- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
válasz
ooooobi #39546 üzenetére
eladod steamen akkor meg 300 euro ami marad ha elmegy 340 euro körül. Persze ha vásárolsz steamen játékokat megéri bent tartani neked. Bár még akkor is ott van opskins-en vásárolj eladott awpből m4a1-s cyrex FN-t párat asszem kb 27-28 dollár és eladd 36-37 euróért. :]
-
bbdzyx
senior tag
válasz
abridabri #39586 üzenetére
A már említett Samu 2233RZ tökéletes belépőszintű 120Hz-es monitor. Én eszméletlen jó áron, 28k-ért jutottam hozzá. Nagyon ritka darab, de pont van egy most hardveraprón 38-ért. Vagy egy öreg ~160Hz-es CRT, a legjobb monitorom is olyan volt.
szerk.: 60Hz-est felejtsd el CS-re.
-
Vanir
veterán
válasz
wannnabeees #39590 üzenetére
Ez tény, ettől még 6 win az 6 win, meg az ezek alatt eloszlott átlag 30 fölötti frag az meg szintén megvan, az MVP-k úgyszint, szóval ezért nem értettem.
Ilyenkor gondolkodok el rajta nagyon erősen, hogy tényleg random-szerűen dobálja-e az embereket.
De amint már írtam, nem érdekel a rank, fix ötössel játszunk puszta szórakozásból, de ha már ennyit nyerünk akkor dobhatna feljebb is. -
wannnabeees
aktív tag
"DMG-LE szintű ellenfelek ellen"
Tehát nálad alacsonyabb rangúak ellen játszottál. Illetve olyan sasok ellen sanszosan akik nem állnak közel a LEM-hez. Ergó nem kaptál érte sok elo (vagy akármilyen) pontot.
Amennyiben DMG-ket is rakott be ellened, akkor gondolom olyan premade csapattal mentél el, ahol voltak alacsonyabb rangúak. Nah ők sok elo (vagy akármilyen) pontot kaptak.
-
Vanir
veterán
1 döntetlen és utána követően 6 win zsinórban ezekszerint kevés a LE -> LEM rank eléréséhez (a hét meccsből hatszor volt 30 fölötti frag és legalább 5 MVP). DMG-LE szintű ellenfelek ellen ráadásul (a legutóbbi meccsen 5 LE volt az ellenséges csapatban).
Soha nem a rankért játszottam, de ez már nevetséges. -
50ezer (csak uj ) korul van olyan monitor ami fasza GO ra ? haver most venne ujat .
-
Arkennys
addikt
köszönöm a kioktatást, ennek még mindig tudatában vagyok, és akkor már túlmagyarázom mivel látom, kell
Az emberek 91%ban tartották esélyesnek a navi győzelmét, ergo meglehetősen sima wint gondoltak. Nem lett annyira az. Konkrétan első mapon picit máshogy alakul, már lett volna sírás.
cyber: látom hogy hozták, talán másodikat is nyerik, hajrá. Attól, hogy nem tettem a meccsre, remélem ők hozzák, alapból jobban kedvelem őket mint csapatot, de top 1 nek nem nevezném.
-
MarioAna
senior tag
válasz
DrTechnoid #39578 üzenetére
Az majd augusztusban lesz, az "éles" LAN-on.
Egyébként meg spájzoljni kell steam walletbe, mert lesz Kinguin matrica végre -
-
BigBlue69
őstag
válasz
shaddy1027 #39566 üzenetére
És hirtelen megjelent Loungen.. 91-9%
-
shaddy1027
tag
Következő meccs:
Hajrá srácok innen is!
-
Evome
senior tag
Van esetleg valaki aki egy ilyet felváltana nekem jópár 4-5 cenntes fegyverre ?
Vagy nem pont ezt van pár 40-50 centes skinemRemélem nem off topic
-
dymf
csendes tag
Hali!
M4 Cyrex(ft) vagy AWP Asii(bs) éri meg most jobban árban? Trade alapján, ha a kinézet nem számít -
hNp88
aktív tag
16 eurómat vitte el a kazah rezesbanda ... mérhetetlenül boldog vagyok
-
MarioAna
senior tag
na lefőttem, csak el kellett szólnom
Ange1 vendégem vagy két sörre. -
Arkennys
addikt
Úgy imádom
óriási comeback, csak hogy OTben kikapjanak 4-0ra. Hányszor megtörténik ez
szerk: nem tudom, de ha nem vesztenek nyertpisztoly után rögtön egy AK ellen, meglenne. Ez a legfájóbb
-
Arkennys
addikt
-
MarioAna
senior tag
Igazán jó kis "majdnem all-in"-t toltam a HR-re a mai nap. Hoztam a tippmix formám, ezek a kedves bajtársak P2000vsAK47 csatákat szopnak be folyamatosan.
RIP skins
-
ooooobi
senior tag
válasz
Janesz1981 #39536 üzenetére
300 dollár az karcsú akkor már inlább eladom steamen euroért
most úgy látom akkor tisztán kulcsra érné meg a legjobban nekem, abból pénzt is tudok csinálni, meg játékot is tradelni. Franc tudja, nehéz ügy.
Amúgy opskinsen mindenképp dollárban megy a pénzforgalom? Csak mert én külföldön élek, eurós számlám van, jobb lenne ha nem váltogatódna a pénznem.
[link] ez a 32000 op dollár akkor 320 amcsi dodó? -
okipoki
aktív tag
válasz
Janesz1981 #39544 üzenetére
Csak 1 napos diagram van?
-
Janesz1981
tag
válasz
okipoki #39543 üzenetére
Pont ezért írtam érdemes rákeresni. Keresésnél írd be a kondíciót mellé mert azt opcióban nem lehet választani (battle, well, field stb elég) ott ár szerint növekvőbe rendezed és meglátod plusz ha rá klikkelsz fegyóra keresőben kiadott találaton mutatja utolsó 10 eladás épp mennyin ment illetve ott is van diagram.
Árat módosítani/vissza mondani eladást (#39540) po1son által linkelt helyen lehet ITEM SALES és a tárgy neve mellett MANAGE ott lehet vissza küldetni fegyót illetve ha nem jött csere értesítés akkor itt van lehetőség újra küldetni egyet.
-
okipoki
aktív tag
válasz
Janesz1981 #39541 üzenetére
Általában a normális skineket mennyivel kevesebbért érdemes eladnom, mint a javasolt ár?
-
Janesz1981
tag
válasz
okipoki #39537 üzenetére
SELL a felső menü sorban. Persze előtte érdemes egy keresést csinálni milyen áron megy a fegyó amit el akarok adni. pl ak-47 redline field és SORTING: LOW->HIGH. Azért írtam példának pont ezt a fegyót mert ezzel jól jár az ember ha van kis pénze marketon és be akarja váltani skinre hogy kihúzza paypalra. Meg lehet venni 4.40-4.50 euro áron elég sűrűn Opskin-sen meg elmegy 4.70-4.80 dollárért és mivel ott csak -10% van ezért szinte nem is buksz rajta. Bár amikor az ember rendes pénzre ki tudja váltani skinjeit nem biztos ez nagyon fontos piaci árhoz képest bukik e kicsit.
-
po1son
addikt
-
okipoki
aktív tag
válasz
Janesz1981 #39536 üzenetére
Hol tudom megnézni OPSkin-en hogy hol van az a skin amit elakarok adni?
-
Janesz1981
tag
válasz
ooooobi #39511 üzenetére
Opskins.com itt tudod pénzé tenni a skinjeid. Jelenleg ha berakod olyan 330 dollár környékén akkor lesz belőle kb 300 dollárod. Ez a legegyszerűbb leggyorsabb. Csere bere is mehet de olyanra érdemes aminek opskinsen is jó ára van. Lehet elcseréled 380 euro értékű cuccokra de mire eladsz mindent ott vagy mintha simán eladod fegyót elsőre( kis túlzással). Én abban nem hiszek erős overprice-ot adnának fegyóért, megnézik opskinsen az elmúlt hetet ilyen 280-320 dollár környékén megy fegyó persze ezzel nem lebeszélni akarlak csak saját vélemény.
Amúgy opskins.. Kell 4-5-ös steam profil szint tudj kereskedni. Ha nincs meg szinted google kiadja hogyan húzz rajta. Mivel az OP csak 10%-ot vesz le eladásnál ezért pl ott fegyót eladod 330 dollárért majdnem ott vagy mintha 340 euróért eladod marketon. Paypal kifizetés nekem 4 vagy 5 nap volt. Nyitó oldalon bal oldalt látod épp melyik napi kifizetési kérelmeket teljesítik.
-
Elemental
addikt
válasz
shaddy1027 #39534 üzenetére
Nem vénnek való vidék.
-
shaddy1027
tag
Szegény Skadoodle-t itt nagyon sajnáltam: [link]
-
szebe
addikt
chokenitas
Megnézném most s1mple fejét
-
szebe
addikt
Ska nem izgulja el a LAN-t
[link]
-
ooooobi
senior tag
válasz
Mezcal #39519 üzenetére
Köszi ezt nem tudom, marketen 350€ körül lattam a sale historyban Aki ért hozzá adhatna tanácsot, hol érdemesebb eladni. Opskinsen közvetlenül, esetleg kulcsokért cserélni, vagy marketon, mondjukez utóbbi felejtő, így is tele vagyok kihasználatlan gémekkel steamen. Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában. Viszont úgy gondolom jobb minél hamarabb túladni rajta, mert az értéke csak esni fog.
perecKING: mivel, közösség elleni izgatással?
-
perecKING
senior tag
válasz
ooooobi #39511 üzenetére
reportoltalak!
idegbeteg rush-om lassan pedig leszoktam a p90-ről
-
Mate
nagyúr
Konzolba szüntelen ezt dobja:
"***** Trying to set a pixel shader that failed loading!"
Miként lehetne elhárítani a dolgot?
-
BigBlue69
őstag
Hát nem becsuszott egy Flash Kill
-
regener
veterán
válasz
Coccolino_O #39516 üzenetére
fps_max "300" <- default
-
Coccolino_O
őstag
Lehet állítani cfg fájlon belül a maximum fps értékét? Mert én nem találtam azt a parancsot. Vagy tényleg ennyire hülye vagyok, hogy nem találom meg?
#39517: Oké, ez világos volt eddig is. De ez a parancs nincsen benne a cfg fájlban.
-
lemusz
addikt
válasz
DrTechnoid #39513 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak szorzókról van szó és a szerencséről. De ha mégis több tényezőt figyelembe vevős téma lenne nehogy azt hidd, hogy előnyben lennénk az ezer órákkal, feltöltött pénzzel, tömkeleg szerencsétlen ládanyitásunkkal stb-vel... , mert eladói szempontból mi már visszatérő törzsvásárlók/felhasználók vagyunk, nem kell minket meghódítani, mert csodadropp nélkül is toljuk a játék szekerét. Ellenben az újoncokkal, akiknek egy jó dropp döntő tényező lehet hosszútávú maradásukhoz, aztán idővel persze idővel kizsigerelt szekértolóvá válnak ők is.
-
Arkennys
addikt
válasz
DrTechnoid #39513 üzenetére
tuti nem számít bele, csak legenda
Miért lenne érdekük ez alapján, ha titok? Ergo nem buzdít még nyitásra pénzköltésre stb a drop reményében. Randomban osztja totál.
lol. Épp nézem C9 meccset, freakazoid feje...
101% hogy ez világát nem tudja úgy be van tépve
-
válasz
Arkennys #39512 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy egy rejtélyes "vajon-hogyan-számoljaki-a-valve" képlet vonatkozik e a meccsvégi dropra, azaz arra hogy egy adott player mennyi ládát nyitott , kulcsot vett/szerzett, wallett-ra pénzt töltött fel ,stb... , vagy ez csak egy szerencsefaktor hozadéka.
-
Marv1988
tag
-
m_dawe
senior tag
Lehet én vagyok a hülye, de minek 360 fokot fordulni az egérpadon?
-
dugo_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest