- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddy1027
tag
válasz
DrTechnoid #72152 üzenetére
-
shaddy1027
tag
válasz
cocska #71762 üzenetére
Viszonylag kevesen tolják ezt a módot és emiatt vezették be szerintem a szóló módban is kaphatsz duó ellenfeleket. Ha a kis négyzet be van pipálva te is kapsz társat de ellenfélként lehet pont olyanokat kapsz aki pont szólóban lesz ellenetek. Ez sajnos ilyen, ezen nem lehet változtatni
-
shaddy1027
tag
Vitality vs. Valiance - IEM Katowice Minor 2019
Az utolsó két kör
-
shaddy1027
tag
Launch option-be kell beírni +fps_max 0 vagy +fps_max 999, így minden indításnál a játék amit a géped kitud sajtolni magából az ki fog jönni.
-
shaddy1027
tag
SK kapott egy sallert a G2-től: [link]
-
shaddy1027
tag
válasz
Franklin #67722 üzenetére
Korábban írtam, hogy nagyon is bekavarhat. Feladatkezelőben kellett kinyomni a háttér folyamatát ami a belépésed miatt kell neki, hiába zártad be a progit ez futott tovább, és ez kavar be a rendszernek. Most valamit módosíthattak, mert a hiába kerestem nem láttam futni, és ugyanúgy jártam mint te. Ellenőrzés, majd utána minden megy ahogy kell.
Érdemes VAC védelemmel ellátott játékok előtt újra indítani a gépet, és csak utána játszani, vagy ajánlom az Archi Steam Farm (ASF) alternatívának, több accounttal is tudsz farmolni, illetve nem fog hasonló megtörténni mint most.
És természetesen ilyeneket nem szabad még véletlenül se futni hagyni.
-
shaddy1027
tag
válasz
bepken #67500 üzenetére
Collection a fegyvereknél a származását jelöli az adott fegyvernek.
Pl.: ez egy Operation Hydrás
Ez azért fontos mert ha 10 Hydrásat upolsz akkor tuti ilyet kapsz, ha 50%-50% a collection, az esélyed is ennyi lesz.
Exterior: Amire te gondolsz, hogy ha 10 db minimal wearből lesz 1 db factory new, nem minden esetben fogsz jobbat kapni mert számít a fegyver float-ja.
Itt szépen elmagyarázza az úriember a dolgokat, még képletet is kapsz, ha pontosra akarsz menni:
[link] -
shaddy1027
tag
válasz
gtamate2 #67363 üzenetére
Nálam például ha ment az Idlemaster nevű kártyafarmoló, és csak simán bezártam, majd elkezdtem játszani volt, hogy kidobott a játék, hogy valami nem frankó. Steam-idle.exe szokott a háttérbe maradni ami a steam belépés miatt kellett neki, viszont ha ezt kilövi az ember akkor minden oké. Amióta az ASF-et használom nincs ilyen gond - ezért is váltottam anno - ez csak azoknak szól aki szokott ilyesfajta tevékenységet folytatni, köze nincs a játékhoz de ha benyomva marad akkor nem fog tetszeni a játéknak.
-
shaddy1027
tag
válasz
gyurkikrisz #67014 üzenetére
-
shaddy1027
tag
válasz
gyurkikrisz #67010 üzenetére
Nem tudom megvan-e a fnatic-os eset korábbról?
[link]
[link]És bizony ez is egy Major volt, szóval igen is legyen tiszta fairplay. Vagy akkor mi értelme az egésznek, egyik oldal mindent lát, a másik meg azt se tudja mi van. Persze mind a két csapat kihasználhatja, de basszus most komolyan?
Szerintem a megfelelő szakembernek nem hiszem, hogy nehezére esne két sorral többet beírni, vagy valamilyen megoldást találni rá.
"Kérjék meg a CS:GO deveket, hogy ugyan csinálják már meg egy éjszaka alatt az egészet?"
Már a kvalin előjött a hiba cache-en. Azóta megy a sunnyogás
-
shaddy1027
tag
Ez kb vicc kategória ezen a szinten, hogy engedik
-
shaddy1027
tag
válasz
GhanBuri Ghan #66451 üzenetére
Ugyanez fog végbe menni a Major ideje alatt, ha nem a sale alatt, akkor a Major alatt fognak beesni az árak. És hidd el befognak esni, elég ha megnézed a dátumokat a tárgyaknál a marketon.
-
shaddy1027
tag
Nem tudom figyeltétek-e, az Operation ára az egy héttel ezelőttihez képest 0,20 euróval olcsóbb lett.
-
shaddy1027
tag
válasz
Williamgrant #66376 üzenetére
Hdmi miatt 60Hz van csak a 144Hz helyett. Ezt valahogy meg kell majd oldani, és az indítási parancsnak bőven elég a -novid.
-
shaddy1027
tag
válasz
Williamgrant #66369 üzenetére
Csinálj egy képet net_graph 1 kijelzéssel, mert ennyi alapján bármi lehet, illetve indítási parancsokat ha vannak.
Esetleg még az nv driverben nézd meg a 144Hz-et, mert nálam volt olyan, hogy átrakta a 60Hz-re és hasonló élmény volt. -
shaddy1027
tag
Szegény seang@ares: [link]
HR simán a döntőbe jutott, oskaresports vs G2 győztesével játszanak majd.
-
shaddy1027
tag
Csak azt nem értem, hogy most ez mikor derült ki
Áprilistól van a bann, és akkor is volt az utolsó meccse. Ennyi idő eltelt és még ott a bann, akkor nincs mit magyarázni.
Vagy hirtelen ez most miért lett aktuális? -
shaddy1027
tag
Mivel még senki nem írta, azt hittem a sok hsz miatt van valami új Operésün
Erre megint(vagy még mindig) csal(t), csak gratulálni tudok neki
Szerintem már hiába magyarázod, legjobb volna bevallani, aztán szépen ellovagolni a naplementébe, csak előtte minden érintettől elnézést kérni, mert ez így, kiálltak melletted erre...
-
shaddy1027
tag
Csináltam gyorsan 3 mérést az alábbi géppel és beállításokkal:
144Hz monitor, i7 6700 4GHz +1060 Gigabyte WF2OC +16 gb ram Win 10 1607 verzió 14393.576 build, Nvidia driver 376,56alap beállításom játéknál
Csak, hogy lássátok a két mérés között egyetlen dolgot állítottam át a játékban a Television-t raktam Computer Monitorra:
8,5 fps-t hozottKövetkező beállítás a legjobb amit tudtam eddig produkálni:
settings
fpsMindegyiket egymás után mértem 64 ticken.
-
shaddy1027
tag
cs_summit legjobb videója
-
-
shaddy1027
tag
Azt csak a poén kedvéért írtam be,
szmájli kíséretébe.
Viszont ezt be is lehetne írni az összefoglalóba, mert nem az első ilyen vagy hasonló kérdés, és szerintem nem is az utolsó!
OW, VAC és a többi gyakran ismételt kérdést megválaszolni, hasonlóan mint a Steam-es topic összefoglaló részében a "Mítoszok, városi legendák, tévhitek". -
shaddy1027
tag
válasz
CosmoBacsika #63933 üzenetére
Ha sikerül vissza szerezni, érdemes arra is benyomni a kétlépcsős azonosítást, ugyanarra a telefonra benyomhatod mint a fő fiókod, és többet ilyenbe nem volna részed!
(#63934) -FLY-> Szerintem is érdemes benyomni! Eleve 21. rankot kell összekaparni egy új felhasználónak, hogy prime account lehessen. Emiatt a lustább, pár hetes csalókat és sokadik account tulajokat kiszűri. Ez sem tökéletes de már ennyivel is előrébb leszel!
-
shaddy1027
tag
-
shaddy1027
tag
LOL SK, hát ez komoly egy kör volt
-
-
shaddy1027
tag
RiP G2, remélem azért RpK a mende-mondák ellenére fog még majoron játszani, az egyik kedvenc játékosom. Szomorú lennék ha utolsó Major-ja lenne.
-
shaddy1027
tag
Most erre mit lehet mondani?
-
shaddy1027
tag
Majdnem el is felejtettem, hogy mindjárt kezdődik a Major kvali. Tippek?
-
shaddy1027
tag
Maximálisan egyetértek! Ezzel a képpel kiegészítve.
Nosza, adjunk neki még egy esélyt. -
shaddy1027
tag
Öt év börtön járhat egy aimbotért Dél-Koreában
Jöhetne ilyen update Magyarországra is
-
shaddy1027
tag
NSO -n is megjelent a hír, ha ez jelent valamit. Érdemes lesz a hozzászólásokat olvasni, aka popcorn time
-
shaddy1027
tag
válasz
Redneck #60128 üzenetére
Szerintem az első verzióra gondolt.
"1. Meglepődve, értetlenül néz.
Hangfestő szó, amely a megrökönyödés okozta szemhéj- és szempillamozgást írja le.Ne kamillázz, Ede! Elmondom mégegyszer: búza vagy, mindenki tudja rólad a faluban!
A Misi csak kamillázott, amikor az Amaretto cukrászdában meglátta a volt középiskolás nőjét, a Rudikával kézenfogva."
Sírok, hogy mik vannak még azinternetekbe'
-
shaddy1027
tag
1. Csak azt tudom tanácsolni neked, hogy ha a steameden van pénz, hogy megvedd a Source-t, akkor te is kipróbálhatod.
Viszont ha valami okból kifolyólag nem menne a játék, akkor sincs baj mert a pénzed nem fog "kárba menni". Ilyenkor ha a vásárlástól számított 2 héten belül nincs meg a 2 óra játékidő, akkor élni tudsz a refunddal és visszakapod a pénzed.2. dolog nagy valószínűséggel, ha az első jó, akkor ez sem lehet akadály!
-
shaddy1027
tag
Nem látom sehol, hogy kifogást keresne, leírta miként élte meg a versenyt. Felrakta a statját, hogy bizonyítsa meg lövi ott is. Meglepődött, hogy nem nyertek meccset? Nem csak ő lepődött meg ezen szerintem. Cache után bizony volt bennük több is.
Többit meg csak bemagyarázod, hogy betudj neki szólni. -
shaddy1027
tag
válasz
Saradomin #59142 üzenetére
Ez nem kérdés, hogy megéri-e. Nem létfontosságú, de ha napi szinten pár órát FPS-sel játszik az ember, és van rá keret, akkor nagyon megéri.
Ahogy Xero is írta a színek nem a legjobbak, de valamit valamiért alapon nem lehet minden tökéletes, és főleg nem ennyi pénzért. -
shaddy1027
tag
Aki véletlenül lemaradna, VP olyan szinten játszik az SK-val, mint macska az egérrel! Érdemes visszanézni majd. Mirage első map, Cobble 2.
-
shaddy1027
tag
Na jó, talán kicsi biztatás is volt a részemről
-
shaddy1027
tag
válasz
regener #56110 üzenetére
Ilyenkor az a baj, hogy aki a legelső ilyen "összefüggést" megtalálja, mekkora hatást tud elérni egy olyan társadalomban ahol eleve vevők az ilyen hülyeségekre.
Azért megnéztem volna, hogy napi 6-7 órát ült az iskolapadban, a németek hadat üzentek a német tanároknak, és az oktatásnak, és úgy összességében a tanult embereknek is! -
shaddy1027
tag
válasz
lemusz #55582 üzenetére
Saját tapasztalatom, hogy várni kell. Érdemes napi 2-3x ránézni a marketra. Rendszeresen szoktam venni stickerek de eddig nem nagyon tudtam ennél nagyobb profitot behúzni:
Már én is későn láttam meg a hirtelen emelkedést, de még így is bőven megérte így eladnom a 0,23€/db vásárolt stickereket és 3,15€/db tiszta haszonért tovább adni.
-
shaddy1027
tag
válasz
DrTechnoid #55524 üzenetére
Karrigan-nak ott az Astralis, igaz most két beugróval de elég szépet mentek. Következő majorra szerintem top4-ig lazán elfognak jutni. Kjaerbye és Dupreeh-vel azért teljesen más lett volna a mostani is.
-
shaddy1027
tag
válasz
shaddy1027 #54802 üzenetére
Akkor a SPUNJ stickerek most már megindulnak fel felé.
-
shaddy1027
tag
-
shaddy1027
tag
290 millió ember, oké szétmegy a különböző játékokra, de brutális szám. Nem is beszélve pénzekről amit a cikkben említ.
-
shaddy1027
tag
Az biztos akinek több ezres nézője van annak valamilyen formában csak-csak jut abból a malacperselyből, hogy még véletlenül se pártoljon át a konkurenciához, mert ugye akkor a néző sereg is birka effektus módjára követné.
Érdekes a tőzsdézést a markettel nem említette meg, de egyre több helyen lehet ilyen módon pénzt szerezni.(többen is említették már itt is)
Emiatt már ugye az oldalaknak eleve vesztesége lesz, ha egy kacat skin értéke a marketen hirtelen a több 100x-ra nő ezáltal ő felcseréli valami értékesebbre és ezt megismételve azért így nagyobb kárt fog elérni, mint ha csak a saját skinjeit veszítené el a fogadáson. Ezzel kihat ugye a piac többi résztvevőjére is és így az oldalnak valamit tennie kell, hogy még mindig megérje a dolog. Ha buknak emiatt nem hiszem, hogy csendbe fognak ellovagolni a naplementébe. Még egy szög a koporsóba ami a bukást ilyen módon előidézheti. -
shaddy1027
tag
-
shaddy1027
tag
válasz
_-ORANGE-_ #51197 üzenetére
Tegnapi boostmeister: [link]
-
shaddy1027
tag
Szegény NiP
Utolsó kör pedig... -
shaddy1027
tag
válasz
_-ORANGE-_ #50434 üzenetére
Szólóban már pár hete folyamatosan tapasztalom, és még most se javították. Ilyenkor csak nyisd meg újra a go-t, és egyből fog menni. Legalább is nálam mindig sikerült ezzel a módszerrel.
-
shaddy1027
tag
-
shaddy1027
tag
válasz
bbdzyx #48593 üzenetére
Nem tudom, de csak Casualozok mostanság(5 hónapja), viszont reportolni ugyanúgy szoktam itt is. Gyorsabb mint MM-en, mert itt ha hamarabb halok meg, akkor ugye tudok váltani és már látom is a "szemétládát", hogy mivel trükközik, nem kell a meccs után visszanézni.
Ugyanúgy szoktam kapni az értesítést, hogy XY vakációra lett küldve. Gondolom ez is azt erősíti meg, hogy aki Casualon csal az bizony MM-en is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%