Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Teljesen hidegen hagynak ezek a háborúzós címek, a BF-ből is utoljára a 3-at toltam, a kampány harmadáig juthattam kábé, mielőtt belehaltam az unalomba. Cserébe nem jövök kommentelni az ezekkel kapcsolatos topikokba, hogy mennyire rohadtul nem érdekel az adott cím. Vagy várjunk csak...?!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Az biztos
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor attól nem kell tartani, hogy pontos lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
KSH adat, szvsz
-
Lshadows
csendes tag
Nekem pont olyan volt, mint az 5. és az 1. Én egy jó Star Wars Battlefront 3-at várok már nagyon.
-
gabor7th
addikt
Amúgy nekem az új pályák közül nem igazán tetszett semmi, de a játék amúgy 100% Battlefiled feeling.
-
gabor7th
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Köszönöm az infót, és igen, nincs baj vele, csak úgy tűnik én úgy szétjátszottam vele az agyam, hogy nem hiányzik nagyon, meghát... öregszem... talán.
-
NandoXXL
senior tag
Nálam meg az hogy ne legyenek benne csalók, és BC2, BF2 élményt adjon. Nos ez nekem COD-keverék. Commander és értelmes squad jó lenne, de hát igénytelen a többség. Alig említi meg valaki, pedig jó kis taktikai mélységet adott a játéknak. Unoka öcsém is rácsodálkozott a commanderes mechanikára, sose látott még ilyet. Fiatal kora ellnére ő is megjegyezte milyen buta szint a trend. BFV-ben meg a páncélosokat szeretem (WWII), olyan jó hogy végre a csalók leléptek kicsit BF6-ni

-
simonlaci55
tag
válasz
zsolesz967
üzenetére
A bétával elég sokat játszottam, de az előző részekkel is ,
szerintem az elmúlt pár év fps-játékai közül a legjobb
-
gabor7th
addikt
Amit amúgy máig nem tudok, hogy van-e újból Commander mode, mert ha van, az 75%-kal növeli az esélyét, hogy a következő két hónapban megvegyem.
-
gabor7th
addikt
Nekem a Same old-nak tűnik... Amivel nincs baj, csak hogy úgy mondjam... az iránt a vágyam kielégült, kéne, hogy lássak valami újat.
-
PR0JECTNR56
addikt
Számomra ezt megelezően a széria utolsó igazán jó játéka a Battlefield 1 volt, viszont a BF6 kapcsán megnéztem az Open Beta tesztben a játékot és nagyon pozitív élményeim voltak vele.
Ha az első néhány nap hypeja ha lecseng és az EA ezidő alatt nem csinál semmilyen kriminális ostobaságot, utána vélhetőleg én is beruházok rá és megnézem mit tud a játék teljes verzióban. -
zsolesz967
aktív tag
Én csak a saját Ps ismerős körömből tudok nyilatkozni,de 82-ből 57 tolta a Bf 6-ot.Voltak,akik utoljára több hónapja voltak aktívak.Ezek alapján gondolom nagyot megy a játék.
-
wjbhbdux
veterán
Lesz az még több is a hétvégén. Aztán jövő héten meglátjuk, hogy szeretik-e még vagy indul a rinya
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest