- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Overlocker #2447 üzenetére
Tényleg nem értem, van pár ember aki rögtön lenéző/negativ előitélettel beszél egy újonccal vagy azzal akinek kevés a hsz-a, miért?Mi alapján van joga ahhoz, h ebből megítéljen bárkit ?sztem ez valami komplexus vagy nem tudom mi lehet.Majd kiderül.
Egyébként pedig, ott a smile, ami egyértelmü, h poén volt.Ha nem raktam volna oda akkor már megérteném, más lenne a helyzet...de ahogy west is csak röhög az ilyenen, neki van annyi esze, h jól vegye fel ne pedig ilyen bután.Én inkább alapozok az ilyen buta gesztusokra és itélek el valakit mintsem, h újonc vagy sem.
Egyébként ha már a fagyoskodásról van szó ime egy tizennyolc (18) ezer forintos cerka super pi eredménye : [link] ... no comment..ha már láttátok, sorry.Nem tartom mérvadonak a pit igazán, de azért nem semmi.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
mindentol fuggetlenul nem tudom minek kell a bolhabol elefantot csinalni.. irt valamit poenbol.. szerintem eleg egyertelmuve tette az a szmajli is.. en pl. jot mulatok azon, ha valaki poenbol ilyet ir nekem.. szal nem igazan ertem mi a bajotok.. -
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest