Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CraBByzzz
aktív tag
Valakinek StatTrak Bayonet Safari mesh WW? Kés érdekelne csak D:
(Ha csak 1 van marketon 138euroért legyen pofám érte am ~120$ os kést keresni? )
-
Redneck
nagyúr
Ahogy előttem is írták. 64 tick + a ping csodákra képes. A legbosszantóbb az hogy magas pinges szarul célzó egyének lőnek halomra. Casualon direkt szoktam nézni a "topfragger" 100-as pingeseket. Mozogni és célozni se tudnak rendesen de lelőhetetlenek (viva la 64tick highping hitbox) és nyugodtan klikkelgetnek ameddig nem fog rajtuk az ólom.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Arkennys
addikt
Imádom ezt a rendszert Gépet újra kellett indítanom, és persze miért ne alapon most vagy 5 perc volt az egyábként kb 2 perces folyamat, mivel a steam mindent ellenőrzött-frissített, mikor máskor. Bejutok már idegesen, csatlakozok, minden oké, letoltuk a meccset. Majd a menüben látom, hogy két órát el vagyok tiltva oké... egy nyomorult gépújraindítás miatt így kicseszett velem, ráadásul még a meccset is végigvittem utána. Akkor már legaláb oda se engedett volna vissza, és érteném a dolgot. Röhej
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
po1son
addikt
Hát ezt nevezik egy igazi döntőnek, ha a c9 cologne lanon is így játszik majd akkor ott is sokáig jutnak majd.
Ezt a overpasst ott rontották el, hogy védőben 7 kört adtak az ellenfélnek.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
chuck91
tag
Sziasztok!
Tudtok megbízható embert aki vesz skineket pénzért? Egy M4A1-s Master Piece FT-ről lenne szó.
-
szebe
addikt
Meg jo hogy elmentem aludni overpass elott. Ha megnezem, tuti nem alszom semmit ejjel Foleg ahogy olvasom a hltv-t, meg az itteni hsz-eket, nem lehetett ez egyszeru meccs.
Egyre inkabb varom mar a kolni lant, mi nezok el leszunk kenyeztetve, ha ilyen meccsek lesznek[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
htc07
addikt
napi élménykör megvolt
-
he7edik.
addikt
Komoly volt a D2
Égő szöveg a flém vázon
-
őstag
válasz DeathBat666 #38868 üzenetére
Én megpakoltam C9-et, úgy érzem behúzzák az egészet.
A másik ok, amiért rájuk fogadtam, hogy nem tudom hány napja van kint a NaVi, de bízom benne, hogy nem tudtak eléggé alkalmazkodni még és fáradtak lesznek
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
szebe
addikt
válasz Arkennys #38877 üzenetére
"Nem voltak boldogok most, hogy eddig jutottak csak"
Nem sokan várták pedig őket az elődöntőbe (de még a top8-ba se, a NiP elleni győzelem pedig a csoda kategóriát súrolja), szóval papíron teljesen vállalható részükről a top4. Amivel baja volt szerintem, az a Na'Vi ellen mutatott játék. Ettől függetlenül ez nem (sport)emberhez méltó viselkedés.
szatyorék közben úgy néz ki meg kell elégedjenek a 2. hellyel.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Arkennys #38871 üzenetére
Ugyanúgy az ofisöl eswc stream-en megy, fiffy+semmler kommentál.
Közben s1mple újra "bizonyít" [link]
(#38866) nugat
pletykák szerint -shox -szmicc, +kenny, +apex[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
szebe
addikt
Na, kezdődik a női döntő. Bemutatás alatt megőrült a cset
-
DeathBat666
aktív tag
navi vs c9
-
tyielow
aktív tag
skacok!
Ha egyértelmű bizonyítékom van 1 féreg aimbotos ellen (yt videóban), hova kéne forduljak, hogy kibanolják már a francba? A profilján toltuk a reportot a videó linkkel, fórumra is írtam, de semmi..YouTube: toty1ka
-
nugat
tag
aki nem olvasna redditet:
[link] -
rumos XIII
aktív tag
Már nemveszi el a játék a rangot inaktivitás után?
-
szebe
addikt
válasz xEon1337 #38861 üzenetére
Persze, teljesen normális.
(#38860) Evome
Inspect weapon + reload. Legalábbis én azzal szoktam szórakozni az üresjáratokban"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
őstag
Az lehet, hogy a nyereményt több bot adja vissza, nem egyben kapom?
Csak mert eddig két cuccot adott vissza, három még ott figyel (többek közt amikkel fogadtam).Ha jól tudom, akkor valamikor azok is visszajárnak, csak most épp nincs egyik botnál sem!?
-
Evome
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy csinálják azt hogy rángatják a fegyvert ?
Szóval amikor van az a fegyvermegnézés gomb és abba hagyja elindítja abba hagyja elindítja valahogy és olyan mintha rángatná a fegyvert ...... (amikor az alapértelmezett F betűt nyomja)remélem elmagyaráztam rendesen
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
szebe
addikt
válasz xEon1337 #38857 üzenetére
Lesz ott még "All queues are currently full", meg csak simán "Try again later".
Ha van rá lehetőséged, akkor a délelőtti órákban, illetve kora délután próbáld meg kiszedni a cuccokat. Az esti meccsek kezdete előtt ~1 órával már dobálja a random hibaüzeneteket."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
őstag
Most először fogadtam a loungeon. Meg is van, hogy mit nyertem, viszont azt írja, hogy a botok most offline állapotban vannak, szóval egyelőre nem tudom kiszedni a skineket.
Ez elő szokott fordulni? Mikor próbálkozzak?
-
vhw
addikt
Ritkán játszottam mostanában, egy haverral kezdtem el újabban - ő nem rég kezdte
Immár második alkalommal fordul elő (amíg egyedül játszottam sosem), hogy a döntő meccs előtt egyszerűen kidob a játék szó nélkül az asztalra. Visszacsatlakozni nem enged - mert "tele van".
Így meg ugye se xp nem jár, se skin/doboz.
Semmi modot nem használok, minden gyári.
Ismert a probléma, létezik megoldás?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Arkennys
addikt
besírok envyn... nothing le acelt, vevős körben 2 awp 2 scar ilyenek, hagyjuk már juhú juhú. Ha van bármi sejtésem, hogy ezt a "formát" hozzák, biztos inkább skippeltem volna... mindegy lose is kell.
szerk: shaddy1027 nem volt kérdéses, hogy meglesz nekik...azt csodálom eddig húzódott a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
Flip Navi? Én a Navi-ra tennék medium betet. Ti hogy vélitek?
-
linuxuser666
tag
mg2 ace megvolt
-
Qmi
tag
Ismert ez a bug? Játék alatt átvált magyar billentyűről angolra, tök random és rém hülyeségeket sikerül beírnom .
Ezt ki lehet valahogy küszöbölni? -
lemusz
addikt
nV vs. c9-ra mit tippeltek és miért?
2 forgatókönyvet tudok elképzelni:
- Az nV nagyon összeszedi magát és amolyan bosszúként a múltkoriért porba tiporja az amcsikat.
- Vagy szoros eredményekkel ismét C9 győz... -
shaddy1027
tag
válasz po1son #38835 üzenetére
Hamarabb fogod elérni a Rank 40-et, amiért kapsz egy kitűzőt a Bloodhoundos mellé. Heti 1 szintlépésnél ad csak valami tárgyat. De ezt írja a menübe lépve a játék (aktuális rank upod+drop).
Akkor érdemes a küldetésekkel foglalkozni amikor már nincs heti bónusz az exp mellé. Tegnap láttam már 25-ös szintű gyereket. Igaz ha nincs operation passod is simán összefog jönni a 40-es rank elég csak competitve-et játszani. Ezért szokták írni, csak az elején éri meg megvenni a pass-t, mert a láda ára olyankor már önmagában visszahozza. Illetve szokott még akciósan lenni de ilyenkor érdemes a láda árára ránézni, hogy megéri-e befektetni mert lehet úgy már nem hozza vissza az árát. Mert ugye a drop az random, sajnos.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Redneck
nagyúr
válasz po1son #38835 üzenetére
Már rég csináltam küldetést nem emlékszem hogy droppol e. Heti egy szintlépősön kívül random is dobál ezt-azt. Falchion ládát már vagy ötöt kaptam, Chroma 2-t is többször, Bravot és Chromat szintén. Pár Eurós skin csak a heti dropnál esett, amúgy csak centeseket kapok.
-
Qmi
tag
Nyolcadik szintet meglépve nem kaptam droppot
Mi lesz így a világgal?????? -
linuxuser666
tag
Adja ez mg2-ben is rendesen
[link]
Először azt hittem vesztünk, az első nagyon erős volt náluk, nehéz volt ellőni.
Aztán ct-ben lőttem egy négyest novával, (az ötödik másfelé ment) és megjött a kedvem a játékhoz.
Elkezdtem wpzni, onnantól kezdve ahol én voltam épp oda nem jött be senki.
Ezt még lehet vissza is nézem, olyan szépeket lőttem, egyszer még ugrásból is. -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, en is visszatertem a GO-hoz.
Neha DM-ben "eltunik" a vasarolt fegyverem es csak pisztoly es kes marad.
Ezt mas is tapasztalta?Nezegettem a skineket, vettem par olcsot, persze par draga is tetszene, de sok penzt nem vagyok hajlando kolteni "photoshop szokevenyekre" ahogy en nevezem, csak akkor esetleg ha kifarmolom az arat idovel.
Kulcsot sem vettem esett ladakhoz, mert valoszinuleg meg a kulcs ara sem jonne vissza.
Varok az uj egeremre, mert amit vettem (SharkZone M20) nem igazan kenyelmes. Talaltam olcson ~8500 Ft korul Deathaddert ebay-en. Nemsokara megerkezik remelem.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
okipoki
aktív tag
-
po1son
addikt
válasz Arkennys #38826 üzenetére
Hát szerintem nem lehet egy hibát kiragadni a meccsből, de akkor az ott tényleg egy kulcsfontosságú szituáció volt, hogy 4v2ben valószínűleg lehozták volna és következő körben full eco lett volna ct oldalon. Az már 2 nyert kör bárhogy is számoljuk. Mirage támadóba ha 6-7 kört hoznak, akkor nyerték volna a meccset...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Arkennys
addikt
válasz po1son #38825 üzenetére
Az az allu mellett elosonás vitte el tényleg kb az egészet, de nemsemmi ez a helyzet valóban. A fside alap sem nagy ellenfél a nipnek, hát még most beugóval...én is csodálkoztam azért erősen. De sokszor totál megjósolhatatlan egy meccs, szoktam is mérgelődni néha emiatt.
-
po1son
addikt
válasz Arkennys #38821 üzenetére
Van még kb3500 a raktáramba, de jobbnak látom ha itt a vége a komolyabb tételű fogadásoknak.
Még most is érthetetlen számomra, hogy egy mixtől hogyan tudott kikapni lanon egy NIP...
Szerintem egy Rock partyban tudott volna lenni velük, mert ilyen ötlettelen és meggondolatlan taktikával, amit mirage támadóba leműveltek. Overpasson a 6 hozott körrel védőben már csak hab volt a tortán az Ukránoknak.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok
4 embert keresek MM-re Silver Elite Mesterig! Jelöljetek steamen: [link] -
okipoki
aktív tag
Hányszor lehet elutasítani a nyereményt, ahhoz hogy ne írja ki a 24 órás cuccot?
-
törölt tag
Hali! Pár hónap kihagyás után szeretnék elkezdeni MM-ni megint, a rang nem érdekel, ha vesztek az is rendben mert haverral párszor játszom ő meg silver körül van, ha meg nyerünk az meg nem számít A lényeg az, hogy embereket keresnék, teljesen mindegy a rang, unranked is jó, legalább amit megtanultam régebbről lesz kinek átadjam .
Steam: [link]
Sokat vagyok fent mostanság, nyugodtan írjatok steamen általában válaszolok.
-
Arkennys
addikt
válasz po1son #38820 üzenetére
azért abból a 75 értékű cuccból még simán fel tudsz jönni szép óvatosan amúgy sajnálom, én tettem fside-ra és SK-ra is kicsit, gondoltam egyik hátha bejön, és ilyen odds mellett nem rakok favoritra. Mert nincs annyim, hogy bármit is hozzon ha nyernek
ez az Allu mellett elsétás kör pedig úristen
-
po1son
addikt
válasz Arkennys #38812 üzenetére
Hát nekem is ma volt az utolsó link. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek?! De hát ilyen ez a szerencsejáték nem lehet mindig csak nyerni és ésszel kell csinálni. NIPnek nagyon ment tegnap a játék és a tegnapi meccsekből biztos voltam benne, hogy ilyen játékkal minumum döntőbe jutnak (hinni máshol kell). Fsid3 nem rossz csapat, de beugróval játszik Hiko személyében és az a durva, hogy nem tud mindenki angolul a csapatba... Ki érti ezt?!
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
lemusz
addikt
Miért nincs tököm Istenem?!?!?!??!! Megraktam eddig minden erősebbet (volt hogy én se kaptam semmit, vagy csak fele annyit amennyit kellett volna), de ezt a nip vs. flipside-ot kihagytam, mert éreztem valamit az erőben. De ahelyett, hogy tököt növesztettem volna és megrakom rendesen az ukránokat inkább csak 3db 4 centest tettem rájuk...
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Visszatérve a kis rangosokkal és egyben gyengébb tudásúakkal való játékosokhoz. Ilyen szempontból (is) Jóska a kedvencem. Most már ugye elég sokat fejlődött, rangban is, és már kezdi érteni, hogy néha mit, merre, hogyan... Tegnap mondta is nuke-on, hogy "Szerintem menjünk rájuk kívülről!". De azért rátette a bónuszt azonnal: " Vagy ne?! ". Hát én besz@rtam. Kicsit bizonytalan, de legalább próbálkozik.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
SRII
őstag
Hi!
Ma vettem egy AK-47 (StatTrak™) fegyvert!
Az a gond, hogy sem versengőben, sem könnyeden, sem offline botok, sem aim gyakorló pályán nem ad hozzá ölést!
Kiléptem steam, majd újra be, újraindítottam a gépem, a raktáramban (meccsek előtt) kiválasztottam az eredeti ak-47-est, majd vissza a statosat, de semmi!
Mi ez? mit tegyek?
Van egy statos fegyom ami nem számol!!! ez ritka dolog, így eladó 200 euroért!Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
-
Ch0b
tag
válasz demerion #38801 üzenetére
Még én is csatlakoznék esetleg, nova 3 vagyok, visszaestem nova4-ről mert rohadt fáradtan játszottam és bénáztam. Így vagyok elérhető.
-
Redneck
nagyúr
Azért tényleg nagy patkányság ez a lounge. Most 1 Euróval húzott be, helyette kaptam egy 4 centes skint. Azért a másik meccsre felrakott 50 centem elrakták mert ott nem nyertem. Oké hogy nem nagy pénzek de pár ilyen ki nem adott Euróm már náluk van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest