- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Dantenero72 #1885 üzenetére
Megy az 330-at is jó beállításokkal. Nekem legalábbis ment. Monzában 355-öt is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
werszomjas #1895 üzenetére
XPn: dokumentumok - my games mappa
nekem itt van a Dirt2 mellett -
werszomjas
addikt
Ez hova teszi a mentéseket??
A dokumentumok Codemasters mappában csak a Grid van
Szeretném kiszedni a mentéseket, mert gép reinstall lesz de már az 5. futamnál tartok nem akarom elolrol kezdeni.
-
kpal
nagyúr
Egy kis hir F1 2010 - Készül az első javítás.
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dantenero72 #1888 üzenetére
Azt már kitárgyaltuk hogy szarul van megírva a motor, és a 100fps-hez nem elég egy 5870 vagy GT480 se. Az átlag gépeken 30-35 fps-el fut a felső középpel 50-60-al, és csak a megfizethetetlen kategórián megy elvárható sebességel.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Time trial-ozni nem szoktatok? Próbáljátok a saját időtöket megdönteni. Én ezt újabban jobban élvezem, mint a versenyeket, mert ott rettentő béna vagyok és 10 kört nem bírok végigülni. De ha végig is ülném, az utolsó körben úgyis lenne valami gixer, szóval én tök ideg vagyok versenyen, meg ilyen ratyi csapatokkal nem is szeretek menni. Time trial-ban meg annyit megyek, amennyihez kedvem van.
1:14:577
Most ennyit tudok Monacoban, szárazon, mclaren-nel, minden segítség off, csak automata váltó, meg Momo kormány.
Ez jónak számít? -
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1886 üzenetére
Nekem isjólesett, köszi,csak volt egy box utca büntim, valami miatt
Most mennem kell, holnap kemény nap lesz melóhelyen, legközelebb ujra itt! -
Dantenero72
aktív tag
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dantenero72 #1884 üzenetére
"miközben egy 9800gt-n dx9 maxon elfut 60fps-el -.-"
Ez mondjuk pont nem igaz, felezd el az értéket.
Amúgy írtam neked egy megoldást a corrput save-re hátha beválik, de akkor leírom mégegyszer, amikor nekem csinálta akkor leszedtem a fájlokról az írásvédettséget, ez ilyen utsó próbálkozás volt nálam, igaz nekem gridnél csinálta, de az nem számít, mert amikor rákereste ma hibára csak dirt2-eseket dobott ki. -
Unbaised-Ben
senior tag
nagyon jó volt a multi
ismét, de a brazil pályán kár volt 2x kimennem a boxba 1 helyett. Időmérő eredménye: Nem bírtam ki
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
"Infinity" #1882 üzenetére
Hát az lehet mert Lotussal max sebeség valami 270-80km/h o.O
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
SpongyaBob #1883 üzenetére
Ezt inkabb a codemasterstől kérdezzétek orumjuk tele van Fermis meg 5850+ VGA problémakkal miközben egy 9800gt-n dx9 maxon elfut 60fps-el -.-"
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Dantenero72 #1879 üzenetére
mercivel 1.53at is lehet menni.
-
atesz999
tag
ÜDv!
Azt kérdezném, hogy szerintetek melyik a legjobb kocsi az összes közül? Nem szoktam a TV-ben nézni az F1-et már elég régóta,ezért egy kis segítség kellene.
Illetve a Mercedes GP és Mclaren- Mercedes közül melyik jobb? Természetesen azonos beállítások mellett.
-
cyberkind
félisten
Üdv !
Ez a játék full beállításokon, átlag 25 fps-el megy (pályafüggő), még a windows telepítés előtt, ez min 45 fps volt, ez mitől lehet ?
A konfigom az adtalapon !
Köszönöm a válaszokat ! -
Enton
addikt
Lágy gumival:
Semmi extra beállítás quick car setupban a dry 2 plusz a gumik amiken variáltam.
Próbálj meg GP módban menni velük versenyt hogy lásd ők milyen íveken és sebességgel mennek, még ha végére is tesz be pár ujrakezdés után fogod látni mi is a hibád és hogy hol is vagy lassu hozzájuk képest. -
Menyus911
tag
válasz
Unbaised-Ben #1854 üzenetére
Kovalainen mit keres a 3.dik helyen a Lotusal?
-
Rototti
senior tag
Nekem is megjött az eredeti!
Live: Rototti
-
"Infinity"
aktív tag
Az is lehet, hogy béna vagy
de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott.
-
Davzone
senior tag
Milyen segitségek vannak bekapcsolva?
Mert az abs vagy fék segitség miatt jelentősen lasabb lesznek a köreig.
traction kontrol mediumon motort fast állásba ha lehet,és option tirevel menj ugy meglehet csinálni.
vannak bizonyos pályák amin nagyon jó az AI,van ahol énse tudom megverni őket még amateur beálitással se,másik pályán meg kört adok már és ugy nyerek ugyan azal a kocsival.
Én sem tudom mitől van ez,lehet a rossz autobeállitástól,de ahoz meg csak annyit szoktam álitani hogy száraz vizes vagy köztes. -
Jofi81
őstag
Nem tudom, mit csinálok rosszul, de a bahreini időmérőn képtelen vagyok a 22. helynél előrébb kerülni a legkönnyebb fokozaton. Már több, mint egy órát köröztem a pályán, de annyit nem tudok javítani, hogy a 15-be beférjek. Ennyire béna lennék?
-
Hát, csak nem sikerült összekuporgatnom az első pontomat, de marha jót meccseltem Isztambulban
5.-ről indultam, maradtam is ott, tartottam az előttemlévők tempóját, 2-3 kör után a trükkös 4-eskanyar előtt az emelkedős jobbosba épp gyorsítok kifele, erre meg az egyik ferrari száll keresztbe, a többiek meg padlófékkel csikorognakÉpp meg tudtam állni, majd a kanyar után meg szélárnyékból 3-at egyszerre e kerékvetőn keresztül
Box után visszaestem, előzgettem kicsit a vége előtt pár körrel meg megpördültem, és vissza 13.-nakMég kettőt megelőztem, és befutónál 11. Vettellel a seggemben
-
GuruZone
őstag
Gyertek Online, szeró kész. 15perc quali + 10kör race.
20:20-ig várunk
-
pcguru1
őstag
Hogy tudok versenyközben beszélni a csapatal?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
"Infinity" #1858 üzenetére
pont most jövök online versenyről...12 körös Ausztrál Nagydíjon 3x kaptam defektet
becsületből végigmentem a tök utolsó helyen végeztem -
Unbaised-Ben
senior tag
Igen, Kovalainen a 3. ezért is fotóztam le, de van még egy érdekesség is, mégpedig a Rocking the boat achievement, ami tudtommal ezt jelenti:
-Végezz a csapattársad előtt az első szezonban.
Ugyanis megnyertem a csapattársam előtt a bajnokságot, már a német nagydíj után, nem hozhat már be, szóval ez sem hülye teljesen
-
"Infinity"
aktív tag
Én 3 versenyből 6 defektet kaptam, egy környi használat után. Le is offoltam a gumikopást mert ez így nem játék. remélem javítja majd valami patch.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
LOL Kovalainen 3.
-
AMD_ok
őstag
válasz
? mit keressek?
-
eddie17
addikt
Az is érdekes hogy a box verzióban egy csomó hiba nincs benne amiket leírtok.
Én pl még egy defektet sem kaptam gumikopás miatt, csak egyszer amikor falnak csaptam a gépet.
Itt az AI is kicsúszik, balesetezik még a 10 körös verseny alatt is. Sőt boxba is járnak rendületlenül.
Mondjuk volt már olyan, hogy megcsúsztam időmérőn, mögöttem jött a schumi és ahogy keresztbe álltam nekem rongyolt, és kaptam 10 helyes rajtbüntetést... De ezen kívül semmi anomália. -
Unbaised-Ben
senior tag
-
GuruZone
őstag
20:00-tól online leszek, lépjetek be TeamSpeak 3-ba ha van kedvetek jácni. Belépési infók az aláírásomban.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #1843 üzenetére
remélem ,ezeket javítják valahogy később, mert ilyenbe én is belefutottam, hogy a gyorsot nyomom, és a célegyenes végi kanyarban jön k i a boxból, ráteszi a gépét az ideális ívre, én meg persze belemegyek, és én kapok büntit...
Ez azért kicsit (nagyon) gáz, de összességében jó a game, bejövős
-
Beszarok.. Időmérőn megyek gyorskörön, kijönek elém és persze nem enged el. A kör felénél végre kifékezem féktávon, és elémegyek, erre kapom a figyelmeztetést, hogy feltartom.. hát beszabehu
-
Enton
addikt
Most nézem annyira nem is maradtam el az idei verseny idejétől:
24 mp difi az én időm és a webberé közt. Habár én szarul is mentem meg Virgin-el.
Ha jól számologatok itt fejben ezt simán le lehet vinni egy RBR-el vagy Ferrari-val, olyan 1:30:00.000 környékére is.
Lehetne már két hét mulva, de soká lesz még meg az a nyüves kormány. :S -
Enton
addikt
Azért így vezetve mégis más ez a teljes táv mint TV-s közvetítésben:
Hungaroring 70 kör GP-ben.
Amit hányolok:
- senki nem sérüll csúszik ki hacsak nem mi okozunk valamit.
- a zászlós csík nagyon fent van a képernyő tetején, néha lassítanom kellet milyen zászlót is lengetnek.
- nincs a boxutcában senki, a boxutcának a tulsó oldalán nem lógnak a csapatok infós táblái (tudom hogy van teamradio, de akkor is)
- nincs kockászászló a finish-nél -
Az isztambuli pálya nekem lett kitalálva
Az eddig vergődő Lotus-al simán hozom az élcsapatok szintjét
Viszont aranyos volt megint.. Practice alatt 2 kemény gumim kapott defektet 1 kör után, csak úgy a semmiből(#1836) sagesz93: Azt a részt én is néztem. Tuti ez van. Én már kaptam még valamit is. Nem néztem mi az, csak láttam hogy megint van egy kockám(vagy mi az
)
-
sagesz93
addikt
válasz
ProEvoFan #1835 üzenetére
miben érzed könnyebbnek?
mert nekem is az, és azért nehezebb a karrier, mert ott a képességei fejlődnek a kocsinak, vagy az ottani driverünknek, szóval ha kiviszed akkor hasonlóan könnyű lesz(találtam egy részt, ahol ezeket írja, és már van belőle egy "fék 10%-al jobban reagál", vagy valami ilyesmi cuccom) -
skylaner
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1822 üzenetére
Hadd kérdezzem meg, neked milyen időd van pl. Montreálban és Hockenheim-ben ?
/Főleg karrier módban érdekelne, de ha GP van csak az is jó/ -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1822 üzenetére
hááát, ennyi van a kevés gyakorlás hátránya. Alig 3-4 óra van eddig összesen, szóval... ég így is van benne egy 6-7 tized legalább, ha azt sikerül megtalálni, akkor mág a GP-ben sem leszek annyira rossz. Elszöszölök a beállításokkal is, este ha lesz időm, akkor a felfüggesztés-hasmagasság lesz porondon
Üdv
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
eddie17 #1827 üzenetére
Én is minden off-al jatszok ,bár a kanyarban bevan kapcsolva az idealis iv meg automata a valtas mert mindig elbaszom azt hogy mikor lefékezek mennyit valtsak vissza ... Eddigi 3 versenyen első 6-ban bennt voltam... Heavy rain-es idő kikészit annyira finoman kell kigyorsitani hogy beállt a bokám -.-"
-
Dantenero72
aktív tag
Most kezdhetem ujra a jatekot a save data corrupt miatt de nem fogom mert fog a faxom vele szopni ha megint corrputnak találja a savet...
-
eddie17
addikt
Pár óra tapasztalat után rá kellett jönnöm, hogy béna vagyok.
Egyszerűen nem tudom kezelni a gépcsodákat.
Forzában ha nem is kiváló, de azért szorongattam sokszor a nagyokat, itt meg mint valami kezdő béna...
Pedig imádom a f1-et, de eddig sokszor felidegesített, hogy nem tudok közlekedni a versenygépjárművel©.
Karrierben 2 versenyen vagyok túl, két 24. helyezés... intermediate ellenfelekkel...
Mondjuk az egyik DSQ lett, hülye versenybírók.Persze minden off, ahogy a forzában is...
De ha valaki akar online nyomulni és xdoboza van felvehet: gsfranz -
V!ck
senior tag
ŐŐőőőŐŐŐőőŐŐŐ.. Asszem elszabtam valamit... ha jól tévedek, így az 5. 100%-os futam után, 7éves karrierbe fogtam a Lotussal.... év végén lehet szerződést bontani?
Mi az a flashback?ez az egy dolog van amire még nem jöttem rá, mondjuk utána sem néztem még...
Amúgy szép, jó, bejövős játék
Logitech Force EX-szel tolom, gumi on, fuel on, manuális váltó, ABS off, Traction medium egyelőre..
Motort még nem lőttem el, gumikat nem nyírtam még ki, nem is igazán melegedtek még túl, úgy látszik fekszik a vezetési stílusomnak -
polonic
félisten
Az automatic pit controlt kell off-ra tenni. Pl verseny közben Esc, driving assistnál van azt hiszem. A menüben meg nem mondom hol van, eddig csak multiplayereztem. Ez milyen már, meg sem néztem a játék többi részét, még csak a menükbe sem léptem be.
Írtam privát üzenetet, nézd meg! -
kliszi
senior tag
Sikerül megoldani !!!! A replay file pdf filét irásvédetre kell állitani és nem szagatt többé !!:
)
-
Pepi79
tag
A boxutcában mindig átveszi a gép az irányítást? Én nézegettem az idevonatkozó beállításokat, de változást nem vettem észre. Vagy csak én szúrtam el valamit?
-
NOD
senior tag
Amugy fasza hogy megint ugyanazokat a hibákat dobálja az f1 2010 mint a dirt2. Executable/alkalmazás hiba exe leáll. Valakinek van valami megoldása erre? Dirt2nél átkellett irni a directx-et 9re azt tudom de itt alapon ezen van és se igy nem jó se nem 11-en.
Ötletek? -
skylaner
senior tag
Az mklink parancsnál arra figyelj, hogyha az elérési útban van szóköz akkor tedd az egész elérési útvonalat ""-t közé.
Illetve a leírásban rosszul van írva, nem csak a reply mappát kell törölni( és a reply.pgf-t) hanem a "sajátneved" mappát is kell törölni.
Ahova meg átakarod rakni a reply-t oda csinálj egy reply mappát.Megjegyzem neked ezután is elkezd valamikor akadni.
De ha reply mappát kitörlőm ahová mutat a link akkor nem akad, viszont nem is lesz visszajátszási lehetőség a játékban. (csak az a pár mp-s amikor flashback-et használsz). -
kliszi
senior tag
válasz
werszomjas #1809 üzenetére
Állitolag ezért szaggat be a játék egy idö után .
-
werszomjas
addikt
semmi, visszaolvastam
szerk:
kliszi>> köszi, igen, szerencsére nekem semmi gond, nem szaggat.bár fps lehetne több, ha minden minimumon van, ugy is max 50-60az fps, minden maxon akkor meg 30.
remelem a patch dob majd rajta valamit, meg jöhetne a DX11, tudom be lehet lőni már most is, de az meg bug-os
-
PiE137
senior tag
Én tudom, total commander.
Meg is találtam a könyvtárat, már csak az angol rizsa többi részét magyarázza el vki, mert nem vágom...Köszi
2. Open Command Prompt with admin privileges (search ‘cmd’ and right click on cmd.exe and select ‘Run as Administrator’)
3. Use mklink to create the symbolic link. Edit it according to your own game directory location.
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
4. When launching the game, the 2GB replay.pbf file will be written to the file location you have specified. If you write this file to another hard drive, resources are freed up for your OS and game performance will increase.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1785 üzenetére
ABS kikapcsolva volt tegnap már, így kicsit rosszabbak az idők, de éjfél körül már nem volt kedvem tovább próbálkozni:
Egyedül a kipörgésgátló segítség van bekapcsolva mediumra még, hogy gyakoroljak kicsit, de utána. vélhetően az is el fog tűnni
-
kliszi
senior tag
válasz
Dantenero72 #1796 üzenetére
Bocsi de nem értem hogy mi az TCM-ben ?
-
kliszi
senior tag
válasz
Dantenero72 #1796 üzenetére
Pontosabban hogy tudom a rejtett filét megnézni ? Köszi a választ !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest