- Fórumok
- PC játékok
- Diablo 3 -- Archívum 1
- (téma lezárva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Helmoras
őstag
-
Zan
aktív tag
Hát igen..a mara a D2-ben is egy ikon volt
! Szerintem ahogy telik-múlik az idö, egyre több "hobbi"-build lesz,amik abszolút használhatóak lesznek. Mindig megvan, hogy éppen mi az aktuális kedvenc (pl. most gyenge túlzással mondhatjuk a DT barbot). Egyre több pénze lesz a felhasználóknak, igy már majd tud buildek/gearek között; nem csak egyre lesz elég a gempa. Ennek az ékes példája volt ez az eladás, amihez Grat!
-
Zan
aktív tag
-
SzlobiG
félisten
-
userxy
őstag
-
RockHaRD
addikt
-
Szajo
őstag
-
Szajo
őstag
Az a helyzet hogy sajnos semmit sem küldtek, amikor belépek a játékba ezt írja:

-
kopaszqtya
tag
Úristen, rákerestem

Érdekes party volt ahol esett.
Elkezdtük a3-at megyünk 1 perc nem telik el, egyik srácnak esik 1 több száz milkás legendary, 5 perc múlva nekem egy bracer (még nem néztem meg mennyit érhet), 5 perc múlva egy másik srácnak set item..... majd a végén esett ez nekem azmoból.... lehet ilyenkor jobb a drop ? -
Cyberbeni
addikt
death watch mantle nekem is esett ebben a patchben
meg egy Messerschmidt's Reaver is a jobbik fajtából (már amennyire egy ilvl60 legendary jó lehet)
aztán ki is fújt a legendary drop
ja illetve még 3 izualból 1-szer esett a staff of herling plan@mikromanus: áramozós fegyver a sok tornádóval elterelte a figyelmed, néha nálam is van ez így, múltkor én is meghaltam egyszer 2dh meg egy wizard és a saját klónomtól, mert azt hittem nem kell menekülnöm, hanem bepörgök közéjük, és jónapot.
-
mikromanus
veterán
-
Alg
veterán
-
KonzolKartel
őstag
-
Rankerz
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Milyen egyszerű lenne betenni egy korlátozást, hogy mondjuk percenként 2-3 search-et lehessen nyomni AH-ban, különben kivág a főmenübe.
Tudnám még sorolni a jó megoldásokat botok ellen. Nem értem miért nem újítanak be valamit.
Ja, hogy a Blizz-nek is haszna van az RMAH eladásokon? Erről fúj a szél...
-
kopaszqtya
tag
-
RockHaRD
addikt
-
Rankerz
senior tag
-
warcat
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gyuri27
félisten
Ren Hoek: dögöljek meg ha nem ugyanez járt a fejembe.
Ezt én is siralmasnak találom.Én csak itthonról (azon belül is egy gépről tolom). Soha nincs egy vasam sem. Nem találok 50-100 millás geareket. Napi 1-3 órát játszom. Nyilván én vagyok a gyanus bóter, rmah rokefeller.

-
Gorneck
legenda
-
JSaN
addikt
-
Mr.Csizmás
titán
-
Cyberbeni
addikt
na én pont emiatt fogom hanyagolni az MF-et a cuccon, amikor új cuccokat veszek DH-ra, mert mire elérem a 100-at, addigra gold dropból is fel tudom majd öltöztetni. Persze az utolsó párszáz óra már max (közeli) MF-el lesz

templarra meg marad a +xp cucc, mert ha mondjuk 2 millió ellenfelet kell megölni, az akkoris 50M xp (nem tudom, hogy előtte vagy utána van e a +% xp, de ha utána, akkor 100M), és a visszanyert idő alatt inkább AH-ban nézek új cuccok után. -
akela91
addikt
-
SSJPeter
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
ttt1
őstag
450 óra normális játékidőm van benne és sztem 5 max 10 olyan tárgy esett amit jó pénzért el tudtam adni szal a te gondolatmeneted a hibás inkább.Én becsülettel játszom és ugy nehéz jó dolgokat találni. Igen lehet napi 12 órát ahazni ,de akkor AH3-nak kellene hívni nem diablo3-nak...
-
killerjohn
addikt
Azért ez így nem kerek, mert ha egy szoftver mögött állandóan adatbázist kell tisztogatni, akkor az bőven kimeríti a "a fejlesztők valamit elkúrtak" tényállást
Egy ilyen kaliberű aukciós ház (8 féle keresési feltétel egy líneáris táblában) kb középiskolás szoftverfejlesztési szintű feladat. Nem bántani akarom őket, de mi itt a cégnél roppant mód jól tudunk mulatni a Diabló baromságain
Lehet hogy valami más csapattal csináltatták az AH-t, mert komolyan mondom, hogy akinek olyan tudása van, hogy a Diablo grafikai motorját, magát a játékot írta, az BIZTOS hogy a Cancel gombon a visszaszámlálást nem a kliensgép órájából olvasná... Mellesleg a játék is tele van hibákkal, csak azokkal bőven együtt lehet élni, különösebben senkit sem zavar [kivéve a HC karikat akiket láthatatlan projectile-ok ölnek meg] -
proci985
MODERÁTOR
-
Cyberbeni
addikt
-
Scholes9
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
WayneGace
őstag
-
dreamscape
csendes tag
Elég szánalmas, hogy a csaló haverodat véded, dehát ennyit érő ember vagy, igy születtél gerinc nélkül. Sajnálatos.
A doppingoló sportolók is megkapják a magukét a közvéleménytől, éppen ezért abszolút rossz példa volt, dehát normális érvet nem is tudtál volna felhozni, ami a csaló, tisztességtelen véglényeket védené.
Sőt, biztos vagyok a haverod téged is kitömött golddal aztán craftoltatok vagy hasonló, hogy tisztára mossátok, szóval mindkettőtöket jelenteni foglak.
Persze aggódni nincs okotok, ha eddig a töketlen Blizzard nem vágta ki 100.000 elit kill után, 278%-os goldfing gearrel, ami ráadásul STR-re ad Wizardnak, akkor ezt is simán meg fogjátok úszni. Azért az duplán szánalmas, hogy ennek a véglénynek állt még feljebb, hogy ő bezzeg aztán nem csal. Aki ránéz arra a profilra az első pillantásra tudja, hogy sima szánalmas botozó senkiházi.
És ez minden tisztességes ember véleménye, nem a hozzátok hasonlóké.
-
Paarthurnax
senior tag
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Mindig dugig van, de valahogy szorítok majd neki helyet

Van amit már kb 2. hete rakok oda vissza, mert szerintem van elég jó hozzá és előbb-utóbb el is viszik általában. Lehet rád hallgatok és kiteszem elsőre 250-ért, aztán majd viszem lejjebb árát ha nem akad jelentkező rá. Egyáltalán nem sürgős eladni. -
Thrawn
félisten
-
Rankerz
senior tag
Vannak kimagasló hullámvölgyek az árakban változás idején , mert nem lehet tudni mi fog következni pontosan. Elképzelhető bár nem látok rá esélyt hogy 10 szer még ennél is drágább lesz mert egy craft pl dob 100millás legendarykat. Azemberek inkább előre gondolkoznak aztán lehet koppanak,az hogy most meg ennyi az ára azért van mert mindenkinek bejött az ötlet és ha későn kapcsolt akkor sem akar lemaradni .
Szerintem a másik érdekes dolog patch után a mostani legendaryk ára. Valószínűleg lesznek filléres tételek holott most meg több tíz milláért mennek el, de ha jön jobb Pistike már nem lesz vele olyan nagyra. (holott még mindig ugyanolyan erősségű)
-
persil
nagyúr
-
Rankerz
senior tag
A válasz a patch preview.
Egy csomóan látták hogy a legendary itemeket buffolni fogják. Így a craftolt legendaryk is jobbak lesznek, tehát az alapanyagot felvásárolják még most, mert később valószínűleg drágább lesz.
A Fiery Brimstone ára csak hab a tortán ugye ,hiszen az ugrásszerűen megnő majd a patch után, így aki teheti szintén felhalmozza most.
Kieg: a Legendary planok ára is valószínű triplázódott bár azt nem néztem.
-
Mumee
őstag
-
Cyberbeni
addikt
-
F-ECT$
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Diablo18
senior tag
-
mikromanus
veterán
-
Iginotus
addikt
-
mephi666
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
vhunor
őstag
-
SSJPeter
őstag
-
m4rk_
aktív tag
-
Amur
addikt
-
WayneGace
őstag
Hm. Azt azért elismered, hogy halhatatlanul a lehető legmagasabb mf-ben nagyobb az esély jó tárgy esésére? Főleg, ha hirtelen több százezren csinálják. Egy óra játék monkkal (350+ mf), mellettem halatlan wizard haver. Eredmény 3 lv63 1h fegyver, 3 hellion, egy set medál. A medál ér kb. 1 m-et, a 1h fegyverek kuka, Egyik hellion talán ér valmitt 1100 dps+ 100dex. Máskor azért nem szedünk össze egy óra alatt viszonylag könnyedén ennyi lv63-as fegyvert. Mert muszáj néha a sima mobokkal is harcolni, nem ilyen könnyű az eliteket leverni. Halhatatlan társ mellett kényelmes volt, az se lehet rossz, ha te karaktered sebezhetetlen (nincs wizardom). Szóval szerintem jogos a hiszti.
-
Mumee
őstag
-
Helmoras
őstag
-
mikromanus
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
warcat
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
mikromanus
veterán
Ha megnézed mennyi crossbow van az AH-ban és feltételezed, hogy a legszarabbak már ki lettek hajítva (mondjuk sok a balek és a fele), akror biztos nagyon is megéri ismeretleneknek unid itemekre fizetni fix 500k aranyakat, vagy 50k-kat. A jó item esélye még ha nem nézi meg senki előre akkor is 1% alatti. Már amiért kapnál félmilla aranyat. A gamble funkció a játékban a craft.
Más részről épp a korábban említett Diablo 2 alapján: kb már hónapok óta közismert volt, hogy van lehetőség rollbackre és nem nagyon volt megnyugtató jelzés, hogy kiszűrték volna, de a sok orgazda orrba szájba próbálkozott az unid anni és egyéb unique itemek eladásával. A mezei júzer meg még vett is. eleinte. Aztán csak rájött, hogy valami turpisság van, hogy csak szar és közepes cuccok lesznek a vásároltak. Néha furák az emberek

+ még mindig ott van a történet azon része, hogy ez a kereskedési mód nem mehet AH-ban, nem támogatott és semmi garancia nincs az átverésre. De azért csak "gamblezzatok"!
(#38499) 0Li
Én pl nem csalok, jó cuccaim vannak, még jobb cuccaim lesznek, nem költök és nem is fogok valós pénzt költeni itemekre, visszajött a játék ára és nem is vagyok nagyon rutinos. A karakterem nemolcsóhígfos cuccokban rohangál, úgy harcol ahog yillik és nem szaladgál mint a Tescosbarbár buildesk. Tessék. Vess meg. A játék csak a pénzről szól. Az ilyen kampósorrúak mintén kiszagolják a gyenge prédát és virtuálisan lecsapnak rá (az AH-ban), aztán még a cipőfűzőjüket is összekötik. Gonosz alakok vagyunk. De nem csalók
-
F-ECT$
titán
Szerintem pvp-re 3 dolog elképzelhető, kiindulva a wow-ból:
1. Ugyanaz a gear lesz hozzá, mint pve-hez. Ezt könnyű megvalósítani, de kevés időre köti le a játékosokat.
2. Jön egy új stat, aminek csak pvp-ben van szerepe, emellett esetleg a mostani statok is máshogy fognak viselkedni ott.
3. Teljesen új cuccok, amiket pvp-ért lehet kapni és csak pvp-re lesznek jók. -
dobolan
senior tag
-
KubanitoS
veterán
-
F-ECT$
titán
-
RockHaRD
addikt
azt reméltem, hogy így jobban ki lehet húzni az €-t a goldból, de mivel ebayen még mindig 25€ körül megy a 20 milla, így a 20 milliós kő 23€-s ára mégsem éri meg...
szerk.:
valaki leírná légyszives, hogy star kőtől fölfelé mennyibe kerül a a gem combine? gondolom ott is 3-3 kő kell, de hány Tome, meg mennyi gold a craft?
(ki szeretném számolni, hogy mennyibe kerül megcsinálni pl egy radiant star emeraldot, hogyha megvan hozzá a megfelelő számú tome, meg flawless sq)
-
Qru
MODERÁTOR
-
sto1911
veterán
-
F-ECT$
titán
Egy jó archon buildet mutatnál? Én most így megyek, bár A1-ben kvázi már mindegy, szinte akkor se halok, ha csak a hydra van lenn... Tegnap sikerült (egy kis segítséggel) új gyűrűt vennem, azzal így állok:
41k dps (26% chc, 140% chd), 550 all res, 38k hp (ezek a buffolt értékek)Jelenleg még 2 kezes fegyverrel megyek, tervezem lecserélni 1h + offra.
A fenti statokkal lassan az A2-nek is mennie kellene soloban (csapatban már lement, és soloban is most jön Kulle, de eddig picit sokat haltam), ehhez keresek egy jó buildet.
-
SSJPeter
őstag
-
marcyman
aktív tag
-
drk88
senior tag
-
RI/OS
addikt
-
Helmoras
őstag
-
Helmoras
őstag
-
Gorneck
legenda
-
DjDanee87
addikt
-
adamkaa777
senior tag
-
Mumee
őstag
-
mar_tin
tag
Úgy 430% lehet max. a critdmg. szerintem. Fegyveren lehet 100%, socketbe még 100% (ha igaz), aztán amun, kesztűny 60%, gyűrűkön 30%. Mondjuk ezt még lehetne is csökkenteni, ebbe igazat adok. A crit chache -t, azért ne bántsák, azért mert a DH -nak mindenkéle buffal, meg set -el 70% -ot ki lehet hozni. Wizardnak így se lehet eleget összeszedni. (Főleg, ha az ilyen cuccok árait is nézem.)
-
D1Rect
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
-
D1Rect
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
-
oxox
addikt
-
oxox
addikt
-
dobolan
senior tag
Ebben igazad van, de ha a tőkéd lassabban forog akkor kevésbé vagy hatékony.
Jah és a 3 nap elég kevés, inkább 2 hétre állítanám be
Nyílván ez nekik nem érdekük, főként nem rmahban, szóval kb. sose lesz ilyen.
Igen, és az is igaz lehet, hogy sokan nem értenék meg miért nem tehetik ki a vett cuccokat azonnal, ebben is van igazság, de még mindíg jobb lenne, mint pl a soulbound, mert a flippelést az nem akadályozza, de aki nem ah-zik azt az keményen 
-
Gorneck
legenda
Kell is hozzá, hogy egyáltalán élvezhető maradjon a játék és ne csak ez esés kelésről szóljon az egész.
Nekem illen szempontból szerencsém van, mert az eddig összekapart 6-7 millióból (100+ játékóra alatt) egy viszonylag kellemes/erős wd-t sikerült összeraknom, amivel nincs miért szégyenkeznem, még act4be sem csapat szinten.
Az viszont elszomorít, hogy a gear cseréhez most már nagyon sok gold kell, ami AH nélkül nem megy (farmot hagyjuk, mert 3-4 hét után unalmas, főleg, hogy semmi látszata sincs), de úgy néz ki nem is fog, mert egyszerűen nem lehet/tudok eladni semmit.Akinek van ideje és érzéke hozzá, annak megy a szekere, lsd pl te is...de van akinek nem, pedig nem fizukieg miatt lenne jó, ha tudnék picit több goldot összeszedni, hanem pár k dps némi all res vagy akármi miatt. Lassan ideje lesz indítani vmi más kasztot aszhem.

-
dobolan
senior tag
Igen. Ezért hívják valahol Auction house 3.0-nak a játékot. De én még mindig nem ezért ülök le játszani vele.

Szerk.: Egyébként, ha már annyira foglalkoznak pl. a mf itemswap-pal, akkor ezzel is simán lehetne, mert az árakat nem picit verik fel azok, akik ah előtt ülnek egész nap. Én rátennék minden itemre egy timert, ami egy ah buy, vagy bid vásárlás után utan X ideig (napok) nem engedi kitenni a cuccot ismét.
-
vhunor
őstag
-
dobolan
senior tag
-
MrCsiT
addikt
Nem rossz kis videó.. de azért annyit még hozzá, hogy
- behúzós/waller és/vagy fast mobokkal szopó lesz neki;
- ha a +24-25% movement speed kevés, hogy egy mobot lefussak (akár wiz, akár DH), akkor aligha lesz idő még a skillekre is : vagy varázsol, vagy menekül, de a kettő együtt kb. instant death.
- nem tudom, ennyire mitől töltődik a "manája" , de elég viccesen néz ki.. -
priti
addikt
Na ezt hívom én szopakodásnak és hogy magamat idézzem szopakodhatsz infen vagy unatkozhatsz hellen. Ez van. Ha valakinek így is izgi, hogy sokadjára így megy végig tegye.
Szerintem a játék műfajából eredően sokkal jobb ötlet volt az, hogy amikor már csak kevés HP-je marad a mob-nak akkor lesz belőle egy csomó klón, nem számítasz rá, mégnagyobb hent és ez a király mert ez a gém úgy jó ha hent van folyamatosan és majd az életgömb kihúz a szarból ha jól tolod.
Az már elcseszés, hogy fel tudsz úgy öltözni, hogy minden gömb fullra tölt háromszor. Tré, ezt lazán elcseszték például többek között.
Ha lenyomnak akkor a számbeli fölényből eredő túlerő nyomjon le és ne az, hogy ha nem szaladgálok előle 2 km-t akkor a full életem 1 másodperc alatt kereszt. Most fogócskázol vagy hentelsz?
Akkor éled túl, ha gyáva vagy? Ez diablo, nem a szaladj el a kergető mob elöl című egy képernyős flash játék a weben. A video már kb az a szint. Fél órát futkos egy két képernyős pályarészen. Ebből azonnal vágás, hogy szarul van elosztva vagy a gém vagy a karaktere.
Ha szerinted ez játék, akkor nem ugyanazért szeretjük ezt a műfajt.szerk:
Szerintem egy ilyen játék akkor jó, ha nehéz fokozaton egy ilyen futkosós gyávát 2 percen belül 80 mob vesz körbe. Ezmiez, hogy 20 perc futkosás egy darab kill nélkül? Szégyengém így az egész. A gömböket például számolhatóra nyomtam volna x mennyiségű dmg után, kiírattam volna, látnád a számlálót a sarokban, hogy számolni tudj vele és ölj vagy pusztúlj, szaladgálásról szó sem lehet
-
ProEvoFan
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Crimson Desert
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hogy 30 goldot nem ér az az amu az is biztos lol...
! Szerintem ahogy telik-múlik az idö, egyre több "hobbi"-build lesz,amik abszolút használhatóak lesznek. Mindig megvan, hogy éppen mi az aktuális kedvenc (pl. most gyenge túlzással mondhatjuk a DT barbot). Egyre több pénze lesz a felhasználóknak, igy már majd tud buildek/gearek között; nem csak egyre lesz elég a gempa. Ennek az ékes példája volt ez az eladás, amihez Grat!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)