- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1996 üzenetére
Köszi. Sikerült, a rombolás.
csak 1.35 közepét sikerült, eddig összehoznom.
Szerk: Mondjuk, Montoya idejéhez egész közel vagyok.
-
heihachi
addikt
válasz
picur220 #1990 üzenetére
Nem egy és nem kettő amatőr (értsd nem F1 pilóta, de még csak nem is autó versenyző, hanem pl. újságíró, híres ember, stb.) ült már F1 gépben, és érdekes, mind el tudott indulni, és egyiket sem láttam pörögni forogni, mind tudott menni rendesen vele. Persze volt, aki lefulladt, volt aki megpördült, de az nem igaz, hogy nem tudtak elindulni, meg menni vele. Nyilván, nem pályarekordokat autózva, de ez a vezethetetlen, el se lehet vele indulni, ez baromság.
JColee Semmivel nem csúszkálnak többet, mint ebben a játékban. Lehet, hogy neked tojás van a pedálod alatt, de én bizony képes vagyok nagyobb gáz hatására ebben a játékban is keresztbe állni már a kanyarból kifele jövet is, nem még a csúcsponton.
-
JColee
őstag
válasz
heihachi #1989 üzenetére
Nem tudom te vasárnap 2kor mit szoktál csinálni, de ha van egy kis szabadidőd, nézz bele egy f1-es futamba, csúszkálnak ott, ahogy kell
Másrészt abban van némi igazság, hogy sajnos néhány modot úgy próbálnak "élethűvé" varázsolni, hogy a gumiknak semmilyen tapadása nincs. -
Dantenero72
aktív tag
válasz
polonic #1992 üzenetére
Pont az elöbb akartam beirni hogy F1-es autokban elektronikus kuplung van és csak ék meg gáz pedaljuk van. Furcsaltam a jatekban azt hogy ABS nelkul fékezés közben is kanyarodik a kocsi,jó tövig nyomott fékkel azert leblokkolnak a kerekek de ha megnéztek 1-2 Mark Webber-es videót ott is latható hogy fékezés közben kanyarodik szal szerintem ami a jatekban van az viszonylag reális
De mondom kapcsoljatok ki minden segitséget beleértve az ideális ivet,valtsatok manual váltásra és a "legbelső" kamerabol toljatok mivel a pilotak se latjak felülről a kocsijuk orrát ami megkönnyitené a kanyarok bevételét meg nem mennének egymás seggébe,mivel teljesen egysikban ülsz szinte csak azt a kis kiallo "antennát" vagy mit latsz a kocsi orrát max érzed hogy milyen hosszú stb..
-
zodo
nagyúr
Time trial / Kuala Lumpur-ban van már valakinek mért ideje?
(driving assist: off off full off automatic)Kíváncsi lennek rá, mert talán most sikerült először (úgy ahogy) setup-olni a verdát.
Igaz csak 10-15 kört futottam vele mire beállítottam, de egész jónak vélem ezért kellene egy illuzió romboló idő tőletek. -
picur220
veterán
válasz
Motion_Blur #1982 üzenetére
Ez nem szimulátor, nézd meg majd a futamok előtt, amit mutatnak, az a szimulátor, ahol tökugyanúgy van minden, mint élőben, kuplung, ilyenek. Mert ez a játék ugye kuplungol helyetted, és jól csinálja, ezért nem csúszol ki. A rFac meg kiereszti a kuplungot, és hagymenjen.
Nálam néha kicsúszik kanyarokban, ha 2.-ban nyomok egy padlót...fagy53: Szerintem nekem megvan az a játék, és nekem indult XP alatt. De ez asszem F1 WGP 98. Amúgy azok az autók még sokkal irányíthatatlanabbak voltak, mint a 2006-2007 körüliek, vagy mint a mostaniak.
heihachi: Beleültetnélek egy F1-es autóba, és meg nézném, hogy pörögsz össze-vissza. Mert az tuti, hogy nem tudnál vele elindulni. Láttam a Ferrari napokon idén testközelből, hogy bénáznak a gazdag amcsik, akik vettek maguknak egy F1-autót, pedig azok elég komoly kiképzésben részesülhettek, hogy egyáltalán a Ferrari megengedje nekik, hogy hozzáérjenek a kocsihoz.
-
heihachi
addikt
Szóval akkor minél nehezebb egy játék, minél irányíthatatlanabb, annál élethűbb? Kötve hiszem. Valahogy az embereknek az F1 kapcsán (de más autós játékoknál is) az a fixa ideáljuk, hogy minél nehezebb, annál inkább szimulátor. Közben meg a valóságban valahogy sosem azt látom a közvetítések alatt, hogy mindenki egy helyben pörög-forog, csúszkál minden kanyarban, stb. Ettől még ezt a játékot nem tartom szimulátornak, de egy olyan játékot sem, ahol a világ legmodernebb, legstabilabb autói 3-ban kis gáztól keresztbe állnak.
-
SpongyaBob
veterán
Én azt nem értem, hogy mindenki csalódik a játékban...Csak én vagyok vele elégedett? Ez a játék tudtommal nem szimulátornak készült
Vagy tévedek?
Szóval kár összehasonlítani az efféle játékokkal szerintem.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1982 üzenetére
Volt egy 2000-es F1 demó, win 95-98 alatt megy csak, próbáltam nemrég XP-vel, de nem jó.
Ennél nem lehetett könnyen elindulni még messze padlógáz alatt sem, 3. alatt kanyarban kis gázt adni az maga a megpörgés volt. Mire nagy nehezen megtanultam mélyen a dobogós helyezések alatt autózni, random-ra állítva az időjárást, zuhogó esőben egyedül maradtam pörögve a rajtrácson, mert minden eddigi gyakorlásom nullára amortizálódott egy füst alatt.
Ez volt az a játék, amely minden önjelölt F1 pilótának elveszi a kedvét hosszú időre a játéktól, de szerintem ez járt közel a valósághoz, az F1 20xx rfactor mod jóval könnyebben vezethető, ez az F1 2010 pedig még távolabb állhat a valóságtól minden off segítség ellenére is.
Nem tudom érdemes-e ennyit áldozni rá, talán a feeling miatt? -
fess
őstag
kicsit bosszantó,hogyha többen állunk ki a boxba,akkor én hiába hamarabb elkészülök,szépen kienged előttem mindenkit és csak utána enged engem..
most az utolsó versenyen volt 1 bug,8.lettem,de mire behozta a végső listát,addigra már első lettem,és mindenkinek adtam 1 kört -
-
Motion_Blur
félisten
válasz
picur220 #1968 üzenetére
"Ezért kellett Antony Davidson a Codemastersnek, hogy valami viszonyítási alap is legyen az amúgy is rendelkezésre álló tervekhez."
Jó, hát ez csak a púder...
Milyen szimulátor az, ahol 1-2-es sebességi fokozatban padlógázon segítségek nélkül úgy el tudok indulni és közben kanyarodni, hogy az autó hátulja meg se moccan? Még ellenkormányozni se kell...
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
uszkart #1980 üzenetére
Hát nem tudom eddig csak rfactor f1 mod-al ajtszottam ami szimulator ,ott semmi segitség nem volt se nyilak se semmi igaz szarabbul is ment,F1 2010-ben csak a manualis valtas lenne probléma emrt kurva gyorsan felkell valtani 3-4be meg aztan fékezésnél sose érzem most ahny sebességet valtsak vissza -.-"
-
GuruZone
őstag
#1977:
Ha 2010-esre állítom, a Lotus 5 mp-cel, a HRT meg 6-tal lesz lassabb a Ferrariknál
Ha EQUAL, akkor MINDEN autó egyenlő, ugyanolyan jól vezethető. Mondjuk úgy, hogy mindegyik autó egy Red Bull, csak a festésük más és más#1910:
Quick Setupot használok a pálya karakterisztikájának (de szép szó) megfelelően.Illetve verseny közben állítok a szárnyon attól függően, hogy hogy érzem a féktávokat. Általában kötöm a féktávot valamihez (pl hátralévő métert jelző kis táblák) és ha túl lelassulok a féktáv végére, gyorsítok az autón menet közben, és úgy nagyobb sebességről esek be a kanyarba igaz, kisebb tapadással.
ABS be van kapcsolva, Unbaised szidott is miatta. TC az medium, illetve a színes nyilacskák CORNERS ONLY, de csak ha Hermann Tilke féle idióta csodapályáról van szó.
Váltó automata. Még. Egy darabig. Szerintem jódarabig
-
GuruZone
őstag
válasz
sagesz93 #1961 üzenetére
NE HASZNÁLJÁTOK AZ EREDETI LEMEZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alcohol 120%-kal csináljatok másolatot! 30 percig fogja csinálni, Securom-ot be kell pipálni! Az én lemezem a tokjában van, Alcoholban pedig mountolva a képfájl.
ENNYI!!!
ui.: nem jó a célra a Nero, CloneDVD, IMGBurn sem
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #1934 üzenetére
Adatlapomon lévő konfig, kb. megfelel a kérdésedhez csak a vga 5770-es, viszont csak 4x a Pci-e slott tempója a lapomnak. Egyik hardver, sincs húzva.
Minden medium ill. on akkor átlag 25 fps tud 1650 x 1080 -ban.(#1937) Motion_Blur
Hát ez az, sokan mondják, hogy a 30 fps milyen jól fut, de ha jobban megnézzük akkor az még igencsak szaggat. Engem legalábbis,néha nagyon zavar.
Akárhova állítom a beállításokat, nem lesz sokkal több fps-em.Ez a játék, szerintem egy elkapkodott, "erős beta" verzió jelen állapotában.
-
picur220
veterán
válasz
Motion_Blur #1929 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy sem te, sem más hozzád hasonló ember/modder, de még az rFactor készítői sem ültek még F1-es gépben, szóval fogalmatok sincs, milyenek az arra ható erők, így nem tudod objektíven meghatározni a fizika minőségét. Ezért kellett Antony Davidson a Codemastersnek, hogy valami viszonyítási alap is legyen az amúgy is rendelkezésre álló tervekhez.
-
uszkart
tag
Hi!
Van egy logitech momo kormányom.
Az a baj, hogy kicsit rálépek a gázra és máris max fordulat van. Mit kell ahhoz állítani hogy tudjam használni a teljes pedálutat?Köszi!
-
Unbaised-Ben
senior tag
GuruZone
Ma este megint party ahogy Guru leírtaValszeg több ideig is maradok...
tegnap amikor esőben toltuk maláj pályán, azon beszartam, csúszkáltunk jobbra balra
el is hagytuk a pályát jó sokszor, de visszajöttünk. Nem hazudok, kezdtem magam egy Forma1-es futamba érezni... -
Davzone
senior tag
Majdnem így van
Long weekendnél 3 szabadedzés van és másfél órásak, shortba 1 db és 1 órás.
longba a kvalifikácio megegyezik az igazival q1-q2-q3 : 20-15-10 percesek,persze csak ha továbbjutszmig a shortba 1db van ami 20perces.
verseny mind2ben egyezik a távot inditás előtt lehet csak állitani. -
fagy53
nagyúr
válasz
pityaa23 #1956 üzenetére
Elvileg az adatzónához nem érhet semmi forgás közben, elvileg, mert egy meghibásodott olvasó tud gondokat okozni. A legtöbb mechanikai sérülést az ember okozza a lemezen..
Nekem két optikai meghajtóm van, ez egyik kikapcsolható és ebben tartom az aktuális játék lemezt, így sokkal kevesebbet kell ki-bepakolnom.Más: látom a topikot olvasva, hoigy sok tapasztalat gyűlt már össze a játékkal kapcsolatban és így outsiderként képet alkottam már róla, már csak az érdekelne, hogy végül is szerintetek mennyit ér meg forintban? Tudja a választ az is aki megvette és az is aki nem
, kíváncsi lennék rá.
-
pityaa23
senior tag
Üdv,
nincs valami mini image, amivel elindul a játék? Nem akarom eredeti dvd-t állandóan ki be pakolgatni amikor játszani akarok, mert a végeredmény sok-sok karc lesz.
-
Rolly Dy07
senior tag
Elvileg mindegy melyik autóval mégy. De az a tapasztalatom, hogy nekem nem minden autó jön be. Máshogy viselkedik mindegyik. Nem tudom megmondani pontosan miben, de van amelyik nekem könnyebben vezethető. Ja meg a tudat, hogy nem top autóval mégy, amit el kell viselni. Volt ahol a Force Indiával nem tudtam úgy menni, mint mercivel. De lehet tényleg csak beképzeltem, vagy elbénáztam.
-
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1950 üzenetére
Multiban mennyit számít, hogy ki melyik istáló autojával megy?
Vagy szépen ki vannak egyenlítve az esélyek és majdnem egyformán mennek a gépek is? -
nfsu17
veterán
válasz
Rolly Dy07 #1950 üzenetére
Igyekszem. Még csak 5 kört mentem, most kezdek ráérezni. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #1906 üzenetére
Én is köszi mindenkinek!
Majdnem bepisáltam a röhögéstől Valenciában!
Soha nem mentem még ott, estünk keltünk, meg amikor a 3 körös versenyen az 1. kör végén becsúsztunk a boxba, hát ott nagyon kész lettem
.
Visszatérve Canadára. Ott is először mentem még, de mikor nem voltál azért összejött végre 1 gyors kör nekem is. 1:15:4-et mentem, a fotó a másik gépen van.
Steady, Rototti: Én csak saját beállítással megyek, mert azok a vezetési stílusomnak megfelelnek. Alapnak kiválasztom a felajánlottat, aztán 1 kicsit átprogramozom. Van némi tapasztalatom. Nem mindegy, hogy nagyon a határon van meg az az idő ami kell, vagy kicsit nyugodtabban. Persze nem mindenhol tökéletes még, de alakul.
Ja és ma este én is jövök, ha a netem is úgy akarja!
-
BalaNce87
addikt
válasz
ADAM1337 #1919 üzenetére
Igen de sli-be ez a minimum, egy db 460-nak kéne 100fps-el vinnie.
Motion blur: Ellet mondva már az is hogy itt a 30fps=60fps-el, többen is írták velem együtt szóval nem hülyeség, gridbe vagy más játékba bőven megérzem a 30 fps-t. Mielőtt nem futtattam frapset azelőtt azthittem 50-60 fps-el megy.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1937 üzenetére
30-35 fps jó ide, nem érzem gyorsabbnak a játékot 45fpsel
igen, ez érdekes, de ez egy ilyen játék -
Rototti
senior tag
válasz
Én sem értem, Gridben már 40 fps-nél is zavart a dolog, 30 fps-t meg full szaggatásnak éreztem, de itt 30 fps nekem folyamatosnak hat. Persze, ha megnézném 60 fpssel nyilván látszódna különbség, de vezetés közben egyáltalán nem érzem. 24 fps-nél érzek igazi szaggatást. Valszeg lejjebb veszem az élsimítást, meg talán az árnyékokat, hogy stabil 30 fps legyen majd multira.
Egyébként ha megveszek sem tudok 60 fps-t kicsikarni ebből, én azzal érem be ami van. Ha szaggatna, akkor nem vettem volna meg.Bandit21: Hát egy 2,66 core 2-es és a 4200+ között ÓRIÁSI kül. van, mert játékokban az én 2,33 ghz-es E6550-em van egy szinten (néhol megelőzi) a 6000+-al. A E8200 meg a 4600+ között meg még nagyobb a kül.
-
szepsy
senior tag
Egy nagyon off kérdés.
Nagyon állat a poszter amit adtak a game mellé csak kár, hogy össze volt hajtva, hogy lehetne kisimítani? -
DigitXT
félisten
válasz
Neki az. Nem vagyunk egyformák.
(Nekem sem az, de ez más kérdés,
ahogy az is, hogy ennek ellenére ő valszeg sokkal jobban megy mint én.) -
Bandit21
veterán
válasz
Rototti #1926 üzenetére
Kösz, azért nem értem, mert :
Formula 1 2010 Recommended Requirements
Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Spac
Nekem a C2D van, 8200-as pont 2.66-on, havernak meg nem 4200-asa, hanem 4600, a vidkari uaaz, és mégis negyede az fps nála. -
Rototti
senior tag
válasz
Ventur@ #1934 üzenetére
Az én konfigommal (a proci 2,8 Ghz-re van húzva) 1280-ban high-on tudok játszani 30 fps körül, ami ebben a játékban elegendő. Sajna nem tom, hogy az 5670 hol van a 88gt-hez képest, de gondolom rosszabb biztos nem lehet.
Tudom, hogy nem szabad ilyet tanácsolni, de sztem szedd le a "demó"-t ha érted mire gondolok.Kipróbálod, graf megy, mehetsz is a boltba nyugodt szívvel.
Na meg persze az sem utolsó, hogy az irányítást is ki tudod próbálni, nem mindenkinek jön be billel."Ti mocskos Grid-árulók"
Ez tetszett. Nekem már most is itt a szám, kenheted.
-
Ventur@
senior tag
Hola!
Egy gyors kérdés: AMD Athlon II X2 240 (nincs tuning, 2800 Mhz @ 1.1V) + 2 Gb RAM + HD5670 (512 GDDR5), 1280x1024-ben mire számítsak? Ebben a felbontásban legalább egy medium fokozat vállalható
(többet nem tud a monitor, de nekem ez is elég
)?
Mert október közepe felé tervezem, hogy megveszem a játékot, csak hát ha ebben a felbontásban medium-ot nem vinné (nekem ilyen 2-4-8-16xAA meg ien baromságok nem kellenek meg nem is érdekelnek
), hát akkor erősen gondolkozom, hogy talán még sem kellene eröltetnem az F1-es karrieremet
.
Rototti, Rolly, Steady, Guru, kpal. Ti mocskos GRiD-árulók. Na várjatok csak adok én nektek majd F1-ben (is
). Addig gyakoroljatok, mert a full alap Logitech bill-emmel elkenem a szátok. Főleg neked Rolly-robot
. Na maxi tisztelet nektek, csak viccelkődtem
.
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #1927 üzenetére
Hát én még csak most fogok csatlakozni a multihoz. Eddig úgy gondoltam, hogy a carriert nyomatva ismerem majd meg a pályákat, de ez így elég sokáig tartana, szóval majd megyek egy gyorstalpalót az összes pályán (kb 30 kör), hogy multin ne kolbászoljak.
Nekem eddig szegényes a listám: Bahrein-t már nagyon vágom, túlságosan is... Spa-n összehozok jó köröket, melbourne-ben kezdem kapizsgálni.
A többi pályán még nem mentem, persze több mint 10 év f1 nézés miatt ismerem sok pálya vonalvezetését, de az édeskevés. -
Sonja
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1929 üzenetére
Ezért írtam, hogy érdekes.
-
Sonja
nagyúr
F1 2010 vs. rFactor - Olvassátok el, érdekes cikk!
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #1917 üzenetére
Én még nem gondolnám, hogy el kéne kezdeni az apróbb beállításokat. Az rendben van, hogy a nagy setup-ok közül kiválasztjuk a megfelelőt, de többet egyelőre nem tudunk, mert nem ismerjük annyira a pályákat.
Pl hiába állítok egy hangyafasznyit a szárnyakon, vagy a fékelosztáson, úgysem fogom érezni, mert nem tudok két kört ugyanúgy futni. Sztem majd ha eljutunk arra a szintre,mint a Gridben, hogy lacettivel Spa-ban minden gond nélkül tudsz ugyanolyan gyors köröket futni, és már a századnyi különbésgeket is érzékeled, akkor lehet elkezdeni belenyúlni.
Ez persze csak az én véleményem, azt is lehet csinálni, hogy ráfekszünk egy pályára (200-300 kör), de 19 pályán ezt végicsinálni... Én még várok vele.szepsy: Chatelni nem lehet, LIVE-on belül lehet üzenetet küldeni az emberkéknek. Olyan mintha emaileznél.
Bandit21: Valszeg a proci kevés.
-
szepsy
senior tag
Hihetetlen, 1. pálya első kör első kanyar után defekt , hát ilyen nincs !!!!!!!!
Remélem minél hamarabb jön valami patch mert ez így nem jó!! -
Bandit21
veterán
Üdv, az egyik barátomnak van egy 4600-as athlon X2-ese egy 9600 GT-vel és 2 gb rammal, frissített drivert, dx-et, de 1024 és low fölé nem tud menni, így is alig van pár fps, de mediumban nagyobb felbontáson meg csak 8-9, játszhatatlan a játék.
Nekem C2 duo 8200-asom van meg szintén 2 gb ram és 9600 gt, nekem 1280.ban high-on 30 fps körül megy a játék.
Van vkinek hasonló baja? Mi lehet a megoldás? -
szepsy
senior tag
Hogy lehet chatelni és mást nem lehet nézni hogy megy a pályán?
-
Steady74
addikt
válasz
LA_COSTE #1918 üzenetére
Eddig Monzára van beállításom, amivel TT ben 1:21-et tudok, versenyben 1:23 végét sikerült menni. Ha multizunk, és olyan pályákon megyünk amire nincs spéci beállítás, hátrányban leszek. Ezért kérdeztem, de játékra lehet elé a quicksetup.
Tegnap megvolt az első online skill, egy horvát gyereket nyomtam le Monzában, 2 futamot mentünk, 2X5 kör, sima győzelmek voltak. A srác nagyon fair volt, mondjuk vagy 3X bevártam, mikor kipörgött
-
szepsy
senior tag
válasz
Motion_Blur #1873 üzenetére
Hogy csiripel a 965?
Nekem ma jön meg -
LA_COSTE
senior tag
válasz
SpongyaBob #1916 üzenetére
Milyen gamepaddal mész? Kár, hogy nem lehet variálni a beállításokat a játékon belül.
Lenne mit variálni, bár az erősebb autók nagyon szépen vezethetők.
Steady74: Én azt vettem észre, hogy ha átállítom a setupot manuálisan, akkor a quicksetup-ban beállított rész átállítódik valamilyen más fokozatba, nincs olyan, hogy custom...ezt elég érdekesnek találtam. Érdemes variálni.
-
boeing
őstag
Nyugalom emberek lassan jön a patch,lesz mit javitani az biztos a kodmestereknek.
-
ProEvoFan
nagyúr
érdekes ez a F1
valakinek akad mint az állat, másnak meg full HDban megy 30 fps felett, egy öreg CPUn....
[link] -
zack
nagyúr
Megnyugtatásképpen...XBox 360-on is be-be akad sok autós nagy sebességnél. 2 gépen is teszteltük. Egy Elite pack-on amibe eredeti game futott (vinyóról és lemezről is) és egy Pro pack-ba is amibe másolt játék futott. Mindkét esetben egyforma sűrűségű akadások generálódtak.
Biztos hogy nem a meleg csinálja, mert random jön elő, akár 10 perc elteltével is, és van hogy 3 óra múlva, amikor pedig már tuti üzemi hőfokon ketyeg a GPU, tökéletes. Valamit nagyon elkúrtak.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
cyberkind #1911 üzenetére
nálam sem kerek a dolog. ugyanúgy dirt2, dx11, ultra, fullhd, vcynk on, és kiakad 60-on, mindenhol.
ez meg dx9-ben is több autónál 43-55 fps, de ami idegesítőbb, a microlagg, amit főként a rázókövön lehet látni. hányinger. és az első mag kiakad 90-100%-ra, a többi meg 40-60 %körül. dirt2-nél meg egyenletesebben oszlik el a 4-re.de nálad mi ez a 25? azért jól esik más nyomora. így kevésbé idegesít az én laggom....
tipikusan mónika show effektus: az átlagember szerencsésnek érzi magát, ha fogatlan nyomorultakat lát....szeerk:
monitorzd le a procidat. nics-e esetleg ott is egy kiakadt mag a játék alatt.....feladatkezelő / teljesítmény jó szélesre húzva. ott a magonkénti görbe is jól látszik, utólag visszakövethető.
a vga-t is megnézném 1 gpu-s módban, nem a 2 gpu kavar-e be?
-
GuruZone
őstag
ma este ismét leszek, párom 22h-ig dolgozik, szóval jobb dolgom nem lesz ma sem
10%-20%-os versenyek, persze időmérővel. De tudunk menni csak időmérőt is, POLE POSITION módban.
Unbaised Bence kegyetlen tempót tud diktálni, ő hozzá kell még felfejlődnöm.
ui.: aki játszani jön, kérem használjon TS3-at ha tud, hogy ne kelljen HOME-okat nyomogatni...
-
polonic
félisten
válasz
GuruZone #1906 üzenetére
Én is köszönöm!
A rajt után az első balosnál külső íven próbáltam előzni valakit, erre hátulról kilökött valaki, de maradok 4-ik helyen, aztán bal-jobbos lassítónál ami a híd alatt átmenő egyenes előtt van, ott is kilöknek. Így csak 7. helyre jutottam.
Veletek nem tudtam volna versenyezni, de legalább 4. lettem volna. Sok rohadék van a játékban. -
GuruZone
őstag
Bocs fiúk!
Kifagytam!!! Köszi a játékot mindenkinek!!!
Thx to Unbaised, RollyDy, Polonic, ProEvoFan, Bubcsi és bocs akit kihagytam!!!
[MULTIPLAYER KÉPGALÉRIA 2010.09.29.]
Hatalmas Montreali időmérőt futottunk Rollyval, íme a szektoridők: [link]
Sajnos a játék hibája miatt az S3 nem láttható, de kiszámolható:
az én S3-am: 29,821,
Rolly-é 30,688Kegyetlen volt!!!!!
a versenyben meg mindkettőnk odacsapta az ominózus falhoz a gépet (én az 1. kör, ő a 2. végén), de a végeredmény így sem rossz: [link]
-
Enton
addikt
A short az amit te írsz P, Q, RACE. A long az a P1, P2, Q1, Q2, Q3, RACE.
A practice-nél ha rámlész az infora ahol kiírja a helyezéseket és a sektor időket, ott lehet F2-vel időt gyorsítani.
A P 1:30:00, a Q 15:00, ha minden igaz.
Valószínű az volt hogy az elején mentél egy jó időt, aztán rámentél a quit to paddockra akkor viszont oda minden eredményed, ha nem mentél tovább róla.
Ha befejezed akkor a P2 vagy Q jött volna utána. De így kezdhetted a P-t előröl.Remélem azért valamennyire érthető. A mult héten ezt láttam volna válasznak nekem valahol én elsírom magam, mik ezek a rövidítések stb...
Jóidejen nem követem a F1 eseményeit. -
Shodan
őstag
a short és a long raceweekend között nem tudjátok mi a különbség.Mert nálam mind a kettőbe volt practice, qualify és race is. q1, q2, q3 viszont nem.
A másik hogy delelőtt játszottam elkezdtem a melbourni nagy díjat practicet hoztam is első helyre, de aztán mennem kellett el itthonról mondom quit to paddock, erre kiirja hogy qualifijon utolsó lettem mondom anyád.
Nem is lehet megszakitani versenyhétvégét egybe le kell nyomni az egészet vagy mi?!
Kiszállni is egy kinszenvedés, elsőre nem is találtam hogy hol is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest