- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karajev7
tag
Hello! En billel játszok, de késik a gáz+fék. Tud valaki valamit errol?
-
mclaren-d
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele srácok,de én rá kattantam a játékra
utoljára 2002be éreztem ilyet
f1 2002 vagy mikor megkaptam a Challenget,vagy mikor kipróbáltam az Rfactort
tegnap 16 órát játszottam vele
-
CséZé
őstag
hi!
hol tudom beállítani, hogy ne magától fékezzen?
sehol sem találtam. -
werszomjas
addikt
Aki bill-el tolja miért nem vesz kormányt??
Ég és föld a játékélmény.Én egy Microfos Sidewinder Force Feedback-el tolom és tökéletes, annyi a gond vele, hogy a win7 nem támogatja, tehát drivert nem tudtam feltenni hozzá, így a játékban nem lehet állítani manuálisan a zónákat, hanem előre be van lőve, de amúgy tökéletesen megy.
Ezt a kormányt meg használtan meglehet már venni kb 4000ftért.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1182 üzenetére
Én rögtön észre vettem hogy paddocban is más a kidolgozás. A riportereket elválasztó kordon lepedői is szebbek. A pályán még nem láttam változást. De ami miatt hagyom így az a töltési idő. Idegesítően sokat tölt dx9-ben.
-
becinho
csendes tag
pcguru a Bahreini idődet elárulod?
Egyébként tényleg nagyon nehéz billel nyomni, de csak belejövünk majd. Megtudná valaki mondani hogy a motor beállításoknál ha átteszem kettesre, akkor az azt jelenti, hogy a második motoromat használom? -
kpal
nagyúr
Lehet volt már F1 kézikönyv magyar.
-
mclaren-d
aktív tag
Na Most mentem Canadába,erre mi történik
a Torro rosso-val vagyok
-
válasz
SpongyaBob #1182 üzenetére
Pedig neked azért kéne
Maradjunk annyiban, meg kell várni azt a patch-et hozzá..
-
Mrdevil
addikt
válasz
skylaner #1180 üzenetére
Valóban van benne szóköz,"" közé tettem,most meg:
"Nem lehet fájlt létrehozni,ha az adott fájl már létezik."
Pedig direkt töröltem előtte az eredeti fájlt.Hmmm....
Itt lenne leírva a megoldás,mindent eszerint csináltam.
1. Delete original replay folder (and file) by exploring to
ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yourc omputersname\
2. Open Command Prompt with admin privileges (search ‘cmd’ and right click on cmd.exe and select ‘Run as Administrator’)
3. Use mklink to create the symbolic link. Edit it according to your own game directory location.
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
4. When launching the game, the 2GB replay.pbf file will be written to the file location you have specified. If you write this file to another hard drive, resources are freed up for your OS and game performance will increase.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1152 üzenetére
reflektálok:
Nálam kicsit lejjebb ment az fps ultra beállítás mellett, kb 28-35 közöttire, töltési idő tényleg kevesebb, rövidebb, direkt vizes pályán mentem, és mindenkit magam elé engedtem, hogy lássam az fps-t. A kis piros fordulatszámmutató (amikor váltani kell) az megvan, a fordulatszámmérő tűnt el nálamBarthezz2: köszönöm, de sztem is tényleg semmi változás látványban, legalábbis, ami annyira szembetűnő lenne, lehet visszateszem dx9-re emiatt
-
Mrdevil
addikt
Van egy mód amivel át lehet helyezni a 2gigás replay file-t a C meghajtóról egy másik meghajtóra.
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yourcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
Ezt szeretném elérni,de a következőt írja ki "A parancs szintaxisa nem megfelelő".Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
Sanya595
senior tag
válasz
Barthezz2 #1163 üzenetére
Pont igy vagyok ezzel Én is.Kormányal sokkal könyebb és utána szenvedek billel.
Eleve pl a nyújtott kanyarok ahol 75% gázzal lehet átmenni,ott billel nyomogatni kell a gázt is meg a kanyarodást is.Mert úgye a bill-nél vagy nyomod a gombott vagy nem.
Nincs köztes megoldás.Szerk : nálam rfactorban 2-2.5 mp körönként a kormány.De itt még nem tudtam igazán kormánnyal játszani.
Szerk2 : De az f1ch-ban is hozott nekem sokatt a kormány. -
Taifa Díaz
őstag
Én csak a gázt és a féket állítottam át, mert szokatlan volt az alapból megadott Space + bal Ctrl párosítás. Mivel a kanyarodás a nyílbillentyűkön volt alapból, a gázt és a féket belőttem a föl-le billekre, így jobb kézzel vezetek, ballal meg verem közben, olyan jól néz ki
Skylaner: ja, előbb említett okból kifolyólag nekem is fáj a csuklóm
-
Rolly Dy07
senior tag
Valaki elárulná hogy kell LIVE-on ismerőt keresni? Vagy csak az itt megadott neveket barátként felvenni és kész? Keresni a felhasználók között nem lehet?
-
Rolly Dy07
senior tag
-
kpal
nagyúr
Van olyan a billel játszik az irja már meg milyen beállitásal ? Ja és milyen joyt ájánlotok hozzá ?
-
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1152 üzenetére
Melyik config.xml-t kell átírni? Az effects könyvtárét, v az OSd-t?
És mivel lehet frankón megnyitni/szerkeszteni?
Bocs, én még itt tartok, lemaradtam... -
Rolly Dy07
senior tag
Észrevételek:
Ha átállítom DX11-re, akkor nem töltöget olyan sokat csak pont annyit amennyit a GRID-ben szokott(5-10mp). DX9-ben töltöget akár 2 percet is.
Sokan voltunk a pályán és lehet emiatt is kicsit talán kevesebb volt az FPS, de DX9-ben volt néha 45FPS körüli bizonytalanság, ami eltűnt és sokkal stabilabb lett. (HD 5870 DX11)
DX11-ben a jobb alsó sarokban nem látszik a fordulat mérő futó piros csík, de kárpótol a hangja illetve a G27 ledsorja.Time Trial-ban teljesen máshogy viselkedik az autó itt-ott. Ezért maradok a GP gyakorlásoknál.
Gumikopást még csak most elemzem a G27-el.
-
Neoteric
addikt
Nekem tegnap olyan volt, hogy karrierben mentem Melbourneben a Virginnél.
3iknak értem be, de egyik körben Hülkenberget hátulról eltrafáltam és kiírta, hogy kaptam 10 seces büntetést. Erre az eredményjelzőtáblán ott ficegtem első helyen, kiírta még mellé h +10 sec, alattam a többieknek meg rendre +1 lap. Megkaptam a 25pontot is..
Ez vmi bug vagy én néztem be valamit nagyon? -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
BalaNce87 #1128 üzenetére
azért van bekapcsolva mert a rázóköveken is adom a gázt, és ha nincs kipörgésgátló akkor annyira se tudok vigyázni a gumikra mint eddig
, mondjuk sok különbség nincs a medium és az off között, totálisan csak az ON opció fogja meg a kerekeket, így nekem pont jó, esetleg később már az sem lesz
Készülök arra hogy totálisan nehéz legyen, 2 dolog van hátra:
TC Medium -> OFF-ba
AI: Professionalról -> Legendbe -
Nyomtam egy kis esos monacot 1.25.765, aztan mondom kiprobalom a mercit, mentem is egy fincsi 1.23.208-at
, majd holnap feltoltom azt is. Meg abban is van 1-1.5 sec, csak osszerakni kemeny dio.
Egyetlen segitsegem az automata valto volt, a szabalyfigyelesek is mind bekapcsolva.
kpal Igen jo cucc a g25, batran ajanlom. Meg most is arad a borszag a kormanybol, pedig 1 eves.
Elvezet mar taperaszni is.
-
kpal
nagyúr
Most nézem G25 35k az apróban csak le volt ejtve de vasárnapig 25k akciósan
Pedig ez kéne főleg a Grid és az F1-hez.
-
Time trialnal hogy lehet kivenni a ghost cart? Sirba tesz.
-
proof88
addikt
nem akarok hülyeséget mondani, de a 8-as msaa, az valóban annyi, vagy igazából nem is tudja beállítani? olyan mintha ugyanúgy 2x-es lett volna
-
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #1137 üzenetére
bakker, interlagos mekkora élmény már!!! Quali: Kis leszorítóerővel, nagy top speeddel 1 másodpercet adtam ONLINE a többieknek (9 ember).
Erre feljött az alsó szomszéd, hogy fejezzem be amit csinálok mert nem tud aludni, és most jutott eszembe hogy nem is a pedál zavarhatja, hanem az Enviromental Effects... Hiába, használom rendesen a rázót* ...
* rázó by Palik László
-
Motion_Blur
félisten
A grafikai beállítások közül melyik az az opció, aminek a butításával a legtöbb sebességet lehet nyerni? Mert nálam kb. 40-50 fps-el megy a játék (verseny, eső, favágás..), és rFactor-ban már azt is megérzem, ha 100 alá esik..
Próbálkoztam pl: "vechile reflections"-t levettem ultra-ról high-ra, ott a menüben rögtön 90 helyett lett 100 fps. De játék közben nem vettem észre számottevő gyorsulást.
1680x1050, 8xMSAA, minden full.
-
szpal17
őstag
Az miért van, hogy állandóan pörög az autóm? Ennyire érzékeny lenne? Xbox-os gamepaddel tolom és szépen lehet vele szabályozni a gázadást és mégis. Egyszerűen fogja magát és amikor úgy gondolja pörög a kanyarban...
Kezd nagyon idegesítővé vállni a nyalókás emberkével együtt.... -
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1127 üzenetére
Traction controll-tól miért parázik mindenki?
én gamepaddal kikapcsolom akkor kormánnyal mi a para, ok hogy írták hogy nem jó a pedál stb, de nemhiszem hogy mindenkinél fennáll ez a probléma.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Én:
Brake Assist: OFF
ABS: OFF
Traction Controll: Medium
Dinamic Racing Line: OFF
Gearbox: OFF
Pit limiter: Manual
Pit box control: ManualAI: Professional(utolsó előtti) - majd ha több szezont lefutok beszélhetünk legendről, de szeretek tűzvonalban lenni
Gumi szimulálás: ON
Üzemanyag szimulálás: ON
Törés: FULL
Flashback: 45 éves karrier-Sauber
-
sagesz93
addikt
de szívesen töltenék fel én is videót
kár, hogy a gép nem bírja a felvételt + a játékot egyidőben + a net se valami acélos, nem akarok napokig feltöltenimert voltak szép jeleneteim rossz időben, ott jókat lehet menni.
Tényleg szépen megy, de ilyet én is megyek, egy kis gyakorlás utántalán -
keIdor
titán
Na most jön csak Monaco. (jah lassan haladok)
Ez nem tűnik könnyűnek. -
Sonja
nagyúr
-
skylaner
senior tag
válasz
werszomjas #1117 üzenetére
20%-os versenytávnál is előjön ez a gumi dolog?
Mert akkor bekapcsolom. Csak gondoltam 4-5 köröket kibír a kemény/lágy gumi (mert boxot meglátogatom) így nincs értelme bekapcsolni.Valaki tud mondani egy időt ami Kínában prof AI mellett első rajtkockát ér?
Mert igazából ez az Interm szint nem túl nagy kihívás, nyerem az időmérőket 1.5-2 mp-s előnnyel a Force Indiával. Futamon is inkább az okoz gondot, hogy nem tudok végigmenni tisztán, valamikor mindig kipördülök
-
werszomjas
addikt
válasz
skylaner #1115 üzenetére
Én Professional (utolsó előtti)
Pont jó, mert kb pont az én szintem, van mikor engem előznek van mikor én előzök, szóval nekem találták ki azt a nehézségetNekem minden off-on van, egyedül az automata váltó van benyomva.
- gumi szimulálást miért off-olod?
Megölöd vele a lényeget, az izgalmat, mikor határon autózol körök óta és ahogy fogy a gumi úgy egyre és egyre nehezebb ugyanazokat a kanyarokat ugyan úgy bevenni -
válasz
skylaner #1115 üzenetére
A gumi szimulálást mért lőtted ki?
Én amúgy Prof AI-k ellen nyomom, a kis csapatokkal így is nehéz. A Legend ellenfelekkel nem tudtam lépést tartani. Aztán fene tudja, a valós erőviszonokat lehet ott is tudnám, de így elsőre inkább marad a Prof.
Ja, és nálam minden segítség OFF, üzemanyag, gumi on, törés full
-
skylaner
senior tag
Én a karrier módot így csinálom:
- minden segítség OFF
- automata váltó
- pit limiter és box control automatikus
- szabályok és zászlók realisztikus
- gumi szimulálás OFF
- üzemanyag szim ON
- törés FULLBillentyűzettel játszok.
3 éves karriert választottam, most az elsőben az AI közepes szinten van, a 2. szezonban Prof-ra teszem, a 3.-ba meg Legend-re.Ti milyen AI szinten játszatok ?
-
sagesz93
addikt
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1110 üzenetére
Ez logitech termék így onnan kéne szedni hozzá drivert, de mondom már új termékek vannak és ez már nincs is a játékvezérlők között. Csak úgy sikerült megtalálnom hogy támogatás és az alatt kikerestem a sajátomat, de azt írta ki hogy nincs szükség frissítésre.
Eddig minden játék felismerte, eredetileg focihoz vettük (PES), mert azt tényleg elég rossz billel irányítani, meg anno playstationon toltuk sokat az előzménnyel. Bevallom nekem jobban tetszik külsőre a rumblepad mivel playstation külsőre hajaz, de a nyomásérzékelős gombok miatt inkább ezt vettük, mert autós játékhoz szerintem ideálisabb. -
Hoffer
őstag
Ti, hogy játszotok? Minden segítség ki van kapcsolva? Értem ez alatt az ABS-t a kipörgésgátlót és stb.!!
Nagyon jó kis játék, a boxal tényleg vannak gondok, illetve, hogy mindig engem büntetnek ha valami van....! -
polonic
félisten
válasz
BalaNce87 #1108 üzenetére
Egyébként fel sem ismeri a játék nekem, pedig legfrissebb driver van feltéve, és a támogatott vezérlők között is ott van. Be kellett állítani egyesével a gombokat.
Nekem a jobb analóg kar a gáz, a bal az irányítás.Ez nagyon jó cucc, gyakorlatilag xbox 360 joy, szellőztetéssel megspékelve. Még drivert is a microsofttól kell szedni, ha kell egyáltalán hozzá. Igaz?
-
válasz
werszomjas #1106 üzenetére
Engem is melbourne-be sújtott a defekt. Igaz a box előtt 2 kanyarral, de pont kigyorsításnál, szóval még frankón meg is pörögtem emiatt. 10 ről 20.-ra.. Én is 2 futam után 0 pont
Vigasztal, hogy a valóságban sincs a Lotus-nak
Szerintem is jó,mint fentebb kifejtettem. Minden pozícióért megküzdök, közben még arra is figyelni kell, hogy ki ne csússzak, vagy el ne csesszem.
(#1104) Unbaised-Ben: Na a kijárat a másik. Már nyomom a gázt, a motor pörög, mert a váltó meg nem reagál, mert még a gép nyomja, vagy a fene tudja mi van ott..
Egyébként valaki kérdezte, hogy változik-e az idő(azaz megy-e le a nap). Ez a futam ugye 5-kor van ottani idő szerint, és igen, nálam változott 29 kör alatt. Nem nagy mértékben, de igen.
Csak onnan tudom, hogy a féktávokat egy-két helyen a kanyar távolságát jelző táblához lövöm be, és itt a 3. jobbos kanyar előtt, pont sárga volt a plakát az út mellett, és ilyen kiss semmi, szintén sárga jelzők voltak. Na azt a verseny felétől már nem láttam, pedig előtte igen. Más volt a fényhatás. -
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1107 üzenetére
Amúgy rumble-el melyik gombbal adod a gázt? beállítottad hogy az egyik analóg kar pl?
Nekem ilyen van és így a hátsó gombokkal jól lehet adagolni a gázt. A kezem nekem is nagy, de ezzel még nem volt gond. Az analóg karral meg simán lehet íven tartani a kocsit, ami pl billel csak pötyögtetéssel megy. Szóval ehhez bőven megfelelő egy gamepad is, ha már csak azt nézzük hogy konzolra se vesz valaki ezért kormányt, nah meg jön a GT5 és azt is kénytelenek gamepaddal irányítani, persze ha kap hozzá kormányt és van is rá pénze vegye. -
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
Jaja, nalam is fékez, igaz mondja is, hogy nyomjam be a pit limitet, de azért fékez.
A box kiállás nekem sem tetszik, en bahreinben 5.helyről álltam ki, és a fasza 20.ra jöttem vissza, igaz enis megtoltam az emelős embert
Sztem nagyon fasza játék, 5 szezont játszok, most az első szezont 50%on teljesítem, de eléggé figyelni kell minden körben, nem egyszerű, küzdeni kell rendesen a helyekért és a pályával.
Defekt engem is megtréfált ma Melbourne-ben pont a célegyenesre ráfordulva durrant el a kerék, szoval 1 kör szenvedés, oda is lett a futam, így 2. verseny van meg és még mindig pont nélkül vagyok
Meg amit most figyeltem, hogy a verseny végéhez közeledve egyre jobban gumizódik fel az ideális ív, látszik is, sötétedik kifele plusz a tapadás is jobb rajta.
Fasza játék
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
azt mondjuk én sem értem, össze vissza van az egész, lassan már ott tartok hogy berakom automatára, azt viszlát, kettő dolog ami hiányosság szerintem a "box precedurával" kapcsolatban.
1. Nem tudom melyik vonaltól van a limit, sokszor fingom nincs, így inkább előbb nyomom be
2. Amikor kijössz a box-ból sokszor nem tudom mikor lesz újra az enyém az irányítás, a kínai pályán ez iszonyúan idegesített, ott a box után azonnal jön egy elég komoly jobbos kanyar, amire a célegyenes felől is érkeznek, szóval ésszel csinálnám ha én irányítanám azt a szart... sőt, a kedves chandhok verseny közben pont rosszul jött ki elém, miközben én a társamat szerettem volna beérni, ha elakarok menni előtte akkor bumm, vagy kicsúszás, ha lassítok akkor ő a totálisan lassú, ezért kilöktem a picsába xD ebből a szempontból sem hiányolom a "kis kocc-puff szárny" törésfizikátLive nevem: Unbaised
Nyugodtan vegyen fel aki akar -
válasz
Unbaised-Ben #1100 üzenetére
Én is most jöttem rá erre. Eddig folyton elütöttem..
Egyébként én kilőttem, hogy magától kapcsoljon speed limitet box-ba, de így is bekapcsolNálatok?
-
GuruZone
őstag
Virtuális lan-ban nyomtam este haverommal, de 23h órától megyek fel a rangsorolt meccsekre. Kit vehetek fel Live-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest