- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1982 üzenetére
Volt egy 2000-es F1 demó, win 95-98 alatt megy csak, próbáltam nemrég XP-vel, de nem jó.
Ennél nem lehetett könnyen elindulni még messze padlógáz alatt sem, 3. alatt kanyarban kis gázt adni az maga a megpörgés volt. Mire nagy nehezen megtanultam mélyen a dobogós helyezések alatt autózni, random-ra állítva az időjárást, zuhogó esőben egyedül maradtam pörögve a rajtrácson, mert minden eddigi gyakorlásom nullára amortizálódott egy füst alatt.
Ez volt az a játék, amely minden önjelölt F1 pilótának elveszi a kedvét hosszú időre a játéktól, de szerintem ez járt közel a valósághoz, az F1 20xx rfactor mod jóval könnyebben vezethető, ez az F1 2010 pedig még távolabb állhat a valóságtól minden off segítség ellenére is.
Nem tudom érdemes-e ennyit áldozni rá, talán a feeling miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest