- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
de szívesen töltenék fel én is videót
kár, hogy a gép nem bírja a felvételt + a játékot egyidőben + a net se valami acélos, nem akarok napokig feltöltenimert voltak szép jeleneteim rossz időben, ott jókat lehet menni.
Tényleg szépen megy, de ilyet én is megyek, egy kis gyakorlás utántalán -
Hát szerintem sok helyen azért el lett túlozva a dolog. Most mentem egy futamot, rajt után tele tankkal ha úgy megyek, mint az időmérőn, vagy mint 2 körrel később, akkor annak olyan kicsúszás vagy megforgás lesz a vége, hogy öröm nézni.
Kerékcsere közeledtével szintén nem lehet már határon menni, mert vége a gumiknak, vagy úgyszintén kicsúszás. Friss gumit meg melegíteni kell kicsit, aztán lehet csapatni.Azt meg már itt is megbeszéltük, hogy a Time Trial alatt se a gumikat, se az üzemanyagot nem veszi túlzottan számításba, a cikk jórésze mégis az ottani tapasztalatokról szól..
Most nem azt mondom, hogy ez szimulátor, mert tényleg nem, de nem is annyira vészes, mint leírja..
-
BalaNce87
addikt
Érdekes volt olvasni. Abba nem adok neki igazat hogy ugyanúgy tapad más gumi más talajon, én éreztem hogy más a tapadása. Azt meg soha senki nem ígérte hogy szimulátor lesz ez a játék, csak hogy lesznek olyan elemek benne amik kedvezhetnek azoknak a játékosoknak is. Amúgy amikor boxba állsz ott igen sok beállítás van a kocsival kapcsolatban, amihez nekem nincs türelmem, de lehet egy vérbeli szimulátorosnak van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mikrotik routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Apple Watch Ultra (iStyle, 2023 nyár, hibátlan, extra szíjakkal)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest