Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Overlocker #2447 üzenetére
Tényleg nem értem, van pár ember aki rögtön lenéző/negativ előitélettel beszél egy újonccal vagy azzal akinek kevés a hsz-a, miért?Mi alapján van joga ahhoz, h ebből megítéljen bárkit ?sztem ez valami komplexus vagy nem tudom mi lehet.Majd kiderül.
Egyébként pedig, ott a smile, ami egyértelmü, h poén volt.Ha nem raktam volna oda akkor már megérteném, más lenne a helyzet...de ahogy west is csak röhög az ilyenen, neki van annyi esze, h jól vegye fel ne pedig ilyen bután.Én inkább alapozok az ilyen buta gesztusokra és itélek el valakit mintsem, h újonc vagy sem.
Egyébként ha már a fagyoskodásról van szó ime egy tizennyolc (18) ezer forintos cerka super pi eredménye : [link] ... no comment..ha már láttátok, sorry.Nem tartom mérvadonak a pit igazán, de azért nem semmi.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
mindentol fuggetlenul nem tudom minek kell a bolhabol elefantot csinalni.. irt valamit poenbol.. szerintem eleg egyertelmuve tette az a szmajli is.. en pl. jot mulatok azon, ha valaki poenbol ilyet ir nekem.. szal nem igazan ertem mi a bajotok.. -
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest