Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem válasz, új akart lenni...
Rádumáltatok a kormányra..
Szeretnék majd ezzel is bizonyítani. Egy olcsó használtat de 2év garisat választottam kezdésnek. Kipróbálom milyen egy ilyennel.. (Meg amúgy sem volt drágábbra keret) Most megyek érte, kiváncsi vagyok milyen lesz.. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Mini PC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szeretnék majd ezzel is bizonyítani. Egy olcsó használtat de 2év garisat választottam kezdésnek. Kipróbálom milyen egy ilyennel.. (Meg amúgy sem volt drágábbra keret) Most megyek érte, kiváncsi vagyok milyen lesz..