Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Hát mit mondjak Vixen?
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crypto Trade
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Samson Meteor Mikrofon - Ingyen RókaPosta!
- ThinkPad T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!!