- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3898 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor ezek szerint érdemes lenne "rászoknom" a manuál váltóra
Az 1:16.450-es időhöz külön gratula, nagyon szép idő!
Az az idő a "világranglista" hanyadik helyére elég?Csak úgy kiváncsiságból: GP, practic-on mennyit mész?
-
[CS]Blade2
addikt
Nálam is ez van, de más csapatokkal. Ferrari 1-2 (az egyik én vagyok) aztán a 2 Mclaren és a 2 Williams.
Ami érdekes lehet, hogy én az első (vagyis az előző) szezonomat hard-on toltam végig (vagyis nem volt sem gumi szimumláció, sem legenda ellenfelek) a Williams-el így rögtön VB lettem, de a csapat is. Most meg verik a RedBull-t, meg a Renyot.
Mondjuk a Senna győzelme miatt még a HRT is bejött a Renyo elé. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3897 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
banyek, tegnap gondoltam adok az érzésnek: minden segítség kikapcs, automata váltó maradt csak (szerintem ma azt is kiszedem) és hajrá monza! tt-ban persze gyakorlásképp... a játék élvezeti faktorán rengeteget dobott, főleg, ha sikerült kanyart beszedni
durva így bekapcsolt segítségek után... kicsit már untuk, hogy a 2. szezont úgy megcsináltuk a ferrari-val, hogy csak egy monte carlo-i (talán) 7. hely csúnyította az összképet, mindenhol máshol megvolt a 25 pont... szerintem kicsit megszokjuk és totál újrakezdjük majd az egész carriert... kicsit fura így játszani, mert hülye hibám volt, hogy mindenhol főleg a felrajzolt ívet figyeltem... akaratlanul is...
-
Zoo123
senior tag
válasz
--Lorant-- #3886 üzenetére
-
Ice!?
őstag
ti patch óta nem találkoztatok olyan buggal, hogy minden csapattárs egymás mellől rajtol? nagyon idegesítő, és nem fair.
olyan, mintha teljesítmény sorrendben lenne, azaz, a játék szerinti leggyorsabb csapaté az első sor, aztán a lassabb, az annál lassabb stb.. [redbull, mclaren, ferrari, mercedes, stb.., ha jól emlékszem]: -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3890 üzenetére
setupokat te is megoszthatnád
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3885 üzenetére
Motion_Blur:
Te is küldhetnél nekem időt ezel kapcsolatban
Nagyon megköszönném! -
Zoo123
senior tag
válasz
--Lorant-- #3886 üzenetére
Köszi!
Ferrarival és automata váltóval?
Mert engem a #3883-ban leírtak érdekelnek! -
Zoo123
senior tag
válasz
Rototti #3882 üzenetére
Szia Rototti!
Úgy nézem te elég jó vagy,
megkérnélek egy szívességre:
Menj egy nagyon-nagyon gyors kört Time Trial, Ferrari, hungaroring, manual sebességváltó, a kocsit úgy setupolod ahogy jól esik. írd fel a legjobb köridőt.
Aztán menj egy kört ugyanolyan beállításokkal, de AUTOMATA váltóval!Írd meg hogy mennyi lett a két időeredmény, mert nagyon kiváncsi vagyok.
Előre is nagyon szépen köszönöm!Én 1:20.216-ot mentem automata váltóval, ami szerintem tökéletes kör volt, max fél másodpercet hagytam benne, erre valaki XBox360-al ment 1:18-1:17-et és én ezt nem tudom megközelíteni. Most vagy a PC-n lassabb ez a pálya, vagy ennyit jelent a manuális váltó
Ezt segíthetnél nekem eldönteni! -
pityaa23
senior tag
Az egyik fórumon egy srác összegyűjtögette a setupokat, én meg lementettem és gondoltam megosztom veletek. [link]
Legtöbbször kell rajtuk finomhangolni, mert mindenkinek más a vezetési stílusa.
-
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #3876 üzenetére
Ez mind szép és jó de ha rámegyek arra hogy ugye multi- - > custom grand prix - - > majd find session mindent any-n hagyok ugye ekkor elvileg összes szervert kellene mutatnia ami fut jól gondolom de hát 4-5 szervert mutatsz nagyrészt , nemhiszem el hogy ennyire szerver futna
Rolly pedig mondta hogy azért mutat ennyi szerót mivel a patch nincsen fent és csak azok a szerók jelennek meg amikre fellehet menni nincs épp game.
na most akkor nektek menny szervert jelez ki az álltalam említett menü? valamint ti hol szoktatok játszani van külön szerver ami jó vagy min keresztül csatlakoztok fel ti is f1 multi menün belül?
-
Rototti
senior tag
válasz
jozsi252 #3875 üzenetére
Ha tudsz multizni (látod az időket TT-ben), akkor fenn van a patch.
Én is észrevettem, hogy eltűntek az idők, bár engem nagyon nem izgat. Hivatalos fórumon írtak olyasmit, hogy a patch miatt kicsit kevesebb lett a tapadás, lehet ezért tisztázták le a leaderboardsokat.
hermanyi: Hát még jó, hogy megmaradt az invalid lap, mert különben mindenki levágná a kanyarokat.
Az utolsó szektorban meg alapvető, hogy le kell nullázni a következő kört is, mert ha az utolsó kanyart levágod, akkor azt az előnyt át tudnád vinni a következő körre, mert az invalid lap a cél után nullázódik.Am vki próbálta már a live honosítást? Műxik rendesen?
-
jozsi252
veterán
Beregeltem magam live-ra elkezdtem játszani multiba viszont foggalmam sincs hogy fentvan-e a patch, hol tudom megnézni csak mert ha megyek tt-be és kicsit kimegyek a fűre invalid lap. valahol megtudom nézni fentvan-e a patch?
vagy hol lehet letölteni liveon belül köszönöm előre is a segítséget
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Tudja valaki, hogy hova a p*csába lett a több ezer time trial-os idő a leaderboards-ról??? Alig pár százat látok, és nem többet/pálya (van,ahol csak 40-et), a saját időimet is belevéve!! -
Rototti
senior tag
válasz
pcguru1 #3866 üzenetére
Közben lehet, hogy megvilágosodtam: alapból ha eredeti játékkal offline profilt kezdesz és aztán online szeretnél lenni, akkor a bejelentkezés után az offline-os mentés elveszik. Tekintve, hogy a virágboltival csak offline tudtál menni, így az a meglátásom, hogy nem lehet azt használni eredetivel, online semmiképp. De lehet rosszul tudom.
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Most hogy megy a live, beregeltem f1em de 1 dolgot nem értek szervereket keresni csak a multiplayer menü alatt lehet? mert rámegyek arra hogy custom grand prix majd find session mindent any-n hagyok ugye ekkor elvileg összes szervert kellene mutatnia ami fut jól gondolom? de most jelenleg 6-7 szervert mutat normális ez?
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3863 üzenetére
Hát én múltkor nem úgy láttam...
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3863 üzenetére
jó de ti ámokfutók vagytok
-
hermanyi
addikt
japán próbáld ki
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1Braking
Balance: F 50% - R 50%
Pressure: High
Brake Size: SmallBalance
Ballast Distribution: F 80% - R 20%
Front Anti-roll Bar: 11
Rear Anti-roll Bar: 11Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 8Gearbox
Gear 1: 148 kph / xxx mph
Gear 2: 182 kph / xxx mph
Gear 3: 215 kph / xxx mph
Gear 4: 249 kph / xxx mph
Gear 5: 285 kph / xxx mph
Gear 6: 322 kph / xxx mph
Gear 7: 362 kph / xxx mphEngine
Throttle map: Fast
Fuel: FixedAlignment
Camber front: -1.50
Camber rear: -3.50
Toe front: 0.15
Toe rear: 0.50 -
Rototti
senior tag
válasz
pcguru1 #3859 üzenetére
A mentés itt: C:\Users\"név"\Documents\My Games
Okosok azt mondják, hogy kell az xlive mappa is (de ez csak gép újrarakásnál), azt pedig erre találod: C:\Users\"név"\AppData\Local\Microsoft\XLive (az AppData rejtett fájl!)Steady74: Nekem eddig az első 15 pálya a palettám.
-
Joke21
aktív tag
Tudnátok mondani a japán pályához autóbeállítást? Vagy az is jó lenne ha megmondanátok melyik pályához hasonlít a legjobban. Sajna a codemasters foruman ehhez a pályához nem találtam beállítást.
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Win7-nel hol talalom a jatek menteseit?
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #3856 üzenetére
hali!
hamarosan jövök én is ,remélem föl tudok majd hozzátok zárkózni ...
-
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3856 üzenetére
Szóljatok nekem is!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #3847 üzenetére
Már fut szerencsére.
Mindig tanul az ember valamit.
Ha a fagyások is megszűnnek, akkor nagyon boldog leszek! Friss rendszer, friss telepítés. Ha nem akkor lehet, hogy lelövöm ezt a dx11-et. Nem éri meg az eldobált 1. helyeket online.
De valószínű, hogy a dx11 buggos még mindig annyira.
-
Steady74
addikt
válasz
pityaa23 #3852 üzenetére
hát az szép, ha már itt is tele leszünk idiótákkal. gyűjteni kell ezeket a neveket valahová, és ha megjelennek, kib@szni őket.
GRID-ben több olyan versenyem is volt a Nürburgringen pl, hogy a 2 körösre kiírt verseny nekem, aki a 2. voltam az első kör felénél véget ért, mert a cheater köcsög addigra 2x körbeért... -
pityaa23
senior tag
Üdv!
létezik, hogy vannak csíterek? Volt egy srác, egy versenyen kipörgött vagy 3x én meg hiba nélkül mentem és mindig lehagyott fél körön belül. Volt hogy én aszfalton megyek ő fűbe legyorsult. Legjobbosra állítva a settingset Melbourne-ben egyenesekben úgy lehagyott mintha 50el gyorsabban ment volna... Nem vagyok profi, de azért annyira béna sem. Szoktam játszani profibbakkal, le is hagynak pár másodpercel, de ha ott kicsúszik valaki az nem ér utol fél körön belül... :S
a neve: Jungli5t UK
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #3849 üzenetére
télleg, futam van a hétvégén!
Nem voltam 100%os futamon, lehet, hogy kiakadt valami a live-ban.
Remélem egyszer azért összeakadunk. Én a valenciai, a monzai, a brazil, a belga pályákat ismerem eddig, ezeken szeretek menni. Rolly múltkor kiborított szingapúrban
, sose mentem azon a pályán, úgy hogy nagyon-nagyon gáz volt. Tetszett, de Rolly ellen menni, ahol ő otthon van, azt hiszem nem kell mondjam
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #3848 üzenetére
Múlt héten sokat voltam és egyszer láttalak is, de vagy 2-3 órán keresztül mindig amikor megnéztelek azt láttam, hogy olasz futamot nyomsz. 100%-os volt, vagy több rövidebb?
Hétvégén nem valószínű, hogy jó lesz, főleg mert F1 is van, majd meglátjuk (vasárnap F1 után van rá esély). Én ezen a héten fenn leszek, de főleg pályát tanulok, mert szeretném a maradék pályákat is belőni.
pcguru1: A csapatváltást nem tudom, a gombokat a MYF1-en belül a Driving controls-ban tudod állítani. Asszem az EDIT résznél.
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3841 üzenetére
nekem egyszer sem fagyott a patch óta, igaz csak 1 napig használtam dx11 (számomra ha jól tudom 10.1) módban. Azóta dx9.
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Lenne egy kerdesem,muszaly minden szezon vegen csapatott valtani?es meg valami hogy tudnam versenykozbeni kerekcseret es szarnyallitast masik billentyure allitani,vagyis hol?
-
Rolly Dy07
senior tag
Eddig jól állok, el se indul a játék!
Puci lenne a rendszer neki?
Felteszem előbb a Mafia2-t.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3841 üzenetére
Egyenlőre rendszer Backup van, mert már 1 ideje volt hogy a Firefox se válaszolt, most meg végképp kékhalál lett I/O hibára hivatkozva. Pedig látja rendesen és működik is a HDD. Feltöltöm a particiót, felrakom a játékot és reménykedek egyenlőre.
Pedig olyan jó meccseket kellett a fagyások miatt eldobnom ,hogy a szívem szakadt meg.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ma eddig minden versenyen lefagyott online!
Egyszerűen megáll a kép és viszlát!
Nem tudom mit csináljak vele.
Próbáltam az újabb drivert 10.10, de azóta minden versenyem lefagy pedig visszaállítottam az előzőt, amivel legalább csak néha csinálta. De most már ezzel se jó! Húzva nincs a gép!
Ötlet? Kapcsoljam ki a DX11-et? Most felteszem az 5870-es eredeti driverét. Hátha.
-
Taifa Díaz
őstag
Ez a patch számomra annyit ér, mint maci faxára vitézkötés
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #3815 üzenetére
Milyen setuppal mented ezt az időt ?
-
nanus
senior tag
Jó ez a játék főleg egy jó kormánnyal!
[link] jobb áron nem kapsz -
boeing
őstag
válasz
"Infinity" #3827 üzenetére
De foglalkozanak vele!!! nem azért vette meg sok ember pénzért.
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #3827 üzenetére
Be lett ígérve egy következő patch is?
-
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #3823 üzenetére
Hagyják a francba már ezt a játékot, sok idő kell ahhoz, hogy ezt jóra megcsinálják utólag. Inkább azt az energiát fordítsák az 2011 fejlesztésébe. Ha a régivel foglalkoznának, akkor csak elvennék az erőforrásokat, aztán az is ilyen vacak lenne.
A következő jobb lesz biztos. Ettől az egy játéktól eltekintve nem csalódtam még a codies-ban, nem lehet mindig kiváló játékokat készíteni. -
"Infinity"
aktív tag
Kurva édes anyukájukat. Nem hogy inkább ezen a verzión pörögnének ezerrel hogy ne legyen tiszta BUG és miegymás. Ami Patch kijött azzal kiszúrhatjuk a szemünket de másra nem jó.
-
polonic
félisten
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #3815 üzenetére
-
Taifa Díaz
őstag
Replay bug előjött valakinél a patch telepítése után? Edzés után rányomok a visszajátszásra, hát ilyen sötéten lüktet a monitor, mintha ott lenne a box, de nem indul. Nyomok egy Alt+Tabot, kis ablakra ugrik, madártávlatból mutatja a pályát egy kamera. Visszateszem teljes képernyőre Alt+Enterrel, marad a madártávlat. Jól van, mondom, hátha most jó lesz, Esc, és újra indítanám a replayt...erre a jelenség újra kezdődik. Ilyet látott már valaki esetleg? Több pályán is előjön véletlenszerűen...
Nem, nincs crackelve. Tényleg nincs.
Más ötlet? -
AMD_ok
őstag
válasz
"Infinity" #3816 üzenetére
nem tudom,mi lehet a baj,valszeg bug, de visszakérdezek: mi a baj azzal, hogy 2. számú pilóta leszel esetleg? Kb semennyit nem számít sztem...
-
"Infinity"
aktív tag
Nálam most egy olyat csinál a játék, hogy év vége előtt vagyok nem sokkal és jött egy ajánlat egy TOP csapattól, de csak 2. számú pilótáról szóló. Vezetem a VB-t de ez most mellékes. A nagyobbik bajom az, hogy rámegyek a szerződésre ahol el kell fogadni, vagy elutasítani, de egyszerűen hiába nyomom a lefelé nyilat nem vált "elutasít" fülre, magyarán vagy elfogadom az ajánlatot vagy kilépek a főtáblára. Én meg nem akarok 2. számú lenni. Ilyesmi gond másnál is van?
-
Motion_Blur
félisten
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3805 üzenetére
oké, de ez is TT-ben, időmérőn lehetetlen az ilyen idő
-
Batmanci
csendes tag
Fantasztikus, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?
Megvan! Mert ha nem tudok építő jellegű tanácsot adni, akkor a hülyeséget megtartom magamnak.
Mondok jobbat: nem kell játszanom a játékkal!
Hogy mi a rossebért gondoltam, hogy egy ilyen neves portálon, valaki segítségét kérhetem?
15 éve számtekezek, értek is hozzá, nem kicsit. Igaz F1 2010 hivatalos peccset nem írtam még, de ki tudja?
A legbosszantóbb, hogy egy olyan info kellett volna, ami lehet, hogy másnak is gondot okoz.
Erre, Okoska közli velem, hogy ne játsszak a játékkal. Vagy azt én javasoltam...?
Már nem is emlékszem, mert annyira hülye vagyok. Hiszen, nem a TT-ben létező legjobb autóval, a legjobb idő elérésével kapcsolatban írtam.
Elnézést az ostobaságomért. Mea culpa, hogy ide mertem jönni minden szarral zaklatni, az egy év alatt, hihetetlen tapasztalatra szert tevő, vérprofi, 15 éves embereket.
Hát, ide se jövök többé, pedig jó 10 éve netezek is, persze biztos azt is szarul.
Konklúzió:
Kérdezel: ostoba, hozzánemértő, közösségbomlató seggfej vagy.
Válaszolsz (tök mindegy mekkora baromságot): Te vagy az Ász, az Orákulum, Sámán, Világvezető, akit mindenki követ utolsó csepp véréig.
Hát, Nagyuram, végtelenül köszönöm roppant bölcs tanácsát, és azt kívánom, minden kérdésére (miket feltételezek, ön kérdez?), hasonló okos válaszokat kapjon.
Ha lehet az sértődjön meg, akinek kell. Akinek nem inge, az ne fázzon!
Mély erkölcsi tisztelettel, Laci. -
romero28
senior tag
válasz
Motion_Blur #3805 üzenetére
OMG
, keményen nyomod
én 1.40 alá éppen be tudtam tenni a mekit
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3804 üzenetére
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #3801 üzenetére
-
Batmanci
csendes tag
Hali!
A peccs felrakása óta nem hajlandó menteni.
Újra keztem, akkor sem.
Egyszerűen nem jövök rá. Már két napja keresem a megoldást, mindegyik fájlt átnéztem,
szó sincs mentésről.
Ha valaki tudna valami megoldást, megköszönném.
Laci. -
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3800 üzenetére
Linkeld plz! Én nem találom
1mp szerintem bennem van még, úgyhogy nem lesz gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest