Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Na tegnap amit nyertem a HR+NIP kombóval, azt ma elbuktam az fnatic+Navy tippekkel...rosszabbul megy, mint a tippmix . Nem baj végülis pénzt még nem adtam skinért (dropok, eladva és újra forgatva), viszont sajnálom a Business Class USP-met .
ripskins -
MarioAna
senior tag
Pass-vételnél nullázodik a drop "tilalom"? Az elmúlt hét napban (talán tegnapelőtt az utolsót) megkaptam a 2 random dropomat meccsekről, viszont ha most vennék pass-t akkor nem is kaphatok láda dropot 4-5 napig még?
Mert akkor az esélyt sem adom meg magamnak, hogy megérje megvenni (amilyen ütemben esik az ára ).
-
MarioAna
senior tag
CSGO lounge....1.02 EUR os UMP skint tettem ma HR-re, 0.6 EUR returnöm lett volna, erre nem ad semmit csak az UMP-ot vissza...van is értelme akkor az egésznek, bezzeg a bukásnál el tud venni mindent
-
MarioAna
senior tag
gondolom ez az új ranking system csak online működik, hiába botoznám magam halálra, nem fogok úgy szintet lépni?
-
MarioAna
senior tag
válasz gtamate2 #36173 üzenetére
Áh, keresni kellene magam mellé 4 embert mert ezek a random MM-ek csak a rage-quit ellenállásomat növeli -sokszor sikertelenül, semmi másra nem jó.
Akkor a bot-harc kilőve .
Így viszont, ha valaki keres mixbe-csapatba egy 5. (6. ) embert akkor jelezzen és szívesen mennék.
1.6-ról jöttem át kb 3 hónapja, alapból seriffbe dobott de közöm nincs ahhoz a szinthez szvsz (13 competitivből 10-et nyertem random, nem pre-made külföldiekkel - valszeg e-miatt dobott ide). Többnyire a lurk player szerepét veszem fel, és hátba szokott sikerülni ellőni az ellenfelet . Ezen kívül nagyon sok pro meccset nézek, szóval a tanulási hajlam megvan (és szívesebben mennék fel egy "csapattal" alap stratégiákat megbeszélni, mint hogy DM-ezzek 2 órákat).
Melóból hazajövet sokszor már ülni sincs erőm, nemhogy még teljesíteni, fókusz problémáim vannak, a reflexeim két kávéval túlélt nap után este már mp körüli szinten mozog...szóval lehet hamarabb ordít valaki a fülemre in-game hogy lőjem el, ha már bewalkolt a képbe, mint hogy én "meghúzzam a ravaszt". Ellenben szerencsém van a játékban, sokszor vagyok jókor jó helyen és ha nem is konzisztensen de tudok villogni is. Jah és halálom után hasznosan infózok, nem fél percig káromkodok - ha ez döntő faktor lehet .
Társkereső hirdetés off. -
MarioAna
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #36209 üzenetére
Én Superlux HD681-ról állok most éppen átfelé IEM-re (agybadugós füles - Awei Q9). A térérzékelés nem jobb mint a fejhallgatóban, viszont a részleteket (trapp, bomba rakás) hamarabb észreveszem (sokkal jobban zárja ki a hangokat, nagyon sokat számít, pedig nem vágnak mellettem fát láncfűrésszel).
Eddig például nem tűnt fel, hogy d2 közép X-boxról meg lehet hallani A-lerakón a plantot, IEM-el viszont észrevettem ... viszonylag alacsony hangerőn vagyok játékban.
A Slux 681 egyébként nem rossz szerintem CS-re, viszont nekem a térérzékeléssel sokszor adódtak gondok vele - lehet csak én vagyok süket, mert előfordult már IRL is, hogy rossz irányba fordultam autóhangra . Hangkártya egy Asus Xonar DG,"Prok" is egyébként IEM-et használnak a külső fejhallgató alatt sokszor, tehát ha nekik megfelel akkor a mezei véristvánokat sem fogja ez visszafogni. Mellesleg egy minőségi IEM fele annyiba kerül, mint egy minőségi fejhallgató.
Innen tolja valaki agybadugóssal? Más véleményére is kiváncsi lennék ezzel kapcsolatban, hogy mit preferál.
-
MarioAna
senior tag
válasz xEon1337 #36222 üzenetére
Igen, de ez az elmélet szerintem azért hibás, mert a külső fejhallgató szigetel, de a belsőből IEM-ből hallja az in-game hangokat. Tehát ott az IEM-et használja (igaz tényleg kényszerből) és arra sem panaszkodnak.
Az mondjuk rejtély számomra, hogy az agybadugós teljes elszigetelésétől hogy tudja a fejhallgató jobban kizárni hangokat - aktív zajszűrő működhet anélkül is, hogy bármi hang jön a fejesből? -
MarioAna
senior tag
Random DM-ekre abszolút nem ad +XP-t nekem. Hogy kell úgy DM-ezni, hogy számolja is az XP-t meccs végén? Sima historyban/favoritesban lévő szerverekkel nem működik.
-
MarioAna
senior tag
válasz Redneck #39255 üzenetére
Én s Xonar DG+Superlux HD681 párosítást nem ajánlom CS:GO-ra, térérzék 0 velük.
Lehet szórakozni persze a Dolby Headphone funkcióval, de visszhangzik úgy az egész.
Most az említett hangkarival és egy Awei Q9 (kb 1300Ft aliexpressről) agybadugós-IEM-mel tolom, és mindent meghallok amit kell.
Szóval abszolút nem kell 30k-t egy fejesre költenie, inkább ár-érték arányra kell rámenni (Creative Aurvana Live pl).
Persze a Slux előtt AKG K512-m volt, azzal is rendre süketnek tituláltak...szóval lehet a fülemmel van baj .
Ez a IEM azért jó, mert alapból halkan játszok - hogy ne öntsön el a melegség a lábamon, ha valaki AWP-vel felszúr nozoommal - és így jobban kijönnek a részletek, a zaj kizárása miatt...inkubátor mode ON. -
MarioAna
senior tag
Igazán jó kis "majdnem all-in"-t toltam a HR-re a mai nap. Hoztam a tippmix formám, ezek a kedves bajtársak P2000vsAK47 csatákat szopnak be folyamatosan.
RIP skins
-
MarioAna
senior tag
na lefőttem, csak el kellett szólnom
Ange1 vendégem vagy két sörre.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz DrTechnoid #39578 üzenetére
Az majd augusztusban lesz, az "éles" LAN-on.
Egyébként meg spájzoljni kell steam walletbe, mert lesz Kinguin matrica végre -
MarioAna
senior tag
Szerintem %-os arányt néz, ebből kiindulva: engem a 10W után bedobott DMG-be, most 19 nyert meccsel (összesen, 129 óra van CS-GO-ban DM-ekkel együtt ) lettem LEM, tehát 9 win alatt dobott két szintet.
Pedig nem játszok "hű de jó emberekkel", meg én sem vagyok mindig állat módban és random LE-supreme masterekkel dobál minket össze (általában 3-4-en vagyunk premade teamben). -
MarioAna
senior tag
2 euronyi skin az orbitra...vajon fognak hozni kört?
-
MarioAna
senior tag
válasz DrTechnoid #40508 üzenetére
Aláírások közül a Scream-é tűnik, most 2.39EUR . Nyitottam 3 kinguinos aláírósat, a 2 foxot eladtam, a makilelés meg majd később megy valami hyperszuper AWP-re amit egyszer dropol .
De legalább a team matrica k* jól néz ki.
*direkt Kinguin matricára tankoltam most fel a skinek eladásából, szóval úgymond pénzembe nem került (nem 4+ eurót bsztam el rá). Ha viszont a Scream matrica ára leesik, akkor ráveszek (a Fox aláírásos 0.27-ért megy...) -
MarioAna
senior tag
Jól emlékszek, hogy csak az "egyenes kieséses szakaszban" lesznek ESL twitchről dropok, vagy csoportmeccsek alatt is van rá esély?
-
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
válasz Coccolino_O #40758 üzenetére
Csak az official ESL_CSGO twitchről tudsz dropokat kapni, a más nyelven futók csak alternatív streamek.
szer:
köszönöm az infót, akkor nem terjesztem a hülyeséget[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
szerk:
tárgytalan, az nem ESL (dignitasra hittem).Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki eddig az 6 meccs alatt nem kapott egy dropot sem .
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Joe Swanson #40851 üzenetére
Ergonómiailag a tökéletes negatív példa a legtöbb játékos gaming pozíciója . Kicsavart csuklók-karok, belegörnyedve a monitorra 10 cm-re.
-
MarioAna
senior tag
Na már megérte a streamet beizzítani, el is adtam gyorsan a cbble ládát, 24€-ért, melyből marketen lett 20.88...damn son, sosem volt ennyi pénz a walletemben
-
MarioAna
senior tag
válasz Micsurin #40971 üzenetére
Ha van bloodhound passod, akkor minden héten az első szintlépésnél (az új rangrendszerben) egy garantált drop (az új kollekciókból való ládákból "Operation Bloodhound exclusive weapon collections: Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun, and Chop Shop" - tehát elvileg Dragon Loret is adhat Gaben )
Ezen kívül heti 2 láda (én szinte minden héten kaptam Falchion ládát is, szerintem ez is biztosított a passal).
+még egy skin is be szokott sikerülni.
Ezek alapján 2láda+2skin / hét.Szerda reggel? 8-kor nullázódik a heti limiter.
-
MarioAna
senior tag
Elvileg hallják a kommentátorokat a játékosok (és a mögöttük álló segítők is), emiatt őrjöngenek HLTV-n is (és emiatt cserélték le a közvetítőket meccs előtt, hogy ne legyen "fix infók", mivel más fejhallgatókat kaptak, amik nem szűrik a hangokat úgy (vagy egyáltalán nem működik a zajszűrő, nem volt egyértelmű).
Ettől függetlenül Pansy simán ordította, hogy a TSM player mögöttük van a füstben, amikor besétáltak a Kinguánok B-re mellette, meg leinfózza, hogy röviden ragadtak és rájuk zár az egész dán csapat .
Mellesleg ezt a gyökér Karrigant egy ICL-en tuti megböknék kishazánkban, hát milyen arrogáns stílusa van már az ütnivaló feje mellé...még Flifflaren is megjegyezte, hogy "olvassa a játékot" - avagy hallgatja a kommentátorokat .
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Melyik kulcsokba éri meg befektetni 16EUR (~7db)-t? Valahogy elkéne majd jutnom egyszer valami késig, ahhoz meg kulcsokat kell raktároznom úgy tapasztaltam (plusz ezek tartják a legjobban az árukat).
Nyitni nem fogok, mert sokba kerülne, mire kifognék egyet (és az eddigi 4 ládanyitásomból a legértelmesebb ST MP9 | Deadly Poison volt ), így inkább apró lépésekben kulcsokat halmoznék fel és majd azokkal fizetnék a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Micsurin #41128 üzenetére
inkább itt ezzel: Case Opening Simulator
én tegnap ezzel szórakoztam, 602 breakout ládát nyittattam ki vele háttérben amíg ment a stream+gameltem. A legjobb volt egy statrakos cyrex m4.
Elköltve valami ~1500$, jött belőle vissza a negyede kb .De mondjuk a 601. ládánál amikor meg akartam állítani, hogy menjek aludni, akkor megállt a butterfly knife után a negeven, szóval teljesen reális
-
MarioAna
senior tag
14EUR-t mire érdemes befektetni szerintetek most marketen?
1. Leakciózott matricákba
2. 2x AWP | Redline FT
2. 4x AK-47 | Redline FT
3. 4x kulcs -
MarioAna
senior tag
Nem úgy szokott lenni, hogy in-game olcsóbb a kulcs, mint a marketen? Most pont fordítva van az egész, 2.29 ingame és 2.17 marketen euróban...ezekben már benne van a steam plusz haszonja is nem? Nem értem
-
MarioAna
senior tag
Valakinek van ötlete, hogy miért esik a Falchion kulcs ára rohamosan? 2.15EUR-ért vettem 6-ot, remélem nem szakad be tovább (a többi kulcs is nagyjából itt tanyázik hosszabb ideje, később ezekkel akarnék tradelgetni).
-
MarioAna
senior tag
na mondjuk a bagetteket sem csípem jobban, de remélem bedarálják a naticot (de úgy érzem, nem fogják).
Se láda, se VP, remélem a döntőben lesz cbblestone, hogy legyen értelme legalább alt-tabban futtatni. -
MarioAna
senior tag
válasz freeknight #41271 üzenetére
várj vele.
-
MarioAna
senior tag
válasz Joe Swanson #41447 üzenetére
Na jó nem, még jó hogy 2.15-ért vettem hétvégén 6-ot...érezték ezek, hogy esni fog, csak rosszul lőtték be.
-
MarioAna
senior tag
Inaktivitás miatt eltűnt a skillgroupom, tegnap volt egy abandoned meccsem, ma meg bedobott 3 orosz mellé akik anyanyelvükön kommunikáltak. Volt még rajtam kívül egy másik srác de őt addig votekickelték,míg végül inkább kilépett. Én sem frageltem topba magam, de vagy 3-4 kört hoztam nekik egyedül, de így is kikaptunk 16-9-re.
Legutoljára sima csirke voltam, most lehet így ezek után alacsonyabb szintre fog dobni (ahova való vagyok ), vagy az LE-hez viszonyít? -
MarioAna
senior tag
válasz ergepard #44576 üzenetére
Kulcsokat . Azokat eltradelni 1 skinre a market ár 80-85%-áért és utána azt a skint eladni market áron. Így lesz egy pici profitod. A kapott pénzért in-game kulcsokat venni. Ezt ismételgetni párszor és a garázsban már ott is a Lamborghini.
Csak mivel elég sokan csinálják ezt, ezért elég nehéz a 85% alatt találni cserepartnert, de nem lehetetlen. Ezen kívül a kulcsok ára biztosan nem zuhan le.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz csurenzoo #44997 üzenetére
akkor nem csak velem van a baj, hogy az AFK playert nem tudom ellőni DM-en . Olyan jó érzés, mikor az 5. pötyögésre (célkeresztmozdítás nélkül) és a 4. nyelven elmondott cykablyat után képes beadni az 1 hitet.
A 24in3 w/ deagle/AK és társait meg nem is említem[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Zimmi91 #45135 üzenetére
Én 6 kulccsal kezdtem és 2 hónap után vagyok 'közel" 10 kulcsnál az
1. megveszem in-game
2. várok 7 napot
3. veszek kulcsért skint market 80-84%-ért
4. eladom a skint marketen
5. az árából veszek kulcsot
6. ismétlés
...profit?...8. Range Rover a garázsbaTi hogy csináltátok ezeket a +10 kulcs 2 nap alatt meg 45-el kezdve 1000 .
Van valami bevált módszer amiről mi mezei CS:GO playák nem tudunk?más:
de közel voltam ma délután, mielőtt eladtam marketen a MW Frontside Mistytm, hogy megtegyem vele a HR-t a Penta ellen...ilyenkor örülök, a "szabályaimnak" - lassan, de biztosan haladni felfelé a késig -
MarioAna
senior tag
Először egy normális egér+egérpad.
Lehető legalacsonyabb egérérzékenység (értsd, kb 50 cm-en fordulj 360 fokot a játékban természetesen egérgyorsítás nélkül).
DM-ezni rengeteget+AIM gyakorlópályákat tolni, ezek a motorikus memóriádat fejlesztik (berögzül, hogy mekkorát kell mozdítani az egeren, hogy a játékban automatikusan oda fordulj).
szerk: megelőztek .Leteszteltem, 55cm-en fordulok 360 fokot, de egy rántásból a 180 fok pont megvan (már reflexből megy a "180 in air just 1 click my friend", de az AFK-t én sem tudom ellőni.
szerk 2:
milyen major az, ami szerdán kezdődik . Mehet alt-tabban a twitch egész nap melóban...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest