Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4842 üzenetére
Szerintem félreértelmezel engem... Nem titeket okoltalak, csak megemlítettem, hogy nem feltétlen egy új ligához való indulást kellett volna pedzegetni.
Szerintem évközben is meg kellett volna engedni a csatlakozást olyanoknak akik futottak volna akár egymagukban is időmérőt, hogy bizonyítsák gyorsak.
Aztán következő fázisban hétköznapi funraceken is meghívhattátok volna őket, hogy lássátok milyen stílusban vezetnek....De én kérek elnézést, hogy mertem szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest