Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
vzsryl #39199 üzenetére
Hát egyéni skill kérdésében nem annyira értek egyet, hogy legjobbnak gondolnád őket de ez nagyon parttalan "vita" lenne. (mondjuk nem akarok vitázni, csak ahány ember annyiféleképp látjuk ezt szerintem) Néha nagyon tudnak, de sokat hullámvasutaznak ők is, kb az a betegség ami többi csapatnál, skill az megvan de inkonzisztens a teljesítmény eléggé. Nekem két kedvenc csapat navi és fnatic régóta, reméltem egy ilyen döntőt.
Szerintem TSM vs fnatic lesz a döntő (már megint), amit megnézek persze de kicsit lehetne már újítás. Hátha a C9 kihúz valamit a kalapból, bár nincs nagy hitem ebben
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #39196 üzenetére
Nagyon kedvelem őket is, de a TSM-ben már a Dignitas-os idők óta reménykedek, hogy ők lesznek a legjobbak, mert a régi 1.6-os nevekben bízok a legjobban, továbbá nagyon szimpatikus játékosokból áll a csapat. Szerintem egyéni skillben egyértelműen a TSM tagok a legjobbak, kivétel nélkül mind húzó ember tud lenni. A többi nagy csapatban mindig van 1-2 gyenguszka és vannak a carrymenek, pl: NA'VI Zeus <-->Seized, Guard1an, Fnatic Pronax <---> Olofmeister, JW, NIP Friberg (jelenleg)<--> GTR, Titan ex6tenz <---> KennyS stb... A TSM-nél nincsenek ilyen kilógók, bárki bármikor tud valamit húzni.
-
-
he7edik.
addikt
Pont lemaradtam róla de nagyon örülök a Team Solomid döntőbe jutásának. Remélem megnyerik a versenyt is.
-
szebe
addikt
Oké hogy Na'Vi pick a mirage, de ilyen az amikor végre sallangmentesen játszanak.
-
nugat
tag
válasz
wannnabeees #39186 üzenetére
amikor eloszor elvertek a vp-t bo3-ban 2-0-ra akkor mindenki azt kifogasolta, hogy ez csak online. mostanaban megmutattak, hogy igenis egy tier1 teamrol van szo, akiknek ossze kell szokni.
ezt a 3 meccsbol 1-et nyerteket pedig ugy mondod, mintha nem szoros meccsen kaptak volna ki a navi-tol, aki a top 3-ban van jelenleg.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
oliwwer #39183 üzenetére
1 hónapos videó, de jól látta akkor is a dolgokat.
Nem azt mondta, hogy sz@rok. Annyit mondott, hogy 1-1 meccset behúzhatnak, de tornát nyerni nincs esélyük.
Mi történt? Játszott 3 meccset a kinguin. 1-et nyertek és kettőt veszítettek. Nem jutottak ki a csoportból. Nem nyertek tornát. > pashának igaza volt.
Tény, hogy szépen játszottak, de még hosszú út áll előttük, hogy tornát nyerjenek.
Illetve egy 16-0tól (vagy bo3 győzelemtől) nem lesz jobb csapat a kinguin a VP-nél, ezt a meccset behúzták gg. Az f3 sem jobb a NiP-nél.(#39187) oliwwer
Akkor minek linkelted be a videót és írtad oda, hogy "rekt"? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
salytmasztor #39180 üzenetére
Köszi, így érthető.
Szebe, neked is köszi.(#39183) oliwwer Ez azért kicsit félrevezető, mert nem mostani a videó.
-
oliwwer
aktív tag
-
szebe
addikt
válasz
NyxNyxNyx #39179 üzenetére
Sokan vesznek pisztolykörben az alap pisztolyok helyett mást. Ha a tax úgy hozza, hogy kell füst és/vagy flash, ez(ek) mellé a kevó már nem fér bele. Ellenben egy p250/cz, jobb esetben 5-7/Tec9 igen, és ezeknek már bizony jobb a sebzése az alap fegyóknál. Ez különösen t oldalon számottevő, szoktam szeretni, amikor a kevós ct-re 77in7-t lövök
Na'Vi csinálja egyébként mostanában azt pisztolykörben, hogy valaki dob edwardnak egy tec9-t, aki így tec9+kiskevóval szaladgál pisztolykörben, amit ugye nem kell magyarázni, mekkora előny -
-
regener
veterán
-
bager13
senior tag
Ha valaki többször kap 1 hetes MM eltiltást, akkor egy idő után kaphat véglegeset is? (Remélem, hogy igen)
-
regener
veterán
A tegnapelőtti 13mb és tegnapi 4mb patchről miért nem írnak semmit sem?
-
vzsryl
nagyúr
Húh, de leszopatta a mocsok fnatic eco-ben a nip-et.
Most meg lehozzák a 2v5-öt. Jó meccsnek igérkezik!
-
po1son
addikt
Olofmeisternek adta első mapon link?!
-
CraBByzzz
aktív tag
Rip skins. Olyanokat csinál ez a kinguin. Füstöt wp-vel áttolja stb stb mint a silverek (nem fikazom őket attól még jók). Gondolom a kommunikáció a necces...
-
szebe
addikt
Az a pisztolykör
-
vzsryl
nagyúr
Na, most a NAVI is elázott.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Arkennys #39157 üzenetére
Én egy asiit raktam kinguinra. Első map után már temettem, de most felcsillant a remény a szememben
De igazad van, elég 50-50 a meccs.
Én emiatt a brutál odds miatt tettem meg kinguint. Azért ennyivel nem jobb szerintem a nevi. 60-40 navinak alapból de most ez az utolsó map... -
törölt tag
Embereket keresek mm-re, mge körül. Ragerek kíméljenek
Írj privit ha jönnél.
-
Arkennys
addikt
navi elbízta magát kicsit, most fizetik is a vámját
szerintem elmegyünk harmadik mapig
-
-
CraBByzzz
aktív tag
You have placed 1 items on team Kinguin:
$ 25.07AWP | Asiimov (Battle-Scarred) Battle-Scarred(73eurot nyerhetek)
Hajrá bazzeg ha előbb is hoztátok!!!
Már megbántam -
rumos XIII
aktív tag
-
Franklin
addikt
Vótmá?
Pasha kapott "néhány" ajándékot és "kisebb" összegű donate-et: [link]
Kivételesen nem Motartól :-)
-
Franklin
addikt
válasz
shaddy1027 #39144 üzenetére
Most konfigolja be az aimlock-ot
-
okipoki
aktív tag
jól kitömték a vp-t
-
shaddy1027
tag
válasz
_-ORANGE-_ #39142 üzenetére
"@GeT_RiGhTcs was alone at the venue over 2 hours ago warming up for @NiPGaming's clash with @TeamLiquidPro"
Ezt a tweetet a HLTV rakta ki 14 órakor, és az alábbi kép volt ott:
Ha rajta múlna minden NiP meccs, akkor a kérdésed "költői" lenne de így.
-
_-ORANGE-_
senior tag
NiP-Liquid?
Kire tennétek? (valaki mondta nemrég, hogy mekkora f*s a nip) -
marcusa
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #39140 üzenetére
Gratulálok, megnyerted a mai "3 évnél régebbi HSZ-re válaszolok" díjat!
-
CraBByzzz
aktív tag
És ha nullázod akkor majd tudsz menni mm-et? (ha a priv rankod 3alatt van, de egyszer már elérted a 40et?
)
-
Slystyle
őstag
válasz
wjbhbdux #39134 üzenetére
"When you become a Global General (that’s Rank 40), you’ll be given the opportunity to reset your Profile Rank. In return, you’ll receive the 2015 Service Medal, an inspectable display item that will be visible wherever your avatar is shown."
Csak akkor van medál, ha "lenullázod" a profilod.
-
okipoki
aktív tag
Lol mit csinált már ez a fránya eső?!
1v4-et hozott le 15-14-nél -
expander
senior tag
a weekly xp pont mi alapjan jar? 2 napja meg 200 korul kaptam, tegnap mar csak 80
-
m_dawe
senior tag
Valakinek nincs kedve kilőni nekem a private rank 3at? Már csak kb. 1200 xp kell. Adok érte egy MW p250 hennát
-
CraBByzzz
aktív tag
Rájöttem hogyha ingame balkézben van a fegyó akkor a matricának az írása fordítva van
-
Nxn908xxx
őstag
Hali!
Kés skineket egyáltálan nem szokott dobálni a játék kör végén? Csak venni lehet? -
po1son
addikt
Aki opskinsen pénzt akar csinálni az készüljön fel, hogy akár fél hónapot is várnia kell a hét nap helyett. Nekem ma jött meg 14 nap után...
-
csurenzoo
aktív tag
Pár frag a tízórai kakaós csigához yt
-
Nyitottak egy FN Flip Knife Fadet, ami most 160€-nál kezdődik. A többi az hulladék, amikből néhány euró összejöhet.
Most mondjuk 80 kulcs x 2,3€ = 184€ (mert a ládákat ajándékba kapták), akkor sem biztos, hogy nullszaldóra kihozták.
Van egy videó, ahol motar2k kinyit több, mint 3000 ládát és összesen 8 kést dobott neki. Szerintem nem éri meg.
-
ooooobi
senior tag
Ez a berenger küldetés mi akar lenni, mit kell pontosan csinálni? Elég casuual player vagyok, ráadásul az awpzés se az erősségem
(lövöldöztem én awpvel össze is jött 2 kill a küldetéshez, pedig azért annál többet öltem
)
-
szebe
addikt
válasz
marcusa #39107 üzenetére
Többszörösét kétlem. BS Dragon Lore-ok olyan 220 kulcs környékén mennek lounge-on, bár ez csak egy felületes keresés volt. Jobb állapotú BS max 240-250 ahogy látom. Ha azt vesszük, hogy itthon 500ft/kulcsért tud cashoutolni (esetleg többért?), akkor is megáll 120 ezer környékén. Nyilván több, pénzben is, időben is, utánajárásban is.
(#39109) vzsryl
Teljes mértékben megértem, kinek mik a prioritások. Gondolom ő se veri el az egészet ott, csak így már van lehetősége lemenni. -
mntn
tag
Jelenleg skint dropra csak heti egyszer ad szintlépéskor vagy az mellett is random eshet még egyszer?
-
szebe
addikt
-
depe95
tag
Srácok, csgolounge-n van minimum érték amivel lehet fogadni?
Van egy 0,14 és 0,07 értékű skinem, de eddig semmire se engedett vele fogadni -
szebe
addikt
Ismerősnek tegnap éjjel esett egy BS Dragon Lore, még napközben elment 80 mátyásért, most este már EFOTT-on csapatja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gombászkönyvek egyben
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest