Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PeL
addikt
válasz NagyZ01 #4445 üzenetére
Én is játszottam alap 1500 forintos Microsoft egérrel 8 évig, CS: Source-oztam vele 3.5 évig, különösebb gond nem volt vele leszámítva azt hogy olcsó (irodába szánt) mivoltából a kezdetleges és gyenge optikája miatt sokszor előfordult hogy fogta magát és random pozícióba ugrott a mutató vagy elkezdett pörögni a karakterem mint mikor nagy sebességgel köröket rajzolok az egérrel, vagy pl. ha valaki oldalba vagy hátba kezdett el lőni nem tudtam hirtelen megfordulni mert az említett gyenge optika miatt a gyors húzásnál ugyanúgy random irányba fordult az egerem, így megbízhatatlan és nem lehet vele értelmesen játszani. Ez régebben nem zavart annyira mert mintha nem is fordult volna elő ennyiszer mint manapság, viszont utóbbi időben sokszor voltam úgy hogy legszívesebben földhöz vágtam és megtapostam volna. Volt hogy az egerem miatt nem tudtam lehozni 1-1 fontos szituációt vagy épp amiatt haltam meg mert pont olyankor jött elő ez a jelenség mikor nem kellett volna neki... Nyár végén vettem egy Logitech G400-ast. Világot nem vált meg, nem csak az egéren múlik az hogy hogy lő az ember ez 100%. Ha nincs tehetsége vagy szimplán béna valaki az játszhat 30.000 forintos csúcsminőségű egérrel is, akkor is szanaszét fogják lőni minden körben. Kell azért reflex is ide. És a jó reflex gyors mozgásokkal jár, ahhoz pedig nem árt egy jobb fajta egér ami bírja ezeket és nem mellesleg precízebb optikája van. Mióta meg van a G400-asom sokkal magabiztosabbnak érzem magam, nem kell folyton attól parázni hogy mikor jön elő az anomália.
Billentyűzet? Na ez tényleg tök mindegy. Esetleg szempont lehet hogy ne izzadjon rajta annyira az ember ujja, olyan klavit kell választani aminek nem izzasztós az anyaga a hosszú használat alatt. Az enyém sajna pont ilyen, ezért elég sűrűn is kell takarítani
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz NagyZ01 #4742 üzenetére
Pedig alap nem lódított, ilyesmi szinten szoktunk azért ellenni saját súlycsoporton belül. De most ilyen hupilila üstökös szinten ne várd, hogy hozza ezt bizonyításképp... Nekem ez közepesen megy szint, neki közepesen-kevéssé, az utóbbi felé húzva. Abból ítélve mikor játszottunk.
Hun Mal.: drop teljes randomra megy. Idlen ha hagyod is egész éjjel, sem biztos hogy ad bármit is. Nem egyszer volt úgy nekem 6-7 órákat, és nuku bármi is. Szerencse kérdése.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Bahama
aktív tag
válasz NagyZ01 #5499 üzenetére
Köszi az infót srácok, szerintem még lesz pár kérdésem a napokban.
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Lmh
őstag
válasz NagyZ01 #5752 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálta hetekig, kb minden gépújraindításnál. Sírtam itt érte fórumon rengeteget, de senki nem tudta. Végül rájöttem.
A steam hülye. Inditsd űjra a steamet, akár többször és egyszercsak fel fogja fogni, hogy valójában fent van neked a játék és menni fog.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Slystyle
őstag
válasz NagyZ01 #5752 üzenetére
Hát ott hozzá lehetne adni újra a mappát és akkor hátha meglátja, hogy ott van. Ilyennel még nem találkoztam, hogy nem látja a telepített játékot.
Így gondolom a Library-ben ha a CS-nek megnézed a Properties, azon belül a Local Files fülét, gondolom minden opció szürke, szóval még a Verify integrity-t sem lehetne lefuttatni. Indítsd újra a Steam-et, mást erre nem nagyon lehet kitalálni szvsz.
-
Lmh
őstag
válasz NagyZ01 #5755 üzenetére
És most megy?
Ha egyszer elindul és megy rendesen, akkor utána ha újra ezt csinálná, csak inditgasd ujra mindig a steamet.
Aztán pár alkalom után megtanulja a kis okos agyával, hogy létezik a játék a gépeden. Zseniális találmány. A steam mindenre képes.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz NagyZ01 #6101 üzenetére
Mondom, ha wh-ztak, akkor örök bannt kapnak és nem bizonyos időt. Ezzel együtt lehet, hogy wh-ztak, csak biztos, hogy nem azért kapták a bannt. Egyelőre legalábbis xD
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
pr1mzejEE
addikt
válasz NagyZ01 #6101 üzenetére
Tegnap olyan undorítóan csaltak ellenünk, hogy már nekem fájt szinte. Ott még nem volt ez a bannos dolog, de remélem megkapták. Hála égnek, iszonyatosan lowok voltak, de tényleg és ezért 16-9-re nyertünk. De írták, hogy "ha hozzuk a köröket, miért csalózunk? miért csak akkor nagy a pofánk, mikor ők hozzák a köröket? - és hozzátette - kids" (persze ezt angolul végig.)
aztán írtam/tuk nekik, hogy azért mert kikapcsolták. aztán megnéztem a meccset overwatch-ban, de tévedtem.. sajnos ezek végig csaltak és olyan feltünően, hogy az hihetetlen néha röhögtem, mikor kiugrott valahonnan és a buta fejével lőtte a falat aztán rájött, hogy nem kéne.
de pl dust2-n azt csinálták, hogy vagy hosszún álltak az ajtó mögé vagy középen és lőttek minket.. füst, fal nem volt nekik. na mindegy, így hogy hoztuk vicces volt.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
NagyZ01
tag
válasz NagyZ01 #6104 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: Különben mire írna ki majdnem 1 év bant ?
(#6105) fahrii: Linkeld a steamed vagy Vegyél fel
Living for the sesh
-
Lmh
őstag
válasz NagyZ01 #6386 üzenetére
Ahhoz képest egész szépen hozták
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lacccca87
addikt
válasz NagyZ01 #6449 üzenetére
Megéri, ha ismered a csapatokat és a teljesítményüket.
Persze a biztos nyerőknél nem tudsz nagyot szakítani, állt 2-3 cuccot is fel kell rakni hogy nyerj 1 et (persze ha nyersz akkor azt a 2-3 cuccot is visszakapod).Én dotaba csináltam még a The International alatt és elég sok cuccot ki tudtam szedni.
Ez is egy módja (habár rizikósabb) a számodra nem értékes cuccok megforgatására és talán olyat kpasz ami tetszik majd. (mondjuk volt már olyan hogy 3 fogadásnál is ugyanazt kaptam )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest