- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
ZoliGamesHD #4984 üzenetére
Most néztem meg a videódat. Az a jelző jutott eszembe, hogy: aranyos
Az itt fórumozók többsége jól ismeri a játékot, a pályákat kívülről tudják és nekik biztosan "fura" picit a vezetési stílusod. Egy-egy jó kommentált videó készítéséhez azt javaslom jobban ásd bele magad az F1 szabályaiba és gyakorolj több 100 kört az adott versenypályán, hogy jobban találd el a fékezési pontokat. Úgy majd te is és a nézőid is sokkal jobban fogják élvezni a dolgot. A "beszúrni" valaki mellé kanyar előtt pl. kis távolságból, közvetlen mögötte érkezve lehetséges (szabályosan) és nem is minden kanyarnál. Suzuka az egyik legtechnikásabb pálya, így gyakorlásnak nagyon jó lehet.Egyetértek Bekuval, látszik, hogy élvezed a dolgot, és ez a lényeg, de ha igazán élvezhető videót akarsz a közönségednek készíteni, akkor nagyon sokat kell gyakorolnod és a menet közbeni kommentárra is készülj fel, pl. a kanyarok számával, néhány érdekességgel, F1 sajátosságaival, amivel színesítheted. Bár vehetsz másik irányt is, amivel picit paródia szerűre veszed, de akkor a beszédnek is olyannak kell lennie, nem csak a vezetésnek. Mindenesetre én jókat mosolyogtam a videódon, talán lehet ez is az irány és nem a "vérkomoly" versenyzés, amit az itt lévők többsége művel profi szinten.
De ha már hozzászóltam, hadd osszam meg a vasárnapról hétfőre csúszott Monza-i ligafutamunkat a szemszögemből nézve. Egész héten szenvedtem a tempómmal, nem volt az igazi és még hibáztam is nagyokat, de egy néhány apróságot érintő setup változtatás sokkal kezelhetőbbé tette számomra az autót és elég jó tempót tudtam futni vele a versenyben. Néhány hiba azért becsúszott, amivel helyeket vesztettem, de végig közel autóztam másokhoz, illetve Coolermaster ott loholt a nyakamban sok-sok körön át, jó verseny volt, élveztem:
-
törölt tag
válasz
ZoliGamesHD #5006 üzenetére
Valóban jól gondoltad,tényleg nem.Miért neked az?Én úgy tudom hogy ehhez valami patchet kéne letölteni hogy menjen.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Megcsináltad a napom. A videó büntet!
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4998 üzenetére
van mod, le lehet tölteni, realisztikusabb fizika is benne van, de ez csak karrier
-
válasz
ZoliGamesHD #4993 üzenetére
Szerintem kezd az alapoknál. Olvasd el a PH fórumszabályzatát
Különösen a hozzászólás szerkesztése részt ajánlom
(#4982) MC HOBO:köszönöm, megkaptam
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4993 üzenetére
háát, ez a "mindenből teszek fel, csak, hogy nézettség legyen"..
nem az én stílusom, de lehet valakinek bejön
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4988 üzenetére
Gondolom rFactorral, Race07-el, stb... még nem volt dolgod
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ez eddig max. bohóckodás. Legyen egy kis önkritikád, és legalább tanuld meg a pályákat + kezelni az autót mielőbb megosztasz videókat.
a narráció meg aztán tényleg egy vicc..
-
devilinsid3
addikt
válasz
nem tudtam már szerkeszteni, na szóval pár jó tanács:
- ez a megpróbálok beesni xy mellé nem jó.. felejtsd el
- youtube-n van jó pár videó a pályákról, hogyan kell nagyjából jól menni, mert a kanyarok nagy részét rosszul veszed
- amikor Maldonado-t megelőzted az egy torpedó voltjó előzésnek nem nevezném
- végezetül pedig, nem 5. lettél hanem 14, volt büntetésedsemmi offense, de szerintem kicsit más irányba kéne elvinned a versenyzésed
-
devilinsid3
addikt
válasz
van link funkció is
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4958 üzenetére
ha nehézséget akarsz akkor legend botokkal játssz úgy, hogy csak a quick car setupot használod (max a féket átállítod)
megfelelő setup-al a legend botokat is hasonló különbséggel verheti az ember -
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4955 üzenetére
Próbáld egyel feljebb tenni...
Ahogy néztem, amatőr szinten 2 mp-et adtál a másodiknak...
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD #4955 üzenetére
majd ha legenden lökdösés nélkül megnyered
legyen az a következő
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4951 üzenetére
Előbb talán nem ártani minimálisan is megtanulni a pályákat. Kezdésnek: [link]
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4951 üzenetére
Jah, az amatőr AI ellen... Nem valami nagy szám...
Próbáld meg feltenni a nehézséget LEGEND-re... meglátjuk, akkor is első leszel-e...
-
speedydb23
senior tag
válasz
ZoliGamesHD #4948 üzenetére
Ok, de azért ne feledd, hogy néha a kevesebb több(duma ügyileg)...
Esetleg próbálj ki beállításokat is, mert alap beállítással nagyon nem lehet gyors kört menni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4935 üzenetére
Köszönjük hogy megosztottad velünk, sokat fogunk tanulni ebből a videóból, különösen vezetéstechnikai oldalról nézve
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4935 üzenetére
Ne is haragudj, én sem vagyok egy nagy gamer, de azért ez elég kevés...
Gyakorolj még nagyon sokat és szerezz be egy kormányt... Azzal talán hitelesebb lehet a "gameplay"...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest