Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #68197 üzenetére
Ha az enemynel 8 oras volt az acc, akkor az azt jelenti, h nonprime MM volt, nyolc ora alatt nem lehet elerni a 21-s szintet.
-
Mclovin
senior tag
Ebben nem vagyok biztos, de attól hogy az autentikációs token inaktív, a telefonszám nem lehet hozzákötve attól még? Ergo x accounthoz hozzácsapom z telefonszámot, benyomom a mobile auth-t, majd később úgy döntök jó lesz az email auth. is és offolom a mobilt, de szám attól még hozzá lesz kötve az acchoz?
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
válasz DrTechnoid #64810 üzenetére
A skin arak azert mennek fel valoszinuleg, mert a kinai piac hamarosan bekapcsolodik a a market keringesbe.
-
Mclovin
senior tag
Nem mellesleg feltaláltak a steam desktop authenticator-t is
(#63598) NyxNyxNyx
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
i3-4150, gtx 1050ti, szuz rendszer, xbox app offolva, inditasi parancsok beallitva, low beallitasok mellett 90-150 fps. Ennél szerintem tobbnek kene lenni, mert gtx 750-l is ennyi volt anno...vagy olyan CPU intenziv lenne a játek, hogy ennyit tud procim GO-ban? Várom az otleteket! most futattok msi afterburnet meg 3dmark jatek alatt, kivancsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Mikor elmész random mm-re LEM rangon és 4-ből 2 csapattársad is hangfalon játszik
-
Mclovin
senior tag
Kulcsok ára is felment ingame. 2.2 euro -> 2.4 euro
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Hosszú idő után egy szimpatikus Fnatic lineup, jó nézni őket ECS-n...mondjuk lehet azért szimpatikusak, mert 4 ex LGB player játszik most ott, akiket 2014-ben nagyon komáztam együtt.
-
Mclovin
senior tag
válasz gyurkikrisz #59768 üzenetére
F0rest lesz a main awp sztem.
-
Mclovin
senior tag
-
Mclovin
senior tag
Valaki nézte még rajtam kívül az Epsilon - Godsent BO3-t most? Egyik legizgalmasabb meccs volt mostanában, ajánlom megtekintésre hltv, VOD
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
válasz Gentlelelele #59639 üzenetére
Ha nagyanyámnak áramszedője és kereke lett volna akkor meg ő lett volna hatos villamos...néztem végig, bíztató kezdés, gg...Pixelt csípjétek el, de csak ha DEv megengedi!
-
Mclovin
senior tag
válasz Gentlelelele #59464 üzenetére
....vagy csak a stanozolol.
-
Mclovin
senior tag
-
Mclovin
senior tag
RIP Mat1 vol 2. ph mix ma este?
-
Mclovin
senior tag
válasz DrTechnoid #58636 üzenetére
Dan M-nél ostobább, nonszensz vádaskodó nincsen a sceneben. Anno Deadfoxot is lecsalózta egy 32 tickes demo alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Csak pörgettem Deadfox hltv-s cikkénél és ezt találtam (ph mixesek előnyben):
KaHu tagadd a vádakat! -
Mclovin
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
Mclovin
senior tag
Itt látható a tegnapi POV videó Mat1 szemszögéből. Kezeket fel aki látta előbukkani az enemyt az első killnél.
-
Mclovin
senior tag
10 évnyi félprofi atlétizálás alatt sikerült egyszer 109 ms-t reagálnom egy versenyen az átlagom jóval feljebb van. Mondjuk ott hangra történik a reakció és én is most rákeresgéltem erre dologra, főleg az 'audio vs vizuális' reakcióidő kérdésére és ott is megerősítést találtam, hogy vizuálisan lassabban regálunk mint a hangokra. Itt van ezzel kapcsolatban egy jó reddites cikk:[reddit]
Btw én csináltam is teszteket is a reddites cikkekben található linkeken. Az audioreckciom átlaga 115ms lett, addig a vizuális csak 251ms (mondjuk hajlamos vagyok bebambulni, szóval ennél lehetnek jobb átlagok ) Kérdés lehet az hogy 128 tickes demon mennyire hitelesek ezek a mérések.TL;DR talán a legfontosabb mondat a cikkből: "So vision requires lots of steps, some of which are slow, to convert light to bioelectrical signals, meaning the visual reaction times can never be faster than about 150ms."
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
-
Mclovin
senior tag
válasz Gentlelelele #55458 üzenetére
Igen...kb. 2500 ember (account repült). Nekem egy ember kapott a Vac statusomról.
-
Mclovin
senior tag
válasz IMIIKE1998 #55440 üzenetére
Te jó ég, mikori videó ez...akkor egy kicsit könnyebb volt az ilyen fajta cserélgetés, most sokkal telítettebb a piac és mindenki a fogához veri a garast... de gl.
-
Mclovin
senior tag
Ma este egy kis 5v5? 9 óra felé?
-
Mclovin
senior tag
Redditen erdemes vadaszni
-
Mclovin
senior tag
Én reddites cikket olvastam, az 3 napos, meg cs:go news channelen néztem egy videót ami kettő napja raktaki, Thorin és Richard Lewis is 1-2 napja csinált videót. Amúgy lehet egy hete indult, csak mostanra gyűrűzött be sorry ha 'vótmá', csak gondoltam írjátok meg véleményeteket és gondolataitokat az egészről.
-
Mclovin
senior tag
'Furcsa dolgok kerültek napvilágra a CSGO Diamonds és a szponzoráltjaik háza tájáról. Erről és egyéb szerencsejátékokhoz kapcsolódó dolgokról beszélgetünk. '
Érdekes téma, megéri meglesni majd legalább felvételről. -
Mclovin
senior tag
Ha lesz vkinél stream dobjon majd linket, sokan néznénk relatíve szerintem.
-
Mclovin
senior tag
-
Mclovin
senior tag
-
Mclovin
senior tag
válasz rumos XIII #54652 üzenetére
Jól látom, hogy motion blur on?
Új hozzászólás Aktív témák