- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
Az vajon mért lehet,hogy a második szezont most fejeztem be a ferrarival,vb lettem,de a ferrari nem adott szerzödési ajánlatott.
Én ott szeretnék maradni,de addig nem enged a 3-dik szezonra mig nem fogadok el újabb ajánlatott.Most mit tudnék tenni,hogy ott maradjak?Ha semmit,akkor b....k meg.
Minden Évben váltsak csapatott?Ezt nem értem. -
bigeni
csendes tag
volt szerencsém kirpobálni kormánnyal,bár olyannal ami nem teljes mértékben az F1 játékokhoz illik...de nem ezért mondom azt,hogy sokkal kevesebbet kaptam a game-töl,mint amit vártam
nem is tudom melyik voplt az utso ilyen tipusu játék,cime nemjut hirtelen eszembe,de azt felülmulnia nem sikerült sajnos
-
válasz
[CS]Blade2 #3594 üzenetére
Nekem is úgy viszi 8xAA-val most, mintha nem is lenne, HD-ban, Ultra beállítások mellett, pedig a 4850 se mai gyerek. Mondjuk engem aztán nem zavar, ha valami fullon megy
Akinek gondja volt, hogy kiakasztotta az egyik procimagot, az most javult?
-
ladusz
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott ezzel a hibával, amit itt irnak, mert nem tudom eldönteni hogy most hadjam telepiteni a patchet vagy sem. [link]
-
romero28
senior tag
válasz
DigitXT #3591 üzenetére
ott a pont . részemről user error volt
most visszatettem a másik karit és alapból tiltva volt az sli . én egy ideig a 260.89-es nv drivert használtam , ami talán csak pár napig lehetett fent nv oldalán , akkor emlékszem , hogy beállítottam nv control panelban az sli engedélyezését . viszont pár napja felraktam a 260.99-es drivert és lehet akkor az visszaállította tiltásra
most mindjárt dobott a bench 54fps-t az sli-re -
fess
őstag
elkezdtem a 2. szezonomat,és átmentem 1 másik csapathoz. csak nekem tűnik úgy,vagy tényleg szélesebbek az első kerekek?elvileg jövőre az lesz a szabály,nem? ezt is beletették?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2 #3588 üzenetére
Nekem is odatesz azokat a foltokat, szóval biztos, hogy bug.
Egyébként eddig 0x volt az AA, mert a 4x-es már lassította a játékot egy kicsit, most viszont 8x-oson van, és ugyanúgy meg, mint 0x-ossal. És ami érdekesebb, hogy szerintem 0xAA-val sem olyan recések a betűk a menüben, mint a patch előtt. Szerintem itt valami trükközés van, a 8xAA ki kéne hogy fektesse a 96GT-t.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
romero28 #3589 üzenetére
szerintem az optimalizálás nem sikerült valami fényesen, ha egy 30megás folt ilyen teljesítménynövekedést hoz... ebből szerintem az látszódik, hogy a kód teli lehet még mindig bogarakkal, amiknek az irtása még közel sem ért véget és talán 1-2 hét múlva sli-vel még jobban fog menni
-
romero28
senior tag
na erre varrjatok gombot :
gtx 460 1gb oc SLI-vel 1920x1200-on minden ultra és high msaa8x-os köpött a bench 42 átlag fps-t . kiszedtem az egyik karit és arra is 42 fps-t dobott
260.99 WHQL driver van fent , vagyis a legújabb .
ennyire támogatná a gamma az sli-t
vagy én csesztem el valamit -
válasz
[CS]Blade2 #3587 üzenetére
Én már előtte is átlőttem dx11-re a config fájlban, és ahhoz képest is gyorsult.
Más: Nektek nem bugos a benchmark? Nálam az aszfalt tele van ott fekete foltokkal. Szerencsére a játékban ezt eddig nem tapasztaltam..(bár csak pár kört mentem, most nincs rá időm)
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem azért lett gyorsabb, mert nem DX9-et használ, mivel aktiválták a DX11-et, így amit tud a kártya, azt használja lefelé. Nekem 1920x1080-ban 8xAA-val High-on indította a patch telepítése után, és a mérő szerintem átlag 39, minimum 33FPS.
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3584 üzenetére
ezt hiányoltam kicsit én is... azt hittem, hogy szezon végén legalább azért lesz valami... (ha már versenyek után nincs semmi extra, kivéve az ökölrázás meg az interjú holly samos-al) barátnőm a safety car-t meg a felvezető/levezető kört hiányolta még... ezek ellenére azért hetek óta nyúzzuk a játékot... szerintem kitart még egy darabig, egyelőre a carrier móddal, aztán majd a time trial party-kkal...
-
puttputt
őstag
válasz
mephi666 #3583 üzenetére
Ki sem számoltam még.
Amúgy Bahreinben is kapott tőlem egy kört a kedves csapattárs.
Miatta kaptam a büntetést, mert vágtam a kanyart, hogy ne taszítsam félre.Nem, ezek elég jól meglettek végül...
Japán és Korea.
Valójában mindkettőt megnyertem, de visszasoroltak.Mondjuk, ezt a "ceremóniát" (pezsgőzés, kupaátvétel...) betehetnék,
akár úgy is, mint egy 1st person...
Majd a következőbe..Szerk.:
Igen, azt már én is észrevettem. Poén, mikor első köridősként agyondicsér. -
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3582 üzenetére
látom 1 ponttal azért a csapattárs is keményen hozzájárult a csapat eredményéhez
hol buktál pontokat? monte carlo & szenyópúr?
ui: kedvencem, amikor időmérőn, vagy szabadedzésen azonnal kivonulok a pályára "ismerkedni" (pl. monte carloban, ahol sikerül egy 1.30-1.35 körüli időt futni, aminél még bruno senna is azonnal 3-4 másodperccel jobbat menne), kicsúszok 5-ször és az irgalmatlanul béna kör végén dicsérnek rádión agyba-főbe, hogy "fantastic job" meg "pole position"
sírva szoktunk ezen röhögni néha... azért a programozók odafigyelhettek volna, hogy ilyenkor az eredmény legyen már viszonyítva az átlagos köridőkhöz és ennek függvényében jöjjön a dicséret...
-
puttputt
őstag
Megvan a Vb.-cím... Igazán "reális" eredménnyel.
Hozzáteszem, érdekes a patch...(bár, ezek lehet, többségében eddig is...):
Normális, hogy négyjegyű a km/h kijelzője?Amúgy, megint jó volt a mérnök...:
1. "Túlmelegedett kicsit a motor, ne hajszold annyira a..."
Erre mondanám:
"Nézd már meg! Az előbb bikáztam be újra, mert megint keresztbe álltam a fene Lotusszal, majd szembe a forgalommal... Nem akartam időt veszteni."2. "Webber 30 másodpercre van tőled. Húzz bele, növeld a különbséget!"
Erre:
"Biztos érzed, hogy megint -20 mp.-et fogunk kapni...!"Ahogy történt is...
Úgyhogy, kellett a "gap".
Az eredmény (vb.):
Most ugye már Red Bull, Vettel csapattársaként...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sanya595 #3578 üzenetére
én valenciában néztem reggel
meg is lepődtem, hogy még hamilton is úgy félretakarodott, ahogy kell... tudja, hogy hol a helye
...viszont hiányolom, hogy csomó dolgot nem tudtak kitenni a képernyőre: szívesen látnám, ha a boxkiállások is ott lennének a nevek mellett
mértem benchmarkot is: 1280-ban fullon az adatlapomon levő konfiggal, minimum 31, átlag 38fps... szerintem tökéletesen játszható
valenciára visszatérve: ahhoz képest, hogy asszony kedvenc pályája, mentem rajta egy 1.45.02-t, amikor a többiek 1.47 alá nem voltak képesek menni
...nem szeretem ezt a pályát... (gondolom rámvertek pár másodpercet, mert csomó helyen érzem, hogy van még idő bőven)
jah, monaco-t is leküldtem tegnap: rühellem... de azért egy 8. hely összejött... (itt 1.21 alá nem tudok menni, mert béna vagyok még nagyon... a tiszta kör itt egyelőre csak álom...)
-
Cilu82
csendes tag
Köszi romero.
Feltelepítettem az XP elvileg felismeri, a gamevezérlőknél ottvan a sidewinder és ok az állapota. De a játékban miért nem ismeri fel? Ebbe tud vki segíteni?
Már újraindítottam, mindent csináltam és mégse pedig támogatja elvileg.
-
Sanya595
senior tag
válasz
polonic #3574 üzenetére
Akkor szerinted most hogy játszok?
Nem akarom bizonygatni,mert kitiltanak a warez-ért,de nekem egy bizonyos R-el kezdödö verzió van meg.
Patch útán anyi változás történt,hogy amikkor inditom a játékott nem irja ki nagy betükel középre azt a bizonyos csapat nevét.
Szal biztosan hozzányúlt az inditó file-hez,de semmi gond nincs vele.
Még azt is megnéztem,hogy van-e újra mentés és minden rendben van. -
Sanya595
senior tag
válasz
Barthezz2 #3569 üzenetére
Úgy,hogy van linkem a patch-hezz.
SZERK : Barthezz2
Megnyugtatlak,hogy nekem még tört van és patch-eltem.
Simán felment és nem nyúlt hozzá.Indúl,a mentésem megmaradt és semmi baja.
Tapasztalatból irtam és nem úgy,hogy a haver csaja mondta meg ilyenek.
Pont azért irtam be,hogy akinek még nem volt lehetösége megvenni,az is tudjon patch-ni.SZERK2 : A [link]
-
D@ni88
addikt
Na gyors teszt alatt török pályán eddig 45fps volt.
Most viszont néhol 70 fölötti fps is van -
Cilu82
csendes tag
SEGÍTSEN VALAKIIIIIIIII LÉGYSZIIIII!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Gondjaim támadtak!
Szeretném én is kormánnyal nyomni. Microsoft Sidewinder Force Feedback wheelem van, még a win 98hoz vettem, a telepítő cdjén sincs XP driver.De! A googleban böngészve láttam hogy igenis van, de sehogysem tudom letölteni, nem tud vki segíteni honnan tudnám letölteni az XP kompatibilis drivert a kerekemhez, ugyanis enélkülszerintem soha nem fogja felismerni a játék.
Segítsetek köszönöm!
-
Timbu
tag
Letöltheted a CM honlapjáról is. ~30MB.
-
NOD
senior tag
Ez szánalom...40 körös verseny és a gép a végén megint elfelejt kiállni boxba. 6.ik lettem elöttem : Trulii , Kobayashi, stb retkek.
-
D@ni88
addikt
pacth-t csak zok tölhetik le akik már beregisztrálták a játékot?
-
polonic
félisten
-
Ice!?
őstag
én még nem patcheltem.
ha olyan durván kilógna, biztos jelezték volna már. lehet, hogy tényleg cska a játékban túlozták el, és a valóságban jóval keskenyebb, vagy vastagodó az a "fal", és ezért nem zavarja őket.
aha, elvileg úgy van kialakítva, hogy ha nekimennek, csak megdobja őket.
-
"Infinity"
aktív tag
Ez a Patch inkább csak rontott a játékon. Másfél szezon alatt egyszer nem volt olyan, hogy valaki ne állt volna ki a boxba és így legyen 2. Felrakom a patch-t erre Liuzzi nem mindjárt 2., Schumacher meg 3. Vettel meg utánuk. Aztán Trulli. Nem mondom, jól kijavították a fiúk.....
-
polonic
félisten
-
-
ProEvoFan
nagyúr
végre itt a patch
- online szerver kereső javítva, végre csak azt mutatja ahol van szabad hely
-nálam gyorsabb lett a játék 5-7 fpsel
-van benne bechmark
gépem az adatlapomon: átlag 40fps, minimum 34fps; minden high (kivéve multi proces vagy miaz medium) 1680x1050, 2xAA,16xAF
defekt bugra kíváncsi leszek, remélem kijavították
-
AMD_ok
őstag
-
manutdzoli
senior tag
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni vagy észrevenni hogy a játék felrakta-e a patch-et.
Ha nem rakta fel honnan lehet letölteni?Pc verzióról van szó!
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #3536 üzenetére
nincs ugyan ps3-am, de a pc-n a "custom grand prix"-nél van a sok online game, amihez tudsz csatlakozni, a party lobbyban TE csinálsz játékot, és ha másoknak nem tetszik,akkor nem lépnek be,vagy rögtön kilépnek. (az már más kérdés, hogy ps3-on mennyi online játékos "mozog"...)
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Megvettem PS3-ra a játékot,online részével lennének gondok.Party Lobby-ban rámegyek a Find Race-re,és várom hogy jöjjenek a játékosok,de komolyan mondom,van olyan,hogy 3-4percet várok míg 1játékos jön,aki 5mp,-en belül kilép.Mit tegyek,mert nem értem az egészet.Eredeti a játék,és nem tudok online játszani?Nem játszák a játékot vagy mi az isten van?Most is bevagyok lépbe a szobába,és 3perce senki.Ki-belépek,senki.Kezd idegesíteni
Ilyenért ad ki pénzt az ember.
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3532 üzenetére
Vigyázni kell a gumikra. Nekem szinte mindig jó a box "jóslata". Ráadásul annak a körnek a végén nem piros gumijaim vannak, hanem 1-2 narancssárga, a többi citrom.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #3529 üzenetére
Én olyan kormánnyal játszom, és tökéletes vele(szerintem a legjobb kormány ár/érték arányban)... mire lennél pontosan kíváncsi?
A nyalókás emberre visszatérve, nehéz úgy kimenni az utolsó előtti körbe amikor lágyon kezdem, és 3 kör alatt felfogy a gumi.
De inkább kezdeném az elejétől, akit érdekel az olvassa el.
Expert fokozaton megyek, szóval semmi segítség, legend AI. Hungaroring pálya.
Időmérőt csak úgy tudom megnyerni hogy lágy gumival megyek, ez sikerült is, irány a versenypálya...
Ha jól emlékszem 13-14 körös volt a verseny.1. próbálkozás: A lágy gumival azt írta a box hogy 5 kört kibírok, utána boxba kell mennem kemény keverékért, ez meg is történt első próbálkozásra, igaz az 5. kör elején már 3 túlságosan kopott(vagyis piros) gumival kezdtem a kört. Kör közepe már mind a 4 gumi kopott volt, ami valljuk be nem ajánlott. Csúszkáltam, így visszaestem 1. helyről a 2-ra. Megyek a box-ba, erre mikor pont mennék ki jön egy konvoj, persze hogy nem enged ki, pedig a konvoj előtt szerintem simán kifértem volna, eléggé távol voltak... Álltam és néztem, 4 ms helyett lett 18 ms... Gratulálok gondoltam magamba... Akkor jött a restart race!
2. próbálkozás: Minden ugyanúgy, csak a 4. körben, szintén ugyanaz, igaz akkor közelebb is voltak, azon nem csodálkoztam, bár megjegyzem akkor is nyugodtan kiengedhetne, hiszen honnan tudjam mikor optimális
3. próbálkozás: 3. körben mentem ki, a box-ban éppen kifértem az egyik williams előtt, gondoltam is magamban, hogy csoda történt, de a csoda sokáig nem tartott, mert simán visszaestem a 4. helyre, hiszen túl korán mentem ki a box-ba, ennyi a történet...
-
AMD_ok
őstag
Első tapasztalataim a patch-el: a töltési idő drasztikusan (negyed-ötödére) esett vissza, az fps szám a 35-55 közöttiről felugrott verseny közben (sok autóval előttem) 70-85-re (természetesen minden fullon, ultrán, full hd-ban, stb)!
Gondolom, a dx11 is bekapcsolódott ezzel, de valaki erősítsen meg ebben, aki biztos benne.
A részidők a boxban rendben lettek, mutatja mindenki 3. szektorát is, a boxkihajtásról még nem tudok nyilatkozni (hogy benntart-e sokáig, ha többen is jönnek ki mögöttem), nem próbáltam.
Egyelőre elég pozitív a benyomásom -
polonic
félisten
válasz
werszomjas #3529 üzenetére
Ez egy elég jó kormány. Ez a GT5 "hivatalos" kormánya, középen a jel is ezt mutatja. Viszont pillangófülek nincsenek rajta, hanem kisebb gombok vannak a kormány hátulján. Próbáld ki, hogy ez neked mennyire jó, bár szerintem könnyen megszokható.
-
werszomjas
addikt
Játszik valaki
Logitech Driving Force GT kormánnyal??
Lecserélném 1000éves microsoft kormányom, g25öt nézegettem, de kicsit drága nekem, annyit nem akarok rá költeni.
Így a Momo és a Driving Force GT -re gondoltam még, csak ugye az nem éppen f1-hez való.
-
polonic
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3524 üzenetére
Nem engedi el az egész mezőnyt. Javítottak rajta. Nekem 2 autót engedett el, aztán kiengedtek, 6 mp volt összesen így. Alonso elé engedtek vissza, Alonso meg is állt a boxban.
-
Ice!?
őstag
válasz
DerStauner #3525 üzenetére
[link] - bár nem sokkal lesz nehezebb szerintem.
(#3523) Zoo123: mintha csak én írtam volna.
-
Zoo123
senior tag
válasz
DerStauner #3525 üzenetére
Carrier mód (bemész balra a lakókocsiba) és ott a bejárati ajtó mellett ahol a soron következő verseny neve van arra rámész és ott tudod állítani a nehézségi szintet, asistokat, gumi és üzemanyag szimulációt stb.
Állítsd át az AI-t legendre, nem fogsz unatkozni!Ahogy Ice?! írja!
-
DerStauner
senior tag
hogyan lehet szezon közben a nehézséget feljebb vinni? medium-on kezdtem, de ez így nem verseny, hogy 40 másodperccel verem a 2.-at 10 kör alatt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3521 üzenetére
Ne már, ez volt a legnagyobb hiba, és pont ez maradt benne? Az még oké, hogy 1-2autót elenged, de az egész mezőnyt.
Megcsinálhatták volna legalább azt, hogy szól a rádión, hogy sok autót várnak, gyere a következőbe.
-
Zoo123
senior tag
válasz
"szonyúan idegesítő mikor küzdesz a másodpercekért, de a box-ból nem enged ki, mert jönnek 50-60 méterről autók"
Én okosan intézem a boxkiállásomat: utolsó előtti körben -mindig az első helyről- kimegyek, tök egyedül, olyan kihalt a boxutca hogy vágni lehet a csendet, 4-5 másodperc alatt kicserélik a kereket és már megyek is tova!
Olyan viszont van hogy közben utolér a "raj" és csak 2. vagy 3. helyre tudok visszajönni, na ilyenkor jól jön hogy van még 1-2 köröm az élre törni. -
Rototti
senior tag
válasz
Még nem próbáltam a peccsel, de mindenképpen kell benne lenni ilyen "védelemnek", mert az igazi f1-ben is az a szabály, hogy nem engedhet ki veszélyesen.
Múltkori futamon Kubica majdnem elvitte a nyalókást, mert nem az nem akarta kiengedni...
A gond az, hogy kicsit el van túlozva a játékban. -
Unbaised-Ben
senior tag
A patch után is szar a nyalókás ember
, iszonyúan idegesítő mikor küzdesz a másodpercekért, de a box-ból nem enged ki, mert jönnek 50-60 méterről autók, soha nem voltam még ennyire ideges egy játékra..
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2 #3502 üzenetére
Egy enyhe esővel még talán körbemegyek, szárazon pedig nincs gond, de heavy rain-t adott, folyamosan szakadt, élőben idén rögtön előszedték volna piros zászlót.
Más pályán ilyenkor a gép is lassan óvatosan megy, de itt egyszerűen akkor is csúszott. A loews kanyarban legjobb esetben is súroltam a falat a kijáratnál, az azt követő kanyarban (7-es) pedig állandóan megpördültem.
Egyébként egy idő után megfogtam, és megfordultam, ami megint egy vicces eset, közel fél kört lehet menni visszafele, mire bedobja a fekete zászlót. -
puttputt
őstag
Nem tévedés!
Yas Marinánál 3 büntetést (2 áthajtásos+1 -20mp.) kaptam,
mert belecsíptem 1-1 rázókőbe.
Állítom, élvezettel kiélte magát minden tehetségtelen tesztpilóta és geek programozó ennek az ún. "szabályrendszernek" a megalkotása közben... -
puttputt
őstag
azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
Remélhetőleg "kipeccselik", mert ez a "pincsieffektus" nemcsak idegesítő, de még röhejes is.Van még, aki nem akadt el abban a szingapúri labirintusban?
-
-
7600 GS
addikt
A mesterséges intelligencia nehézséget lehet valahol állítani. Mert az úgy nem annyira nagy kihívás, hogy a 24. helyről a Virginnel első lettem Sakhirban. úgy, hogy Hamiltont, Alonso-t stb. úgy előztem meg, mintha most vezetnének először autót.
-
Ice!?
őstag
válasz
puttputt #3508 üzenetére
ott még nem jártam idén elv. gondolom szingapúr után jön.
viszont ez nem is vészes annyira. így, hogy megtettem jó pár kört, kezd kitisztulni, hogy hol mennyire lehet kihasználni a pályát.
látom te is 20%-on mész.azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
mephi666: akkor belefér. én ha olyan pálya van, amit utálok, ráadásul még a körülmények sem kedveznek, akkor "leszarom", és nullázok, csak, hogy menjen tovább.
amúgy azt hittem, hogy nehezebb lesz az ai legend ellen versenyezni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3508 üzenetére
nekem is bejött
amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...
-
puttputt
őstag
Abu Dhabi viszont jó!
Meglepően. Kivéve a boxkijárat. Durvább mint Korea vagy Sing.
1:43-as kört mentem úgy, hogy arra is volt "időm", hogy az előttem kacsázó Chandok-ot
"rátereljem" a megfelelő "útvonalra.Nem tudom... Nekem 5-ik hely sikerült, de az első kanyarkombinációkkal sokat lehet nyerni,
pláne pole-ból. Ott elég béna az AI.
Aztán viszont... 12 körön keresztül meg kell birkózni a rázókövekkel. -
Ice!?
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3500 üzenetére
én szingapúrt nem bírom. egy monaco kamu az egész, csak éjszakai kivitelben.
-
válasz
[CS]Blade2 #3500 üzenetére
Én sem csípem azt a pályát..
-
polonic
félisten
MEGJELENT A PATCH!
A gfwl le is tölti, amint elindítjátok a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest