- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
úristen életem dropja
[link]
még ládából se szoktam ilyet nyitni
-
törölt tag
i arent think dat
hltv bestest
-
Mezcal
addikt
Írja, hogy blodhound drop, és dob egy szarrá kopott scart. Múltkor is scart dobott, nekem dobja az összeset.
-
-
SQX_Barto
addikt
Asiimov giveaway
Es maga a csoport a lustabbak kedveert
Remelem nem gond hogy ezt most belinkeltem (nem az enyem a csoport, csak gondoltam hatha valakit erdekel)Egyebkent van most magyar aktiv cses oldal? Mint a counter-strike.hu?
Mert az elegge porosodni latszik... -
maathe
senior tag
válasz
BlackDevil #39384 üzenetére
Steam API-t használ az oldal, szóval nem fogják lenyúlni az accod, ha erre gondolsz.
Szerintem azért nem mutatja mert az lassabban frissül, mint a net_graph és mire frissít, arra visszaesik a ping normálra.
-
lemusz
addikt
-
szebe
addikt
ESL csgo csati retroba vágta magát, Na'Vi - FX 2010-ből
-
mepet
addikt
-
törölt tag
-
Arkennys
addikt
Talán másnak már a magukat fogadózseninek tartó emberekből van elege, akik máris kárognak, amint egyszer "igazuk" lesz egy underdoggal. A "reklamáció" pedig talán teljesen érthető, mivel VP a random meccsek és az inkonzisztencia totális királya (igen rád nézek, 16-0 vs kinguin, például), ennyire hullámzó csapatot tényleg nem nagyon látsz
Ha mindkét csapat az általa általában nyújtott szintet hozta volna, TSM megoldhatta volna a dolgokat. Volna, bizony. Ez most nem így volt, és máris megszaporodtak az atomfizikusok. Azért a magyar korrupciót pártába állítani egy balul elsült esport meccsel...gratulálok. De ha már képes voltál fél oldalt írni, érezd jól magad, én megyek vissza aludni és már így is bőven több rekciót kapott a dolog, mint érdemelte.
-
htc07
addikt
Magyarországon korrupció?
Nekem ne magyarázd, ezt ott bundázzák ahol lehet, szabályozatlan az esport világ ilyen szempontból. (VAC, na ne vicceljünk...), így nem is fogadok, csak az ilyen centes droppokat szoktam feldobálni a BO1 underdogokra, ha jön örülök, ha nem, továbblépek.
más: [link]
-
nugat
tag
szoval akkor a gyengebbek kedveert:
tsm vs virtus pro, bo3
68 - 32ertheto az odds: a vp talan a leghullamzobb teljesitmennyel rendelkezo csapat, akiknek mostanaban nem is igazan megy, mig a tsm jelenleg a top3-ban van, hetvegen 2-0-ra vertek a cloud9-t lan-on, ezzel megnyerve a dh-t.
ugyanakkor mindenki, aki fogadott mar parszor tudja, hogy a virtus pro tipikusan az a csapat, akit elver bo3-ban egy tier2-3 team, mig kepesek a legjobb csapatokkal is felvenni a versenyt es elverni oket.
ugy gondolom ez senkinek sem ujdonsag, aki nem nehany hete fogad, vagy olvasott valaha valamilyen elemzest.
nyilvan a mostani meccsnel is a racionalisabb dontes a tsm volt. habar ketto tier1-es csapat, papiron talan jobb a tsm, nehany napja formaban voltak es bo3.
ugyanakkor amiatt panaszkodni, hogy a vp underdogkent ezredszerre is lehozza kicsit epic fail. mintha valaki meglepodessel irna, hogy magyarorszagon korrupcio van.
egyszeruen van nehany ilyen, tobb szaz meccs alapjan megfigyelt "szabalyszeruseg", amit erdemes betartani, de ellenkezo esetben reklamalni szerintem nonszensz.a meggazdagodasrol pedig annyit, hogy szamomra ez a fogadas egyszeru szerencsejatek. nem tudod, hogy az adott jatekos epp a legjobb napjat eli, vagy masnaposan, motivacio nelkul ul a monitor elott. lehet epp egy masik meccsre koncentralnak, nem probalkoznak elegge, vagy a masik csapatnak egyszeruen szerencseje van.
eleve egy felelossegteljes embernek ugy kene fogadni, hogy a feltett skint elvesztettnek tekinti. mert akarmi megtortenhet. ha oszinte vagyok, a tokom kivan mar mindenhol a siro gyerekeket latni, akik nem fogjak fel mit csinalnak, amikor ramennek a "place bet" gombra. -
-
Arkennys
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #39346 üzenetére
feleződik? titan-dignitas-LGB-LDLC golo matricás kék lami AK-t (ugyanebből a matricasorból mind) vittek el egynéhány kulcsért, és nem jött rá jobb ajánlat egy hétig. Ha felkerült cuccra nem adnak érte sokat, bármiről van szó
(és jaj dupláztam. a kezemre csaptam.)
-
Vanir
veterán
Ha elmegy a netem tíz másodperc erejéig, akkor vajon miért nem enged vissza a matchmaking? Ugyan miért írja ki, hogy failed to connect, amikor egyből visszamennék, in-game már nem vagyok benn a csapattársak szerint, valamint a steamet is újraindítottam háromszor az abandon idő előtt...
Köszi Valve a hibátlan játékot. -
gtamate2
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #39346 üzenetére
115 a buy order, szóval annyiért egyből elmegy. Az alap AK-t pedig nem lehet eladni ez a dolog pikantériája
-
BlackDevil
aktív tag
hali
mostanában szórakozik a pingem és így qrvára nem tudok játszani...
valaki help?
KÉP -
Arkennys
addikt
válasz
xEon1337 #39342 üzenetére
Szerintem nekem is, mivel amit összeszedtem jó idő alatt, az most mind ment a vadászmezőkre
Amúgy tényleg érdekes, hogy online ilyeneket leművelnek, lanon meg... Jobb szeretnek otthon ücsörögni és a macskát simogatni közben, vagy mi. részvét, mindenesetre.
Áttértem nézni, amint Volgáron az utolsó item is elmegy
mondtam magamban látva a mapokat, hogy megéri a kockázatot. Hát...
-
Arkennys
addikt
imádom VP-t
Szerintem a létező leghullámvasutazóbb csapat. Ha rájuk teszek, kb saját lábukat lövik el. Ellenük? hohó, bárkit megerőszakolnak
-
Redneck
nagyúr
válasz
MarioAna #39335 üzenetére
Nekem a Creative bevált. Szar a mikije elismerem, de a fejhallgató kárpótol. Eddig mindenki dícsérte GO alatt, pedig vájtfülű egy-két haverom. Hi-fisták és nem szarral gurítanak. Nekem a Logitech és a Steelseries dobozhangú volt.
Fémpánt 50-es neodímium membrán, zárt kialakítás bőrrel burkolva. Erre volt szükségem. A szoftver is jó, a miki és a kábel lehetne jobb, nekem 20-ért megérte.
Szerk:
Előtte Sennheiser, Panasonic, Philips Hi-Fi fülesek voltak. Agybadugós Dolby Surround Philipssel és JVC-vel próbáltam de nem jött be, kis hangerőn sem.Szerk2:
Haverom nem kapott heti szintlépős droppot. Nem érti miért. Valakivel már megesett? -
Arkennys
addikt
lounge-t tapsolom meg épp
2,7 értéket kiadott centes skinekben + egy 40 centesben. Na ebből lesz pár beváltási a már felgyűlt hulladékkal együtt
-
MarioAna
senior tag
válasz
Redneck #39255 üzenetére
Én s Xonar DG+Superlux HD681 párosítást nem ajánlom CS:GO-ra, térérzék 0 velük.
Lehet szórakozni persze a Dolby Headphone funkcióval, de visszhangzik úgy az egész.
Most az említett hangkarival és egy Awei Q9 (kb 1300Ft aliexpressről) agybadugós-IEM-mel tolom, és mindent meghallok amit kell.
Szóval abszolút nem kell 30k-t egy fejesre költenie, inkább ár-érték arányra kell rámenni (Creative Aurvana Live pl).
Persze a Slux előtt AKG K512-m volt, azzal is rendre süketnek tituláltak...szóval lehet a fülemmel van baj.
Ez a IEM azért jó, mert alapból halkan játszok - hogy ne öntsön el a melegség a lábamon, ha valaki AWP-vel felszúr nozoommal - és így jobban kijönnek a részletek, a zaj kizárása miatt...inkubátor mode ON. -
mntn
tag
Az normális, hogy egy nyert versengőre nem kapok xpt?
-
htc07
addikt
ti tudtátok, hogy létezik ilyen kapszula?
[link]
-
MurdR
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #39330 üzenetére
Leszek 11től, gémelhetünk majd egyet, ha van kedved
-
szebe
addikt
Már azthittem a (s)hitboxnál nincs rosszabb streaming szolgáltatás, erre itt ez a dingit. Bráfó.
-
marcusa
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #39324 üzenetére
Te honnan tudod hogy sas vagyok?
-
MurdR
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #39324 üzenetére
Nem tudom mit keresek duplakalába, nem az én szintem.
Kalában még elvagyokHol voltál?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem játszok 4 hónapig aztán mire visszanézek marcus sas, murdr meg mg2. Mi a fene történt
?
-
Az miért lehet, hogy a mindent nyitó "CS:GO ládakulcs" szinte mindig olcsóbb, mint a csak adott ládákhoz tartozó kulcsok? Azt gondolnám, hogy mivel sokkal univerzálisabb, így jobban tradelhető, ezáltal keresettebb.
Vagy van valami, amit nem tudok vele kapcsolatban?
-
-
Tewe013
őstag
Köszönöm Mindenkinek a gratulációt!
(#39305) ZeroDK: Teljesen mértékben igazad van, de a látszat kicsit csalóka LEM-ig minden warmapon játszottam (talán Trainen nem), de mivel Mirage megy a legjobban ezért, úgy döntöttem, hogy Supremeig ráfekszek arra és utána újra visszarakom a többi warmapot. (És ez így is történt.)
-
mepet
addikt
-
Mezcal
addikt
Újfent bebizonyosodott, hogy a magyarok sokszor képesek alulmúlni az oroszokat...
Bemelegítő körben a legcifrább trágárkodással köszönnek, majd anyucizás, kevesek vagytok stb...
Ami jó volt ebben, hogy extra motivációval játszottunk és a vége 16-2 lett. Seriff és duplakalák voltak. Mondanom sem kell, a végén nagy volt a csend, alig mertek megszólalni. -
expander
senior tag
na tegnap elertem vegre a private rank 3at !!! (
)
rogton nyertem is 2 competitive meccset, majd szolt, hogy alljon meg a menet, most 20ora piheno kovetkezik. valami oldalon utanaolvastam, hogy mi is ez igazandibol, es azt irtak, hogy 2 nyertes meccsenkent 1 nap pihi jon, mig elerem a 10wint. kerdesem az, hogy ez meg mindig igy van? mert a forumtema mar tobb mint 1 eves volt... bar gondolom, hogy nemnagyon valtoztattak rajta -
wannnabeees
aktív tag
Ahj...d2-n elbízták magukat úgy tűnik. 8-1ről gyorsan 8-12 lett a players javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest