Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
frame>24
addikt
Totál suck az egész, mert minden a $-ről szól.
Fájóan valószínű, h még sokáig a WoW (és x millió kiegészítője) lesz a ''szeren'', mert hülyék lennének pluszban dolgozni a sokak által várt diab3-on, mikor dől a lé az online-os várkráft-ból. Az új nemzedéknek meg fingja nincs diab-sorozatról, ebbe az (irtó randa) 3d-s világba szoktak bele, ami szerintem nem akkora steisz, h cserébe háromszög-lábú (oligo)-gon figurák ugrálnak, a harc meg annyi, h megy a fejed fölött x szám/sec. Engem a Wow nem fogott meg, ''régi diablo-s kollegák'' ugyanígy vannak vele.
Úgy látom, akik beírtak, h milyen lehetne az új diab, (ha mégis megérnénk - talán majd nagypapákként járókerettel, a kvantum-PC-k idejében ), azoknak elég hasonló az igényük, nos igen. Legyen ez a fajta vizuális styl, b@*ott nagy pályák, kµrva sok item, (persze tényleg mind egyedi kinézettel a karakteren), emeltebb chance-es drop a boss-októl, bazi sok új skill (nem kell félni, a variációk száma végtelen - inkább sodorjanak 1-et, ha nem jön az ihlet).
Mindenképp lehessen otthon is nyomni, én is csak munkahelyről vagyok neten, megértem, h ÁÁÁmerikában minden háztartásban a retyón is net van, de könyörgöm, ilyen proginál nehogymá' csak a ''homelandjük'' legyen a célpiac.
Már a reményem is haldoklik: hasonlóan a Bethesda, Oblivion-t nyomat, mikor az rpg-fan-ek tetemes része 2004 óta szomjazza Fallout3-at, amit ugye megvettek Interplaytől. Pedig ez utóbbi nem is online game, valamiért mégis megéri nekik ehhez tolni ki az újabb plugin-okat.
Nem értrem, mintha a blizzard marketingesei nem látnának ezer+ezer fórumot világszerte arról, hogy holvan má Diabló III???▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Wolverine #419 üzenetére
Fallout 3: öröm és boldogság!
Mivel a dedikált topikja 1 éve halott, engedelmeddel legutóbbi hsz-edet oda beidézem.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
:
szerintem majd az lesz, h a world stone 1 korrupt darabja előkerül, amiben ott lakik a sátán , és ezért megen lerendelik az angyalokat és a hős földi halandókat, h tegyenek már rendet.
and so the circle closes, és mehet a hentelés, +és-, jó és rossz, az örök harc menthetetlen öröme: when worlds collide....
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
amúgy ez WoW-trailer volt, Warcraft, és nem Star-....szerintem csak elírtad...
szomrú, h vmi schlepp alak a végére vágott 1 diab3 feliratot...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
frame>24
addikt
hát igen...szvsz tuti, h MMO lesz, én már nem is számítok másra...s mivel az már nem az igazi diablo lesz,...pfff... de hát pénz beszél...
a manga-rajzok kiborítóak
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
frame>24
addikt
Az ám a sux, h nem Mo. a célország, hanem USA, meg Ny.-Európa fejlett országai. Ezen országok kölkeinek az egész MMORPG-s költség olyan, mintha fagyiznának. Biztos marhára érdekli a Blizzárdot, h kis országunk, mely a történelem folyamán elbaltázta az összes felzárkózási lehetőségét, most szegény ahhoz, h az átlagember netezve jáccon...baz' náluk a net már olyan alapdolog, mint a csapvíz...és game havi költége is.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Wolverine #530 üzenetére
nyugi, tudom, h WoW-os moderátor vagy/voltál...
igen, most, h már van állásom simán leperkálnám a 3 lepedő HUF-ot, de akkor is ba#@a csőröm, h a játék árán felül még havonta fizessek is érte !!!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
na, ez kb. olyan, h a Bibliából (meg minden más szövegből) is ki lehet hozni egész érdekes dolgokat, (jóslatokat + egyéb hülyeségeket) ha jobbról balra meg alulról fölfele, meg minden 3. betűt olvassuk egybe, stb...
I am not convinced yet...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Eszembe jutott, hogy az hiányzott nagyon már a kettőből is nekem, hogy a shrine-oknak nem voltak ilyen misztikus mondatai, mint az 1-ben.
Pl. "Knowledge & wisdom at cost of self."
vagy: "While the spirit is vigilant the body thrives."
Ezeket (hasonlókat!) azonnal vissza kéne tenni! Nemcsak a szövegeket, magukat az ilyen vicces hatású shrine-okat is!
ÉÉÉs nem ártana valami normális zene sem, a 2. részben, valljuk be, tragédia volt, egyedül a Flayer dungeon-ban lehetett hallani zenét az első részből, na ott volt is hatása. (Tristram-on kívül, de az ugye falu-zene )
Hidd el nekem, a zene legalább annyira fontos, mint a grafika, ha nem jobban![ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
---------------------------------------------------------------->
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Vistaboy #1484 üzenetére
hát ez tényleg vitz:
"Akárhogy is próbálták nem jött össze egy igazán egyedi, friss megközelítés" -erre kvázi ráhúztak egy új skin-t, van maszkabálos necro
Én meg abban reménykedtem ugyanis, hogy a legszebben kinéző karaktert életképesebbé teszik, mint a 2-beni első változat.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Flash Gordon #1489 üzenetére
Ne fesd a Diablo-t a falra!
-
frame>24
addikt
Szvsz a barbáron és a varázslónőn kívül mindegyik kaszt fos volt, ehhe. Valami masszív elemental poweres alap caster azért kell még, az mindig divat (true mass destruction) .
Hogy mi lehet még? Mivel hack-und-slash game, nem hiszem, hogy bárd, vagy crusader, knight, monk, agent, nightblade, pilgrim, healer, rogue, scout, spellsword, thief, acrobat, ill. egyéb agyament, szigorúan rpg-s vonású karaktert építenének be, inkább átnevezésekre számítok.
Ha meg további új fajokat veztenek be (troll, gnome, undead, elf, etc.), akkor végleg WoW lesz, és akkor én egy fityinget nem csörgetek ki érte.
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
egy tök más progiról próbáltam előkaparni infókat, erre ezt találom:
gamenavigator.ruwtf
persze, mindenki lehet félreinformált, gondolom...[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Hát komolyan mondom, én nem tudom, Ki írta ezt, de fizikailag fáj olvasni, végig se értem rajta. Hogy lehet egy ekkora anti-tálentummal cikket íratni?
Nem, ilyet még nem csesztem...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Na, fappoltok már rendesen?
Én ma még hátraülök, meg akarom várni, mi lesz a starton: betlehemeztek a crash log-gal, vagy kiürül a topik és max. 1-2 link lesz, hogy ez droppolta a KingLeoric.
Azért iszok egy sört az egészségetekre
-
frame>24
addikt
Azért az érdekelne, hogy ha itt minden egy adott sorrendben "unlockolódik" (skillek ÉS még rúnák is), egészen 60. szintig, akkor mi adja a karakter egyediségét??
Erre mondanátok valami okosat? CSAK a loot, a cuccok? (attribute ugye megint automatán osztódik)Olvastam az első hsz-t, de a homepage-en a game basics leírások "coming soon" fázisban vannak, máshol meg semmi egyértelmű...
Eddig annyi látszik egyedinek, hogy a 10-20-30. szinten nyíló passive skilleknél legalább van választási lehetőség, de 1-2 mintha ott is szinthez lenne kötve.
Szóval hogy is van ez? Van egyáltalán valami, amitől egyedi leszek, mert eddig csak sorba nyílnak a skillek...
Nem vettem észre, hogy bárhol választani lehetne 2 vagy 3, stb. közül, és azt se látom, hogy egy valamire több pontot lehetne osztani.
(most épp wizard, de ez mellékes)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz atidzsiforc #16296 üzenetére
Ja, túró 8. szint, még az elején.
-
frame>24
addikt
válasz föccer #16248 üzenetére
Annyira tré b*zmeg!
Mármint az ember, mint faj és életforma:Amint valahol megjelenik a "gazdagság és jólét", jönnek a FÉRGEK, a paraziták.
DE ok, ez nem új, csakhogy basszus, ez nem a kelenföldi aluljáró, vagy a rio-i nyomornegyed, hanem egy game, de már itt is árasztanak el mindent. Ez a szar a nagy név játékokban
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Integra #16973 üzenetére
Nem is a bossok a lényeg (mert azok meg eleinte szerintem nem dobnak túl jókat), hanem az aukciós ház !!
Én nem tudom, hogy ezt a sok rare itemet télleg a milliónyi player tölti-e fel, de VÉGELÁTHATATLAN menyiségben vannak olyan cuccok, amikkel egy 10-30 szintű játékos olcsón és kényelmesen felszerelhető, ráadásul még a cucc bónuszaira is rákereshetsz. (ld. lelkes linkek lejjebb)!
Tegnap próbából felmentem, keresgettem a wizardnak +intelligence és magic findos mindenfélét, egy kb. laza + 160 to int. összehoztam neki 10-15 perc válogatással (azért csak ennyit, mert nem volt több goldom és álmos voltam).
Nyugtassatok meg, hogy később nem ilyen fasza az aukciós ház, mert akkor mivégre játszani?? ----> képességek, rúnák adottak, az AH-ból veszel a polcról mindent, akkor már magic find se kell, csak gold farm, a megszállottak úgyis telepakolják a boltot cuccal, csak pénzed legyen. (mondjuk éles pénzért semmit nem veszek, de a több millióból szerintetek hányan játszanak majd pay to wint??)
Óbazmeg.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Mondjuk erre én is gondoltam tegnap, hogy a béna gamer hál'istennek hiába vásárol be jó cuccokból, ha nem tudja használni... de a jó játékos...
Itt gyakorlatilag azért van értelme a szintlépés hajhászásnak, mert a D2-vel ellentétben lvl 30-ra messze nem kapod meg az összes skillt, rúnát.
most lvl 15 vagyok itt még nincs túl sok miből válogatni.
-
frame>24
addikt
válasz mikromanus #16997 üzenetére
Tehát wizardom van.
Emiatt minden kell, ami intelligence-re ad, és nem árt a + life/kill attribútum sem. Eddig ennyi, Act I vége felé még nem tudom, pontosan mi kellhet majd még. (valszeg +resist, +vitality, +max arcane, dmg converted to life, stb. de az is kérdéses, később milyen attribokat adnak az itemek.) Tényleg itt van később +to all skills cucc? - az jó mindigSkillek közül diamond skin, wave of force, ice armor, electrocute, arcane orb --> ezek vannak beállítva, passzívnak meg a power hungry, (hogy a health globe-ok arcane-t is adjanak)
Ez a játék nagyon más, mint a 2. Csak most kezdem megérteni, hogy itt tényleg azon van a lényeg, hogy a képességeid mindegyike csak a "végén" lesz nyitva, és addig rajtad áll, hogyan válogatod a geart. Amúgy gemet még nem dobtak nekem, azokra még kíváncsi leszek.
mod (#17007) Wolverine az elective mód kötelező, sokkal jobban be lehet állítani a kezelést, azonnal kapcsoljátok be!
Meg Integra-nál én sem értem, hogyhogy nincs rúnája, nekem már 3-4 van tuti. Lehet nem vette észre, hogyan lehet társítani.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Ezt pl. én is megtaláltam, de nem tudom értelmezni...
MI ez?? Mi ebben a per player?szerk: playerenként pl. normalon kap a monszta +75% hp-t? és így tovább?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
dark3d:
Nem tudom, én nézegettem ezt stronger meg hardcore beállítással is, de nem érzem azt a "hűha" érzést, igaz, csak a weblabos demo-t láttam + 1-2 scrnshotot itt.
Attól tartok, a Diablo első részének igazi sötét hangulatát inkább a ZENE és a HANGHATÁSOK adták.
Az a tényleg vad hupi-lilaság, amiről az első képek alapján itt is beszéltünk, már eltűnt.
Mindegy, lehet ma du. megnézem otthon rendesen fullscreenben.mephi666: na a Széklet 2, az aztán tényleg "túlszaturált"
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Mr.Csizmás #19549 üzenetére
Tegnap tettem egy próbát: felraktam egy amulettet és egy wandot, igen jó áron (ingame npc-től kaptam volna érte 300 goldot, AH-ban meghirdettem őket 8k, 5k áron. 5 percen belül vitték őket. (lehet mák, de látványos volt)
Aztán felraktam még vagy 3-4 cuccot, azokkal nem tudom, mi van, majd este kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Mr.Csizmás #19556 üzenetére
Igen, még nagy a szórás ugyanolyan bonusokért. A kb. hasonló kategória holmik ára alá mentem jócskán.
De pont csináltam azt is, amiről beszélsz, valaki fillérekért föltett gemes cuccot, megvettem aztán kiszedettem belőle a követ. (már 3. szintű volt benne a gem.)
(Úgy vettem észre, lvl 20 körül kezdenek el hullani a gemek, de sokáig csak chipped.)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Azér' hallod?
Az Azmodan-os pályák kurva jól néznek ki, nem? Ilyen baszott nagy, torz angyalok odaláncolva, stb.
Amúgy, Belial-nál nagyon meglepődtem, zsinórban 5-6x kinyírt.
Azmodan sörhasát meg ~fél perc alatt pukkasztottam ki. (wizard)Act videókat is megnézem még párszor. Tyrael koncepciója már az előzőben is jó volt. Egy pala lett belőle...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Vistaboy #20235 üzenetére
Kis korrektúra:
3,5 millió eladott példány az első 24 órában;
4,7 millió (beloggolt ) játékos az első napon.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Most jut eszembe:
ITT van olyan hardcore módban, hogy gyorsan kilépsz, ha baj van és akkor nincs halál?
És mi lehet az a hardcore-specific AH? Ott jobbak cuccok?
(#20642) Huma: tényleg, baszki! nem értettem, mire jó az a funkció, de már világos...
szerk3: viszont ha városban vagy kilépéskor, akkor nem számlál vissza.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Mukorka #20643 üzenetére
meg akkor ezért lett a townportal is faszán megnyújtva... valami ~5sec lehet, az is halál...
régen oda nyithattad, ahova a kurzor mutatott, és be lehett szaladni.
ki van ez találva...
fehérholló: gáz, azt hittem, nekik jobb a drop, de akkor csak annyi "extra," hogy kapsz más bannereket.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz skater86 #20670 üzenetére
Ja, szimplán kipróbálom otthon. Már egy hőst beáldotzam, hagytam, hogy a zombik szétverjék az első réten, hogy lássam milyen a szellem-képe.
mondjuk mire hazaérek, lehet már valaki innen teszteli...
(#20672) mephi666: hát ezt nem próbáltam, töröltem a csókát, azt' kész. (de ez is 2 perc alatt kiderül, ha gép előtt vagy)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz megint én #20710 üzenetére
Jól látom, hogy a kalapácsok már nem adnak default +50% damagÉt az élőholtakra? - ejnye.
(Barbárral mindig kétkezes fegyvert használtunk D2-ben, polearm vagy mace.)
btw, akkor is kezdek egy polearm-os barbárt (bár itt mindegy, nincs külön-külön mastery; attack range ftw... )
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
...és nekem is ez volt. A TQ, meg Loki és tsai akkor jöttek, mikor a hack-und-slash játékosok egy része kezdett belefásulni, hogy nincs folytatás, aztán kínjukban próbálkoztak ezekkel.
TQ-nál emlékszem, hogy a maga idejében erőgép kellett hozzá. És persze nem volt random level gen. sem.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz skater86 #21152 üzenetére
Nézegetem egy ideje ezeket a legendary item-eket, hát nem túl nagy eresztések.
Most hogyan van ez?! Lvl 45-ön attackers take 68 dmg/hit...
1.2% chance to blind on hit... ez is minimum +5% kéne, hogy legyen...Jó, a weboldalas listán talán van 1-2 jobb a max level körül, de...
erdőtűzhöz a vízipisztoly[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz CsiguszMaxim #21742 üzenetére
Ha ez egy új feature, hogy inferno-n sehova se menekülhetsz, akkor nagyon tetszik..
-
frame>24
addikt
hm...25k dps...az érdekes.
Most kezdtem hellt, és épp akartam linkelni, hogy wizarddal, 5500 dps-el lvl 51-en elég magabiztosan haladok. 4 szint múlva ezt meg kell 5x-öznöm?szerk: mondjuk a cuccok bénák már, majd aukciósan rásegítek picit.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Cyberbeni #22034 üzenetére
Ha arról a zöld headset-es "kripparrian" csávóról beszélsz, akkor pont ma néztem a videóit.
Arról dumált a srác, hogy sok resist kell meg life on attack, és hulla mindegy, hogy szarul sebzel, de téged sem ütnek le és úgy win.
Így soloban letolta az egészet infernon is, aztán kezdett egy HC karit, amivel állítólag azóta behalt lvl 46-on...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Wizarddal kicsit kalandoztam hellen. King Leroicot könnyen öltem, de ezek az invulnerable minionok a leggecibbek eddig!
(nem tudod megölni a tagokat, csak a boss sebezhető, köszi)Akit érdekel, itt van a többi monster affix, most én is átnézem őket!
Teljesen szarok így a cuccaim, megpróbálok átállni all resistre, de ugye az nightmare-en nem volt még.
A hell szint másik poénja, hogy AH nélkül halál, az árak meg totál elszálltak. Eddig a max goldom összesen 150k volt. (az összesen gyűjtött ~600k-ból)
Infernon mi lesz majd...[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz DopeBob #22148 üzenetére
Védekező skill most csak diamond skin. Ezen kívül disintegrate a robbanós rúnával(volatility), magic weapon (+15% dmg), familiar (+12%dmg), spectral blade (heal), venom hydra.
passzív: blur, evocation, temporal fluxlvl 52
az ice armor crystallize rúnával jó szokott lenni, de nem akartam feláldozni a +% dmg-t...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Djuree #22298 üzenetére
Na és tetszett a dóm meg a II. Viktor Emánuel sétány(galéria)?
A vár előtti négerek nagyon durvák, rádadnak egy szar karszalagot, hogy észre sem veszed és hogy gift from Africa, aztán meg kérik az eurót.Akartam még mondani, hogy a wizarddal nightmare alatt sokkal jobban mentem melee üzemmódban, mint ranged harcosként. Volt egy nagy baltám, pajzsom, beraktam az összes nova szerű skillt, aztán robbantgattam. Azért kellett hagyni egy ranged attackot is. Úgy érzem, ez a móka hellen már nem fog menni, infernón még kevésbé.
A "blizzard" skill pedig szvsz ismét drámaian gyenge. Azt hinné az ember, egy ilyen "cég-névadó" képességet jóra csinálnak, de még passzív cold erősítéssel is harmat.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz szőröscica #22356 üzenetére
Arcane orb - arcane nova rúnával. Még ez az egyik legjobb távolba ható mass destruct spell.
szerk: sajnos a meteor sem tetszik, túl nagy a cast delay.
Csak azok a skillek jók, amik azonnal a célzott helyre elsüthetők.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz szőröscica #22398 üzenetére
Azt tanácsolom, hogy azonnali jelleggel kapcsold be game options-ben az elective módot! Ekkor ugyanis felszabadulsz az alól a baromság default megkötés alól, hogy egy skillcsoportból csak egyet tehetsz be! --> tehát a blizzardal együtt akkor mehetne az összes többi skill is onnan (hydra, wave force, meteor etc.) - más szóval azt variálsz és oda, ahova csak akarod (azért pl. armor spellből egyszerre csak egyféle lehet, de a többi ok).
Nem is értem, miért kellett a fejlesztőknek alapbeállításként korlátozni a classokat...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest