- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #1906 üzenetére
Én is köszi mindenkinek!
Majdnem bepisáltam a röhögéstől Valenciában!
Soha nem mentem még ott, estünk keltünk, meg amikor a 3 körös versenyen az 1. kör végén becsúsztunk a boxba, hát ott nagyon kész lettem
.
Visszatérve Canadára. Ott is először mentem még, de mikor nem voltál azért összejött végre 1 gyors kör nekem is. 1:15:4-et mentem, a fotó a másik gépen van.
Steady, Rototti: Én csak saját beállítással megyek, mert azok a vezetési stílusomnak megfelelnek. Alapnak kiválasztom a felajánlottat, aztán 1 kicsit átprogramozom. Van némi tapasztalatom. Nem mindegy, hogy nagyon a határon van meg az az idő ami kell, vagy kicsit nyugodtabban. Persze nem mindenhol tökéletes még, de alakul.
Ja és ma este én is jövök, ha a netem is úgy akarja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Parfüm topik
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest