Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Vistaboy #1450 üzenetére
Inkább már a Rise of the Argonauts, mint az izlésficamos Sacred valahogy nekem egy nextgen h'n's inkább az előbbire illik, mintsem egy sacred, dio3 ra...ha meg nem ismerős a TQ, akkor tessék kipróbálni, kb. olyan mint a dio3, csak jobb a grafikája (nem wow os) és 45 féle karid lehet...
[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Vistaboy
veterán
válasz Flash Gordon #1453 üzenetére
TQ-t végignyomtam a kiegészítőjével együtt, tudom milyen játék. A Sacred első részével pedig lagalább annyit játszottam, mint azzal. Nekem tetszett, a második részt most nagyon várom. A Rise of The Argonauts-ot pedig hogyne várnám, amikor én nyitottam a topikját...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
SlayerSub
tag
Nem tudjátok hol tudnám beszerezni a Diablo könyveket a Sin wartol kezdve, de magyarul.
köszi -
Wentar
csendes tag
válasz SlayerSub #1459 üzenetére
Szerencsére én mind3at beszereztem szinte a megjelenén napján, de nem hiszem hogy újonnan egyzserű lesz szerezni belőlük, esetlek az antikvárium.hu-n nézd meg mondjuk ott van olyan könyv amire vagy 3-4 éve várok és még nem kerültem sorra.... Ha más nincs a kiadónál kell érdeklődni, hogy van-e még nekik vagy lesz-e újrakiadás, vagy olyan helyeken mint: A Könyvesbolt, Camelot, stb.
Ívfényes termitkarabély eladó (önvédelmi, tömegoszlatási célokra tökéletesen megfelelő)
-
-
SlayerSub
tag
válasz Flash Gordon #1463 üzenetére
na ez még jobb : köszi
-
.:T.H:.
aktív tag
Galaxisneten már kint a borító..
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Wolverine #1468 üzenetére
Belőlem nem szedtek ki semmit harangozás közben!
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
silent84
csendes tag
-
frame>24
addikt
Eszembe jutott, hogy az hiányzott nagyon már a kettőből is nekem, hogy a shrine-oknak nem voltak ilyen misztikus mondatai, mint az 1-ben.
Pl. "Knowledge & wisdom at cost of self."
vagy: "While the spirit is vigilant the body thrives."
Ezeket (hasonlókat!) azonnal vissza kéne tenni! Nemcsak a szövegeket, magukat az ilyen vicces hatású shrine-okat is!
ÉÉÉs nem ártana valami normális zene sem, a 2. részben, valljuk be, tragédia volt, egyedül a Flayer dungeon-ban lehetett hallani zenét az első részből, na ott volt is hatása. (Tristram-on kívül, de az ugye falu-zene )
Hidd el nekem, a zene legalább annyira fontos, mint a grafika, ha nem jobban![ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
---------------------------------------------------------------->
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Wentar
csendes tag
Na mi történt, semmi új hír, senki nem flamel? csappan az érdeklődés, haldoklik a topic. Tessék előkaparni valami új infot amin lehet csámcsogni vagy egy képet, megállni és várakozni tilos!!
Ívfényes termitkarabély eladó (önvédelmi, tömegoszlatási célokra tökéletesen megfelelő)
-
Sirandrish
legenda
egy ilyen kaliberü gamenél tilos az OFF...és mivel game,demo,info,kép,video stb nincs így picit pihen a topic...de nyugi..lesz ez még így se
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jokeman
aktív tag
na idáig elolvastam
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
ancientdrake
csendes tag
"és mivel game,demo,info,kép,video stb nincs így picit pihen a topic..."
Nem tudom ezek akkor mik lehetnek... http://www.blizzard.com/diablo3/media/#movies azért nézzétek meg a hivatalos oldalt is, hátha tényleg elkészült.
-
Wolverine
félisten
válasz ancientdrake #1476 üzenetére
Új nincs, ezeket meg már láttuk
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Djuree
félisten
válasz frame>24 #1471 üzenetére
olyan hangulata és zenéje meg összhatása mint a diablo1-nek nem lesz egy következő diablo-nak sem és nem is szabad ezt várni. a diablo1 egyszeri és megismételhetetlen remekmű, egy csoda, a játékvilág csodája, a világ eddigi legjobb játéka.
ilyen nem lesz több....akár a kosárlabdában Michael Jordan....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz SlayerSub #1457 üzenetére
nekem is megvan mind a 3
én mikor kijöttek ,mentem be Szolnokra a plazába és vettem is meg azon melegibe
sajnos az utóbbi 2 nem jött ki magyarul
majd talán ha itthon a diablo3 nak nagy sikere lesz....ami biztosLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Vistaboy
veterán
A Blizzard új játékaiban is lesz Achievement-rendszer.
"Ma megtudtuk, hogy a fejlesztők nagyon merészet gondoltak, mert nem csak a Wrath of The Lich King fog majd ilyen rendszerrel rendelkezni, hanem a jövőben megjelenő, Blizzard által fejlesztett játékok, mint a Starcraft 2 vagy a Diablo 3. A játékos profiljában megtalálható lesz, hogy melyik játékkal mennyi pontot ért el, s így mindenki összehasonlíthatja elért eredményeit másokéval."
Forrás: Gamekapocs."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
"A HW-n belül teljes mértékben fel vagyunk háborodva a Diablo 3 látványvilága ellen indított petíció kapcsán. Melyben néhány rajongó követeli az előző rész gótikus, sötét és árnyékokban bővelkedő helyszíneit, a bepiszkolt, mocskos texturákat, a normál arányú vállvédőket, fegyvereket, azaz a hátborzongató, sötét és realisztikus művészeti stílust. Mivel szerintük az új videó alapján a WoW rajzfilmszerű világa köszön vissza. Kézzel készített, pasztellszerű textúrákkal, finom színekkel és letisztult formákkal. Hogy alátámasszák igazukat készítettek néhány színektől megfosztott - nevetséges - képet is, mely szerintük tökéletesen illene az új játékhoz."
Forrás: Hardwired.Személyes vélemény: Bár egyetértek a cikkíró kollégával, igazság szerint nem rossz a másik elképzelés sem, a Diablo sohasem a színes képi világáról volt híres. Mindazonáltal ha ezáltal nagyon megnőne a játék gépigénye és a haladást elősegítő dolgok jobban beleolvadnának a környezetbe - nehezebb lenne a játék -, akkor inkább maradjon az eredeti terv. De a legjobb az lenne, ha lennének benne sötét helyszínek és világos szabadtéri pályák is.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1481 üzenetére
nekem a világos is nagyon bejön..legalább nem kelessz LR
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vistaboy
veterán
Witch Doctor váltja le a Nekromancer-t a Diablo harmadik részében.
Amikor az első gameplay videókat láttuk a Diablo 3-ból, akkor feltűnt egy új szereplő, aki a régi nekromantát hivatott lecserélni: ő a witchdoctor. Az előző Diablo-játékban sokak kedvence volt az átkokat szóró nekromanta, ám a harmadik epizód megannyi újításának köszönhetően búcsút kell intenünk neki. Azért az átkozós játékstílust kedvelőknek sem kell csüggedni, ugyanis a régi karakterosztály helyére megérkezik a hasonló Witch Doctor, aki sokak kedvence lehet. Játékstílusa hasonló, ő is képes segítőket idézni és mérgeivel jobb létre szenderíteni az ellenfeleket. A vezető designer, Jay Wilson elmondása szerint sokat változott a játék, szeretnék, ha a rajongók nem csak a megszokott karakterekkel játszanának, hanem kipróbálhatnának valami újat is. Az úriember szerint később még akár bele is kerülhet a játékba a Nekromanta, egy kiegészítő formájában, ám egyelőre az új szereplőket kell megismerni a játékosoknak. Kíváncsian várjuk, hogy mik is kerülnék még a játékba.
Forrás: Gamekapocs.
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #1483 üzenetére
Kapcsolódó hír a Hardwired-ről:
"Jay Wilson megerősítette, hogy nem lesz nekromanta a Diablo III-ban. A játékban összesen öt kaszt lesz és az új kirurgus (Witch Doctor) kiszorította a hullamágust. Mivel mindkettő átkokkal és mindenféle élőhalott rémekkel, illetve szörnyetegekkel operál, így az egyiküket le kellett fagyasztani. Mindezt azért, hogy minden szempontból friss és üde játékmenetet biztosítsanak a játékosoknak és ne csupán egy feltupírozott Diablo 2-vel legyen dolguk.
A nekromanta saját sikerének lett az áldozata. Akárhogy is próbálták nem jött össze egy igazán egyedi, friss megközelítés - fejtegette Wilson. Nahát ezt majd elhisszük egy nap. Egyébként a fejlesztőcsapatnál sem aratott osztatlan sikert a necromanta távolmaradásal, ezért van remény, hogy egy későbbi kiegészítő során visszahozzanak egy-két régebbi kasztot."
-
Wentar
csendes tag
válasz Vistaboy #1484 üzenetére
Hát most finom maradok és nőies és egy egyszerű: Grrrrrrr -el beérem. Pedig már kezdetek óta mozgatta a fantáziámat hogy ezt a poser-kamu-necrot (WD), hogy fogom lealázni egy jó kis nekromantával, 2 dudás 1 csárda alapon...... De ez így nem fer. Nem tudom mit találnak ki, hogy pl a nekromanta hívők egy genetikai vírus áldozatai lettek, vagy vallást változtattak és most tollas ruhákban és torz grimaszra húzódó maszkokban járkálnak a kék-osztrigába, vagy egy nagyon frappáns és ötletes csavarral leírják hogy az új kaszt hogyan alázta le a halál régi mestereit...
Nem a nekro volt a kedvencem de azért ez mégis csak túlzás, miért nem vették ki mondjuk a nyomorék druidát, akikről a diablótörténelem egy novellájában, regényében, nem találhatunk említést, ennyi erővel lehetett volna atomsárkánylovas-istencsászárkirálypápa szuperkaszt is annak se sok köze van a világhoz...
Najó röviden ennyi, jöhetnek a reakciók és előre is bocs a Dru fanoktól de hosszas gondolkodás után rájuk böktem, minden személyes ellentét nélkül.
-
frame>24
addikt
válasz Vistaboy #1484 üzenetére
hát ez tényleg vitz:
"Akárhogy is próbálták nem jött össze egy igazán egyedi, friss megközelítés" -erre kvázi ráhúztak egy új skin-t, van maszkabálos necro
Én meg abban reménykedtem ugyanis, hogy a legszebben kinéző karaktert életképesebbé teszik, mint a 2-beni első változat.[ Szerkesztve ]
-
Flash Gordon
senior tag
válasz frame>24 #1486 üzenetére
Fogják is, csak majd a sokadik kiegészítőben, amit majd persze jópézzé eladnak neked, van ám gógyi a cégnél, nem ám ingyé osztogatja a +kasztokat a csóringer gamereknek, ezért kezdenek csak 5 kaszttal, és már most gyúrják közbe a fizetős kiegeket, ahogy azt a drágalátos cégtől megszokhattuk... jó, odafigyelnek a visszajelzésekre, peccs, kieg stb., de mindenek felett a maximalizált profit a lényeg, ennek jegyében nem lennék meglepve, ha a bnet is havidíjas lenne, csak úgy, mert az nekünk mijjen jó
-
Wolverine
félisten
válasz Flash Gordon #1487 üzenetére
A Battle.net nem lesz fizetős ezután sem a Blizzard információi szerint
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Wolverine #1488 üzenetére
Ja, ezt lenyilatkozták pár helyen, de ennek ellenére mások elég sokszor hozzák szóba, mint eshetőséget, a bnet is fejlesztés alatt áll...nem kell a blizz nek megfeszülni, hogy adott esetben jól megindokolják az előfizut.
-
frame>24
addikt
válasz Flash Gordon #1489 üzenetére
Ne fesd a Diablo-t a falra!
-
Vistaboy
veterán
válasz Flash Gordon #1489 üzenetére
Speciel engem nem érdekel a battle.net, így tőlem azt csinálnak amit akarnak, csak maga a játék ne kerüljön egy kisebb vagyonba ez miatt, hogy behozza a fejlesztés költségeit.
-
Vistaboy
veterán
Ne értsd félre, én sem warez-verzióban szerzem meg, csak éppen aggódok egy picit, hogy nehogy elszálljon a Blizzard-dal a ló, és egy kalap alá vegye az offline és online játékosokat. Max. 12K-ért meg fogom venni, ezért lehetőségem legyen mindkét módban is játszani, nehogy úgy legyen hogy - amennyiben mégis online játszok, de erre kevés az esély -, pluszban kelljen fizetni.
-
Vistaboy
veterán
Újabb Diablo 3 látnivalók érkeztek.
"A Diablo 3 bejelentése utáni nagy médiaáradat egy kicsit alább hagyott, a hivatalos oldalon nemrég azonban újabb artworkök és screenshotok bukkantak fel."
Forrás: Gamekapocs."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
SlayerSub
tag
amint megvan rögtön bnet. Ez a legjobb dolog a dioban h tudsz egy zárt rendszeren gamelni másokkal multiban, anélkül h minden második kari amivel találkozzol szétcsitelt széteditált importált cucokkbol összerakott sz*r. Ha meg találok singlin vmi tápot mit ér az ha nem tudom elcserélni meg mutogatni.
imo
-
Vistaboy
veterán
A Diablo 3 nem az utolsó rész.
Már a második rész végén is legyőztük mindhárom bratyót, mégis itt vannak ismét. Akkor ez most nagyon meglepett.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Vistaboy #1494 üzenetére
Ez sajna elég sovánka, hogy még az artworkökkel is ilyen sóherül bánnak...ilyen erővel el lehet húzni az infóadagolást akár 5-10 évre is.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest