- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4102 üzenetére
ez olyan, mint amit már fps-re kitaláltam: fegyverek/lőszer pénzért
kemény lenne...
...itt teljes töréssel szerintem csak a gazdagok játszanának, ha ki kellene fizetni a kocsit/gumikat, amik azért tudnak kopni rendesen
plusz bírságokat is be lehetne vezetni: letolsz valakit a pályáról, kiírja a játék, hogy "az eset kivizsgálása a verseny után meg fog történni" és jön pár nap múlva a cm-től az 50.000usd-s büntetőcsekk
mekkora lenne már tényleg...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4099 üzenetére
ki lehetne sorsolni pár fejlövést az ilyen észbajnokok között
undorító, hogy minden cég ennyire a lehúzásra megy már... pedig "csak" jó játékot kellene csinálni és nem aranyáron adni, aztán kapásból dőlnének megfele az eladási rekordok és ömlene a pénz
pont reggel gondolkoztam munkába jövet, hogy egyre kevesebbet adnak a játékok és egyszerűsödnek a 2 agysejttel rendelkező hülyegyerekek miatt
főleg fps-ekkel játszok, de ott is már a totál lineáris pályák a jellemzőek és ilyenkor is gyakran iránytűs segítség van pluszba... (nehogy eltévedjen már a hülyegyerek az egyenes folyosón) mellesleg 99%-ban 1-szer végigjátszós játékokkal van tele a piac, mert annyira kevés tartalommal rendelkeznek így is, hogy semmi újat nem ad következő nekifutásra
egy f1-es játéknál mondjuk adott amit írtál: fix pályák, fix autók, aztán lehet küzdeni ész nélkül a saját és mások eredménye ellen... évekig el lehet vele lenni, ha jól meg van csinálva... dlc-ket max úgy tudok elképzelni, ha az évek során szériába kerülő új pályákat is kiadnák hozzá... esetleg a régieket is visszamenőleg... persze a régi autókkal együtt... így lehetne nyomni mondjuk a régi német pályán is a régi kocsikkal több kört... én ebben látok fantáziát, de az, hogy szétbontsák a játékot, szerintem egy oltári baromság
hogy működne ez? választhatsz pár sz@r kocsit és, ha ferrarit/redbullt akarsz, vedd meg? esetleg az alapjátékban csak az első 6 pályán mehetsz és vedd meg a többit külön?
mégis hogy gondolták ezt?
-
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #4048 üzenetére
"Igen, ezt tudom, de ne menjenek már másodpercekkel jobb időket versenyen, mint amiket bead nekik időmérőn...Amúgy 1.10 -1.11 körüli időket megyek, és elvileg ők is. Nade én versenyen nem tudok pole időket futni, ők meg első körben lazán lenyomnak"
Az semmi, tudok jobbat!
Majd a kvalifikációt...
Akkor melyik rajtpozícióból is indulok, na melyikből?
Nemem, az 1-es ről, a 17-esről!
17-es baz...g, 17-es! Miért nem mindjárt az utolsó helyről!
Hiszen Lotussal nem indulhatok a Pole pozícióból, csak hogy érezzem hol a helyem!Azért a 8. helyre csak behoztam, nagy nehezen, na de ez milyen már...
-
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #4044 üzenetére
"már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét."
Ez konkrétan azért van mert "szellemautokkal" versenyzel időmérőn és kvalifikáción is, gyakorlatilag csak szimulált idők ellen mész amire a 20x időgyorsítás miatt van szükség. A versenyen már szerencsére nem.
Na most konkrétan milyen időket mész
Én Torro rossoval
kis esőben (light rain): 1:15-ös köröket mentem,
száraz időben: 1:10 körül.Ha ilyen időket mész akkor nem fognak lehagyni, legalábbis prof ai-k nem, legend-en még
em próbáltam, de a 2. évadot McLarennél már úgy nyomom.
Mindjárt megnézem Lotussal mit megyek...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #3672 üzenetére
nem haragszom,de tekintsd meg a link elejét is,ahol ott szerepel a FIA is.......
(egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni, én 99,9 %-ig biztos vagyok a dolgomban, ezért nem is probléma ez nekem, én is úgy megyek, hogy 1 mért kört megyek a q3-ban a legujabb gumival) -
NOD
senior tag
válasz
Barthezz2 #3598 üzenetére
Lassan visszatér a cm a Dirt 1-es idökhöz (kevesebb fps volt minimumon mint full maxon). Holt mindegy hogy milyen gép van alatta. Nekem 470 gtx-el meg 4 magos procival (mind2 rendesen megrántva) és 50 fps körul megy(ami nekem zavaró). Proci megy 50%-on a vga meg jó ha 70en.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2 #3588 üzenetére
Nekem is odatesz azokat a foltokat, szóval biztos, hogy bug.
Egyébként eddig 0x volt az AA, mert a 4x-es már lassította a játékot egy kicsit, most viszont 8x-oson van, és ugyanúgy meg, mint 0x-ossal. És ami érdekesebb, hogy szerintem 0xAA-val sem olyan recések a betűk a menüben, mint a patch előtt. Szerintem itt valami trükközés van, a 8xAA ki kéne hogy fektesse a 96GT-t.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Barthezz2 #3569 üzenetére
Úgy,hogy van linkem a patch-hezz.
SZERK : Barthezz2
Megnyugtatlak,hogy nekem még tört van és patch-eltem.
Simán felment és nem nyúlt hozzá.Indúl,a mentésem megmaradt és semmi baja.
Tapasztalatból irtam és nem úgy,hogy a haver csaja mondta meg ilyenek.
Pont azért irtam be,hogy akinek még nem volt lehetösége megvenni,az is tudjon patch-ni.SZERK2 : A [link]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2 #3502 üzenetére
Egy enyhe esővel még talán körbemegyek, szárazon pedig nincs gond, de heavy rain-t adott, folyamosan szakadt, élőben idén rögtön előszedték volna piros zászlót.
Más pályán ilyenkor a gép is lassan óvatosan megy, de itt egyszerűen akkor is csúszott. A loews kanyarban legjobb esetben is súroltam a falat a kijáratnál, az azt követő kanyarban (7-es) pedig állandóan megpördültem.
Egyébként egy idő után megfogtam, és megfordultam, ami megint egy vicces eset, közel fél kört lehet menni visszafele, mire bedobja a fekete zászlót. -
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #3490 üzenetére
kis hamis, nekem nem ütötte ki a szemem
Más: hogy is van az, hogy ONLINE nyomom, és az 1. kanyarban rendesen elfordulok Melbourne-ben, majd hátulról valaki belémszáll -> sóderágy, majd jön a kiírás, hogy box utca áthajtásos bünti. Nem megyek ki, erre diszkvalifikálnak (nem az a baj, hogy diszkvalifikálnak,mert az a büntetés elmulasztásának a következménye, hanem hogy miért ÉN kapok büntetést???)
Zoo123: nincs mit, szívesen (remélem, nálad is bejön majd)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Barthezz2 #3132 üzenetére
tök hülyék vagyunk. egyszerű:
ha nálad fent van a dirt2, nézd meg!
emlékeztetőül a helye:
:\Users\Username\Documents\My Games\DIRT 2\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml
"<directx forcedx9="false" /> vagy <directx forcedx9="true" />ha jól látom, dx10.1 kártyád van. nézd meg min áll! ha true-n, akkor nem is mehet dx10-ben. ha pedig false, akkor meg csak azon mehet.
ennyi....
polonic:
nem nagyon, csak kicsit más a kérdés... -
Stirlitz
senior tag
válasz
Barthezz2 #3096 üzenetére
"Azt meg meg se említsem, hogy azon kívül, hogy próbál valós fizikai effekteket szimulálni ami mondjuk plusz pont oda, minden másban egy rakat kaki.." Azért ez így nem állja a helyét.
Lefosom a bokám én is a Codemasters féle grafikától, mert szép.
De azért ez az F1 játék messze van attól, amit én szerettem a GP sorozatban például. Szal szép, de közel sem lett olyan szimes mint vártam én is. Jó játék, de ne add be, hogy az rfactornál jobb szimulátor, mert csak kinevetnek sokan.
Talán majd valamilyen 3th party kiegészítővel azzá tehető. És akkor ez lesz a jelenlegi legjobb.
-
LSL1337
őstag
válasz
Barthezz2 #3085 üzenetére
(rfactorrol van szó)
"ha olyan valós fizikai modellezése lenne, mint ahogy néhányan szuperlatívuszokban beszélnek róla, akkor nem az lenne, hogy ahány mod, annyi fizika.. "úristen, érted hogy miről beszélsz? szerinted a fizikai motor mi alapján számol? vagy minden autónak a cliotól az f1ig ugyan úgy kéne viselkednie? olyan a fizika amilyenre a modder csinálja, ami a NAGYON jótól az elég szarig terjedhet, de megvannak a népszerűbb modok amik felveszik a versenyt akármelyik SIMBIN játékkal.
pl ha rfactorban egy f1es mod így viselkedne mint az f1 2010, akkor az közelebb lenne a szarhoz mint a jóhoz, DE a készítőknek nem is rfactor szintű szimuláció volt a céljuk saját bevallásuk szerint sem, hiszen az elég szűk rétegnek nyújt játékélményt.
de csak azért mert neked ez az egyszerűsítettebb jobban tetszik, attól még az rfactor nem szar és unrealisztikus, túlnehezített (lol) szar, mint ahogy itt egy fröcsögő úriember megjegyezte
-
-
válasz
Barthezz2 #3081 üzenetére
Na kicsit jobban belemélyedtem a dolgokba.
x2-vel, 3500Mhz-en éppen befértem a 30 fps fölé, játszható volt, így innentől nem is érdekelt nagyon mennyi, de pl volt monaco, amit skippeltem bajnokságban, mert a 3 szektroban 25 fps körül(vagy annyi se) volt, és akadt rendesen.Most itt az x4, 3400Mhz-re felhúztam, Monaco 3. szektor 35-40 fps, úgy, hogy az élsimítást feltettem 2-ről 8x-ra!
Érdekes..
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Barthezz2 #3055 üzenetére
Expert fokozat, utána semmi buhera, legend az AI, assistok OFF, manuális váltó, full törés, szimulációk on
(#3052) Dantenero72: Szerintem a kormány különbségekre azért nem figyeltek oda, mert sokkal több munka lett volna vele, mivel sok kormány formája különbözik, így elvileg máshol kell megfogni, úgy viszont változik a belső nézet, kézmozdulatok, led helyek, stb...
-
hermanyi
addikt
válasz
Barthezz2 #2774 üzenetére
nekem ez az ami viszonylag bejött kipróbálom a jobbról 2. at
AerodynamicsFront Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 2Braking
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: High
Brake Size: StandardBalance
Ballast Distribution: F 80% - R 20%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 8Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 2
Front Spring Stiffness: 4
Rear Spring Stiffness: 6Engine
Throttle map: Fast
Fuel: n/aAlignment
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.00
Toe front: 0.09
Toe rear:0.35 -
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #2726 üzenetére
Hát az érdekes... azon gondolkodtam hogy mi van ha a nagy L2 cache-t szereti a játék, és az nálad csak 2MB, ezért akad időnként
De ami a legfurcsább hogy én úgy tapasztalom hogy annak ellenére hogy a vga-t nem használja ki csak 66%-ban, vegyeslimitem van, mert ha húzom a vga-t 20%-al akkor 10%-al nő az fps..
Hmm...hmmm érdekes egy játék ez. -
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #2645 üzenetére
Szerintem lehet ennyit menni, csak azt nem tudom, hogy a pics@ba
Néztem milyen féktávokat vessz, én is ott szoktam fékezni.
Azért gondolom, hogy lehet ennyit menni mert idén az időmérőt 1:37:587 -tel nyerte Vettel.
Isztambulban Webber 1:26:295, én itt /nem is TT-ben/ 1:25:246-ot mentem. -
Pompi
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2554 üzenetére
Én most egy Q6600-zal próbálgatom a játékot, egy 4890-es ati van mellette. Tegnap véletlenül alapon, azaz 2.4-en maradt a proci és kb. 10 fps-sel volt lassabb így, azaz a 30-40 fps körüli értékek voltak, ha fel van húzva a proci 3.3-ra, akkor pedig 40-50-ek (1360x768-as felbontás, medium-low beállítások, 2xAA).
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #2496 üzenetére
Hát elsősorban ugye az időmérőn/futamon elért helyezésed után.
Aztán a futam után lévő interjúk, és érdemes a gyakorlás/időmérők után is interjút adni.
Én mindig pozitívan nyilatkozok a csapatról, de nem vagyok nagyképű.
Mert ugye vannak olyan kérdések, hogy a csapattársad jó lesz ha elkezd aggódni a teljesítményed miatt, akkor azt válaszolom, hogy nem kell, erős pilóta. Hiába vertem el az összes futamon
Vagy, hogy év közben megkérdezik, hogy megnyerem-e a bajnokságot, akkor csak azt válaszolom, hogy csak az adott futamra koncentrálunk.
Vagy ha már jól állsz, és év közben megkérdezik, hogy érdeklődsz már nagyobb csapatok iránt akkor szerintem érdemes még azt mondani, hogy a jelenlegi csapatoddal próbálsz mimnél jobb eredményt elérni. Aztán az utolsó 4-5 futamon már mondhatod, hogy érdekelnek a nagyobb csapatok.Kanada után én így állok az ajánlatokkal: (eszem ágában sincs eligazolni
)
-
Davzone
senior tag
válasz
Barthezz2 #2486 üzenetére
Ilyen volt nálam is,meg amiket kiir verseny közbe az óra az full hülyeség.Pl első helyen vok megyek jön mögöttem valaki méri az ora kiirja hogy 1.3 mpre van,de a térképen rajta sincs olyan messze van.
Vagy volt olyan hogy megpördültem első helyen kopott gumival,erre bemondja a mérnök hogy hamilton 5mp-re van mögöttem vigyázzak,Jó megfordultam mentem tovább hamilton sehol a kör végén +8mpel értem be annyi idő volt a megpördülés szóval elég gáz amiket időmérésnek hívnak ebbe a gamebe.Hamilton persze kb a pálya felénél volt... -
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #2461 üzenetére
Én pedig pont arról beszélek, hogy ez mekkora marhaság a fejlesztők részéről....Nem hiszem el, hogy nem értitek (még egyszer: nem azt vonom kétségbe, hogy ez így van, ahogy leírtad, hanem azt mondom, hogy ez mekkora baromság, pont amiatt, hogy nem lesz több gumid, és b*szhatod az egész versenyhétvégédet)
-
válasz
Barthezz2 #2484 üzenetére
sorry, lejárt a mod..
Aha, és feltűnt még valami. Ugye azt már kibeszéltük, hogy esőben gyenge az AI. Namost, ahogy mentem 2 gyorskört időmérőn, esőben, valaki jött mögöttem. 2 kört mentem, végig ott jött, és a végén már majdnem letolt a pályáról, ergo gyorsabb volt. Ennek ellenére enyém a pole, a 2. helyezett pedig +4sec-re van.. Érdekes..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest