- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
23/184 és a 23-ba beleszámoltam a 1680x1050-et is.
A pro-k két dolog miatt használnak kis felbontást.-mivel ezer éve játszanak így -> megszokásból
-stabilitás miatt (rögeszmés félelem a fps droppoktól, túlbiztosítják magukat)De a felbontás sokaknál összefügg már a sens-zel is.
És régebben volt egy mondás: "640x480-ban nagyobb az ellenfél feje" (és nagyobbak a kilógások.)
-
.LnB
titán
[moderálva]? Tudtál mondani egy embert aki nem az én feltételezésemnek megfelelően játszik. És már is [moderálva].
A profik legjobb trükkje a 144Hz-es monitor. Az rengeteget számít.
és a komolyan gondolja nem ugyan az mint a komoly szinten játszik.
ui: bocs, mate3553
-
Arkennys
addikt
szuper, köszönet érte. nagyon szélsőséges emberke vagy, nehéz lehet így. Nem szarozta le senki őket, attól, hogy nem tartom őket túl jó csapatnak, és a bennük levő lehetőségeket sem. Majd kiderül így van e vagy nincs. Normális diskurzushoz köze nem volt annak amit műveltél itt, oltogatás elkezdésén véleményleírás helyett.
-
Arkennys
addikt
menj inkább szotyizni és nézni a meccseket oké? mivel ellentmondás nem volt abban amit írtam...már ha tudod értelmezni a szavakat, amit az előbb épp te kérdőjeleztél meg. Kötelező kötekedni, miután írtam valamit? vagy legalább a véleményed írnád le sima bedumálás helyett
de nem, minek is. a szerkesztéseden főleg jót röhögtem. hagyjuk inkább. SZERINTEM. tudod mit jelent? már rajzolom a bizonyító diagramokat amivel alátámasztom, szerintem mi lesz. Tényleg menj vissza a barlangodba pls
-
Arkennys
addikt
"tisztaba" vagyok vele igen, képzeld
és most mit mondjak rá, hogy folyamat cserélgetik a népet a csapatban? a keretlineup kb a csapat eleje óta ugyanaz, ami kicsit több, mint pár hét, ha nem is sokkal, szerintem nem igazán lesz belőlük normális tier 1-es csapat, majd meglátjuk. Bocsánat ha lelkivilágodba gázoltam, ahogy mondtad előbb kollégának, nehogy kárt tégy magadban.
LendvaiFeri1: nem lesz belőle semmi gondod ne aggódj, innen tudja hogy melyik IDre adjon dropot most pl ESL meccseknél, ha mázlid lenne és kapnál.
-
Mezcal
addikt
-
zkas90
senior tag
Te is valami képzelődő ember vagy úgy látom.
A lem "smurfön" játszottam (a main is lem).Nem szidtam őket csak játszottam a saját játékomat. 3x kért awp-t 3 kör alatt én mindháromszor elmondtam neki, hogy ecozzon rá mert én nem fogok dobi, úgyis meghal vele rögtön.
1-2 kört tényleg bebuktunk "miattam" amikor 1v1-be maradtam és 70in1 ment neki scoutból és meghaltam.
Vissza kéne venni magadból nugat úr. Kevesebb beképzelt dolgot látni és több valóságot.
(#40408) bbdzyx - Ma már megkaptam hogy silver1-ből boostoltak engem lembe, miután megmondtam valakinek hogy ne vejre a globaljára, mert nem üti meg a valós global szintet. PL NagyZ vagy lemusz is GE mégsem ütik meg szerintem a globalt (jobbak mint én, messze jobbak mint én). Viszont Magyarországon 10-15 játékos van akik ténylegesen megérdemlik a globalt. A többieknek pedig csak az a rangjuk. (Igen az egész rangrendszer el van csúszva már réges rég óta.)
Ne mondja már egyik itt levő global sem hogy hozza gabesson, v1ce, flash vagy nofear szintjét...Ők azok akikre mondhatjuk hogy Global Elite-k.
-
vzsryl
nagyúr
Egyszer sem posztoltam ki képet arról, hogy smurf-ön mit lőttem. Nyugodtan rákereshetsz az összes hozzászólásomra. Csak azért folytam bele ebbe a diskurzusba, mert amit Xero kitett, azon én is szerepelek, és belekötöttek abba. Én azt posztoltam ki, hogy main accon is nyomom/tam only deagle-t.
Továbbá a jóval alacsonyabb rangon lévő játékos az valójában 2-3 rang különbség, ami szerintem elenyésző.
Én szerintem a 3400 órámmal többszörösön futottam smurfer ellenfélbe, mint ti, mégse érdekel. Hadd csinálja. Ahogy IreN!CuS is írta, én is sokkal jobban szeretek nálam érezhetően jobbak ellen játszani, mivel akkor tudok fejlődni. Olyankor felveszek egy stílust és megpróbálom tartani a lépést. Általában sikerül is.Ez a "magasabb rangú gyorsabban lő" dolog az igazi nettó baromság. Ahogy észrevettem, nálam még 5-6 ranggal alacsonyabbak is tudnak legalább olyan gyorsan lőni, mint én, sőt... Egyszerűen csak teljesen retardáltak a játékhoz, és azért nem tudnak feljebb kerülni. Attól senkinek sem lesz jobb az alapvető reflexe, mert CS-zik. Max. ha kölyök kora óta tolja megállás nélkül. Akkor biztos fejleszt valamennyit.
Egy jobb játékos nem azért jobb, mert gyorsabb, hanem mert tudja mikor kell akár lassabbnak lenni. Ha pl. bekerülsz a full enemy mögé, akkor nem kezdesz el eszetlenül egyre rálőni, hanem megvárod a megfelelő pillanatot és megpróbálod lehozni a kört.(#40068) IreN!CuS: B@szki. Nem tudom, hogy mennyire szoktam egyetérteni veled ebben a topikban, de hogy csak neked van eszed a játékhoz, az biztos.
-
MarioAna
senior tag
Szerintem %-os arányt néz, ebből kiindulva: engem a 10W után bedobott DMG-be, most 19 nyert meccsel (összesen, 129 óra van CS-GO-ban DM-ekkel együtt
) lettem LEM, tehát 9 win alatt dobott két szintet.
Pedig nem játszok "hű de jó emberekkel", meg én sem vagyok mindig állat módban és random LE-supreme masterekkel dobál minket össze (általában 3-4-en vagyunk premade teamben). -
vzsryl
nagyúr
Én így, néhány ezer óra után és majdnem 1200 győzelemmel azt tapasztaltam, hogy bármennyit lőhetek és bárhogy. Egyedül azok értek valamit, amit írtam. Tehát magas rangúak ellen minél több kört kellett hozni és minél több MVP-m kellett legyen. Lossra sose kaptam nagyobb rangot, ha 30 fölött lőttem, akkor se, és győzelemre se dobott lejjebb, ha 3-at lőttem, akkor se. Továbbá kisebb rangúak ellen sem dobott feljebb, pedig napi szinten ugrálok oda-vissza rangokat...
-
Arkennys
addikt
Talán másnak már a magukat fogadózseninek tartó emberekből van elege, akik máris kárognak, amint egyszer "igazuk" lesz egy underdoggal. A "reklamáció" pedig talán teljesen érthető, mivel VP a random meccsek és az inkonzisztencia totális királya (igen rád nézek, 16-0 vs kinguin, például), ennyire hullámzó csapatot tényleg nem nagyon látsz
Ha mindkét csapat az általa általában nyújtott szintet hozta volna, TSM megoldhatta volna a dolgokat. Volna, bizony. Ez most nem így volt, és máris megszaporodtak az atomfizikusok. Azért a magyar korrupciót pártába állítani egy balul elsült esport meccsel...gratulálok. De ha már képes voltál fél oldalt írni, érezd jól magad, én megyek vissza aludni és már így is bőven több rekciót kapott a dolog, mint érdemelte.
-
htc07
addikt
Magyarországon korrupció?
Nekem ne magyarázd, ezt ott bundázzák ahol lehet, szabályozatlan az esport világ ilyen szempontból. (VAC, na ne vicceljünk...), így nem is fogadok, csak az ilyen centes droppokat szoktam feldobálni a BO1 underdogokra, ha jön örülök, ha nem, továbblépek.
más: [link]
-
-
vzsryl
nagyúr
1v1-ben nem helyezkedni kell, hanem lelőni a p*csába.
(#39226) stp1dh: Véletlenül nem lehet senki ilyen rangon, de tény, hogy most könnyebb megszerezni. Én is smfc vagyok, de előtte nagyrészt sheriff voltam. Emlékszem anno, amikor először feldobott sasba. Azt rohadt nehéz volt megcsípni és megtartani is. 9 win nem volt hozzá elég, pedig sasok ellen nyertem. Most kb. 4-5 win zsinórban vagy egy kis X és már feldob bármilyen rangból bármilyenbe. Az smfc-re úgy dobott fel, hogy 4 win után egyet X-eltem. Eléggé easy lett.
-
vzsryl
nagyúr
Az lehet, de ha zsinórban hozza a 10-et, akkor sem dobja magasabb rangba. Tehát a LEM-ek különösen ki vannak szolgáltatva a kezdő csítereknek.
(#38700) mepet: Ez a gamer szék effektus is egy baromság. Sima, (kényelmes?) szék, amit túláraznak. Nekem nagyon kedvező áron van, sima ergonomikus irodaszékem, mert jó helyen dolgozom. De ha tele lennék, mint a déli busz, akkor se gamer széket vennék, hanem egy szimpla irodaszéket, amiben több órát is lehet ülni úgy, hogy tartja a derekam. A mostanit csak akkor cserélem, ha darabokra törik.
A füles már más kérdés. Jelenleg van egy 50k-s Denonom, meg egy 15k-s Takstarom. Az utóbbit használom, mert az enyhén vájt fülemnek jobban tetszik a nyitott, szellős, hatalmas színpaddal rendelkező hangzása, mint a zárt, mélyorientált Denoné. De ha tehetném, akkor 5000$-os Stax-szal és hozzá egy 5000-5000$-os DAC+AMP kombóval veretnék. -
Arkennys
addikt
mi is lenne?
talán kicsiny lelkünknek nekünk is jólesne valami egy euró fölötti drop abból a soktucatnyi 5 centes hulladékból, ami potyogott kezdetek óta (főleg az Xedik "hűdeháromszáz eurós dropom volt" itteni post után)
Talán nem ezért indítjuk el a játékot, de örülnénk neki. Talán
-
htc07
addikt
a gmail nem freemail...
asszem úgy van, hogy ha nem arról az smtp szerver domainről jön a levél, mint aminek állítja magát a feladó domainje, akkor kiír ilyet.
igen, találkoztam már ilyennel, most nem tudom előtúrni mert a spam mappa üríti magát folyamatosan, de ez volt a szitu.
tehát még mindig az én verzióm tartom a legvalószínűbbnek.
-
BaLee
addikt
Sajnos nem nagyon öl 1 lövésre sisak nélkülit...
De én sem szeretem a DE-t. Tegnap volt egy meccs eco körben a srác kidobott pár DE-t felvettem egyet, és el is qrtam az utolsó 1v1 szitut vele, ráadásul olyat amit még glockkal is hozni kellett volna...
Nem is tudom miért vettem fel, lehet vele jól lőni ha valaki sokat gyakorol de nekem nagyon nem szokott vele menni, sőt ahogy a többieket nézem még azoknak is ritkán megy vele akik előszeretettel veszik.
-
törölt tag
De az nem szövegértés.
Jo akkor en is ekezetek nelkul fogok irni mostantol.
Senki nem jelentette ki, hogy lesznek 128-as szerverek. Csak beszélgetünk róla, hogy "jó lenne" meg "jöhetne".
Idézlek: "nem tudom honnan veszitek egyebkent ezt a 128 tick-es mm-et"
És ezzel be is fejeztem. Írjál választ. Lehet Tied a utolsó szó.
-
Mezcal
addikt
A rangboost előtt haverom csapata silver volt egytől egyig, és a nova 1 megszerzése és megtartása volt a kitűzött céljuk. Ezt a célt a rangboost előtt egyszer sem sikerült elérniük.Viszont azóta feljutottak kaláig, méghozzá különösebb erőlködés nélkül, ugyanazzal a játéktudással. Vannak ám véletlenek, de ez nem az.
-
Vismajor01
addikt
Aha, akkor a faszomért linkeli be ide? Bocsi, tökre azt hittem, hogy azért, hogy mi fórumozók megnézzük, de akkor tényleg elnézést, tök idióta vagyok.
Az pedig a te kompetenciáid festi le gyönyörűen, hogy egyből pejoratív értelmebe passzolod a silver jelzőt, miközben egyáltalán nem úgy értettem töki.
Értékelem, hogy legyászolt 4 embert b-ről, de silver/10, hogy senki nem ment el sötétbe, és ő sem nézett sötét fele egyszer sem talán. De lehozta a kört és jól seggberúgta a ctket, ennyi. -
vzsryl
nagyúr
-
Coccolino_O
őstag
Cevo-val az a baj, hogy mivel ingyenes, vonzza természetesen a gyökereket is. Simán lelépnek, mert nincsen semmi komoly következménye. FaceIT-n ugyanez a helyzet. Ezzel kb. el is döntik a következő pár kört, amíg nem jön valaki a helyére...
Én esea-n játszok, ott is szoktak megjelenni furcsa egyedek, próbálom magamat ahhoz tartani, hogy csak este játszok ott, mert reggeli és délutáni időszakban katasztrófa szintű meccseket szoktam tolni, ha egyedül megyek. Sosem vagyok topfragger, de általában azért meglövöm, és tudok infózni is. Hozzáteszem a meccshez azt, amit tudok. Szóval még azt sem mondhatom, hogy mindig rajtam megy el a meccs.
Premade nélkül a cevo és az esea is igazi lutri. Legalábbis én ezt tapasztalom. Cevo-n nem játszottam túl sokat mondjuk, az tény. Esea-n pedig tavaly kezdtem el játszani. Mindenhol vannak toxic mentalitású emberek, szóval nem igazán lehet kivédeni, ha egyedül mész. Ez csak egy játék, és néha olyan komolyan tudják venni, mintha pénz lenne a tétje.
Pedig nincsen értelme ennyire véresen komolyan venni, erre már rájöttem saját magam is.
Élvezni kellene, de az ember csak akkor élvezi, ha meglövi, amit kell. Sajnos nem mindig jön ki úgy a lépés.
-
gtamate2
veterán
Van egy határ ahonnan nem nagyon lehet feljebb lépni. Én sok fps-t játszottam, régen codoztam meg lefteztem és így jöttem át go-ra hogy nem sokat cs-ztem előtte. 4 csillagról dmg-ig jutottam de kb itt megrekedtem mint sokan mások. De nem is probléma itt érzem jól magam.
Xero: Azért aki 15 éve ezt tolja az már súlyos
-
Arkennys
addikt
-
vzsryl
nagyúr
"szoval ha csinalok egy accountot ures inventoryval es ilyeneket kuldozgetek,akkor az nem scam, de ha van mar ket fegyverem, akkor az? "
Nem. Nem mondtam ilyet.Nem igér semmit, igazad van. Nem ver át, igazad van. De akkor is gerinctelen. Trade szemetelő, lehúzni próbáló senkiháziak. A szó szoros értelmében valóban nem scammer, de én így ennyi trade után az ilyeneket közéjük sorolom, mert csak negatív tapasztalatom van velük. 2 órája egy csávót volt muszáj blokkolnom, mert minden kulcsomra elkezdett egy offert küldeni...
Semmi köze ennek az utcán kéregető nincstelenekhez. Nekik valóban nincs semmilyen. Persze ott is van, aki azért kéreget zsemlére valót, hogy piát, cigit vegyen, de az megint más tészta... -
vzsryl
nagyúr
Én néhány száz kéregetővel találkoztam, a több ezer tradem miatt. Volt mit a tejbe aprítaniuk.
Még egyszer hangsúlyozom. A hajléktalannak nincs semmije, ezért hajléktalan. A trade kéregetőknek van vagyonuk. Nem tudom őket egy lapra tenni.(#32997) wjbhbdux: A provokálással saját magad minősíted.
-
vzsryl
nagyúr
Igen, a hajléktalan otthon ülve, számítógép előtt, 20000€-t érő steam raktárral küld rám kéregető trade offereket.
Én kemény órákat nyomtam a raktáram felépítésébe. Ő meg azért kéreget, mert nekem van.... Ne hasonlítsuk már össze a hajléktalanokkal.
A hajléktalannak nincs semmije. A trade kéregetőknek van mindene, sok esetben magas értékű raktára is. Undorító amit csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest