- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Nem warezolni akarok, megvan eredetiben a játék, csak otthon felejtettem a lemez én meg 80km-el arrébb vagyok még egy hétig. Nincs valami megoldás, hogy tudjak játszani lemez nélkül?
-
pityaa23
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4997 üzenetére
én kicsit később megyek csak! Viszont felvehetitek barátok közé ferqles -t is!
-
pityaa23
senior tag
Ebéd után kicsit megmutattuk a németeknek !
[link] -
pityaa23
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4976 üzenetére
a 200as tábla előtt kell fékezni!
Mondjuk én a rajtnál sosem tudom, hogy mikor kezdjem el nyomni a féket
-
pityaa23
senior tag
Az egyik fórumon egy srác összegyűjtögette a setupokat, én meg lementettem és gondoltam megosztom veletek. [link]
Legtöbbször kell rajtuk finomhangolni, mert mindenkinek más a vezetési stílusa.
-
pityaa23
senior tag
Üdv!
létezik, hogy vannak csíterek? Volt egy srác, egy versenyen kipörgött vagy 3x én meg hiba nélkül mentem és mindig lehagyott fél körön belül. Volt hogy én aszfalton megyek ő fűbe legyorsult. Legjobbosra állítva a settingset Melbourne-ben egyenesekben úgy lehagyott mintha 50el gyorsabban ment volna... Nem vagyok profi, de azért annyira béna sem. Szoktam játszani profibbakkal, le is hagynak pár másodpercel, de ha ott kicsúszik valaki az nem ér utol fél körön belül... :S
a neve: Jungli5t UK
-
pityaa23
senior tag
üdv!
hová kell másolni a lightning és az enviroment mappákat?
itt azt írja, hogy a főkönyvtárban FELÜLÍRNI, de nekem a főkönyvtárban nem találok ilyen mappákat.
-
pityaa23
senior tag
Üdv!
Tud valaki egy jó beállítást Lotus-ra Valenciai pályára szárazon?
-
-
pityaa23
senior tag
Üdv!
Másnak is van problémája a mentéssel? Először Virginnel kezdtem a 7 éves gamét, utána mondom inkább Lotus ás új careert kezdtem. Lotussal végig is játszottam az első nagydíjat. Utána még Melbournben is mentem pár practice kört végül paddock, my f1 és kiléptem. Mikor megint játszani szeretnék újra Virginnel voltam. Na mondom mindegy újrakezdem ez csak 1 nagydíj, hipp-hopp meglesz. Shanghait tegnap csináltam meg. Utána mentem megint még pár kört spanyolba, practice-on, végül paddock, my f1, kilép. Ma elindítom, mi vár???? Shanghai practice 1!!!! Hát a Fszom ki van ezzel, kidobom a kukába komolyan mondom. Eredeti verzió természetesen, mindig online módban vagyok winfos live-al, mi lehet a baj? Remélem van megoldás, mert rituálísan felgyújtom a kukával együtt.
-
pityaa23
senior tag
Üdv,
nincs valami mini image, amivel elindul a játék? Nem akarom eredeti dvd-t állandóan ki be pakolgatni amikor játszani akarok, mert a végeredmény sok-sok karc lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest