- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Közben a ROCK mix contra.omnia néven top8 a netes Cologne kvalin. Ebből a 8 csapatból 7 csatlakozik az offline kvalin ehhez a 9 csapathoz. De hogy a 8 csapatból hogy csinálnak hetet...DE ágrajz talán.
-
Redneck
nagyúr
válasz
rumos XIII #38193 üzenetére
Kellemetlen.
-
rumos XIII
aktív tag
-
Redneck
nagyúr
Szerintetek miér nem látszik egy-két skinem loungeon? 1 hétnél régebbiek és force refresht is nyomtam, de nem látszanak. Rejtély.
-
CraBByzzz
aktív tag
Szerintetek megéri ESEA-ra menni? Múltkor mintha az a botrány lett volna, léptek azóta valamit?
-
Mi értelme van a topik összefoglalóban ezeknek a meccs kiírásoknak, ha nincs napi szinten frissítve?
-
CraBByzzz
aktív tag
Szerintetek lesz (és mikor) esport láda idén? o.O
-
regener
veterán
válasz
po1son #38175 üzenetére
Most átolvasva a leírást:
- felrakod a cuccod opskins piacra
- egy bot elfogja kérni ami ad egy azonosítót amit megtalálsz az Account oldaladon, ennek egyeznie kell a bot által küldöttel, ha mégse akkor írj a supportnak
- 2perced van elfogadni a bot kérelmét (ha jó az azonosító)
- amint valaki megveszi rögtön megkapod a pénzt az opskins fiókodra
- 1$ = 100OP pénz
- 500OP (5$) alatt nem ad ki pénz, felette PayPal (ez 7napig is eltarhat)ezeken kívül tudsz kiemelést kérni meg privát eladást vagy ilyesmit
Szóval minden levan írva, menni fog az egyedül is
-
po1son
addikt
Már múltkor feltettem a kérdést, de most felteszem megint, hogy van itt olyan aki szokott eladni opskinsen real pénzért kulcsokat, skineket stb?! Aki segítene annak kulcsokban fejezném ki a hálámat.
-
a_r_p_i
csendes tag
válasz
laceszgamer #38172 üzenetére
Nálam szerda 3:00 körül van reset
-
zkas90
senior tag
válasz
laceszgamer #38169 üzenetére
szerda reggel 9
-
laceszgamer
addikt
Ennél az új rangrendszernél hogy van a heti reset? Mármint a heti eső láda miatt, nem kéne sok a szintlépéshez, de gondoltam ha úgy van várok annyit, hogy dobjon ládikót is.
-
dugo_
veterán
válasz
a_r_p_i #38162 üzenetére
Valami fehér maradt a szád szélén : (((
(#38164) Nxn908xxx
Játsz Casualt, annak 4 a szorzója, mással nem érdemes foglalkozni. (Deathmatch pl x0,2).
Ha ki akarod használni a heti bónuszokat, akkor napi 1-2 meccsnél nem érdemes többet menni (utána nem kapsz bónuszt, ami sokszor az összelőtt pontok többszöröse).
Nekem nettó 6 órányi játék volt másfél hét alatt ilyen 20-30 killes casualekkel, ha keveset lősz, akkor nyilván több idő lesz. -
Nxn908xxx
őstag
Tudom nagyon noob kérdés de most lett meg a játék. Azt tudom hogy 3as szintig nem tudok rankedozni, de addig hogy fejlődök fel?
(#38165) MurdR: Köszi! És mi alapján adja a pontot? Játszottam már egész sokat de még meg se mozdult az a csík a rangom alatt.
-
dugo_
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #38160 üzenetére
Játssz ezzel: CS:GO Case Opening Simulator
Megvan ugyanaz az érzés, mikor ezredszerre is kinyitod a 3 centes skint, de legalább nem megy rá a gatyád.
-
törölt tag
Valakinek nincs nametage amit tudna cserélni? Akarnék offerba küldeni nametaget hogy aláírassak egy skint, de a tradeban miatt nem akarok 1 hetet várni
-
Vanir
veterán
válasz
eLit-MiLan #38124 üzenetére
Nyugodtan, én speciel mindig szívesen nézegetem az itteni arcok munkásságait.
-
MurdR
veterán
Szerintem meg nem kapcsolódik a topik témájához, így hanyagolhatjuk is. Nekem is meg van a véleményem, de ne itt.
-
maximilian4
addikt
válasz
lemusz #38132 üzenetére
Én is a szivárványos szarság ellen vagyok! De...ez az ő dolga nem? Ezért semmit nem veszít munkásságából, így is a legemberségesebb játékos a magyarok közül. Nem nagyképű, nem henceg, inkább megalázkodó és tiszteli az ellenfeleit. Aki ezért minősíti szerencsétlent, az magát minősíti leginkább.
Amúgy én is ellene vagyok ennek a buzi házasság legalizációs hype-nak, sőt elég konzervatív vagyok ilyen téren, de szerintem oly lényegtelen hogy ki rakta ki ezt a szivárványos cuccot, ez semmit nem változtat a dolgokon. Továbbra is legalizálva marad az USA-ban a házasságuk , máshol meg nem, a nem homokos nem lesz homokos attól hogy kirakta a képéhez, a homokos meg az is fog maradni..
-
okipoki
aktív tag
válasz
realmdrude #38129 üzenetére
Fájlokra gondoltam
Kiszeretném cserélni a Phoenix-et a Leet-re.
-
okipoki
aktív tag
Hol találom a rádió hangokat?
-
maximilian4
addikt
Nem fogjátok elhinni, de ez már a 4. nap hogy kapok ilyen értesítést. Minden nap jön ilyen lassan...
-
Syned7
csendes tag
válasz
breakout123 #38125 üzenetére
Ha pl nekem megvan a pass akárkivel megcsinálhatom, nem kell hogya barátomnak is meg legyen.
-
Syned7
csendes tag
Guardian Coop challengre keresek 1 embert lehetőleg minél hamarabb! Köszönöm
[link] -
htc07
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #38115 üzenetére
Ha lenne egy értelmes community market bot ami figyeli a piacon a cuccok árait, akkor sima lenne egy szkript ami kiírja, hogy statisztikailag melyik éri meg legjobban.
Persze ezzel az a gond, hogy a jobb kések nincsenek marketen.
-
tyielow
aktív tag
Örvendezünk
Azóta 2 win egy X
-
Vanir
veterán
válasz
realmdrude #38116 üzenetére
-
realmdrude
tag
válasz
IreN!CuS #38111 üzenetére
Ingame kiírja a menü alatt.
sony7777: Attól függ mire akarod venni. Ha trade, akkor az új kulcsokat talán jobban kapkodhatják (nem vagyok trade-guru, mások itt jobban tudják), de igazából más kulcsok is jók arra. Ha ládát akarsz nyitni, akkor azt vedd, amelyikben olyan skin van, ami tetszik imo.
Vanir: Jó videó lett, tetszett.
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAA -
BUZZLGHTYR
senior tag
melyik ládához érdemes kulcsot venni?
-
Vanir
veterán
Összedobtam egy kis fregsót, ha valakit érdekel esetleg.
-
.LnB
titán
Melyik magyar CS portálon gyűlik manapság a CS-s scene? Mert ahogy látom cs.hu cs2.hu halott. Van olyan magyar site ahol van élet?!
-
xenom0rph
őstag
Valaki tud abban segíteni - vagy valami tutorialt belinkelni - hogy smokeokat és flasheket hogyan tudnék gyakorolni az "alapmapokon". Meg hozzájuk a parancssor kódokat, mutatja az útvonalat, mindig újratöltődik az eldobott cucc...
köszönöm -
Eagl3
veterán
Mi történt ezzel a rang rendszerrel? Dupla kala voltam 3 kb. hátom hónapja, azóta nem játszottam, most meg nem tudok versengőzni
-
CraBByzzz
aktív tag
OFF
Steamen elértem a lvl10-et és ugye ilyenkor be lehet minden féle vitrint állítani a profilodon. Egyszerre több ilyen vitrin is lehet a profilodon? Pl most megcsináltam a szövegdobozt, de akkor most tudok még ilyen vitrineket +ban mellérakni?? Tehát egyszerre több vitrinem is lehet?
-
htc07
addikt
válasz
Joe Swanson #38097 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest