Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
válasz
Davzone
üzenetére
Nem értem,hogy nálatok,hogy van ez,de Én ezért választok olyan riválist,amelyik csapatott akarom.
Onnantól csak rajtad múlik.Pl maradni akartál az rb-nél,akkor ha van a felajánlotak közt rb-s,mindegy hogy melyikük a végén tiéd az ülés.
Én csak igy tudtam elérni,hogy ne keljen váltanom. -
skylaner
senior tag
válasz
Davzone
üzenetére
Hát azért az a 1:26 nem nagyon acélos, főleg egy viszonylag jó kocsival.
Én most csinálom a 2. szezont, Ferrarival, időmérőt nyertem 1:21:938 -s idővel.
És még ez se olyan hű de jó idő, de billel ennyire ment.Én száraz pályákon, kivéve Monaco és Szingapúrt, quick setupban Dry első "csomagjára" szoktam tenni, szóval az utolsó előttire.
-
Davzone
senior tag
válasz
Davzone
üzenetére
Annyit még hozzátenék hogy ezt a quic setup legjobboldalibbal csináltam,próba kedvéért kipróbáltam extrém eső setuppal,itt 320 helyett csak 280körül megy a kocsi de igy tudtam menni 1:27.113-at,ami nincs 1 másodperc a száraz pályás setuphoz képest.
Lehet mégsem az ai ilyen jó hanem a kocsibeálitással van valami gáz?
Tulajdonképpen bármelyikre álitom kb hasonloan megy a verda,nincs semmi egetrengető különbség.
Az eddigi pályákon pedig rengeteget számitott amikor esős practice után bentmaradt az esősetup a száraz pályás időmérőre.
Nemértem én ezt valaki segitsen ki egy jó setuppal vagy egy tippel hogy tudnám legalább a scumit megverni,én egyenlőre feladtam
A lotusal előző évbe is simán lehetett verni csomoszor mindenkit amateur beálitáson,egy mercivel meg nemtudok 10.nél jobb lenni???
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi több leállnak veled küzdeni, védik a pozíciójukat! És ugyanez van időmérőn is. Nuku félreállni!