Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
-
Djuree
félisten
titan quest qrva jó!! nagyon szép graf, baszott hosszú a játék, szvsz sokkal hosszabb mint a diablo2. sőt sztem még lehet jobb is mint a diablo2. ne, ne bántsatok!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
nem ezt pofázom már jó ideje, hogy a TQ nagyon király. folytatás nem lesz sajnos mert mindenki lewarezolta és a fejlesztők ezt igencsak nehezményezték. szegények....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Vistaboy
veterán
Oké, nem is helyileg értem én, hanem hogy megpróbálták úgy csinálni, mintha pont akkor idézték volna meg a boss-t azok a mobok. Mondjuk ha belegondolunk, az sem lenne jó, ha random helyeken lennének a monszták, hiszen milyen rossz lenne már az első szinten belefutni a boss-ba?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
mikromanus
veterán
válasz Drizzt #29428 üzenetére
Igen, vannak. Fedőnevük: "+ Dex" ?
minnél több a dex, annál jobb a dodge chance és annál hatékonyabbak azt hiszem a dodge-ot javító skillek is ( WotB pl)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz Drizzt #33560 üzenetére
Nem értem, hogy miért éri meg euróban eladni egy ekkora összegű tárgyat?
Számoljunk csak egy kicsit, ha jelenleg 1 euró = 625 ezer gold.
Jelenleg feltettél egy 2 millió goldos tárgyat és 625 ezer goldot lesápolt belőle a Blizzard. és még lesápolt belőle 15% transfert. (Jó ez jogos átutalási díj, de én inkább ezt is battle.net-re tenném, majd visszaforgatnám tárgyakba és így tovább - előbb utóbb ki kell fizetni, ez fix)Ugyanezt AH-ra téve 15% gold = 300 ezer gold transaction fee...
Van egy határpont gold/eu függvényében, amikor nem éri meg RMAH-ba feltenni a tárgyat, hanem goldos piacra kell.
Tehát jelenleg 1.7 eu-t kerestél tisztán. Ha AH-ba teszed fel, akkor 1.7M aranyad maradt volna, avagy 2.75 eu - 15% transfer.
Magyarán a határpont, 1 euró goldban számolva. Jelenleg ez 625 ezer gold, avagy az RMAH-t minimum 4.16 millió érték felett éri meg használni, ezalatt pedig AH-t.
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz Drizzt #33920 üzenetére
DH semmit se kezd vele.
más: valakitől hallottam itt hogy akár 60+as resistekkel is végigtrükközi infernot DH-ként csak orbitálisan nagy DPS kell. hát most felnyomtam 110k ra igaz a resek 200 körül maradtak, de az első teleportálós egy szempillantás alatt végett vetett létezésemnek...
-
Neró
őstag
válasz Drizzt #37240 üzenetére
Life on hit vagy valamilyen élet regenerációd van? Mert speciel nekem ez segített. Az enyém az így néz ki: 15K DPS, 700 All Res, 35K élet, 6000 armor, 850 life on hit + 500 life /s. Továbbá a skilleken is sok múlik.
Most már Act 3 -on szenvedek. Van még mit fejlesztenem.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
persil
nagyúr
válasz Drizzt #37245 üzenetére
"Dps 15616, allres: 815, life: 29K, armor buffal: 6634."
Ennek pedig elégnek kell lennie, act 2 körül ennél még gyengébb is voltam.
(se life regen, se life on hit nem volt)A szúnyogok ellen pedig nem tehetsz mást, csak azt, hogy kikerülgeted a kis bogarakat, amiket köpnek. Egy moving speed-es csizma segíthet.(bár nekem nem volt )
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Drizzt #37245 üzenetére
Szerintem rossz skilleket használsz.
Ezt próbáld ki, én ezt használom.A Maystic Ally helyére mehet Sweeping Wind, Blade Strom vagy Cyclone (ez inkább akkor ha nagy a critic ch.d) rúnával. -
Kobe
veterán
válasz Drizzt #37437 üzenetére
azért az elég érdekes lenne, megveszem a 10 millát 16 dollárért, majd továbbadom RMAHban 25ért....
valaki tudna linkelni egy monk buildet / gearrel együtt ami infernon teljesen életképes act 1-3 között ? 11 millám lenne a akcióra de ne igazán tudom ebből mit érdemes keresni
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Drizzt #37435 üzenetére
Az általad említett probléma, meg szerintem kicsit kevés az armorod meg a dmg.A chc meg nagyon alacsony.Talán többször használd a Deadly Reach skillt, Keen Eye rúnával, akkor nagyobb lesz az armorod, tömegben nagyon jól jön.
Látom szinte semmi pénzed, de egy pajzs jól jönne.(#37446) Gorneck23
Köszi![ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Drizzt #39909 üzenetére
Nekem a rekordom az volt Belinél mikor lenyomta a csapkodást, egy fújást, némi bombázást, aztán nagy levegőt vett a következő körös fújásra és "argh" ki is múlt.
Épp az "Őrült Fószer a Szomszédból" buildemet nyomatom barbival. Meglepő, hogy mi mindent meg lehet engedni Act 2-n
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz Drizzt #40670 üzenetére
Grat! csak így tovább és holnap te is linkelheted az 1miliárdos képet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Drizzt #40670 üzenetére
ilyen csizmák tényleg kegyetlen drágák. barbárnak kell a crit általában, emiatt relatíve olcsón az öv+páncél+csizma hármasból kell az allrest kihozni. movement speed annyira nem életbevágó, mint kitereknél, str, vit, allres, defense meg elsődleges. pont, amit a tied is tudott.
pont ma csodálkoztam el, hogy barbárnak mennyire drága lett volna egy ilyen csizma, szóval inkább maradt allres + vit + minimális str a végére.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs