Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez a matricás dolog hogyan működik? Felteszem ott is marad?
-
törölt tag
-
törölt tag
Én novamester és serfi között mozgó embereket keresek beugrónak. Jó, ha ismerjük egymást steamen. Sosem lehet tudni mikor jön jól egy + ember.
-
törölt tag
válasz lemusz #30354 üzenetére
Te hülye vagy?
Annak aki tanúlni akar, üzenem. Youtube.
(#30358) Vismajor01
Azért a map elnevezések nem ajánlom. Sokan nem ismerik. Én pár éve csézek, de csak néztem, hogy milyen elnevezések vannak. Meg a külföldiek tök mást használnak.
Ahogy nézem, ezt inkább az Ancientesek használták maguk között.(#30352) ZeroDK
Azért elég nagyképű úgy lelőni valakit, hogy elötte körbeforúlsz. XD
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #30361 üzenetére
Persze. Sok okés volt. Tanulgassa csak. De kozépre feletti részre Titánt még sosem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyűjti valaki a stattrakkos fegyókat? Cserélem.
-
törölt tag
Laptop. 1366*768, high, 100-130fps. V-sync, élsimitások, FXAA, mozgási elmosodás, ki vannak kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jól mondtad, "korral jár".
Én ezért próbálom megválogatni, hogy kivekkel játszok. Elég sok külföldi ismerősöm van steamen akik tök normálisak. Nem cseszegetnek, hogy magyar vagyok, én sem őket, hogy román, szlovák vagy orosz.
Ma is törölnöm kellet egy gyökeret(magyar), mert hívtam játszani(nem játszik rosszúl). Ugye közben ment a kereső.
Nem hogy csatalakozna, hanem kérdezősködik, hogy hányan vagytok(ő lett volna az 5.ik), stb. Közben elindúlt a meccs, mert nem tudok olyan gyorsan mindenhova írkálni. És elkezdett oltani, hogy mi a szarnak hívnom, stb, stb. Mondom csá, játsz a hülye haverjaiddal. Törlés.
Nem azt mondom, hogy ez az általános tendencia, hogy a magyar. Inkább a sok cs:go leértékeléssel és gyerekkel van a gond. Gondolok itt a 16 évesekre és alatta. De 18 évesek néha úgy viselkednek. hogy ....
Nem vagyok vén róka, mert 24 vagyok. És náha én is trollkodom, de néha nagyon gáz mi van az online játék közöségekben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz marakuja #30590 üzenetére
Amit én.
Elkel kezdeni gyűjteni a buddykat.
Mostanában nagyon ritkán megyek egyedűl. De régen is, ha a csapatban volt egy játékos akin láttam, hogy nem most kezdte és normális volt. Egyszerűen felvettem steamen.
(#30592) BaLee
Ez tévedes. Csak szeretem olyan szinten űzni a cs-ét, ahol nem csak oda megyünk ahol először halt ez enemy.
Hanem gondolkodunk is
Nagyon ritka amikor olyan random embereket kapsz akik ismernek pár alap taktikot.
Az igaz, hogy néha egy ember a húzó player. De az csak inkább már mentális nyomást eredményez az ellennek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #30916 üzenetére
HELP! XD
-
törölt tag
Dupla kala, sheriff versengőzni vágyókat keresek, most!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt a micsoda fenyegetőzések mennek itt. Lehet többszőr meg fontolom mit írok ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- PlayStation 5
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest