Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Gtxtt
tag
válasz veszettkutya #200 üzenetére
Miért is rontották el a Starcraftot?A Ghost egy FPS,a Starcraft 2 lesz majd a stratégia folytatása.
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
nofreenick
aktív tag
először azt mondod, h nincs hír a játékról, aztán meg ilyen ''bennfentes'' infókat csepegtetsz itt nekünk, sőt már ''látod magad előtt'' a játékot... bírom az ilyet...
link? -
TommyGun
őstag
Warcraft elöbb volt mint a diablo már én kérek elnézést....másrészt meg a warcraftból köbyebb volt MMORPG-t csinálni mivel itt alapból megvan a két szembenálló oldal, míg a Diablóban egyik oldalon a pala druida mage meg miegymás a másikon meg ki áll ?
Mellesleg ha megnézitek a WoWba totálisan átmentettek nagyon sok karaktert és ötletet a Diablóból...én már lassan 1 éve tolom és bizton állítom hogy csumára a két gém keveréke...
Egyrészt megvan a két egymás ellen harcoló oldal ami az alap feszkót adja és a történetet de ha sima PVEre gondolok ahol tüzes sárkányokat meg ördögöket meg élő halottakat kell gyakni akkor máris a Diabló ugrik be....
Szal nagyon sok rész és hely kifejezetten Diablósra sikerült a WoWban..."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Zenty
őstag
Ghsot fejlesztését meg az egészet bezárta a blizzard!
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
Nyűnyüke
csendes tag
Sem a Starcraftból sem D3-ból nem lesz MMORPG. Állítólag már lassan 4 éve fejlesztik a Diot. Egyébként tavaly egy cseh zenész állította, hogy befejezték a D3 betétdalának készítését. Ugyhogy a Blizz neki állt a feladatnak!!!
Életünk hosszát nem a lélezetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok amikor eláll a lélegzetünk.
-
Slayer Valor
őstag
válasz Nyűnyüke #205 üzenetére
''Állítólag már lassan 4 éve fejlesztik a Diot''
Ez tutkó nem igaz, mert akkor már lennének képek is, vagy valami más info blizztől, ha már egy ilyen info kiszivárgott... de nincs kép, ezért vagy régebb óta fejleszik, vagy rövidebb ideje, vagy egyik sem... Ha meg valamelyik blizzesnek eljárt a szája, akkor részben annyi a meglepetésnek
''Egyébként tavaly egy cseh zenész állította, hogy befejezték a D3 betétdalának készítését''
Hol az info? Megint csak egy cseh közember állította. Ez se biztos.
De félre a pesszimizmussal, reménykedjünk benne, hogy ez mind igaz!!! -
Nyűnyüke
csendes tag
válasz Slayer Valor #206 üzenetére
Az interneten járt végig egy levél. Hitelesnek látszott. Ezen az oldalon olvastam:[link] De igaz reménykedjünk a legjobbakban!!!
Életünk hosszát nem a lélezetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok amikor eláll a lélegzetünk.
-
AlyArkhon
őstag
válasz Slayer Valor #208 üzenetére
Van benne valami , de szerintem ez még nem mond sokat .
Csak egy bejelentés ,
( Pedig nagyon jó lenne ha már meglenne ))Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
M@UL
tag
értesüléseim szerint 2007 nyarán fogják piacra dobni... ...de rosszhirü pletykák szerint csak ONLINE játék része lessz.........de már nagyon kiváncsi vagyok rá....valakinek nincs esetleg valami jo infója róla...
üdv: 1 DIABLO fanatikusÜDV: M@UL
-
M@UL
tag
válasz Slayer Valor #212 üzenetére
énnem azt montam hogy tuti,,hanem hogy ezt hallottam....de reménykedek és nagyon szurkolok annak az 1%-nak
ÜDV: M@UL
-
M@UL
tag
válasz Slayer Valor #212 üzenetére
viszont az tuti hogy késik mert a blizzard.com-on volt róla szó hogy 2006-ban várható....de aztán azt irták hogy csuszni fog......
-
M@UL
tag
tavaj a hivatalos Blizzard.com-on szétvolt reklámozva a DIABLO III RUMOR ............és mire mondod azt hogy LOL,,,,,,,,,fejtsd ki bővebben a gondolataidat, légyszives,,mert eza LOL-ozás már az agyamra megy...itt a 21.-ik század és mindenki ezeket az idegesitő szavakat használja...ne haraguggy meg nem rád vagyok pipa,,de az én baráti köröm is uen szavakkal traktál és már marhára unom.....
-
Nyűnyüke
csendes tag
Így van ez a 21. század,ezért kell megtanulni ezeket a szavakat. Én se értem még a felét sem, de nem égő rákérdezni! Másként, hogy tanulnád meg??? Ez egy internetes oldal vannak sajátosságai.
-
M@UL
tag
-
M@UL
tag
válasz Nyűnyüke #217 üzenetére
oké...igazad van,,,de amikor mindenhol ezt látom ,, mindenhol mindenki ijen szavakkal traktál akkor egy picit ingerült lesze,,,meg amugy is este már ideges voltam,,,ugyhogy elnézést kérek mindenkitöl akit megbántottam ezzel.....tudom hogy haladni kell a korral,,,,de nekem mostanában ez nehezen megy....
-
Zenty
őstag
Ha 2007-be jönne akkor már valami képek is szivárognának vagy bejentés stb!
Szal nem valószinü ha tippelnem kéne 2009 minimum.Guild Wars - Zenty a survivor
-
Nyűnyüke
csendes tag
Jó fej vagy M@ul, semmi gond csak nem másokon kell letölteni a döhödet, haragodat. Bár ez mással is elő fordul.De inkább Slayer Valor-tól kért bocsánatot. És vissza a témához!!!
[Szerkesztve]Életünk hosszát nem a lélezetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok amikor eláll a lélegzetünk.
-
Pompi
MODERÁTOR
LOL, ROTFL és egyéb rövidítések [link]
Slayer Valor: de ez ''házon'' belül van
[Szerkesztve]Feel Good Inc.
-
SzalaiG
addikt
válasz Slayer Valor #226 üzenetére
Szerintem régóta készül és még 1-1,5 év és játszunk!
-
Nyűnyüke
csendes tag
És kit érdekel ha (ne adj isten ) több évet kell várni rá? Csak érdemes legyen a várakozás!!!
-
M@UL
tag
ezaz, addig meg itt marad nekünk a az összes jelenlegi Diablo
[Szerkesztve]ÜDV: M@UL
-
M@UL
tag
szerintetek mennyi ujj kari lessz benne,,és meik karikat rakjaák ki a jelenlegiek közül?????........
-
bigman00
tag
a totyikot ezzel a mondattal nyitották meg : Megnyitom ezt a topicot mert hamarosan közeleg a Diablo3-kiadásának napja
-
bigman00
tag
válasz Slayer Valor #233 üzenetére
Mindezt majd 1 éve gondolta/tuk a játékról
Azért ez egy cseppet siralmas... rendesen ki tud velünk ...-ni a sajtó meg a játék készitői -
M@UL
tag
énszerintem megfogja érni a várakozást.més sosem csalódtam a Blizzardban
-
M@UL
tag
válasz Slayer Valor #236 üzenetére
na jó igazad van ,,, speciel a WoW-ot énse szeretem ....de attol függetlenül jó szerepjáték lett azis.
-
M@UL
tag
nemis ojan csúnya a WoW
-
Slayer Valor
őstag
aha persze
gw-hez képest nagyon csúnya, és én, hogyha már havidíjjas a gém, akkor egy nagyon is szép grafikát várok! legalább a jó gépeken lenne szép... a víz, fák, föld textúra, karakterek kinézete, házak falűán a textúra gusztustalan! A gém maga iszonyat jó (kivéve a harcot), de a grafika szvsz, ocsmány. na jó nem akarom a dió3as topikot wowwal telenyomni, szal inkább hagyjuk itt ezt a témát, max privátban, ha akarod...
[Szerkesztve] -
Nyűnyüke
csendes tag
Jó-jó a grafika is számít a karakterek is és még megannyi dolog. De mit várunk? Bizakodjunk hisz ekkora nevű játékot csak nem csapnak össze! Tuti jó lesz csak legyen gép ami elviszi.
-
Zenty
őstag
válasz Slayer Valor #239 üzenetére
Azért nem olyan gaz full maxon wow graf ( ugy lehetne szépen jellmezni hogy mesés kockásaan )
Havidjal én nem a szép grafot várnám el hanem pl full magyar supportot!
Ahány magyar jáccik a wowal szerintem ez illendő is lenne !Guild Wars - Zenty a survivor
-
M@UL
tag
-
M@UL
tag
NO COMMENT
-
Steelheart
senior tag
Az utóbbi hsz-okra reagálva...
Elképzelhető, hogy a Diablo 3 online game lesz. Ez azért nem lenne meglepő, mert a fanok (pármillióan...) úgyis előfizetnének/megvennék, és az sokkal több bevételt jelent még a serverek fenntartása mellett is. Ha pont olyan rendszerű lenne, mint a 2. rész, a gamerek nagytöbbsége úgyis csak lewarezolná vagy lemásolná. Én személy szerint a GW megoldását preferálnám leginkább, Blizznek fedezete is lenne rá WoW után, és ez hasonlít a legjobban a nagyon népszerű Battle.nethez, az alapokban annyi különbség van, hogy nem egy listából ugrálunk csapatokba, hanem városokban verődnek össze ingame az emberkék, sokkal reálisabb. A missziók pedig leginkább egyszerűen a főquestekre hasonlítanak. Nem teljesen összehasonlítani akarom a kettőt, csak azt mondom, hogy a D3-ra ráillene a CORPG. Persze ehhez dukálna az egyszerfizetés is...
Szerintem sem készül el a játék még 2009 vagy 2010 előtt, de nem is bánom, minél tovább csinálják, minél később jön ki, annál jobb lesz, technikailag mindenképp. Mindenesetre vannak rá jelek, hogy esetleg már készítik. Pl. a Blizzard Video már hosszú ideje nemigazán ad ki introkat, a WoW-nak mindösszesen 1 darab cinematicja van, 2, ha a rövidke bemutató trailert is belevesszük. Tehát nyilván valami máson dolgoznak - ilyen minőség mellett egy-egy intro elkészítése elég sok idő, de remélem, minél több lesz D3-ban, mert általában a Blizz játékainak azok a csúcspontjai, az adja az egész feelingjét, és ez az, amiben nincs még egy hozzá fogható játék, még a FF gamek sem. Másrészről a Blizzard North-nak még régebb óta nincs konkrét bejelentett projectje. Ha pár vezető programozó el is távozott a csapatból (ennek hatása látszik ám a GW-n), a programozók java azért ott maradt.XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
veszettkutya
csendes tag
válasz nofreenick #202 üzenetére
Az infok nem bennfentesek bárki aki +vásárolta a pcworld 06/06-os számát (a dvd-sből) akkor a C3-ról készült vidiben ráébred a keserű valóságra!!!
A Starcraft 2 szintén csak ígéret a haldokló Blizzardtól és ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy a Warcraft 3 már a sokadikk kiegnél jár de semmi újdonságot nem mutat csupán apróbb javitások magasabb szintek és ennyi!
Szar ügy de amióta a D3-at felylesztik(állítólag) azóta pl.: az EAgames 3 olyan játékot is kilökött ami végigsöpört a világon és bár hagy némi kivánnivalót maga után az NFS sorozat utsó 3 tagja mégis milliárdokat hozott!
Ezzel csak azt akarom mondani hogy 1 játék sem ér annyit hogy lassan 5 éve
fejlesszék!!!! -
Viktor77
titán
válasz veszettkutya #245 üzenetére
''...haldokló Blizzardtól...''
Ezt gondold át mégegyszer. Ez a legnagyobb hülyeség amit az utóbbi időben láttam.
Tudod te hány milliót tesznek zsebre !havonta! a WoW után? (Segítek: 6.5 millió aktív előfizetője van perpill a játéknak és durván 3k az elöfizu havonta (kb. dollárra átváltva is ennyi)).
És azt, hogy a WoW a megjelenése óta (kicsit több mint egy év) nem esett ki soha a pc-s Top10-es játékeladási listából? Most pl. 3.
Mutass csak még 1 ilyen játékot. Csak 1-et.
Az EA elbújhat az NFS-eivel. Nem véletlenül adja ki őket évente. A kutya nem játszik velük 2-3 hónapnál tovább.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
alitak
senior tag
Azt szeretem ebben a topicban, hogy egy olyan játékról beszélünk, ami talán sohasem fog megjelenni. De azért ha vki végigolvassa a topicot, már egy csokor játék5letet találna
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Steelheart
senior tag
válasz veszettkutya #245 üzenetére
Elég érdekes dolgokat írtál ám...Bár az ''érdekes'' szó nem biztos, hogy feltétlenül ráillik :\
De ha lenne is valami értelmi alapja, akkor sem állná meg a helyét, mert a Blizzard North különálló csapat, többnyire nem foglalkozik a többi projecttel behatóan. Másrészt az EA kiadó, nem fejlesztő, és egy nyolcmilliomodikrész autóversenyt sem igazán lehet összehasonlítani egy olyan h&s-el, amivel a 2. részének megjelenése óta milliók játszanak, még ha sokan csak illegálisan is. A Diablo kultuszt teremtett - ha szabad így kifejeznem magam, hát nem egy totál fanatikussal találkoztam már -, és megjelenésekor tele volt nagyon innovatív ötletekkel is, amikre még ma is építik a hack&slasheket és RPG-ket.
A Blizz nem azért ad ki gagyi patcheket, mert nem tud jobbat. A WoW grafja sem azért olyan gagyi, mert ne tudnának 3Dben rajzolni... Az egész ki van gondosan számítva, hogy hogyan éri meg nekik a legjobban, ráfordítás/befolyt pénz arányában. Kiadnak valami kis apróságot és azon elvan a sokmilliós fanatikus népség még pár hónapig minden különösebb nyafogás nélkül.
Mellesleg általában a jó játékokat simán csinálják minimum 5 évig, csak nem feltétlenül jelentik be jóelőre. (Példa az ellenkezőjére: Duke Nukem Forever De ez már szállóige... Mikor készül már el? ''When it's done!'' ) Blizzardnak nincs is szüksége rá, ha csak egy hírmorzsát megereszt, azon máris milliók csámcsognak. Hiszen D3-ról még egy hírmorzsát sem adott, mégis itt ez a topic is, meg még sokszáz másik, hasonló témájú topic a neten.XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
Steelheart
senior tag
Ja, kár, hogy Blizzék nem tudnak magyarul
XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest