- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2 #38688 üzenetére
Tegnap belefutottunk egy 70 órás rang nélküli srácba supreme-global szinten aki dobott egy 40-eset ránk. Egy társa 300 órával global szintén 25 körül lőtt, szintén nem túl tisztán. A maradék három global-supreme volt és alig lőttek 10-et, az első haverjai voltak. No comment.
-
okipoki
aktív tag
A trade mösteröktől kérdezném: Megéri loungen coint vásárolni? Ha igen, akkor mit vesztek belőle? (plusz helyt, auto bump?)
-
Arkennys
addikt
válasz
gtamate2 #38688 üzenetére
mindegy, sosem jutok fel addig, hogy kiderüljön
Nekem a totál csúcs optimális esetben szerintem életem folyamán seriff lenne rangban, de duplakalán sem sokáig tudok megmaradni egyelőre. Vagy nem érzem épp, vagy furcsaságok vannak, de a lose az lose. Bár jobban akkor bosszant mikor hazajövök munkából, és két-három meccset tolunk alvás előtt, azt pedig ilyenek rontják el.
-
gtamate2
veterán
-
Arkennys
addikt
válasz
vzsryl #38685 üzenetére
nem tudom, simán igaz lehet. Ennyire nem gondoltam bele most statisztikailag, de igen látok én is tényleg okosabb embereket is, olyat is aki jól lő, és ilyen görényeket is vegyesen. De most kicsit már ingerel, hogy egymás után két meccsen is voltak, ráadásul nem is egy. Plusz elsőnél mind a 3 jóember egy premade-ből szabadult ránk. Biztos nagyon élvezetes nekik így tolni. Kicsit eldurrant az agyam a második után
piszkosul nem volt szerencsénk
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #38684 üzenetére
Én is játszottam azon a szinten sokat, és tényleg sokkal érdekesebb emberek vannak ott, mint pl. sheriff rangon. LEM-en megint csak szaporák a férgek. Én akkor élveztem legjobban a játékot, amikor Sheriff voltam.
Magasabb szinten kb. így tudnám elosztani:
80% - hót hülye makker és/vagy boostolt retardált (de főleg Fortuna kíséri őket)
15% - okos, játékmenettel együtt élő, vérbeli CS player
5% - csalogányEz alatt vegyes felvágott, de 5%-nál több csíter szerintem sehol sincs.
-
Arkennys
addikt
válasz
vzsryl #38683 üzenetére
Hidd el, hogy az alatt is rengeteg van...csak egy nyomorult koszorús kala vagyok (igen dupláról megint hamar visszacsapott), de két meccs alatt hogy a 10 ellenfél játékosból 4 csalt, arra tűzbe merném tenni a kezem. Szintén koszorús/duplakalások, többnyire.
De igazad lehet, a summer sale lehet a dolog mögött, eddig eszembe sem jutott, pedig nyilvánvaló, hogy a sok kis nyomoronc betankolt belőle ezen élvezkedni
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #38682 üzenetére
És még mennyi lesz belőlük... Summer sale-ben sok-sok ezer cs:go el lett adva, aminek egy komoly része kétes elméjű emberekhez kerül, és azok egyre többen elérik a 10win-t, így ranghoz jutnak. Mondjuk sas alatt nincs sok félni való, mert ugye zsinór 10 győzelem után LEM-be rakja a rendszer őket.
-
Arkennys
addikt
csalókkal cs_szhetnének már valamit, egymás után két meccsen is kaptunk belőlük. Minden kis marhasággal van foglalkozva,utóbbi pár hétben embertelenül több ilyen patkánnyal futok össze. Vagy smurfon élvezkedők, de a kettő kb ugyanaz.
Ban hullámok kb milyen sűrűn jönnek? Múltkori után egy ideig egész nyugis volt
-
htc07
addikt
Release Notes for 7/9/2015
[ MISC ]
– Fixed smoke rendering exploits that were possible when running certain video capture applications.
– Fixed rare issues when equipping the same loadout item for both teams.
– Fixed an issue where the list of tournament matches would not refresh.
– Added official game servers cluster in Atlanta.
[ SOUNDS ]
– Added new carpet footstep sounds.
– Tweaked sounds of suits when running to synchronize with footsteps.
[ MAPS ]
-Overpass
–Made first train event predictable, train will start 10 seconds after Ts leave their spawn tunnel
–Implemented area sound for train, can now use sound reliably throughout B site to hide grenade sounds, footsteps etc.
–Fixed a see-through texture near Bombsite A towards upper park
-Dust II
–Fixed 30 exotic spots where C4 could get stuck -
Arkennys
addikt
De direkt írta, hogy 20 körül tud a kettőre költeni, erre "vegyél normálisat"és eszerint a normális = 30e ft körüli árral. Csak fülesre. Csak azt mondom, ha már valaki leírja a keretét, ilyen választ kb kár pötyögni, nem?
nem kötözködök, remélem félre se érted. Csak pl mikor gépet akartam összerakni és kérdeztem fórumon, adott keretbe mi férne bele, mindenki jött a csak még plusz 10-20-50 ezer ft és ennyivel és ennyivel jobb lesz. Onnantól el is sikkadt a dolog, hogy nem tudok rádobni még annyit, eleve azért úgy kérdeztem.
-
sss
őstag
Játszottunk ma vmi randomok ellen d2-n, első 8-9 körben kb. fraget nem lőttek, azt mégis simán kikaptunk 16-9-re, nem értem az ilyet.
-
demerion
tag
válasz
m_dawe #38664 üzenetére
Itt valószínűleg több tapasztalatot találsz.
Én bemásztam a fejhallgatós topikba elmondtam hogy nem gamer csoda kell, játék szempontból viszonylag létező magas és középtartomány mellett valami mélyet is produkáljon nagy tér mellett. 4 ajánlatot kaptam, Beyerdynamic DTX710 lett a vége és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nyilván nem mikrofonos de ez nálam nem volt szempont mert laptopról játszok.
-
Xero
nagyúr
válasz
m_dawe #38664 üzenetére
Takstar TS-671 hozzá pedig bármilyen csíptetős vagy asztali mikrofon pl.
(#38666) Arkennys: Amik nekem vannak azok sem vészesen drágábbak, de nyilván én azért válogatósabb is vagyok. Az AKG K551-et ha jól rémlik 30 körül vettem, míg az Audio Technica AD500X 30-40e körül jött meg Japánból.
-
törölt tag
válasz
BUZZLGHTYR #38650 üzenetére
Jó magam használt Creative fatal1ty headset + egy Microsoft IME 3.0 párosítással nem lennél rossz
-
Arkennys
addikt
Azért amikor 3as premades csaló team ellen megyünk, és profilján is egyiknek tele van írva hogy csaló, de simán játszik a szervereken, elgondolkozom arról, mennyire kell komolyan venni a valve csalók elleni intézkedéseit.
-
m_dawe
senior tag
Valaki használ innen Logitech G430-as fejhallgatót?
Ha igen, akkor leírná a tapasztalatait?(Akár privátba is) -
szebe
addikt
Tuti beteg a gyerek, de én az asztal alá röhögtem magam
[link]
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok.
Akinek van kedve játszani MG2-es accounton az írjon PM-ben.
Minden kedvem elment ettől a játéktól...(Annak örülnék, ha valaki kisebb rangú játszana vele)
-
Vanir
veterán
válasz
Itt találsz segítséget egér témában. Van hasonló fejhallgatókhoz is, de azt mobilról nem tudom gyorsan megkeresni.
-
MurdR
veterán
válasz
20k füles +2k egér?
-
Arkennys
addikt
válasz
hát elég humorbonbon, mikor pl 1v1ben csinálja meg. többiek meg nem hiszik el, hogy nem trollkodok
Fülesre úgyis lesz*rozzák, én ozone rage ST-t használok és csípem, kevés volt a keretem ilyesmire és tény, azelőtti összehasonlítási alapom egy 900ft-os tescos füles volt
de ezzel már jól lehallom ki merre mocorog (kivéve amelyik mapon el van cseszve a hangterjedés, olyan is van)
-
he7edik.
addikt
lesz ma valamilyen magyar vonatkozású war?
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
zkas90 #38643 üzenetére
Először elakartalak küldeni a, de aztán látom, hogy csak vicceltél.
Jó kezekbe került, végre megszabadultam ettől a ... játéktól egy időre.
Azért is akartam odaadni, mert ma nagyon kiégtem, és csak hétfőn indulok, és addig még nagyon sok idő van és gyorsan elakartam passzolni, most hogy egy időre új gazdája van, úgyse fogok belépni, szóval hál istennek.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
#97716736 #38641 üzenetére
Nincs annyi fps-em a 75 is csak akkor van amikor mm-et játszok és nem 4-en lőnek rám.
Ha 0-ra rakom akkor meg jobban akad amikor leesik az fps, mert elvileg törik a kép, ahogy olvastam a szinkronizáció hiánya miatt, ezért vagy a monitorom hz-jára kell állítani, vagy a duplájára.
Nem?
-
Arkennys
addikt
A játék olykor gondol egyet, és minden előzetes jel nélkül bezáródik. Se hibaüzenet, sem semmi. Nem változott a gépen semmi mostanság, ami okozhatná. Fájlok ellenőrzése megvolt, semmit nem ér. Wtf?
-
he7edik.
addikt
nincsen valakinek egy silver-nova1-2-3-as accja kölcsönbe hétvégére? sikerült megint eltiltatni magam
-
zkas90
senior tag
válasz
ReSeTer #38639 üzenetére
Igen lehetséges. Sokáig úgy nyomtam, hogy asztal fullhd 60 hz, míg a játékot 1024*768-ban indította el 75hz-re. Amikor asztalra tettem a játékot, akkor ismét 60 hz-en üzemelt a monitor. (A beépített infopaneljéből szedtem az infot.)
(#38633) DeathBat666
Tehát ingyen akarsz boostot kapni. Nem volt rossz a marketingszöveg. Tréfálok egyébkéntnemes gesztus tőled. Arra viszont tényleg vigyázz, hogy csak megbízhatónak add oda.
Sosem mosod le magadról azt, ha VAC bant kap az acc. Hiába nem te csaltál, senkit nem fog érdekelni. -
ReSeTer
senior tag
Ezzel a képfrissítés témával kapcsolatban: Kiderült, hogy a kőkorszaki tft monitorom tud 75hz-t 1280x768-on vagy mennyin, odaállítottam, majd a cs-ben is, előtte launch options -freq 75 -refresh 75, meg fps_max 74.
Simább lett a kép, amikor megvan ennyi fps-em.Kérdés: Ezt úgy is meglehet csinálni, hogy az asztal felbontását hagyom natív 1680-on? Mert eddig úgy volt, de nem volt meg a játékban a frissítés akkor se, ha kisebb felbontáson nyomtam.
Lehet a launch optionssal menne?
Köszönöm!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DeathBat666 #38635 üzenetére
Higgy Zeronak, ő mindenki jobb keze, tűzbe tennénk.
-
törölt tag
válasz
DeathBat666 #38635 üzenetére
Figyelj, én mivel maga a hangulatot, csalókat nem szeretem global szinten, így én szívesen eljátszanék rajta. Teljesen megbízható ember vagyok
-
lemusz
addikt
válasz
DeathBat666 #38633 üzenetére
Nem félsz h lefarmolja a skinjeidet, cuccaidat, vac bannt kapsz, stb... ?
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, 1 hónapra elutazom, ha valakinek kéne egy kala2-ős acc smurfre erre az időre, az nyugodtan írjon! (még mielőtt valaki írná, nem azért adom, hogy boostolja fel, nem nagyon érdekel a rang)
-
krecso
tag
Szerintetek érdemes befektetni skinekbe a Cobblestone kollekcióból annak reményében, hogy a Bloodhound vége után visszaáll nagyjából az áruk?
-
BigBlue69
őstag
Mi tegnap simán hoztuk 15:3-ig.. Aztán hagytuk a másik csapatot felvinni 8-ig..
-
IreN!CuS
őstag
Gépies statisztika :
~40 perc keresés
1 log vagy mi a neve a pályának meccs
4 orosz/ukrán leszarom
8 körös mission
4 kört szereztünk
Szar csapatba kerülni és még egy meccset játszani ezen a szaron felbecsülhetetlen..... -
mepet
addikt
válasz
CraBByzzz #38596 üzenetére
Nekem többször csinált ilyet Competitive-től eltérő játékmódokban. A megoldás nálam egyszerű volt: CS resi, és ottvoltak a plusz experience point-ok és a rankup drop is ott várt az inventoryban (természetesen egy eurocenttől négy eurocentig terjedő értékintervallumon belüli skin, mint mindig. Amikor kapok egy Falchion case-t, az nálam ünnepnap).
Az, hogy Competitive játékmódban néha miért nem mindig dob experience point-okat, az rejtély számomra.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
csurenzoo #38618 üzenetére
Attól még "nem illik"
Devnek belopták az accját : "Nos srácok, valakitől szeretnék komoly segítséget kérni, a Steam accountomat ellopták, és a teljes raktáram üres. Valaki kérem segítsen. Több mint 2000 eurót ért a raktáram"
Más: Traderek, 2 falchion kulcsot mire érdemes eltrédelni?
-
he7edik.
addikt
Az operationt meg lehet venni kulcsként vagy gift ként?
-
mntn
tag
Valahol olvastam, hogy a heti 2 láda és 2 skin drop van. Ez mennyire hiteles, mert én akármennyit játszok mindig csak a 2 láda esik, skint meg csak a szintlépéshez kaptam eddig.
-
Skinny26
aktív tag
Hali! Mixelő pajtikat keresek, supreme rangba vagy felette
Ha összejövünk öten, akár még csapatozás is mehetne
Profil linkem -
neo3650
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a go nem menti el a versengő meccseket valahová? Lenne egy csomó jó meccsem, vagy esetleg valami jó progival feltudnám venni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!