Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz Mr.Csizmás #46129 üzenetére
Sajna nincs ilyen skill. Esetleg attack speedes kesztyű, meg gyűrű. Abból összekaparni kb +20%-t... Esetleg.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mikromanus
veterán
A tanknál nincs gond. Csak ha tank gyorsan is akar ölni. Lassan az is megy pedig nem nagyon kellene. Az a gáz, hogy kb null védelemmel, null resisttel és erősen alsóközepes képességekkel felcuccolsz egy dps+crit chance-os barbit és ha elfutsz (sprint) az is mindent megöl. Eddig act 1-en volt így és act 2-n azért néha be kellett segíteni az alaptámadással vagy yetivel. Most a teljes act 2 is lezúzható ilyen körbefutom-tömeghalál módszerrel. Act 3 is épp teljesíthető lenne, de az hosszabb idő (nem nerfelték eléggé a HP-jukat, így akár 4-5 körbefutás is kell néha). Ott már valami sebző skill is kellhet. Vagy csak egyszerűen szaladgálhatsz act 1-en
Annyira belejöttek a monstrák nerfelésébe, hogy lassan gyengébbek mint a hellesek voltak a legelején (na jó, annyira tán nem). Csináltak egy Hell 2-t és nincs komolyan nehéz szint.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
SSJPeter
őstag
-
Attix82
addikt
válasz mikromanus #46152 üzenetére
Ezért is reménykedem, hogy lesz új fokozat a Paragon vérpistiknek is
Blizznek nem tartana sokáig: HP és Sebzés növelés.....pl Act 1 olyan lenne mint most act 4
-
Paarthurnax
senior tag
válasz prokxy #46142 üzenetére
Mukodnie kellene meg azzal a kapcsolattal is... Az irodai net 10Mb fel es le, de az otthoni kapcsolatom nekem sem ilyen gyors felfele.
Ezen a kepen az irodai Win7 mutatja a notimon levo OS X alatt futo halott Diablot. [link]
Nem eleg gyors a jatekhoz, de az AH teljesen jol mukodik.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
mcsabee
senior tag
Csak nekem nem lett könnyebb a játék? Egy picivel sem haladok jobban sem Act 2-ben, sem Act 3-ban, mind eddig. A molten affix Act 3-on kb öt másodperc alatt a földbe gyalul, ahogy eddig is, nem is beszélve mondjuk az arcane-ról, amibe két másodpercig alig bírok állni. A desecrator meg Act 2-n is el tudja tüntetni a HP-m fél sec alatt. Act 2-n vannak a Blazing Guardianok, na, azok talán még erősebbek, mint eddig, ha abból jön egy elite pack, komolyan fel kell kötnöm a gatyámat.
Pedig szerintem nem annyira gyenge a kari: [link]. Buffolva 11.5k armor, 18.1k dps és 960-1050 res.
/edit: Más.
Én úgy vettem észre egyébként, hogy Act 2-n kevesebb az elite. Például Black Canyon Mines wp-n 1, max 2 pakk van (korábban 3-4 volt), Road to Arcanus wp-től egyel visszább lévő területen eddig négyből egyszer sem volt elite (stabilan kettő volt 1.0.3-ban és egy event is általában), stb...
[ Szerkesztve ]
Stay a while and listen...
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #46133 üzenetére
Nekem tetszik, hogy lehet megint szintezni, biztos könnyebb lett, mert act3 - ban kellett segítség, igaz azóta 3 milliót költöttem a monk - ra, de tegnap este 3 óra alatt végognyomtam inf act4 - et, Diablo - hoz már nem volt erőm/kedvem, mert 00:45 volt már, reggel meg munka
Legendary nem esett egy sem, se jó rare, kivéve egy recept, amit 5 perc alatt elvittek 5 Eur- t .. ennek azért örültem
AH kereső nagyon jó
Majd ha kinyírtam Diablót, akkor visszamegyek Ghom - hoz, megnézem egyedül le tudom - e nyomni
Ezek ellenére / mellette nekem még mindig nagyon tetszik a game
-
Sirandrish
legenda
Eddig is túléltem...csak nem tudtam közbe jobb kézzel rárántani..érted?
sith7 Mivel a játékmechanikához nemigen nyúltak, a játék még nekem is tetszik.
A gondom ott kezdődik hogy MINDEN kihívás kihalt a játékból...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SSJPeter
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz mcsabee #46161 üzenetére
Nem rossz kari ez. Játékkezelési probléma lehet:
- a molten tűzbe ne ácsorogj és ne kergesd benne az elitet. Max akkor vesd meg a lábad ha folyamatosan tudsz ütni és a LoH ellensúlyozza a sebzést. Egyyébként spuri kifele belőle vagy egyszerűen leap.
- a desecrator vörös foltnak kell egy kis idő míg "élesedik". Ez annyit tesz, hogy 1-1,5 másodperced van mielőtt elkezdené leszívni az életed. Annyi elég. Állj ki belőle!
-arcane-ban ne ácsorogj! Max vágj át rajta egy töredék másodpercig de soha az életben ne állj a "tengelyre" és ne kövesd a sugarat a habtesteddel! Tudod, az káros az egészségre...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #46163 üzenetére
A gondom ott kezdődik hogy MINDEN kihívás kihalt a játékból...
Akkor nagyon jó gear - ed lehet, mert én tegnap haltam párszor act4 - ben, sőt ... volt 2 alkalommal is leave game, resume game
Olyan elitet kaptam, valami destractor vagy mi volt az egyik tulajdonsága, amint ráütöttem, abban a pillanatban a 7k armor + 50k hp eltűnt, és nyekk
Először azt hittem valami más ölt meg, de semmi nem volt a környéken
-
FehérHolló
veterán
Én is jártam így tegnap. Desacrán kívül semmi ilyesmi tulajdonsága nem volt, a piros taknyot nem pakolta még alám, közelembe ért és azonnal megláttam a fényt az alagút végén. (Közben nem ütött semmi/senki, még ő sem.)
Második nekifutásra meg simán kivégeztem.Bugra, vagy lagra tippelnék.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Sirandrish
legenda
Hát nézd meg a gearem..szerintem nem túl kiemelkedő..
ACT3 farmon csak azok jelentenek veszélyt akik alámgyújtanak, de ők is csak akkor ha szűk a hely és nem tudok odébb menni...
Jó..nyilván ha bezárnak a wallerek meg rámnyitnak 25arcanet akkor is összehullok de ez azért ritka...
Eddig ACT3-hoz igen jó csapat kellett...tegnap úgy is tudtuk tolni hogy 1 DPS 3 tank, ráadásul az egyik tank sajna sok mindent még nem tudott csinálni mert nagyon gyenge ACT3-hoz...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mcsabee
senior tag
válasz mikromanus #46165 üzenetére
Nyilván nem ácsorgok benne ilyesmikben. Csak arra próbáltam utalni, hogy semmivel sem lett könnyebb a játék. Nem sebeznek kevesebbet rám a mobok, vagy ilyenek. Ezért nem értem, hogy másoknak miért lett könnyebb, miben nyilvánul ez meg? Visszább írta valaki, hogy eddig Act 3 nem ment neki, most meg simán, miért? Nekem meg miért nem?
Összesen 1220 LoH-om van, Frenzy-vel sem szedek annyi életet, ami mondjuk elég lenne ahhoz, hogy a Revenge skillt ne kelljen használnom, még Act 2-ben sem.
@(#46164) SSJPeter: Act 2-vel nincs is gond, ha nem ad be valami rettentő szopatós kombót a gép, akkor halál nélkül végigmegyek rajta. Act 3-ra meg sajna tényleg kevés a DPS-em, oda, ahogy én nézegettem, 20k+ kellene, de én akkor sem fogom elkezdeni használni a CHD-s meg CHC-s cuccokat ^^.
-
mikromanus
veterán
válasz FehérHolló #46167 üzenetére
Nem vagy te túl izmos a zsenge reflect damhoz? Nálam az volt trükkös néha. Nosza próbáljunk ki egy DPS dúsabb buildet! Nosza fogy a magyar... izé, a HP, de az nagyon. Nem sikerült eleget visszatöltenem LoH-hal. Néha jobb a szolid közepes sebzés
(#46169) mcsabee
- a fehérek picit többet sebeznek, az elitek kevesebbet.
- valamelyik skill helyett kellene egy támadó vagy köztes skill. Így lényegében alap/main skillel nyomatod végig a játékot ami elég érzékeny ha az ellen menekül és nem egyedül van. Csapatba jó ez, de soloban hasznosabb valami egyéb is ami sebez (seismic, sprint, ww, overpover, vagy bármi más ami sebez is és nem kell feltétlen szorosan hozzásimulnod az ellenhez vele). Vagy marad a helyezkedés és ügyeskedés.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
SSJPeter
őstag
válasz Sirandrish #46168 üzenetére
A Blizzard koncepcionálisan tette könnyebbé a játékot party-ban, mivel szeretnék ha a user-ek partyban tolnák inkább, ezért vette vissza a mobok hp-jét -30%-al.
Party-ban ezért tűnik sokkal könnyebbnek a játék mert a mobok hamarabb meghalnak.
Single-ben szerintem nem lett sokkal könnyebb act 3, csak party-ban.(#46172) mikromanus:
Én nem mondtam,hogy single-ben sem lett könnyebb, tudom,hogy ott is volt nerf de a partihoz képest nem olyan átütő a könnyítés.
Mondjuk nincs is rá igényem, valóban most már tényleg elég könnyű így is.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
mikromanus
veterán
válasz SSJPeter #46171 üzenetére
De igen. Gyengítettek az eliteken és a szivatósabb "közlegényeken" (swinges csontik, meg a nagy dagi két buzogányos monstra aki hajlamos cintányérba fogni a fejedet). Mondjuk kicsit több is a tapasztalatom, de sokkal könnyebb most a játék mint patch előtt. Gyorsabban lehet ölni, kisebbek a sebzések, kevesebb a halál.
-
mcsabee
senior tag
válasz mikromanus #46170 üzenetére
De nem szignifikánsan, ezért is nem értem, hogy lett hirtelen egyeseknek sétagalopp Inferno .
Igen, valószínűleg a skillekkel kellene kezdeni valamit. A Frenzy ugye adott, mellé jobbon a songoku skill, az elég fasza az elite-eknél, Revenge nélkül halott vagyok, azt nem tudom nélkülözni, War Cry is alap, tonna armor + @. Battle Rage majdnem 4.5k dps-t jelent, azt megint nem lenne túl okos lecserélni. Egyedül talán az Ignore Pain lenne cserélhető, de mire? A Leap elég jó ötlet, de tényleg kellene egy másik támadó skill is.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz mikromanus #46170 üzenetére
Kutyusok miatt 40k hp. Ezt nem hinném, hogy csak úgy legyalulná egy act2-es reflect, hogy észre sem veszem.
Egyébként nem volt rajta reflect.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
törölt tag
hali
Srácok, hogy a fakkba tudom megváltoztatni a main location-t (lehet sehogy) vennék egy kis goldot jutányos áron ám előtte a blizz/bnet mindenképp hívni akar/sms-t akar küldeni, ami azért gáz, mert UK-ban vagyok, ahol a körzetszám +44, ám bnet acc létrehozásakor még otthon voltam, amihez a körzetszám ugye +36
Na most vehetnék még szép, designes bnet authenticatort £10-ért, de köll a f@s.omnakPS: A primary shipping address-t megváltoztattam, de attól még - érthetetlen módon - a bnet továbbra is magyar hívószámra akar authentikálni Paypalos vásárlás esetén
-
Sirandrish
legenda
válasz SSJPeter #46171 üzenetére
Jó..én ha tehetem Partyban tolom...
Egyébként de, könnyebb lett singleben is..kevesebb a HP-juk az eliteknek pl..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SSJPeter
őstag
válasz mcsabee #46173 üzenetére
A Furious Charge Dreadnought rúnával pl. egyszerre támadó és védekező-HP töltő skill. (inkább azért védekező)
Nekem beválik, a nulláról képes visszatölteni az életem max.-ra ha jól irányítom és akkor is működik ha bezár a jailer.
Ignore pain-nél szerintem jobb.(#46176) Sirandrish:
Hát igen, tudom levitték az elitek sebzését is -15%-al...mit csináljunk...én sem örülök neki.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #46179 üzenetére
nem nagyon
szerk: na jó, haverokkal, barátokkal szoktam, családot inkább hanyagolnám
szerk2: Van valakinek eladó aranya direct PP payment-tel?
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
érdekelne hogy battlenetes számlámon lévő eurót át lehet közvetlen utalni bankkártyára?
van valami minimum összeg amitől lehet utalni? -
mikromanus
veterán
Esetleg szerezz némi critices cumót mégis (chc)!. A battle rage-et átdobod a critre furyt adagoló rúnára. Onnan tele vagy lehetőségekkel. Bármelyik nem cooldown-os skillt spamelheted szinte. Hasznos ám az (sprint, ww, seismic jó erre. Az ignore painhez kell kis idő vagy pár critelés, hogy gyakrabban használhasd). Ha van Loh akkor azt hisze ezek mindegyike tölt is, bár nem 100%-ban. Csak annyi sok találat lehet belőlük, hogy mindez nem számít
Esetleg villámtank build? Körbefutod aztán nekifogsz egyik oldalról a csapatnak. A forgószelek is zúzzák és te is. Ha menekülni kell akkor is jó. Szerintem revenge se fog kelleni. Még nem próbáltam, de ez is viccesnek tűnikBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
Sirandrish
legenda
válasz SSJPeter #46177 üzenetére
Hát ennyi...szerintem akiben van egy kicsi becsvágy és akarat az nem örül neki.
Paragon LV? Farm? Mire? 20forintos setben lesolozod a játékot infernonEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz mikromanus #46185 üzenetére
Tegnap azzal mentem +30% damage helyett. Stilusfuggo, nekem bejott, sokszor mentett eletet.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mpierre
veterán
válasz hackeeeee #46154 üzenetére
Azt pont nem próbáltam, mert hogy kétkezes volt slukker. Így bash attack volt. Kellően teatrálisan elődva, mert szegény trashmob tudja, hogy meg lesz ütve, de úgy se tud ellene tenni.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #46168 üzenetére
Ok, este ránézek
Bár most, hogy mondod ... tegnap először act3 - ban, a katapultos résznél próbálkoztam, és mivel halál nélkül ment, ezért gondoltam nekimegyek az act4 - nek ... lehet tényleg könnyebb lett, mert a 2 új gyűrű ennyit azért nem változtathatott, amiket tegnap vettem.
FehérHolló
Lehet, hogy bug volt , nem tudom .,.. de most már mindegy is ...[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #46186 üzenetére
Menj hc-ra vagy add el összes cuccod és magatalálós gearben menj.
linkeld mán a karidat btwNálam is megvan a becsvágy és akarat, de én örülök a patchnek, mert ahhoz már öreg vagyok hogy azért játsszak egy gaméval hogy felidegeljen a sok lehetetlen elite miatt, engem szórakoztasson egy game és ne legyen olyan érzésem tőle hogy mindjárt szétverem a monitort, az bazi frusztráló. Ok még tiniként az elment amikor a boulder dashban 100adjára mentem neki egy pályának mert csakazért is, de ezek az idők pl. nálam már elmúltak.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Amur
addikt
egy jó barbi DPS skilltáblát linkel valaki?
Már olyan régen toltam hogy elfelejtettem.Most meg paragon miatt lehet érdemes act1-be visszamenni valami gyorsan ölő build-del.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
flash-
veterán
durva hogy a játékban 2000 aranyért eladható cuccokat(amiket max párszázezer aranyért tudnék eladni ah-ban) 1-2 euróért el lehet adni ah-ban,amiért pedig pár milla aranyat lehet venni
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
Rolling Thunder rúna úgy működik, hogy +275%-t ad vagy most -50% dmg?
No mistakes, just happy little accidents
-
Ghostface
senior tag
Szerintem azért megy mindenkinek könnyebben mert a patch notes szerint gyengítettek a sebzésen:
Act I
Elite monster health reduced by 11%
Act II
Normal monster health increased by 4%
Elite monster health reduced by 8%
Overall damage done by all monsters reduced by 8%
Act III and Act IV
Normal monster health increased by 10%
Elite monster health reduced by 2.5%
Overall damage done by all monsters reduced by 15%PSN: Nifty_Ghostface
-
Blizz
őstag
válasz FehérHolló #46195 üzenetére
Érdemes használni szerinted?
No mistakes, just happy little accidents
-
Thrawn
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs