- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_dawe
senior tag
Valaki most mm?
Silver 1-Sherrifig bárki
Vegyetek fel: Profilom -
regener
veterán
Reportot ennek a féregnek, köszi
Olyan 8-5 környékén eldöntötte hogy nem veszít és hirtelen 1hites fejeseket adott és mindig akkor nézett ki amikor elfordultál adott helyről

Igaz ígyis 15-15 lett.
SŐt, demót nézve már a 2. körben prefire, aim és bunnyhop... -
demerion
tag
Na ismételten nova 2

-
MurdR
veterán
válasz
BlackDevil
üzenetére
Holnap éjjel is tudod tolni?

-
BlackDevil
aktív tag
hali
keresnék egy csapatot ahova beférnék. hétköznap 21-23ig kb. hétvégén meg egész éjjel tudom tolni.
mg2-be vagyok most. -
htc07
addikt
fröccs/rock meccsről mit gondoltok?
-
lemusz
addikt
Azért ez vicc, hogy ICL döntőiről nem volt, egy ilyen senkit nem érdeklő, tárgynyereményes, mixelős csapival lemenős OVS szar meg ott van loungeon.
-
he7edik.
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
akkor az közösségi versengő volt
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hát nem adott annyit, fix 83

-
dugo_
veterán
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
akkor nem versengőt mentél, hanem valami más játékmódot.
16 lehozott körre 480 pont jár, ez fix. -
htc07
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
matchmaking / versengő.
a lényeg, hogy az xp-nek ahhoz semmi köze, az xp jelenleg csak dísznek jó. az mm rankrendszer független tőle, semmi köze a fejlődéshez.
-
dugo_
veterán
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
így néznek ki a szorzók:
Gamemode Exp Gained
Casual Personal Score * 4
Deathmatch Personal Score / 5
Arms Race Personal Score * 1.5
Demolition Personal Score * 3
Competitive Rounds Won * 30ha xp kell, akkor nyerj mm-et, az 480 pont, plusz ilyen 1440 körül tetőzik a heti bónusza, másból nem fog sok összejönni sose.
-
MurdR
veterán
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
kicsit kultúráltabban. xd
-
htc07
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
a kérdés inkább az, hogy miért kell az xp? mm ranknál még oké, ott van gyakorlati haszna is, de itt egyelőre semmi, csak nézegetni lehet.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
akkor sem értem.. most winnel, megint hoztam a kört 66 ponttal és scak 83 xp.
lvl 3 vagyok, de a legalacsonyabb szinten, rang nélkül, azért annyira nem m1, hogy mennyi xp-t kapok.. mi a gecit vegyek már h adjon xp-t? Xd -
-
htc07
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
lv3 felett nem tök mindegy?

-
BUZZLGHTYR
senior tag
mi a fene van ezzel ?
50 pontra, 36 xp? nevetséges.. első lettem az én teamomba, köröket is hoztam.. vicc.
meg szorzó xp-t sem ad, fel sem lehet fejlődni a haverjaimhoz értelmesen és nélkülük, kurvára felbasz az egész

-
zkas90
senior tag
Ajjajaj megkaptuk a 24 illetve 2 órás eltiltást azért mert túl sok embert rúgtunk ki mostanság.

-
demerion
tag
Most jutottam el addig hogy kéne folytatni a missionöket. Zoo/Season MM-re valami tipp?
Kicsit parának érzem hogy gyakorlatilag nem ismerem infozás szintjén a mapot.(#38358) oneak7: fps_max 300 ? esetleg cpu limit?
-
oneak7
tag
Sziasztok!!
Megtudná valaki mondani miért van az, hogy akármilyen felbontáson akármilyen beállításon fix 140fps-van??
-
csurenzoo
aktív tag
Mostanában játszottam pár face it meccset, és az ellenfél szerintem max silver 2 lehetett. Későbbiekben ad rendes ellenfeleket, akik ellen fejlődni lehet ? Mellesleg a csapattársaim is játszani és kommunikálni tudó értelmes emberek voltak.
-
CraBByzzz
aktív tag
Szerintetek mennyit érhet egy 80%-os és egy 100%-os blue five-seven CH?
-
htc07
addikt
válasz
lemusz
üzenetére
tegnap ugyanezt eljátszotta a c9 ugyanezen a mapon ellenük, nem tudom mire számítottak a kedves fogadók.
én eddig ~3600% profitnál tartok, ami 10 centből nem sok, de jól hangzik
amúgyis csak funból szoktam fogadni az értelmes csapatokra, ha nagyon elbillennek a százalékok. a c9 meg amúgyis favorit nálam. -
lemusz
addikt
Nembaj ez hogy a csigazabálók kiestek, mert lentebb ment az fnatic oddsa, befoscsizott mindenki. Szó mi szó eddig ez az underdogok lanja, de remélem fnatic vagy vp bedarálja majd az amcsikat a döntőben. Máskülönben túl sok lesz a gaymarica hype.
-
szebe
addikt
Egyem meg a c9-t, milyen kis cicafiúk az asszonyverőben

(#38348) htc07
pov streamen néztem, elképesztő mennyi tudnak ezek beszélni, de nagyot játszottak. Skadoodle szinte nem lőtt mellé ct oldalon wp-vel. Mondjuk azért kellett smithz elrontott 1v1-e is, de abszolút megérdemelték. -
ReSeTer
senior tag
Hát nálam a community comp szerverek számítanak pubnak meg a casual mód.
Mind1, mindig is lesznek olyanok, akik semmibe vesznek másokat. Mondjuk ebben az országban egész EU-ra való van. -
BUZZLGHTYR
senior tag
sokszor lesz az elején tiltás versengőn ?
-
Arkennys
addikt
most mit mondjak, én is azt mondom, hogy nehéz olyat akikkel máskor is van kedvem menni, nincs ragelés részükről, miegymás. Perpill van egy 3-4 ilyen ember ismerősi körömben, akivel tényleg szívesen megyek versengőzni. Némelyik hőbörgő vér istván még rosszabb majdnem, mint a randomok.
-
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
salytmasztor
üzenetére
Titok.

-
MurdR
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére
Annyira nem hallottam, mert én is pofáztam valamit asszem

salytmasztor: Te melyikőnk voltál?

-
htc07
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
aki nem tud négy embert összeszedni maga mellé játszani egy kört, az ne is játsszon mm-et inkább, mert csak felhúzza magát rajta.
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
"Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség 5ös premade-del menni."
Ez kifogás. Felveszed a külföldi jóarc embereket és hívod játszani. Nem nagy cucc....aki erre nem képes, az megérdemli a sorsát.
Az önzőség megállapításhoz külön gratulálok.
Publicon hagy játsszak már úgy ahogy én akarok. Ezért van. 
-
maximilian4
addikt
válasz
zkas90
üzenetére
Önzőség lvl 100
Amúgy ehhez csak gratulálni tudok, igazi "magyar" virtus. A többi ember le van sz*rva, én meg azt csinálok amit akarok, még ha ezzel a többivel jól ki is b*szok.
Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség 5ös premade-del menni és valaki azt se tudja hogy létezik faceit. -
regener
veterán
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Teljesen normális dolog, hogy az ember szórakozni akar.
"Akinek ez okoz örömet, ne versengőzni menjen."
Én pl ha desizni akarok végig, akkor azt fogok (vagy cz-vel akarom csak védeni d2 B rakót). Nem érdekel más szórakozása random meccsen, csak a sajátom. Nincs unranked 5v5 megoldás még a rendszerben, így muszáj a versengőt választani. (A random MM a csgo publicja.)Aki komolya(bba)n akar játszani, az megy premade vagy sehogy. Illetve elfogadja, hogy nem lesz feltétlenül komolyan véve a meccs.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
zkas90
üzenetére
Nem szoktam idegeskedni, csak nem egy élmény így játszani hogy négyen támadunk, az ötödik meg a kezdőn áll és írogatja a [moderálva] meg pofázik. Utána persze a többi hülye is ment utána és egymást lőtték meg szidták végig. Ha csak egy kicsivel is értelmesebb embert dob be helyette, állítom megnyerjük. A vége felé bár kidobta teamkill miatt de akkor már mindegy volt...Mindegy, nyomtam rá egy reportot.
[ Módosította: Mate ]
-
Elemental
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Van sok energiavámpír kullancs, akik abból nyerik az energiát, hogy felhúznak más embereket. Az ilyeneket el kéne taposni. Mivel neten keresztül nem lehet, így vagy kilépsz, vagy vállalod, hogy felhúznak.
-
zkas90
senior tag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
"Csak azért jön be hogy elrontsa más játékát."
Ha random mész, akkor számold bele azt, hogy a többiek is azért mennek játszani, hogy szórakozzanak.
Lehet nekik az okoz örömet, hogy eldobálnak 16000$ értékben glockokat kezdőn, majd beledobnak egy gránátot.
Lehet az okoz örömet nekik, hogy csak desivel mennek egész meccsen (random szoktam én is ilyet).
Amennyiben komoly(abb) játékra vágysz, keress négy társat és menjetek el együtt. A random társak miatt soha nem szabad idegeskedni. -
Redneck
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Ha csak versengőről tiltott el akkor könnyeden még mehetsz és ad XP-t.
-
lemusz
addikt
lemusz: its u again?
frozex: One sekond.... 10 perc múlva...
lemusz: so?
frozex: m4a4
lemusz: no
frozex is now Offline.
lemusz: cyka blyat
frozex: соси хуй -
nugat
tag
az o inventoryjaban levo huntsman ch ft tobbet er, mint egy bayo rust bs?
azt latom, hogy van rajta kek, de nem tudom ,hogy az mennyit dob a marketaron, hajlando -e valaki tobbet adni erte. -
gmx9
aktív tag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Minden rangon vannak retardáltak sajnos, keress pár normális embert játékra, akár külföldieket is nyugodtan bejelölhetsz, és megkíméled magad a kellemetlenségektől. Tegnap pl. két grieferhez volt szerencsém, volt afk-zás, tk, 12 ezer dollárból teledobom a kezdőt dual berettas-szal és hasonló finomságok. Haverok voltak, szóval kickelni se lehetett őket, ez van.
-
Nxn908xxx
őstag
Első rankedemet lejátszottam, de borzalom. Úgy kezdődik hogy az egyik csapattársam már alapból mindenkit utál és ki akar kickelni. Lőttem 8-0t az első 3 körben és hacker noob felszólítással kb. 10x indította el rám a votekicket... Ugyan ez ott áll a bombánál és nem tudja hatástalanítani. Utána meg egymást lelőtte a csapat és mindenki bot lett kivéve engem... Remélem ha feljebb jutok már nem csak ilyenek lesznek. Csak azért jön be hogy elrontsa más játékát.
-
Arkennys
addikt
remélem lesz mostanság banhullám megint, már megint elszaporodtak erősen a pofátlan, mindent meglövök ugrás közben-falon át novások a napokban. Legalábbis 5 meccsből 3ban volt belőlük mutatóba.
-
dugo_
veterán
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
amíg nincs meg a 10. win után járó rangod, addig naponta max két winig mm-ezhetsz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Hát ha 21 óra tiltás ír versengőre akkor az annyi is. Mehetsz könnyedet vagy közösségi szervert. Van még Faceit és ESEA.
Valakinek van egy Chroma 2 kulcsa egy Winter Offensiveért cserébe?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
kb. 21 óra hosszát le lettem tiltva, mert eléggé jól ment a game, ma lettem 3-as, azaz, hogy tudjak versengőzni.. akkor 21 óráig nem tudok rajta játszani?
-
maximilian4
addikt
válasz
lemusz
üzenetére
Én nagyon bírom pashát.
Kedvenc jelenetem mostanából: "Who is bibanator?? Let's fuck them! -
lemusz
addikt
-
BigBlue69
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Semmit, be vagy húzva. Mondták többen hogy később majd nagyobb értékűt ad ki, nekem egyszer talán 0,5-1 euró közötti összeggel adott többet. 1-2 fél eurós nyereményem eltűnt anno ugyanígy.
Aki kicsiben fogad annak ez is számít.Sztrego:
Királyság, szerencsére nem kell tovább keresni a megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

mire 80-assával összeszedek 4-5 ezer xp-t, megöregszem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1