- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
de szívesen töltenék fel én is videót
kár, hogy a gép nem bírja a felvételt + a játékot egyidőben + a net se valami acélos, nem akarok napokig feltöltenimert voltak szép jeleneteim rossz időben, ott jókat lehet menni.
Tényleg szépen megy, de ilyet én is megyek, egy kis gyakorlás utántalán -
Hát szerintem sok helyen azért el lett túlozva a dolog. Most mentem egy futamot, rajt után tele tankkal ha úgy megyek, mint az időmérőn, vagy mint 2 körrel később, akkor annak olyan kicsúszás vagy megforgás lesz a vége, hogy öröm nézni.
Kerékcsere közeledtével szintén nem lehet már határon menni, mert vége a gumiknak, vagy úgyszintén kicsúszás. Friss gumit meg melegíteni kell kicsit, aztán lehet csapatni.Azt meg már itt is megbeszéltük, hogy a Time Trial alatt se a gumikat, se az üzemanyagot nem veszi túlzottan számításba, a cikk jórésze mégis az ottani tapasztalatokról szól..
Most nem azt mondom, hogy ez szimulátor, mert tényleg nem, de nem is annyira vészes, mint leírja..
-
BalaNce87
addikt
Érdekes volt olvasni. Abba nem adok neki igazat hogy ugyanúgy tapad más gumi más talajon, én éreztem hogy más a tapadása. Azt meg soha senki nem ígérte hogy szimulátor lesz ez a játék, csak hogy lesznek olyan elemek benne amik kedvezhetnek azoknak a játékosoknak is. Amúgy amikor boxba állsz ott igen sok beállítás van a kocsival kapcsolatban, amihez nekem nincs türelmem, de lehet egy vérbeli szimulátorosnak van.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest