- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Catalunyában mennyi a rekordotok?
-
Sanya595
senior tag
Abban tudtok segiteni,hogy év közben nem fogadtam el ajánlatokatt.
Most év vége van és több ajánlatt is van,de Én maradnék a lotussnál.
De valamiért nem tudok új évett kezdeni,mert mindig azt irja,hogy válaszak új kontaktott.
Ha kell szúrók be képett róla. -
nepszter1
addikt
Srácok valaki feltöltené ezt a két fájlt? mert felraktam ezt a hülye törés modot de az a baj nagyon durva
surface_materials
loose_parts_settings -
Zoo123
senior tag
Ne legyetek már csirkék!
Én úgy szoktam hogy amikor meguntam a körözgetést akkor Pause Options (Escape), Quit to paddock aztán az eredménytábla alján ott a View Replay rámész Enter.A Fraps-al meg érdemes a visszajátszást felvenni, úgy nem zavaró az fps csökkenés.
-
SpongyaBob
veterán
Szerintetek, akkor Ő hogy a gránátba tudja visszanézni a Time Trialos idejét
-
zuchy
őstag
válasz
eddie17 #2677 üzenetére
Bizony, ezt szépen megcsinálták.
Most kicsit körözgettem edzésen a Malajziai pályán.
Kíváncsi voltam a gumik kopására. TC-OFF-al nagyon könnyű lenyalni a hátsó kerekeket, hirtelen gázmozdulatokra szokta általában elnyalni. Vagy 15 kört mentem lágyon, de nem volt defektem. A gumi kopás is egészen jól lett eltalálva, az első pár körben futottam meg a legjobb kört, pedig akkor még csak ismerkedem a pályával. Mire jól belejöttem, addigra már elkoptak, vagyis megkoptak a gumik. Kopott gumiknál nagyon vigyázni kell a kigyorsításoknál, könnyű megpördülni. Szerintem élvezetes körözgetni, remek a játék a kisebb nagyobb hibáin kívül. -
eddie17
addikt
Az ABS nélküli fékezéshez még hozzátenném, hogy degresszíven kell fékezni mint élőben a nagyok.
Tehát gyors sebességnél simán lehet padlóig nyomni a féket mert nagy a leszorító erő, és ahogy lassul a versenygépjármű úgy visszavenni a fékből és nem blokkolnak a kerekek és rövid féktávot lehet venni.
Hihetetlen de a játékban is működik ez a mechanizmus.
Ezért is rohadt nehéz monacoban a féktáv a lassú kanyargós részeken.
Ha nem hiszitek próbáljátok ki.
Mod: Például a Forzában meg pont fordítva van, ahogy a való életben, elöször kicsit lépsz a fékre, és ahogy lassul egyre jobban benyomod, ott például így lehet brutális féktávot venni. -
pityaa23
senior tag
Üdv!
Tud valaki egy jó beállítást Lotus-ra Valenciai pályára szárazon?
-
válasz
SpongyaBob #2673 üzenetére
Ugyan ez van nálam is..
-
SpongyaBob
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2670 üzenetére
Fraps-nál be lehet állítani, hogy mennyi fps-el vegyen fel. Alapba 29 vagy 30ra van állítva és így nem csoda, hogy megfelezni.
-
válasz
Rolly Dy07 #2669 üzenetére
Azzal próbálkozok épp, de nem tudok úgy rendesen menni. Marad 30 felett az FPS felvétel közben is, de mégis néha beröccen, meg olyan akadozónak tűnik és már el is van rontva a kör..
Na mindegy, akkor ez van..
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Rolly Dy07 #2669 üzenetére
Köszi.
Hát felvenném én nagyon szivesen de akkor az fps is a felére csökken. Szaggatva nem tudok jó kört menniIlyet csak karrierben lehet igaz?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #2668 üzenetére
Nem lehet
, hacsak fel nem veszed fraps-al!
-
-
Enton
addikt
Az abs-nek az a lényege, hogy nem hadgyja a kereket álóra fékezni.
Ha ezt kikapcsolod az a fontos, hogy ne satuzd a féket, hanem szépen pöcköld, amennyit érzed a kanyarban, hogy még múszály.
A TC meg kipörgérsátló, ez csak a kigyorsításokban akadályoz meg, ha ez off vagy medium, akkor simán érezéssel kell a gázt adagolni.
Igazából így baromi egyszerűen hangzik, kis gyakorlás, és belejössz ebbe is.
Vagy nem, ha nem akarod! -
válasz
SpongyaBob #2654 üzenetére
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2654 üzenetére
Tényleg az eszembe se jutott, hogy a youtubes videón, lehet h segítségekkel ment
Akkor aki Valenciába szeretné döntögetni az időket, TC/ABS nélkül tegye
-
Enton
addikt
Jó hétvégének nézek elébe.
Projektor beüzemelve, holnap jön a G25, vasárnap meg 1 az 1ben együtt nyomom majd a suzukai nagydíjat, az élővel..
Palikék a tv-ben, én meg a projektoron nyomom.
Kiványcsi leszek hogy jól összejön-e! -
polonic
félisten
válasz
spiercell #2639 üzenetére
Novemberben indul a live hazánkban, utána szerintem tudsz vele játszani.
A dobozoson fel van tüntetve 2 vagy 3 helyen rajta van, hogy a live nem elérhető minden országban, nézd meg ezen és ezen az oldalon. De ha digitálisan vetted, akkor gondolom ott is felhívják erre a figyelmet. -
SpongyaBob
veterán
Azért az az 1:36 már nem sz@r
Most már csak azt áruljátok el, hogy miként tudom a teljes körömet replay-ben visszanézni?
-
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #2645 üzenetére
Szerintem lehet ennyit menni, csak azt nem tudom, hogy a pics@ba
Néztem milyen féktávokat vessz, én is ott szoktam fékezni.
Azért gondolom, hogy lehet ennyit menni mert idén az időmérőt 1:37:587 -tel nyerte Vettel.
Isztambulban Webber 1:26:295, én itt /nem is TT-ben/ 1:25:246-ot mentem. -
D-evil
aktív tag
mondjuk ehhez még fejlődnünk kell
-
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2640 üzenetére
értem.azért igy se rossz
-
spiercell
aktív tag
Sziasztok!
Elcsesztem, nem állítottam át az e-mail címemet usa-ra amikor regisztráltam. Nincs sok eredeti játékom, ami van az sem nem live-os. (steam) Szóval regisztráltam a játékot megpróbáltam belépni és kiírja h az országból nem elérhető. A profilt nem tudom törölni az xboxlive-ról, és hozzácsatolta a hotmailemhez is. Ilyenkor mi a teendő valaki tud valami megoldást rá, vagy buktam a multimat?
-
pcguru1
őstag
Kicsit meggyorsithatnák a patch kesziteset,mert már tiszta ideg vagyok hogy az ujonc csapat pilotái egyszeruen nem engednek el gyors kőrőn
-
-
hermanyi
addikt
azért az fáj ,hogy online grand prix Melbourne 12 kör és 3 defekt
úgy ,hogy se törmelék se a pályáról nem mentem le -
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2630 üzenetére
Momo-val.nem akarom elérni,hanem inkább megdönteni
-
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2627 üzenetére
ott vagyok skyliner seggében
-
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2624 üzenetére
-
D-evil
aktív tag
hi all!
miért van az hogy amikor versenyt tolok,és a nézők közül fényképeznek,akkor fekete négyszetek villognak és kb semmitsem látok tőlük...ötlet erre? 10.9 catalyst van fent...
ja és az üzemanyagmennyiséget hol tudom átállitani?üdv és thx
-
Zoo123
senior tag
A legnagyobb poén hogy nekem Win7 64 bit és Win XP alatt is tökéletesen fut, de havernál Win XP alatt nem!
Win7-et most ezért nem szívesen dobna fel a gépére.
Amit javasoltam neki: a Játék újratelepítése, directx frissítése, esetleg régebbi videodriver telepítése, hátha.
Ha ez sem segít akkor jön a Win újratelepítés.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más:Nekem E6750@ 3,4GHz, 4GB ram, HD 5850, Win7 64 bit/ Win XP alatt is 1920x1080 minden maxon 40 fps-el fut, a rajtnál beesik 40 alá is, de időmérőn eléri az 50-55 fps-t is.
Mindenkinek ilyen gyalázatosan fut, vagy csak ATI kártyákon
A legdurvább az hogy 800x600 ultralow felbontáson sincs 60+ fps, milyen gép kell már ennek -
Kezd nagyon elegem lenni ebből a szerződéses szarságból
Az elején még csak bugdácsoltam a Lotus-al, most már felnőttem a mezőnyhöz, a legutóbbi 3 futamon sima pole az időmérőn. Ebből az első a magyar nagydíj. Itt kérdezték ki tekintek riválisnak, és választottam Petrovot, mondom jó lesz az a Renault nekem jövőre. A futamot elbicskáztam, de így is 8. lettem, bőven verve csapatársam és Petrovot is. Nyilatkozat, majd nézem a szerződéseket, a McLaren-en kívül mindenkinél ott volt a kör, és egy kis zöld szelet belőle, a Renault-nál egy kicsit nagyobb. Jön Spa. Időmérő sima. Verseny szintúgy. Nyilatkozat, majd nézem újra, mindenkitől eltűntek a szeletek, hogy "dislike" a nyilatkozatom. Any**d
Most Monza, laza győzelem az időmérőn, nyilatkozat, és szintúgy semmiKözben meg már vagy 4x visszautasítottam a saját csapatom ajánlatát a következő szezonra..
Ezek után meg se nézem mit kérdeznek és mi a válasz, csak végignyokodom aztán szakadjanak meg..
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm küzd egy problémával az F1 2010 játékkal kapcsolatban, a probléma a következő:
Játék közben pár perc után fogja magát és kilép Desktopra (mintha sose futott volna az F1), de ezt minden alkalommal eljátsza, bármelyik autónál, bármelyik pályával, így nem lehet vele játszani.Windows XP SP3-at használ,
konfigja: e7400, 2x1GB Kingston Hyperx ram, Asus 9800 GT, legújabb display driver 258.96, MOMO Racing kormány, legújabb Logitec driver.Találkozott valaki hasonló hibával?
Mi lehet a gond? -
SpongyaBob
veterán
válasz
skylaner #2613 üzenetére
Gratulálok!
Viszont Én most azt hittem leverem a monitort
Soha nem dobott még ki a játékból, éreztem is a pályát minden, ráfordulok a célegyenesre, mondom ez nagyon jó idő átérek a célvonalon erre kidob..Mint amit elvágtak. Az időmet láttam egy pillanatra: 1:40:012 épphogy ránéztem erre valami.exe hiba és tök sötét kép!!! Csak újraindítással lett jó, akkor meg már hiába. A franc állna bele
Jól felhúzott úgyhogy most megyek aludni, holnap úgyis meló van -
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2607 üzenetére
Akkor már ezt az időt nézd :1:39:869
Ice!?:
Tapasztalat? A legutolsó F1 játék amivel játszottam az a EA-s F1 2000 volt azt hiszem.
Aztán egészen augusztusig kb 3 évig nem is játszottam semmi játékkal, csak olvastam, hogy jön a Mafia2 + ez, aztán mondom ezeket csak ki kéne próbálni.
A megjelenés előtt meg még kipróbáltam a Ferrari Virtual Academy-t, de azt nem bill-re tervezték -
Ice!?
őstag
válasz
manutdzoli #2594 üzenetére
a verseny melbourne-ben volt, az idő bahreinben.
mentem egy 1:52 elejét, ha használható lesz a netem, feltöltöm.Rubbi: köszönöm. : )
Enton: azt hittem, h azok a nehézségek csak a flashback-re vonatkoznak.
skylaner: az én világom az fps. autós játékoknál leragadok általában kipróbálási szinten.
még nem vagyok hozzászokva ehhez. idővel biztos jobban fog menni.
amúgy nem értettem, h hogyan tudsz abs és kipörgésgátló off-al játszani, és ilyen időket menni. ennyit számítana a tapasztalat?
grat, szép idő. -
polonic
félisten
Ezt tudom, írták itt régebben. De az meg olyan furcsa, törés nélkül játszani.
Pfuu basszus mégegyszer én nem játszom végig az 56 kört azon a hulladék kínai pályán. A patchig biztos, hogy nem játszom karriert. Mondjuk abban is kételkedem, hogy mit csinálnak ezzel a defekttel. Annyira drasztikusan megváltoztatják vajon, hogy mondjuk 10 versenyenként lesz egy defekt? -
Levin01
őstag
Sziasztok!
A LAN résznél lehet neten keresztül is csinálni hálózati játékot vagy csak helyi hálózatra jó?
-
polonic
félisten
Hihetetlenül felidegesített a játék. 5 percig azon gondolkodtam, hogy széttörjem-e a lemezt vagy sem. Ekkora fost, komolyan. . .
Megyek Kínában 100 %-os versenyen, kemény keveréken, defekt, volt flashback, mondom ne szórakozz már, visszatekertem, nincs defekt, ok. 3. helyről kijövök, felteszik a lágyat, a boxból kivezető körön defekt, nincs flasbackem már. Vissza boxba, újabb lágy. Így a két boxkiállással visszaesem 12. helyre. A verseny végére csak visszaküzdöm magam a 6. helyre, 54. kör (56 körös a verseny), átérek a célvonalon, defekt. Mire elérek a boxhoz, 13. helyre esem vissza. A jó retkes. . . . . . . Megint ideges lettem, mire ezt leírtam.
Nem fogok már játszani ezzel a szarral.Ja az meg a ráadás, hogy lágy keveréken időmérőn második lettem, erre keményet tesz fel a versenyre.
-
cyberkind
félisten
Valaki tud gyorsan, nem érintve a falat menni Monacoban, mert nekem ez nem nagyon sikerül ?
BILLENTYŰVEL
-
Enton
addikt
Carrier alatt minden verseny előtt van mód változtatni a nehézségeket és a segítségeket.
(#2597) Rubbi:
Egyetértek veled. Total respect a bill-el játszóknak. Habár én nem is nagyon tudom irányítani headcam-en kivül mással.
De a bill-el headkamben tiszta dili, rángatja a kormányt és semmit nem látsz az útból, főleg ha a gyári a kamerabeállítás. Az nagyon alacsonyan van. Még jó, hogy meg lehet kokányolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asztalos klub
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest