - Siegebreaker
Ez azért egy hangyányival hosszabb, bár itt négyen gyepálják a boss-t.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Gyuri27 #1442 üzenetére
Igen, egy cseppet életszerűbb így a játék, minthogy minden egy előre kiszámolt helyen várja, hogy megérkezzünk és megöljük őket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Gyuri27 #1447 üzenetére
Hát az biztos hogy egy újabb minőségi alkotást várhatunk el a Blizzard-tól.
Bár az eddigi játékaik mind minőségiek voltak, így most sem lesz másként.
De azt azért remélem, hogy azért 2010-re (Ha nem is előbb) kijön.
-
Vistaboy
veterán
válasz Gyuri27 #1449 üzenetére
Elleszünk addig a Sacred 2-vel, az Októberben jelenik meg.
-
Vistaboy
veterán
válasz Gyuri27 #1524 üzenetére
"Diablo Jr. felbukkan. Diablo eddig eltitkolt törvénytelen gyermeke, akit egy eddig mit sem sejtő farmer nevelt, akinek fogalma sem volt róla, hogy a gonoszt melengette a kebelén..."
Egy sablonos történet, még sablonosabb elképzelés, de nem lehetetlen.
-
Djuree
félisten
válasz Gyuri27 #1709 üzenetére
de megéri, aztán egy tökéletes játékot kapunk tőlük
bármilyen hülyén is hangzik addig kiadhatnának egy diablo1 kieget. pillanatok alatt kész lenne és sztem sokan megvennék. én tuti, néha-néha előveszem a d1-et, a zene meg a hangulat hihetetlen. nekem a nagybetűs JÁTÉK, életem no1 játéka, és az is marad örökre
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Gyuri27 #1933 üzenetére
az lehet, de nem ilyen full dobozos verzióban abban biztos lehetsz hanem ahogy SC2-höz az SC1-et pendriveon
amúgymeg nekem már megvan eredetiben, de az csak egy lemez, úgy meg nem sokat ér nekem, fannak
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Argos
őstag
válasz Gyuri27 #5666 üzenetére
Igazad van. És, amint feltelepült, én sem nagyon fogok más játékhoz nyúlni. De, a sima verzióban is ugyanolyan dvd lesz, mint a gyűjtőiben és a játékélmény sem lesz különböző.
So, LOL vagy sem, nekem ez az összeg a CE-ért, túl van a lélektani határomon.Ennyi.
...elmúlik...
-
Kobe
veterán
válasz Gyuri27 #6170 üzenetére
cdgalaxis. És lesz éjféli nyitvatartás náluk megjelenéskor. De engem jobban izgatna hogy lesz e hozzá a külső papírtok vagy sem, egy ilyen kaliberű játéknál illene hogy legyen a magyar kiadásnál is Anélkül, sima dvd tokban kicsit tesco-dvds feelingje lenne amiért a rekeszekben turkálnak
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Gyuri27 #6179 üzenetére
mod: na most olvasom az előző hozzászólást, megyek tolok coopot egyet mert lehet ott meg összeszarja magát, mert egyedül mértem ha találok gamet.
HD3870 CF
1920x1080 minden maxra rakva, AA is bekapcsolva akkor van: 80-105fps, AA kikapcsolva akkor van 95-115
HD3870 egyedül
1920x1080 maxon AA on: 30-45fps érdekes, hogy nagyon durván visszaesett ha egy kártyával játszok
ha AA off akkor 40-50fpsMondanám, hogy kipróbálom a laptopomon is HD3470 256MB és egy C2D 2Ghz el is, de azon a gépen most nincs semmi szabad hely és kölcsön accountom van így nem ezzel akarom a drága időt tölteni.
Witch dokit kezdtem és dobáltam az edényeket és jöttek elő a pókok, meg zombit is idéztem, meg voltak nagyobb csaták, ilyen szituban néztem az fps értékeket nem csak városban mászkálva.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Gyuri27 #6190 üzenetére
ez lesz az utolsó, többet nem spamelem tele a szar értékeimmel a topicot.
cod 4 -t szerintem hagyjuk inkább mint mérvadó tesztalanyt, régebbi motorra épülő játékot nem találtál (q3 motor) ? nézzél egy HWBOT Unigine Heaven Benchmark eredményt ott pl a 4870 -t is beelőzi, eléggé játék függőek az erőviszonyok
frapssal mértem, de nem logoltam vele az értékeket csak kiirattam és láttam a sarokban, mert úgyis folyamatosan váltogattam a felbontásokat.
CF el mértem 4 fős coop: mind a két kártya maximálisan kihasználva pörgött afterburner szerint.
1280x800 130-170fps
1440x900 80-130
1680x1050 70-110
1920x1080 55-100 (itt már szerintem kezd kevés lenni az 512MB ram azért esik le a min ennyire)
min értékek nagy csata, mindenki varázsol, max értékek meg amikor csak szaladunk egymás mellett. Ha azt nézem kb felezhetőek az fps értékek és megkapjuk az egy kártyás eredményt, akkor jól lászik 1680 től már elég egy 3870 512MB. Ha kikapcsoljuk az AA -t akkor meg tuti elég egy kártya is 1680x1050 re már, na meg lejjebb kell venni az árnyékokat az is sokat szokott javítani szarabb kártyákkal. Nem tudom mennyit befolyásolt az "erősebb" procit, egy C2D val lehet jobban beesnének a minimum értékek.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz Gyuri27 #6285 üzenetére
azért mondjuk ha nem single játéknak képzeled el, hanem hozzáveszed, hogy 4-en is játszhattok, akkor mondjuk a barbár megy előre és magára vonja a figyelmet, a démonvadász és a varázsló hátulról osztja a sebzést, a monk meg leüti azokat, akik közel mennek hozzájuk, akkor már az összes karakterhez kell skill.
-
mpierre
veterán
válasz Gyuri27 #6499 üzenetére
Ez azért egy kissé erőltetett kísérlet... De jár a pont.
Inkább nem rontanám az átlagot a korommal....
sith7: Barbár
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
rt06
veterán
válasz Gyuri27 #6567 üzenetére
semmihez nem kell, az authenticator minden esetben opcionalis
szerk.: ez a feltetelezes egyebkent honnan jott? te vagy ma a masodik, aki hasonlot kerdez valamelyik dios topic-ban
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Jazz
veterán
válasz Gyuri27 #6499 üzenetére
Valószínűsíthető volt hogy az átlag életkor 30+, egy 15 éves játékról lévén szó.
A számokban meg kellemesen csalódtam.Cadal: Ez így nagyon jól hangzik. Tényleg tökéletes lesz a játék.
Egyre inkább azt érzem, hogy annyira megérdemlik a pénzüket, hogy akkor is megvenném ha nem játszanék vele.
free your mind
-
Ilsyde
őstag
válasz Gyuri27 #6928 üzenetére
Lesz egy rakat festék, de sotétszurke és halványkék színeket csak a CE-sek kapnak.
Jelentosége nincs. -
JSaN
addikt
válasz Gyuri27 #7440 üzenetére
Az en tippem a starterre:
Szerintem mind az 5 karakter elerheto lesz.
Max act 1 normal lesz elerheto, co-op is lehet addig a szintig szerintem.
Az AH-t en visziont nem tennem elerhetove, tul nagy riziko lenne. A penzes AH 100% hogy nem elsz, a gold esetleg.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
-conrad-
addikt
válasz Gyuri27 #9784 üzenetére
Tömören: a magic és afeletti cuccokat szét tudod szedni a kovácsnál, abból lesz alapanyag a crafthoz. A kovácsot lehet pénzért képezni, akkor kap új recepteket, amikkel nagyobb tárgyakat tudsz csinálni.
Beta-ban egyelőre van subtle essence és fallen tooth, magic itemek gyártásához az első kell, rare itemhez pedig mindegyik alapanyag.
Minden item "random enchantmentes" azaz mikor legyártod véletlenszerűen kap valami statot. Lehet többet is kell gyártani mire strength-es esik a barbárodnak, mert a random generator inteseket ad.Nekem is lenne kérdésem a szakmákkal:
-csak ez a crafting lesz?
-ha együtt játszunk valakivel akkor felesleges mindkettő accon felhúzni a szakmát nem? Vagy lesz később BoP-os cucc, amit nem lehet átadni? Egyszerűbb, ha csak egyik ember öli bele a pénzt, a másik meg mondjuk a ládát maxolja, hogy elférjen a cucc. (esetleg másik szakmát húz, ha lesz)Új hibaüzenet:
Unable to join this game with a starter license..
Be akartam menni egy partyba, amiben egész de. játszottam.[ Szerkesztve ]
-
-
Wolverine
félisten
válasz Gyuri27 #10365 üzenetére
Egyrészt ahelyett a tűzdenevéreket használtam az idézett csontik miatt - a legjobb AoE szerintem a játékban abból, amit láttam -, másrészt az első két Diablót kb. annyi idő alatt meguntam, amennyi időbe telt itt a lvl5
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs