Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1351) jokeman válasza Szuperboci (#1350) üzenetére


jokeman
aktív tag

Én izss :C

PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN

(#1352) 7


7
addikt

Forrás Hardwired, sok itt cirkuláló kérdésre ad választ:

Két interjút érdemes megemlíteni a Blizzard bejelentés óta. Mindkettő nagyágyúkkal készült. Lássuk akkor a drágákat..

Leonard Boyarsky Fallout fejlesztővel készült az első igazi Blizzard interjú a Diablo 3-at illetően. Elég lanyha a tartalom, blokkbászterek nélkül, de azért hardkóroknak érdekes lehet:
A Fallout után társaival megalapította a Troika Studiost. Három brutálisan sikeres RPG-t hoztak világra itt, Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, The Temple of Elemental Evil és Vampire: The Masquerade – Bloodlines címmel. Mindhárom játékot azóta is fejlesztik tovább és patchelik szorgalmasan a rajongók, mert mindenkinek szíve csücske a trió.

Leonard grafikusi tevékenysége manapság nagyrészt a World of Warcraft kártyajáték lapjainak festegetésén alapul. A Diablo 3 projekten annyira tehetséges művészek dolgoznak, hogy Leo a múltbéli szokásokhoz hűen egy hetet adott nekik egy rajz elkészítésére, amit már aznap készen meglengettek az orra előtt, így inkább ő a Diablo 3-ba nem fest. Ezek után főleg a sztori dizájnba ásta be magát a Fallout Pápa. A Diablo 3 ugyanis erős történettel izmol, melyet - meglepetés! - egymenetes párbeszédekkel akarnak megoldani, ahol rengeteg mindent kérdezhetünk és rengetegféle válasz érkezik, de nincsenek elágazások dumálás közben.

Nagy hentmészárlás élvezetünket nem zavarja a történet, mert a cselekmény mellett folyik, aki akarja elolvassa, aki nem, az a szörnyeket kloffolhatja ezerrel. Scriptelt kalandmodulok tűnnek fel majd véletlenszerűen a játékban. Vérbeli szerepjátékosoknak ezeket célszerű majd követni:

Földön elszórt hullák százai alkotta ösvényt követve jókora tetemdombot pillantunk meg, amelynek tetején egy harcos koncentrál zen meditációs tartásban. Első látásra nyilvánvaló a tényállás, nem kell hosszas párbeszédbe elegyedni vele.

Váratlan és döbbenetes történeti helyszíneken dolgoznak a fejlesztők, hogy mindig foglalkoztasson minket, mi vár a következő fordulóban, ha éppen sztori szálat követünk.

Karaktergeneráláskor kiválasztott különféle klasszokra és nemekre az NPC-k eltérően reagálnak. Minden karakterünk saját történettel rendelkezik, ezek bekapcsolódnak a fő sztoriba és egyedi küldetésekben felkaphatjuk ezen személyes szálakat is. Természetesen megfelelő jutalom reményében.

Profi küldetésmester írja meg a kalandok részleteit, Michael Chu személyében, vele dolgozik együtt a nagyvonalakra ügyelő Leonard.

ROB PARDO INTERJÚ

Rob hardkór gémer és nem hord öltöny-nyakkendő jelmezt. Elárulta, hogy három éve könyökölnek már a Diablo 3. felett. God of Warból vettek pár elemet, így az akciódús vér-és-bélontásra meg a 3D tömegmészár izgi megjelenítésére koncentrálnak: ebből 1-10-es skálán számítsunk 11-es értékre..

Véletlenszerű dungeonok: fele-fele arányban véletlenszerűsítik, illetve igényesen kézzel dolgoznak ki pályarészeket. WoWhoz hasonlóan szorgalmas kalandozások során betanulhatjuk a tájat, melyik fontos hely vagy NPC hol van, mert hála égnek lesznek fix pontok.

Előfizetős módit, melyet a WoW-nál ugye mindenki használ, a Diablo esetében kihagyják, itt dobozolt terméket kapunk a StarCraft II.-árumodellnek megfelelően. Tehát szép, kövér teljes játékot kaparintunk meg a vásárlással.

A sztorit Rob is emlegette, hogy szerepjáték elemekkel dúsítják fel jó izgalmasra. Sasszemű megfigyelők észrevehették, hogy a szétmészárolt hullák a látványos rongybabás kötelességgel zuhannak szakadékba. Ez a Havok fizikai motor miatt van. A falrombolás - ahogy elnéztem - a valószínűen scriptelt, mindenképp lokális jelenség, mert az ellenségeket kell szétnyúznunk sziklák beomlasztásával.

Miért néz ki így a Diablo 3?
Legalább háromszor tervezték újra a kinézetet a fejlesztés kezdete óta. Semmiképp se akarják WoW-osra készíteni, amitől páran nagy megkönnyebbülést érzünk. Több színt sürítettek a végső kinézetbe, ami még így is szép dárkos, baljósan gótikus lett.

Klasszok:
Nem kell megijedni, kábé ugyanannyi klassz vár ránk karaktergeneráláskor, mint az előző részekben.

Battle.net:
Komoly fejlesztéseket tervez a Blizzard. Év vége felé új fícsőröket jelentenek be.

Tehenes pályához hasonló ökörségre természetesen megint számíthatunk. Konzolos Diablo elméletileg lehetséges, csak a kezelőfelületet kell átalakítaniuk kissé.

Mikor lesz már kész?
StarCraft 2-es fejlesztési ütemet követi a Blizzard.

Thx, Birdy Kapitány, Luftwaffe!

(#1353) Nordic válasza 7 (#1352) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

"Mikor lesz már kész?
StarCraft 2-es fejlesztési ütemet követi a Blizzard."

ez most azt jenlenti hogy mindenképp annyit kell várni rá mint most az sc2-re? :O (még legalább másfél év) bár ezt legbelül tudtam csak nem akartam elhinni... :O

(#1354) Wolverine válasza 7 (#1352) üzenetére


Wolverine
félisten

[link] :P

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1355) RexpecT válasza 7 (#1352) üzenetére


RexpecT
addikt

Ez nagyon jól hangzik, köszi az infót :R !

(#1356) Integra válasza 7 (#1352) üzenetére


Integra
titán

ZSíR!!!!!! :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1357) Vistaboy válasza 7 (#1352) üzenetére


Vistaboy
veterán

Minden olyan lesz, mint a Diablo 2-ben, csak sokkal több, jobb, klasszabb, nagyobb, gonoszabb, stb. :U ;]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#1358) Djuree válasza Vistaboy (#1357) üzenetére


Djuree
félisten

na ne mondd! :D

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1359) Vistaboy válasza Djuree (#1358) üzenetére


Vistaboy
veterán

M'ér?
T'án nem? :DDD

MOD:
"Mikor lesz már kész?
StarCraft 2-es fejlesztési ütemet követi a Blizzard."

Akkor még kb. két év...(tized???) ;]

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#1360) Tim82


Tim82
nagyúr

Igazából a minimumkonfigra leszek majd nagyon kíváncsi. :U

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#1361) Nordic válasza Tim82 (#1360) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

nem kell high-end gép hozzá, hisz megígérték, meg a diablo1hez és 2höz se kellett szal szerintem ebben bízhatunk. :K

(#1362) Szuperboci válasza Nordic (#1361) üzenetére


Szuperboci
senior tag

Igéret szép szó Blizzard betartja ;]

Music!!!

(#1363) Viktor77


Viktor77
titán

[link]

Vajon miért? :)

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#1364) Integra válasza Viktor77 (#1363) üzenetére


Integra
titán

hehe, ez összes rész újra kiadva egy csomagban?
van két eredeti lod-om is, backup miatt bnet-hez:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1365) Viktor77 válasza Integra (#1364) üzenetére


Viktor77
titán

Igazából fogalmam sincs. A szövegben a 2 szerepel, a képen viszont sima Diablo Battle Chest van írva.

Egy ilyen fullos 1-2 egybecsomagot én is elfogadnék.

MOD: Ezen a képen egyben van az összes. Na, egy ilyen kéne nekem is.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#1366) priti válasza Integra (#1323) üzenetére


priti
addikt

Apellál a frász. Hülyeség. Csak mondjuk el tudtam volna képzelni teszem azt ló felé hajazó akármiket, amikről áliász lovasroham címén ezerrel kapva a tápot a támadóértékhez alacsonyabb szinten is lehetne osztani az áldást magasabb szintű mobokat téve ezáltal gödörbe, vagy valamit, ami új, amitől több, mert így csak egy új grafikáról beszélünk, ami megintcsak engem igazol, illetve azt, hogy egyre inkább a grafika és kizárólagosan csak a grafika biztosítja a versenyelőnyt, mert a játékmenetekbe senki nem mer belenyúlni.
Nem feltétlen kell, mert jó az úgy, ahogy van persze, csak ha egy konkurens meg bedob valamit, ami hasonlóképpen frecsokcentrikus és ezerrel tele van új dolgokkal, akkor a diablo ha bukni nem is, de kevesebb pénzt fog hozni a befektetőknek és annak mi isszuk meg a levét, mert ha valamiben nincs pénz, akkor abba nem fektetnek annyit és szakadéknyi különbség lehet kiegészítő és kiegészítő között nem beszélve a peccsekről, amik nem is keltenek feltűnést ha nincsenek, de azért bizseregne a nunid, ha egyszercsak ott lenne egy 1.1-es patch, amitől +20 féle fegyo esne ki a mobokból és stb.
Szóval ezt így elég vékonynak érzem 2010 utánra.
Amúgy teljesen téves a hozzámállásod, egyszerűen arról van szó, hogy szerintem nekünk "rajongóknak" üzleti szemmel is sokkal jobb lenne ha gyorsan kiadnák ezt a hármat és ha sok a fejleszteni való még, akkor a kiegészítő helyett legyen inkább dio4. Azé' méla undorral, duzzogva bevállalunk egy négyet is nem? :DDD
A dio2 lemezeinek eladásai is jól mutatják, hogy ha a 3 tök ugyanaz, csak új történettel és grafikával akkor is tarol, akkor meg mi a carnak kell még ülni a 3. részen 2-3 évig? Legyen inkább most dio3, 2011-ben meg 4 az újításokkal, mert ebbe csak a környezet rombolása került bele, ami elég sovány. Én nem apellálok rá, hanem félek tőle, hogy úgy fog járni, mint a doom sorozat és nagyon nem kéne, mert egyre inkább kihalnak a klasszikusok és egyre több a limonádé. Feltelepítem és fél óra. Tizenkettő egy tucat, hígul a felhozatal veszettül.
Viszont a dio3-nál tetszik, amit látok, azt látom, hogy életbentart valamit, ami szerethető. Miért kell ez a görcsös bombaként robbanáshoz való ragaszkodás ha most, jó időben készen van a 3 annyira, hogy általa dőlhessen a pénz a negyedik részbe és életben tartsa a sorozatot? A szedjük ki a legtöbbet a háromból felfogást felém kapzsiságnak hívják, aminek nem szokott jó vége lenni. Pontosabban és legjobb esetben egyaránt az a vége, hogy megint nem lesz dio4 hosszú-hosszú évekig. Hurrá. Majd 2020-ban 3 gyerek mellett megnézheted a negyedik részt és ne felejtsük el, hogy ez a jó eset, mert a rosszban nem is lesz négy, lesz helyette 3 féle limonádé, ami tök jó meg tök szép, csak nem dio. Most ez mért jó? Pédát kéne venni a GTA sorozatról. Nem újítottak sokat, kiadták az új részt és amikor készen voltak az újításokkal kijött a szánándreász és tarolt és mi lett a vége? Ezerrel ment a tőke a GTA 4 -be. szvsz

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#1367) Sirandrish válasza Viktor77 (#1365) üzenetére


Sirandrish
legenda

egy ilyen biza nekem is jólesne:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1368) Wolverine válasza Viktor77 (#1365) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem Battle Chset kiszerelésben, de nekem a múlt héten kihozta a futár a Dio 1+2+LoD-ot (oké, rendeltem mellé mást is, úgy megérte...)

priti, amit láttunk gameplay videó címén, abból ne vond le azt a következtetést, hogy ez a játék nagy %-ban készen van. Gyanítom, hogy az egész, amit láttál, scriptelt; és azért használtak karakterenként 3 képességet, mert ennyi van kész jelenleg... Ez erősen prealpha.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1369) Tim82 válasza Nordic (#1361) üzenetére


Tim82
nagyúr

Kérdés, 2009 karácsonya körül mi számít majd "nem high-end gépnek"...

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#1370) Nordic válasza Tim82 (#1369) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

hát azt kötve hiszem h az aláírásomban lévő mostani configom meg fog feküdni alatta. a 2 részt is olyan gépen nyomtam végig ami bőven alsókategóriás volt. nekem személyszerint nem fontos a graf, nem is érdekel,. inkább a hangulat...

(#1371) diegho válasza Wolverine (#1368) üzenetére


diegho
nagyúr

hol kaptál ilyen egybecsomagot és mennyiért?

(#1372) Tim82 válasza Nordic (#1370) üzenetére


Tim82
nagyúr

Engem az izgat, hogy az én konfigommal el fog-e futni. :P

Illetve pontosítok, fel lesz bővítve X2 3800+-ra és 2 GB RAM-ra (meg talán még egy vinyó), de nagyjából ezzel be is fejeztem a gépfejlesztést az elkövetkezendő két évre. Nem éri meg és az én játszási szokásaimmal ez meg is felel (oldschool game is good). Ezen azért a Diablo III kedvéért sem szívesen változtatok. :U

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#1373) Wolverine válasza diegho (#1371) üzenetére


Wolverine
félisten

Mint mondtam, nem egybecsonag volt; külön rendeltem meg a D1-et és a D2+LoD pakkot, bár ugyanazon kevésmemóriás cégtől :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1374) Integra válasza priti (#1366) üzenetére


Integra
titán

különösebben nem érdekel a gta sorozat.
:)

tulajdonképpen neked mi bajod van a dio3-mal?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1375) Integra válasza Tim82 (#1372) üzenetére


Integra
titán

a diablo soha sem volt crysis féle elfelejtettük optimalizálni game, meg nem is arról volt híres hogy 16aa-t tudott volna.. :)
szerintem most sem lesz ez a helyzet, de nem is hiányzik..
ha valóban tudják az új 3d-t ötvözni a rajzolt 2d-vel, akkor az szép is lesz talán.
nem azért bnetezek mert fasza a grafika :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1376) Wolfy_ válasza priti (#1366) üzenetére


Wolfy_
tag

szerintem meg kell kulonboztetni a kapzsisagot az igenyessegtol, es kulon udvozlendo ha egy ceg ugy akarja kiadni a jatekait, hogy azok (a lehetosegekhez kepest) tokeletesek legyenek, es nem kell percrol percre idegesito bughegyekkel es egyebekkel szembesulni...

(#1377) Flash Gordon válasza Tim82 (#1372) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Leginkább a ramot fogja zabálni, 2 GB az alap...a többi skálázható lessz remélem :)

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#1378) Integra válasza Flash Gordon (#1377) üzenetére


Integra
titán

na de kit érdekel a ram, mikor 4 gigát is utánad hajítanak már?:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1379) Wolverine válasza Integra (#1378) üzenetére


Wolverine
félisten

Az én gépembe nehezen tennék 4 giga RAM-ot... :U (viszont biztos vagyok benne, hogy el fog rajta futni a D3; persze messze nem maxon)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1380) Flash Gordon válasza Integra (#1378) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Hja, vistásoknak lehet 4 (kb 15% user), de xp-n max 3 megy, az meg lassúb mint 2 szvsz hiába hajítanak akármennyit... :DDD

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#1381) Vistaboy válasza Flash Gordon (#1380) üzenetére


Vistaboy
veterán

Annak semmi köze ahhoz, hogy mennyi RAM-ot kezel az OS, hogy XP-e vagy Vista? A 32-bites kezel 4GB-ot, a 64-es pedig 128-at. Tehát egy 64-bites XP is kezel több RAM-ot. (És persze trükkökkel kitolhatók ezek a határok, de az már nagyon mélyvíz kategória).

Amúgy meg, akit érdekel, annak elárulom, hogy a Diablo 2 + LOD egyben 4K a CD-Galaxisban. Battle Chest-et sajnos nem láttam a listában. :(

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#1382) Integra válasza Wolverine (#1379) üzenetére


Integra
titán

nézd, mire megjelenik, egyszer úgyis gépet cserélünk mind.. :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1383) Integra válasza Vistaboy (#1381) üzenetére


Integra
titán

jaja, 64 bites kell 4+ gb ramhoz

4rugó??? felemelték az árát, nekem még 2990ft volt:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1384) Nordic válasza Integra (#1383) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

felszökött az ára a nagy népszerűségnek köszönhetően. Ezt olvasd el és világos lesz...

(#1385) Wolverine válasza Vistaboy (#1381) üzenetére


Wolverine
félisten

576-ban van D1 is, igaz, annyira nem olcsón... (képesek voltak érte 3k-t elkérni...)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1386) Wolfy_ válasza Wolverine (#1385) üzenetére


Wolfy_
tag

en szerencsere mar par eve beszereztem mind a d2+kieget, mind valami blizzardos dobozt (d1 + wc2 + sc + bw). csak a hellfire-t nem sikerult meg levadaszni (csak valami 138 megas biztonsagi masolatot), azt nem tudjatok honnan lehetne?

(#1387) Flash Gordon válasza Vistaboy (#1381) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Hány %user használ 64 bit es xp-t?! kb. 0,... :))

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#1388) Wolverine válasza Wolfy_ (#1386) üzenetére


Wolverine
félisten

A Hellfire nem Blizzardos cucc, a Sierra fejlesztette és adta ki. Kb. beszerezhetetlen.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1389) Flash Gordon


Flash Gordon
senior tag

A fő különbség a 32bit és a 64bit között a következő: míg a 32bites rendszerek (32bites processzor és 32bites oprendszer) csak 4GB memóriát képesek megcímezni, addig a 64bitesek több terányit. A 4 GB úgy jön ki, hogy a 2-nek a 32. hatványát veszed, és ezt a bájtokban kapott számot átváltod gigabájtra. De mivel az opredszernek nem csak a memóriamodulokban lévő memóriát kell megcímeznie, hanem mást is (pl. videókártya, drága hangkártya x-ramja), ezért ha csak 32bites oprendszert használsz, 3GB-nál több ramot nem érdemes a gépedbe tenni.

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#1390) diegho válasza Nordic (#1384) üzenetére


diegho
nagyúr

Az a kép is elég tanulságos ami kint van. Barbár halott, nekró haldoklik, pitsák bújkálnak, paladin meg nyugisan sétál befelé :DDD

(#1391) Nordic válasza diegho (#1390) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

ez a sok james bond film hatása :DDD . amúgy hátul nem a druida van kifeszítve? :D

(#1392) Djuree válasza Wolverine (#1388) üzenetére


Djuree
félisten

ebay-en lehet már csak beszerezni. a hellfire különben nem is official kieg, csak unofficial...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1393) diegho válasza Nordic (#1391) üzenetére


diegho
nagyúr

nem, mivel ez nem expansion-os kép.

(#1394) Wolverine válasza Djuree (#1392) üzenetére


Wolverine
félisten

Ezt mondtam én is :P

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1395) Integra válasza Djuree (#1392) üzenetére


Integra
titán

mi ez a hellfire???:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1396) Wolfy_ válasza Integra (#1395) üzenetére


Wolfy_
tag

a google a baratod: "diablo hellfire" :)

(#1397) sumdudum válasza Integra (#1383) üzenetére


sumdudum
tag

valszeg éppen akciósan vetted mer 4 alá akció nélkül sosem ment^^ énis elvileg akció ideje alatt vettem kivolt írva hogy 3 rugó azt úgy megrohamozták a boltot, hogy visszatették 4k-ra, persze ezután már nem fogyott annyira.. érdekes..:)

amúgy nemtom emléxel é rejám, mi toltuk a lod-ot battle.neten kicsit, neked volt a poppy varázslónőd..:) tolod még online egyébként, vagy neked is megette az idegeid?:)

Kowalsky#2903

(#1398) sumdudum válasza Integra (#1395) üzenetére


sumdudum
tag

diablo 1 kiegje úgytom...

más:egy kérdésem viszont volna, csak eza két kari lesz a dio3ban? elég soványnak tűnik pláne, hogy úgytom, hogy mmo lesz

[ Szerkesztve ]

Kowalsky#2903

(#1399) Sirandrish válasza Integra (#1395) üzenetére


Sirandrish
legenda

hogy hogy mi?
a Dio 1 kiegészitője...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1400) Sirandrish válasza sumdudum (#1398) üzenetére


Sirandrish
legenda

1. Nem valószinü hogy kér kari lesz benne!
2. nem MMO lesz!!!

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.