- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
sziasztok
valaki magyarázza már el az "aligment" beállításait. itt az oldalon már elolvastam a beállítási segédletet,külföldi oldalakon is nézegetem,de valahogy nem jövök rá a mikéntjére...
pl.milyen számszerű értékeket állítsak be pl.monaconál és milyet monza-nál? -
fess
őstag
memóriabővítés miatt raktam fel 64 bites win7-et. létezik hogy ezt nem szereti a játék? azóta sokkal rosszabbul fut,low beállításon is éppen csak eléri a 30 fps-t,de néha 10-re,sőt 3-ra is lecsökken.valaki tapasztalt már ilyet? eddig ilyet nem tapasztaltam,mediumon szépen elment. patch is fel van téve.
-
fess
őstag
elkezdtem a 2. szezonomat,és átmentem 1 másik csapathoz. csak nekem tűnik úgy,vagy tényleg szélesebbek az első kerekek?elvileg jövőre az lesz a szabály,nem? ezt is beletették?
-
fess
őstag
kicsit bosszantó,hogyha többen állunk ki a boxba,akkor én hiába hamarabb elkészülök,szépen kienged előttem mindenkit és csak utána enged engem..
most az utolsó versenyen volt 1 bug,8.lettem,de mire behozta a végső listát,addigra már első lettem,és mindenkinek adtam 1 kört
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest