- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6351 üzenetére
ne viccelj, persze
szerinted munka közben nem kihívás, ha az egyik cimbi átdobja skype-on az eredményét, ami a tiednék 4 tizeddel jobbdehogynem!! billentyűre fel
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #6259 üzenetére
ez meg van nekem is
ki milyen azonosítóval van a játékban?
nekem travis21 vegyetek föl....
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #6281 üzenetére
Persze mert T-cam-el 1 monitoron is látsz ennyit (vagy inkább többet a magasága miatt), de cockpitviewnál nagy segítség a nagy látószög, többet látsz a kanyarokból.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6263 üzenetére
Én is akarok lenni igazi versenyző. Régi vágyam teljesülne.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6263 üzenetére
Akkor ott a helyünk az igaziak között.
Remélem egyszer igazi kocsikkal is tudunk majd gurulni. De király lenne. Imola ráadásul nagyon a kedvencem volt, amikor ott volt F1. Enzo e Dino Ferrari állat pálya.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6257 üzenetére
Ma megyek megvenni Debrecenbe. Remélem van, előtte felhívom őket.
Néztem neten videókat, nem olyan rossz ez. -
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #6257 üzenetére
Ezt lehet én is kipróbálom, megvan a játék
-
válasz
Unbaised-Ben #6227 üzenetére
Köszi!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6220 üzenetére
Bence, nem tudom...ki akartam mindig próbálni ad-e előnyt vagy sem. A 300 fok szerintem kell, ha van lehetőséged próbáld ki, bár ha megszoktad a 200-at, akkor azzal vagy a leggyorsabb
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #6165 üzenetére
Akkor én se rakom fel,majd a 2011 az olyan lesz. Gondoltam hogy ráuntál,meg elég sokan. de azért kicsit sajnálom mivel egyre jobb mindenki és a jobbnál jobb versenyek elmaradnak ..mivel sokan ki száltak már a játékbol....
Ezért azon is elgondolkodnék hogy meg vegyem e majd a 2011es verziót, mert k.o ha ott is el mullik fél év és sokan nem fognak játszani mert már ráuntak? akkor értelmetlen lenne(számomra)legalábbis
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #6161 üzenetére
Te is fel raktad? én még nem mertem nehogy ne engedjen online!! de ha müködik akkor leszedem! (vagy esetleg gépigény több kell hozzá?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #6161 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6128 üzenetére
Az is igaz!
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5942 üzenetére
Szerintem a többieket hallja , vagy a saját hangszóróját a mikrofonján visszafelé.
Esetleg a játékos -ra katt majd jobb egérgomb játékos elnémítása vagy a Home gomb settings saját mikrofon lekapcsolása... -
Rossi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5928 üzenetére
Ismerem a bill. kombinációkat, csak zavar, hogy ablakban indul.
-
Gaben1
tag
válasz
Unbaised-Ben #5896 üzenetére
kösz
és akkor kimásolom, vissza miután fent van az uj game és menni fog? -
hermanyi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5883 üzenetére
speed1267 tényleg nem szimpatikus
az meg ,hogy csiter-e azt nem tudom mert azért el el lehet verni igaz kigyorsításoknál rettentően be tud tapadni az autó alatta -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5883 üzenetére
na de annyira noob, hogy 3 o-val kelljen írni???
Hát nekem hál' istennek nem volt még szerencsém itt összeszólalkozni senkivel, mondjuk mire megírom a leb@szást, már régen nincs a szerón -
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5878 üzenetére
Halálosan komoly
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5876 üzenetére
0:56-nál szépen megtartottad az autót
korai volt elrakni a negyediket
Amúgy miért utálod a Red Bull-okat?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5860 üzenetére
Én játszanék, de délután dolgozok, dél előtt meg nincs szerver. Addig Shift 2. Bejövős a fizikája.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5860 üzenetére
A topik is nagyon pang... lehet, hogy kifutotta magát a gamma....
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5854 üzenetére
hát ja, de semmit nem tudok csinálni.
A legnagyobb baj meg az, hogy az összes beállításom veszni fog, mert ugye ahhoz az acc-hoz lett rendelve... Vagy ki tudom valahogy szedni a hardver, kocsi, kormány beállításokat?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5836 üzenetére
köszi, akkor ez egy újabb x-akta lesz
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5823 üzenetére
Persze, jobb a steam, nem is ezt írtam. Csak annyit, hogy ezzel sincs baj és normálisan működik.
(#5824) Steady74
Nincsen. Szétnéztél már az xbox.com-on támogatásért kutatva? Aztán írj nekik.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5819 üzenetére
hát ezt besz@ptam...
tudok vajon másik fiókot csinálni ugyanarra a serial számra, ami a játékhoz tartozik? -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5817 üzenetére
arra gondoltam, ha belépsz az F1-be, akkor a nevem mellett látszik-e a live hoz kapcsolódó mail cím pl,mert a jelszót sztem tudom, ha nem akkor meg tudom resetelni
amúgy köszi szépen az eddigieket
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5784 üzenetére
Én nem tudtam
,még nem találkoztam vele soha....
remélem nem fogok többé egy szerón lenni vele.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5780 üzenetére
Én 20%-os versenyeket megyek,fast-on és még soha nem fogyott ki,peddig elég nagy a lábam.
Tehát teljesen egyettértek azzal amitt irtál. -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5780 üzenetére
Értem. azt hittem mekkora penge vagyok, erre kiderül mégse.
Polonic: köszi a kiegészítést!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5672 üzenetére
Nekem is csinálta 1 darabig a patch után, de már "leszokott" róla.
Nem tudom miért, de nincs. Főleg nem verseny közben, mert ott nem is volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5641 üzenetére
haverom megvette az eredeti játékot és így néz ki neki, ahogy a képen látszik
nekem meg nagyon nem
gondolok itt pl a status bar-ra is akár, vagy a színekre..
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5612 üzenetére
Én is úgy kezdtem, aztán én is előlről kezdtem. De beleuntam.
Dirt2-nél meg nem adott meg nekem két acsit, hiába csináltam meg. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5609 üzenetére
fasza
'megcsináltam' melbourne-t... itt már csak fél seccel ment a pole, de versenyen kiépítettem egy kb. 20mp-es előnyt. 2 körrel a vége előtt az első kanyar féktávjánál jobb első defekt
végigszenvedtem a kört, box.. 3. helyre jöttem vissza, még abban a körben megelőztem Alonso-t, már csak Vettel volt előttem, 3 kanyarral a verseny vége előtt már szinte ott voltam a seggébe, de nem bírtam cérnával totálkárra törtem a gépet
ilyenkor Alt+F4 és egy darabig pihentetem a játékot...
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5609 üzenetére
1000 pontosra csinálod a játékot?
-
shteer
titán
válasz
Unbaised-Ben #5600 üzenetére
így jár aki keresztben áll fel a rajtrácsra
-
Trihorn
tag
válasz
Unbaised-Ben #5600 üzenetére
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5577 üzenetére
Meg azt vettem észre, hogy az a CrazierRex vagy ki a tököm, gyanúsan jó köröket megy mindegy milyen a gumija. Kivéve esőben. Ez is érdekes. Lehet hogy szar vagyok, de friss lággyal a kopott kemény ellen 1,5s-el azért nem kéne lemaradnom. Mert hogy Spa-ban is ez volt. Mindegy, csak nagyon fura a jó tapadása.
-
picur220
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5573 üzenetére
Sokat esik az FPS online az offlinehoz képest?!
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5573 üzenetére
Már beüzemeltem egy mikrofont, csak nem jutott eszembe elindítani mumbl-t. Remélem ez már működni fog.
Amúgy a srác valószinüleg nem csalt, ez az amit meséltem, hogy van egy ligatársamnak is (nem mindíg, attól függ ki hostol), CM-el levelezett az ügyben azt mondták neki lag miatt csinálja ezt a játék. Persze én is csak arra hagyatkozom amit ő mondott. De szerintem ha csalna nem pörögne gyorsabban az órája.
Nekem nem kell hogy mindenki magyar legyen, van jó pár külföldi a friend listánkon szerintem aki normálisan játszik.
-
picur220
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5568 üzenetére
Itt nincs olyan, mint LFS-ben, hogy mondjuk egy szerora csak az adott pályán adott köridő alatt futó embereket engednek be? Nem rossz megoldás, mert ugye ezek általában gyíkok és nem tudnak egy értelmes kört se menni
-
Steady74
addikt
válasz
GRID-ben, ilyen esetekben kollektív hajtóvadászatot szoktunk indítani a renitens elemek ellen
-
HPC
tag
válasz
Az ilyenek miatt nem lehet csak úgy leülni és élvezni a játékot!
Teljesen megértelek és kezd bennem is hasonló ösztön kialakulni!
-
hermanyi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5544 üzenetére
Legal Beku a live nevem de sajna nem nagyon van időm játszani
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5551 üzenetére
Nem a szerzödések magyarul vannak,én azokra az üzikre gondoltam amit a mérnök mond verseny közben
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5551 üzenetére
gondolom amit a mérnök motyog+a szerződéssel kapcsolatos dolgok... ha kicsit is törné magát az ember, ennyit azért meg lehetne érteni
-
tomic
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5529 üzenetére
Magyarítást találtam már köszi.
De a bill mentést nem tudom megcsinálni. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Szép volt Unbasied!
Sajnos már nagyon erőltettem az utsó gyors kört és hibáztam. A versenyen kezdett kibontakozni a csata, de az a k...va LIVE dobott titeket. Fájt érte a szívem.
Vixen: Sajnálom a suzukai boxelőzést, de igazából nem rajtad nevettem úgy, hogy majd be pisiltem, hanem már kínomban a játékon. Sajnos Unbasied-t is így "kellett" megelőznöm Brazilban. Én is ilyenek miatt akadtam ki a múltkor, amikor 1 versenyt se tudtam nyerni, de rájöttem, majd fordul néha ez is. Hála istennek együtt a csapat gyorsaságban és bizony néha szerencse is kell a győzelemhez.
Grat mindenkinek, aki velünk nyomja!
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Igen megkötés.
Erre is - de a többin is gyorsak voltatok. Én is keménnyel kezdtem, első kanyarnál beletoltak VIxenbe, majd megvártam amíg kitolat valaki a falból, aztán mentünk a mezőny után, mígnem utolértünk egy OLE nevü jófej srácot. Na ői előszeretettel kent fel engem is meg Vixent is a falra ha előzni akartunk...Amúgy jó verseny lett volna, csak az ilyen marhák ne lennének. Szerintem rendes sérüléseknél, hamarabb lelépnének ezek. -
tomic
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5491 üzenetére
De ehhez adnak?
Mert nem láttam a hirdető oldalon. -
MZsoltee
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5484 üzenetére
Addig még vehetek vga-t is...
Inkább arra válaszoljatok, hogy multiban esik-e az fps a single-hez képest? -
Gaben1
tag
válasz
Unbaised-Ben #5462 üzenetére
rendben van kösz
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5457 üzenetére
Nálam is volt ilyen gigalagg. Nekem is kb 10 mpig és kb másodpercenként ugrott a kép, később viszont mérséklődött 2-3 mp-re.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5457 üzenetére
vágom. Nekem GRID-ben szokott ilyen lenni néha
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5445 üzenetére
Lehet, hogy nincs köze hozzá a replay fájlnak. Akkor lehet, hogy a visszakapcsolt DX9 segített.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5431 üzenetére
Fast fokozaton kezdtem, hogy elmenjek a többiektől, (jól kezdtük mert ez sikerült is) habár én start után visza csúsztam a 4. hejre de a Fast segített
ezután amenyire fel tudtam zárkózni 2-3mp
14.kör hát igen, de szinte éreztem ha bemegyek a szélárnyékodba besokalok
ettöl függetlenül élveztem,csak a szivóka pálcás folyadék hiányzott ,úgy 17.kör környékén már a fulladás határán voltam!
Nem ajánlom senkinek vacsora után autóba ülni hoszabb futamra
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5440 üzenetére
Sosincs ilyesmi nálam, az a giga-lag szerintem inkább a rendszered miatt lehet.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Én a replay fájlt 0 kilobyte méretűre és írás védetté tettem. Vagy ettől vagy nem tudom, de 2-3 másodpercnél nem tart nálam tovább a gigalagg az esetek többségében. Főleg mostanság. Szerintem ez segít egy picit. Gondolom mindig kaparászna benne és amikor törölné vagy felülírná belaggol. Saját vélemény, nem biztos.
És sajnálom én is, hogy csata helyett szerencsétlenül jártál.
-
drevin_71
tag
válasz
már találkoztam én is ezzel az "élménnyel" ...
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5438 üzenetére
így is túl gyors vagy....
-
Rototti
senior tag
válasz
Én szótam!
Amint korábban is írtam sajna a játék ebből a szempontból fail, mert az okosok belerakták a 3 fokozatot, de a benzint már nem jelzik ki futam közben...
Ja nem bocs, 3 körrel az üres tank előtt szólnak.Ez k.rva nagy segítség egy 60 körös versenyen.......
Nem igaz, hogy ha az 50. körben szól, hogy már csak 3 kört tudsz menni és még van 10, akkor ezt a problémát nem tudod megoldani.
-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben #5434 üzenetére
Zomacher
-
HPC
tag
válasz
Élvezetes volt a bajnokság!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Hát igen, akinek nagy a lába!
Én se mentem még olyan hosszút.
-
Calogero
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5417 üzenetére
A keze van bajban , nem a lába.
[link] -
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5409 üzenetére
.. telepítésnél origi key -t .. -
maga a játék virágbolti, de mondom, eredeti kulccsal telepítettem fel. de amúgy nem vágom a codemasters - féle multit. kell regelni is valahova?aztaku.. de fura kormánnyal.
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5403 üzenetére
őőőhm. telepítésnél origi key -t írtam be. akkor elv. tudok veletek menni multizni?
mikőhozzája?am gz.
jha és ez sima verseny. ugye? nem valami bajnokság-féle.
én (kontrollerrel játszom.., úgyhogy) eléggé amatőr vagyok, de szívesen játszanék veletek.
amúgy megjelenésekor játszottam vele, de aztán kihagytam pár hónapot, és most újra játszani kezdtem vele. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5403 üzenetére
Érthetetlen!
Sajnos kaja miatt lemaradtam erről a futamról. Becsületből végig toltam volna.
És ő is szervez valami bajnokságot?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5399 üzenetére
Nem léptem ki a futam után a lobby-ból,mert utána mire talál játékosokat,eltelik 5perc.Nem tudod miért van ez?Quick Game-Party Lobby-Find Race,és várnom kell perceket mire 1-2játékos jön.Mit lehet ez ellen csinálni?
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5389 üzenetére
Ajjaj, elfelejthetem a könnyű melbourn-i futamokat
Sugar tényleg nagyon gyors lett.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5317 üzenetére
nekem mind1 csak hogy követni tudnánk az eseményeket,nem tudom meik a macerásabb
meg életbe tartani az oldalt sem egyszerü. de mindent meglehet oldani. csak jó volna öszehozni egy bajnokit.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5311 üzenetére
Elég enyhe enyhítés a nyalókás ember,mert ugyanúgy bent tart 15-16mp-ig(a megszokott 4-5 helyett),mint a huzat.Nem hiszem el,hogy a "nagy" CODEMASTERS így kitudott adni egy játékot
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5309 üzenetére
köszi. az már fenn van.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5306 üzenetére
hajnal 2ig GRID-eztem, nem sokat aludtam én se
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5304 üzenetére
LEhet, hogy én is leszek meg pepi is, noha az alkoholos mámor miatt csak olyan pályákon fogok menni, amit ismerek
előre, tudatosan, aljas szándékkal elkövetett csoportos italozás lesz ma este
persze csak finoman
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5292 üzenetére
Esős német nagydíj előtt már tudtam, hogy ki fog fagyni a játék. Ha a LIVE-ban olyankor matatok, vagy kapok üzenete, amikor autosave van pl, a következő játéknál, mikor betesz a pályára egyszerűen elszáll a játék. Onnan veszem ezt észre, hogy a LIVE világoskék háttere totál sötét kékre vált, ami azt jelenti, hogy szevasz, el fogok szállni.
Bocsi ezért a tegnapi nap folyamán, de ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5289 üzenetére
De érted azt nem értem ha pl.valami külföldinek a szerójára megyek onnan nem dob ki,ha pedig anyira gyenge hogy lagol de akkor sem csak lagol. Ha magyar gyerek szerójára megyek ,vagy be enged vagy nem.de a végén ledob!tegnap is se szó se beszéd csak good bay,teszem hozzá 1 autót láttam lagolni.csodálkoztam is,h.milyen fasza most a net,erre bammm. akinek jó a netje annak jó,hát nekem szar.de csak a gyengébb szerveren?valószinü,gondolok az én esetemre.és steady74re mivel követtem őt
mindig ha őt dobta akkor engem is. namind1 ez komplikált.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5289 üzenetére
Később engem is levágott, amikor a boxban kell várakozni. Tiszta vicc ez a LIVE.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5281 üzenetére
én fent vagyok!
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5259 üzenetére
Jó az a Silverstone, arra majd rápróbálok egyik nap
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5259 üzenetére
Naháát ,most jól szét vertél!! nekem az a max,GPben mentem 21.2xx de fene se tudja,hogy miért TTbe nem tudok szal Gratula!!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5255 üzenetére
Nem kell ahhoz durván kanyart levágni, hogy megkapd az érvénytelenítést! Egy adott pályán vannak olyan helyek ahol ha az egyik kerék átlépi a rázókövet megkapod az érvénytelenítést, pár száz méterrel arrébb majdnem egy kocsi szélességgel átléped és csak aztán fenyít meg.
Azokon a helyeken, ahol keményebben büntet, érthető módon a TT-ben óvatosabb vagy, kisebb sebességgel kanyarodsz, mint pl a GP-ben, ahol ezen a helyen még a durvább kanyarlevágás is csak egy figyelmeztetéssel jár.
Hungaroring sikánja jó példa erre, az a rövid S kanyar sokáig kellemetlenkedett TT-ben, míg GP-ben kizárólag arra kellett vigyázni, hogy ne dobjon meg a domború kő. -
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5253 üzenetére
"Érvénytelenített kör" vs "Figyelmeztetés"
ha ugyanazon a helyen ezt kapod, melyik a szigorúbb?
Amit megtehetsz itt, azt nem teheted meg ott és ez bizony számíthat a köridőnél. Monacoban mentem vizes GP-n jobb időt, mint a sokat próbált száraz TT-n, nem voltam észnél, a magyarázat pedig csak ez lehet.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5249 üzenetére
Viszont szigorúbbak a feltételek, mentem GP-ben jobb időt mint TT-ben!
-
Trihorn
tag
válasz
Unbaised-Ben #5234 üzenetére
Egyetértek..
Tegnap sajnos többször is kifagytam de rájöttem miért, úgyhogy mára korrigálom.. kb. 5 től már leszek, úgyhogy tőlem szaggathatjuk azt az aszfaltot. xD
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5204 üzenetére
Ja amúgy én is fékezek az apexig csak lehet nem olyan durván. Csak half sizeban veszek, mert akkor iszonyat sok helyet foglalna. 10 körös verseny így vagy 10 giga körül lehet. Aztán innen megy a gyúró-kelesztőbe.
Később leszek!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5193 üzenetére
Ja Ja.Köszönöm. Feltéve, ha nem akad be a fraps. Meg mumbleval érdekesebb, mert akkor hallik a dumálás is. Inkább Mumble nélkül majd.
-
whabaky
tag
válasz
Unbaised-Ben #5176 üzenetére
Igen-igen, azt tudom, hogy a gumikopás egyenesen arányos a távval, de magamból kiindulva 1-1 nagyobb kicsúszás után jobbnak látom gumit cserélni, mert könnyebben beszitál olyankor a kocsi a kanyarokban, illetve mondjuk egy Monaco-n 50% alatt szerintem 1x ki kell úgyis állnom első szárnycserére
Mondjuk Titeket nem féltelek ilyen téren, mert még gyerekcipőben járok hozzátok képest
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5167 üzenetére
140% vagy semmi
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5162 üzenetére
50%-ban benne vagyok, csak ne szingapúr legyen
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5146 üzenetére
Thx all
See later!
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5146 üzenetére
ezek az örök vesztesek csak azt nem értem ha nem tudja elviselni ,hogy lassúbb mint a másik minek játszik...ahelyett ,hogy keresné hogyan lehetne jobb.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5143 üzenetére
Nem is egyszer. Szinte letolt a pályáról fizikai értelemben. Aztán láttam hogy távolodik el 100-200m-re rögtön a kigyorsítási szakaszon, elvesztettem a hitemet. Ennyire szarul azért nem vezetek. Majd kijön ha nem stimmel valami.
Azt még nem is említettem, hogy amikor nem jól sikerült a rajtja és az első kör, rögtön kilépett. Mintha "valami" nem működött volna. Aztán jött vissza a következőre. Majd megint kilépett, aztán következőn meg mindenkit legyorsult a rajtnál. Lehet fölöslegesen töröm a fejem ezen.
Elnézést ezért. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5141 üzenetére
Akkor én kérek elnézést. Csak néha úgy tűnt, mintha "kerst" használt volna. Csak néha.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5137 üzenetére
Én is köszönöm mindenkinek. Igaz baromi fáradt voltam és 1 hete nem nyomtam, de valahogy túléltem. Holnapra kialszom magam.
Suzuka-ban nem tudok úgy megállni a boxban, hogy ne üssem el a szerelőt.
De ezt azt hiszem csak a ferrarival csinálja. Nem értem. Akármilyen óvatos vagyok, akkor is elüti.
Csak óvatosan jegyzem meg G1-Bronka gyanúsan nagy sebességgel előzött meg, mintha álltam volna.
Már a Gridben is fura volt, ahogy ment most már tisztán látom. Legközelebb bannolni fogom a szerverről, mert nem vagyok hajlandó csalókkal gurulni. Rotottival is beszéltük már, mikor ott hagyott minket, mint Szent Pál a bornyíkokat.
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5123 üzenetére
Sajnos van ilyen, hogy nem tudsz valakihez csatlakozni, még invite-ra sem.
-
Trihorn
tag
válasz
Unbaised-Ben #5120 üzenetére
Én szívesen csatlakoznék, szinte minden este ráérek!
Nagyon jó lenne honfitársakkal versenyezni! Már nagyon várom..
Légyszi írjatok majd egy körülbelüli időpontot, amikor lehet számítani futamra! -
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5120 üzenetére
Okés, meglátjuk, hogy hozzád tud-e mindenki csatlakozni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5114 üzenetére
Akkor a Mestert má nem láthassuk hádéba
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest