- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
A C:/users/xy/appdata/Local/Microsoft/GFWLive/
Mappa kell még a mentések mellé ugye hogy megmaradjon minden ugy ahogy volt, egy winreinstall után??? -
-
manutdzoli
senior tag
válasz
romero28 #3693 üzenetére
Na akkor még egyszer,mert senki nem ért:
Nem kaptam büntetést,ez 1000%.A másik,hogy a lag miatt össze-vissza ugrálnak az autók.Nem tudom,hogy most 2méterre van előttem vagy 10,így hogy előzzön az ember?
Szóval,a lényeg az,hogy az utolsó kör,utolsó előtti kanyarjában előztem meg az akkor 1.helyezettet,beértem elsőként(nem volt mellett),és 2mp-el a 2.lettemKöszi!
-
szepsy
senior tag
Hali.
Feltetemújra de már az ssd-re
Örömmel látom, hogy van update.
Miket javítottak ki?Mi a változás? -
romero28
senior tag
válasz
manutdzoli #3689 üzenetére
valószínűleg kaptál 10 mp-es büntit menet közben (vagy többet) , csak nem vetted észre...
(kanyarlevágásért , ellenfél meglökésért , sárga zászlós előzésért stb. ) -
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3689 üzenetére
Elolvastam, mikor írtam. Azt nem írtad, h mennyivel előzted meg, lehet hogy orr-orr mellett haladtatok!
-
D@ni88
addikt
válasz
manutdzoli #3687 üzenetére
sztem az a gond hogy online voltál, és valamiért előbb érzékelte a 2-at. Ennek oka lehet a lag is.
Volt ilyen a Grid-ben is -
-
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3687 üzenetére
nem csal, ha 20% menetidőn vagy , akkor ha beérsz ha nem első vagy akkor a különbséget megszorozza 5-tel. így jött ki a 2mp
-
manutdzoli
senior tag
Komolyan mondom én még ilyen egy csaló mocsok játékot még nem láttam
Online Kuala Lumpur,2 kanyarral a cél előtt megelőzöm az elsőt,átérek a célvonalon,és kiírja,hogy 2.vagyok,2mp hátránnyal.Hogy?????? -
werszomjas
addikt
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Lenne valakinek valami ötlete arra hogy mit lehetne csinálni azzal a jelenséggel hogy mióta felrakta a játék a javitást,nem teljes képernyővel indul a játék hanem ablakban fut.
A tulajdonságoknál már beállítottam hogy futtatás teljes méretben,de még így sem lett jó. -
Steady74
addikt
peccs felrakva, kicsit sem látok változást egyelőre a játékban, kivéve, hogy TT-ben valóban nem b@sz oda egy kicsúszásét invalited next lap-ot. Az optimalizációról meg ennyit:
alig használ az erőforrásokból, szóval van még benne tartalék bőven...Rolly, bocs, kifagytam vagy nem tudom mi lett, de nem volt időm már visszamenni, fenti kép és alvás. Grat, nagy voltál végig!!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok.
A következő lenne a kérdésem, megrendelem az f1-et és 2 dologgal nemvagyok tisztában, egyik a live másik dolog pedig hogy 2 steam accom is van, Alapból ugye a steambe nem importálódik bele az f1 csak mert mind2 accba belemimportálódik akk szívom nemakarok ilyen miatt bant.
Live-al beállítás reg-el kapcsban nemtaláltam seholse normális leírást hogy kell accot csinálni meg stb tudna valaki segíteni ebben?
köszönöm előre is
-
kircso13
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááá. szingapurt kivittem szenvedések árán. szuzuka P1 megvolt és erre betöltöm a játékot és mi fogad? Szingapur
ACE
ohhh neeeeeeeeeee
-
F1 topicban is azt mondják amit te. Hát én nem így tudtam, és szerintem közvetítés alatt is elmondták azt amit én is gondoltam. Tudom, hogy hülyeségeket beszélnek folyton, de ez nem tűnt annak, tekintve szerintem is így lenne logikusabb.
Dehát mindegy, akkor ezek szerint neked van igazad. Sorry
-
kircso13
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3674 üzenetére
Gondoltam
, azt elfelejtettem írni , hogy szingapur volt és végig esett az eső!
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #3672 üzenetére
nem haragszom,de tekintsd meg a link elejét is,ahol ott szerepel a FIA is.......
(egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni, én 99,9 %-ig biztos vagyok a dolgomban, ezért nem is probléma ez nekem, én is úgy megyek, hogy 1 mért kört megyek a q3-ban a legujabb gumival) -
"Annak érdekében, hogy tovább növeljük a taktikázás lehetőségét, azoknak az autóknak, amelyek az időmérőn a Q3-ban szerepelnek, ugyanazokkal a fajta gumikkal kell majd megkezdeniük a versenyt, amellyel kvalifikálták magukat a rajtrácsra"- olvasható az FIA által kiadott hivatalos közleményben.
Forrás: [link]
Gumit meg szvsz azért cserélgetnek, hogy ne 2-3 körös gumival próbáljon meg javítani a végére, hanem egy friss szettel. Nem egyszer volt már olyan, hogy nem maradt friss gumi, ezért valaki végig ugyan azzal körözött Q3-ban, meg cserélgették ők tavaly is..
-
AMD_ok
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3667 üzenetére
természetesen defektessel nem kell indulni, mint esőben sem kell az előző napon megfutott lágy gumival indulni....(hanem interrel, vagy esőgumival,ráadásul ilyenkor már az 1 kerékcsere sem kötelező). De ez a szabály, AZZAL a szettel kell indulni, ezért is cserélik meg a legutolsó gyors körre általában a q3-ban, hogy teljesen uj legyen, amivel majd indulni kell másnap, csak az a kb 3 kör legyen benne (felvezető-, gyors-, levezető kör)
Legalábbis én ezt tudom szabályként -
válasz
[CS]Blade2 #3667 üzenetére
Én is így tudom. Aztán hogy most akkor mi az igazság
-
kircso13
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3664 üzenetére
igyekszek nem unatkozni ( szabin vagyok )
-
nepszter1
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3664 üzenetére
És azt hol tudom ?
-
válasz
ProEvoFan #3654 üzenetére
Engem mondjuk az idegel ebben, hogy ugye a Q3-as gumival kell indulnod futamon, de hiába spórolok meg szabadedzés/időmérő alatt 2-3 set lágy gumit, akkor is az időmérő utolsó etapjában koptatott gumit teszi fel versenyre, és még azonosra sem engedi cserélni. Azért ez a valóságban nem így van. Mert ugyan olyan típussal kell elrajtolni, de nem ugyan azzal.
-
kircso13
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3658 üzenetére
. Igaz, h tiszta ideg vagyok vagy voltam, de nem ítélem el a készítőket. Formula one 2010 nálam az év s*zopása, de bízom benne, hogy ezeket a hibákat orvosolják és a formula one 2011 -ben már ilyen hibák nem lesznek. Magyar ember erre is talál trükköt ahogy eddig is!
1.02 patch reméljük már több mindent fog orvosolni ( ha lesz) -
[CS]Blade2
addikt
válasz
kircso13 #3657 üzenetére
Pontosan úgy van ahogy mondod, csak nálam nem lehet, ha lett is:
Ráadásul a HRT veri a renyo-t a konstruktőri bajnokságban ezzel a 25ponttal.
[Teljes méret]
Szerk.: Telóval fotóztam, mert nincs fent képlopó. -
kircso13
senior tag
Mostani futamon kiakadtam. Mindegy, hogy ki vezet az élen és ha elbukik az élre törnek és mindegy h ki!
Szitu:
Rajt (5. helyről) 2. lettem a kanyar után. Hamilton és buton ütközik, szárnyak letörnek. Webber éln 2. Én vagyok 3. alonso. Alonso belémrongyol így leszakad. Webber élen jövök Én és jön sumi. Webber elhúz nagyon , követem de nem látom. sumi elfékezi magát, nekem jön szárny letört ( hozzáteszem sumi mögött a térképen senkit nem lehet látni!) jön hirtelen villám gyorsan sutil a semmiből 3. és szorosan mögöttem. Webber hibázik , kiesik és hirtelen megjött PETROV! Petrov élre áll, sutil ütközik velem , letörik a szárnya és hirtelen megjött kubica . Így megint a 3. helyen vagyok. Sutil boxutcába megy. Élen ,petrov, kubica ,és én. Boly mögöttünk bőven. utolsó előtti kör. Kubica kicsúszik a 2. helyről, keresztben az úton, kikerülöm, lehagyom, és hirtelen megjött SUTIL , mint a rakéta fél körön belül. Sutil leelőz, harmadik lettem, nem gond dobogó (legend fokozaton) és hirtelen megjelenik Kubica és bersze megelőz és megy mint a golyó, így 4. lettem.Tanulság: Mindig lesz jobb, ha kiesik a prém akkor még kicsi senna is lehet az első!!! Szal ez is bug!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3651 üzenetére
Gratulálok!
Szép munka!
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Sanya595
senior tag
válasz
ProEvoFan #3649 üzenetére
Hát Én a 3-dik szezont kezdem el,de még egyszer sem szivtam meg a boxban.
Persze Én soha nem olyan taktikával megyek,mint amitt felkinál.
Álltlában +1 kört,de van amikkor +2 maradok kint.
A gumik néha pirosak és csuszkálok is,de megéri.Nálam még nem volt ilyen nyalokás szopoka. -
ProEvoFan
nagyúr
Kurvára nem lett kijavítva a nyalókás emberke, 4.helyből így lett 24....
A box utcában elengedte az egész mezőnyt...a jó k*#°a anyucikátok CodemasterJa, plusz sárga zászló mellet megelőztem a megpördülő autót, ami a pálya szélén állt velem szemben, erre kaptam egy box utca áthajtásos büntetést...
-
Ice!?
őstag
"bizonyos autókban a pilóta extrém fejrázása javítva" - ez kemény voltxd
-
Enton
addikt
Itt már kint is van:
-
mephi666
nagyúr
tedd be a guglifordítóba
elkeserítő, milyen kevés érdemi változás történt, de legalább jót fogsz röhögni az ilyeneken:
"Korrigált olyan kérdés, ahol kilyukadt gumik fogják végrehajtani az egész későbbi ülések egy verseny hétvégén"
-
mephi666
nagyúr
hát na, én mondjuk egy jól konfigurálható osd-nek jobban örültem volna... pl. alulra szépen kirakni időnként az előtted/mögötted levők kör/szektor-idejét meg a sajátodat, az eltéréseket... (esetleg gyorsgombbal váltani a különböző konfigolható kiírások között) verseny közben meg időnként a boxkiállásokat, ahogy a tv-s közvetítésben is szokott lenni: szépen hasábokba rendezve a sorrend, mellettük meg a stop-ok száma... esetleg csapattárs/rivális kiemelése... komolyan rengeteg ötletem lenne, szerintem sokkal jobb osd-t összedobtam volna, mint a cm-csapat
-
Enton
addikt
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3621 üzenetére
Hát pedig valószínű, hogy van benne butítás, mert hivatalos fórumon linkeltek két cfg fájlt, amiből az látszik, hogy a patch hatására jó pár sor eltűnt belőlük... Ha jól tudom ez csak a dx11-es effektetek érinti, szal nekem mind1.
"remélem nem ez lesz az egyetlen tapasz a gémhez!"
A CM már ezt a peccset sem akarta nagyon kiadni, de muszáj volt. Az sztem nagyon valószínű, hogy nem lesz több peccs hozzá. A pocsolyás hibára hotfix várható, de több peccs nem. Már így is el vannak csúszva a 2011-es gémmel... Elég hülyén csinálták meg ezt az időbeosztást.
Hivatalos fórumon már elég paprikás a hangulat... jönnek a "ha nem lesz több peccs, akkor az én házamban nem lesz F1 2011" megszólalások. -
Sanya595
senior tag
válasz
kircso13 #3634 üzenetére
Ez nem teljesen igaz,mert nem elég teli lenni-e.
Bent kell lenni annak a 2 kockának is.
Én most kezdem a 3-dik szezont és csontig tele van a ferka köre,de nem adnak új ajánlatott az új évre.Szal nem értem hisz vb lettem velük és szinte mindig hoztam a kötelezött.Igy jártak. -
kpal
nagyúr
Hogyan lehet csapatot váltani a játékban ?
-
mephi666
nagyúr
na, tegnapi eredmények:
valenciát leküldtem pp-ból... majd fél percet vertem a 2. helyezettre (hamilton) is... aztán barátnőm megküzdött esőben silverstone-nal... ő is pp-ból hozta az első helyet... aztán jött hockenheim: időmérőt esőben nyomtam és lazán jött az első rajtkocka... aztán a futam már szárazon ment és simán jött ez is
ma jön a hungaroring... kíváncsi vagyok, hogy az új gamepad-del hogy fog menni, de szerintem szeretni fogom...
ui: jah, a ferrari már ajánlott is szerződéshosszabbítást
maradtam is náluk évi 13M-ért... nem tudom, hogy 1-2 embernek miért nem ajánlott a saját istálló hosszabbítást, amikor hozták a vb-címet
...én már a szezon felénél megkaptam az ajánlatot
-
Sanya595
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3625 üzenetére
Én speciel nem a fraps-et használom,mert több játéknál is szivatott már meg.
Ezt tudom ajánlani: GameCam.v2.3.1 Setup.
A hivatalos oldal: [link]
Persze ez is olyan mint a fraps,teljes verzsön kell belöle,amitt nem reklámozok,mert TILOS!
Remélem tudtam segiteni. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3623 üzenetére
Ahogy sejtettem. A fraps-al néha microlaggol meg kiakadozik a hang.
Akkor mi a fenét kéne használni képet és videót lopni?
Van valami más progi erre a célra, ami már bizonyított?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3622 üzenetére
f@sza
tehát akkor csinált a codemasters egy 80%ig kész játékot, majd kiadott erre egy 60%os patch-et.
jó állunk... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3621 üzenetére
Tévedtem! Vannak micro laggok pl Singapurban is!
Nem értem! Javíthatnák ezeket is. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3619 üzenetére
Szerintem akkor nem!
De, ami eddig negatív az csak az esős verseny volt nekem. Remélem csak ideiglenesen vették ki, hogy rendbe rakjanak valamit.
Amúgy érezhetően jobban fut, nincsenek micro laggok, amit remélek hogy nem a grafikai "butítástól" van. Bár hozzáteszem nagyon szép lett, hogy belőtte a DX11-et, kimondottan szép. A prockóm húzva volt kicsit visszavettem, de szerintem nem az okozta a fagyásokat. Vannak még hibák. Hiszem és gondolom és remélem nem ez lesz az egyetlen tapasz a gémhez!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3616 üzenetére
olvasom a hsz-eket, és elment a kedvem a peccseléstől, ez inkább pöcsölés..
kérdés az, hogy tudunk-e egymással multizni, ha nm tolom fel a peccset?
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #3614 üzenetére
A 3. szektor idő nálam eddig se volt látható.
-
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem nem jó a visszaváltásod ritmusa. Nekem is előfordul, hogy ha lemaradok, akkor már picit később enged lentebb váltani. Természetesen ha már manuallal mégy, akkor az ABS-t kapcsold ki. Lehet, hogy amiatt is van ez a jelenség. Majd rájössz, főleg esőben ha túl gyorsan pakolod vissza kivágja a hátulját!
Jó az gyakorolj! Ja meg nem mindegy melyik autóval milyen módban mégy, mert változnak az autók! Kis csapaté karrierben nagyon szar is lehet!
Pöfög csühög húú de kafa!
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem sem jött be annyira ez a patch, egyetlen előnye számomra az hogy nincs már defekt, de a többi dolog csak szarabb lett, esküszöm
Ja és nálam a szektor3 is bugos... még mindig! -
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Kérdésem a következő lenne : 1 régi microsoft sidewinder-vel nyomom és a visszaváltás nem tökéletes: néha nem reagál néha meg 2 is visszavált.A patch fent van. Valaki találkozott még hasonló problémával vagy a kormányt nem szereti annyira ?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #3613 üzenetére
Ja nekem se tetszik!
Karrierben most futottam le Balcelonát esőben, de valami szarul néz ki így.
Semmi tócsa az úton, csak guminyomok. Nem tudom, hogy látszani fog e valaha így a száradó ív? Minden esetre az esős versenyen nem akkora már a feeling. Csak a boxutca kivezetőn, meg a bukótereken látni a régi vizes effekteket
. Nekem nagyon hiányzik az aszfaltról!
Barcelonában 2x fagyott meg a gém, majd 1 perc után bejött a pause menü és tudtam folytatni!
Szerintem valami nem fasza ezzel a peccsel!
Ja és a TV-n nem látszik a 3. szektoridőm, erről ennyit!
Várom a következő 2. és 3. patch-et!!!!!!!!!!!!!
-
GuruZone
őstag
toltam én is tegnap, úgy érzem Qrvára a grafika rovására ment a patch... Sokkal randább lett a game
DEJA VU-m van, ugyanis a Dirt 2-őt is úgy patchelték meg, hogy kivették a HDR effekteket, ezáltal lett mindenkinél gyorsabb...
Az esőben való vezetést sem élveztem annyira!
vicc, hogy eddig lazán tudtam felvenni a Fraps-szel 1920x1080, 4x AA mellett, most meg röcög mint valami ócskaság. Pedig a rohadt FPS nálam is felszökött 1920x1080-ban 45-50 környékére...
aminek örülök az az, hogy végre láthatom szektoronként, hogy hány másodpercre van az előttem/mögöttem lévő.
Ez egy elcseszett patch
Rohadtul felpiszkálta az agyam...
-
icon
senior tag
Nekem így megy, lásd konfigom igaz 1024x768-ban High-on élsimítás 8x
min_fps="31.363632" av_fps="40.754395"
-
Nagymelák
senior tag
Hát a patch még mindig nem tette tökéletessé a játékot. Karrier mód,maláj nagydíj,futamon eső intermediet gumi,ennek ellenére Hülkenberg száraz gumival úgy jött utánam mint az állat.
Egészen addig míg hátulról tele nem vágott, utána kiballagott a boxba,de legalább nem engem büntetett meg a gép,ez legalább jól működik. -
drevin_71
tag
nektek minden rendben a hanggal?néha rajtnál eltűnik meg szaggat aztán egyszer csak
jó leszegy audigy4 -es hangkártyám van ami nem "elég" a játékhoz....
valaki használ valamilyen X-fi -s hangkártyát?
-
Zomb€€
őstag
Azt hittem a pöts hoz vmi teljesítményjavulást, de nem...
min_fps="21.853184" av_fps="26.780609"Nálam is win7 3,2Ghz C2D és gtx460, nem hiszem el hogy ennyire proclimit...
-
fess
őstag
memóriabővítés miatt raktam fel 64 bites win7-et. létezik hogy ezt nem szereti a játék? azóta sokkal rosszabbul fut,low beállításon is éppen csak eléri a 30 fps-t,de néha 10-re,sőt 3-ra is lecsökken.valaki tapasztalt már ilyet? eddig ilyet nem tapasztaltam,mediumon szépen elment. patch is fel van téve.
-
NOD
senior tag
válasz
Barthezz2 #3598 üzenetére
Lassan visszatér a cm a Dirt 1-es idökhöz (kevesebb fps volt minimumon mint full maxon). Holt mindegy hogy milyen gép van alatta. Nekem 470 gtx-el meg 4 magos procival (mind2 rendesen megrántva) és 50 fps körul megy(ami nekem zavaró). Proci megy 50%-on a vga meg jó ha 70en.
-
Rototti
senior tag
Az tény, hogy nagyságrendekkel látványosabb volt. Amikor először futottam esős versenyt nem tudtam hova nézzek.
Am hivatalos fórumon is megerősítették, hogy ez bug és elvileg csak a pc-seket érinti. A cm már "bekérte" azokat a rendszertul.-okat, ahol a hiba előfordul, talán lesz hotfix.
-
ladusz
csendes tag
válasz
Rototti #3601 üzenetére
"...de ilyen össze-vissza pocsolyákat nem lát az ember az igazi F1-ben, vagy igen?"
Erre én sem emlékszem, na de feltettem és biza nekem is eltüntek...
Úgy azért csak szebb, na de mind1, várok amig lesz valami megoldás rá.
Na de ami talán zavarni fog az az , hogy nem fog látszani a sáv ami körről körre kéne száradjon!
-
Rototti
senior tag
Nálam is eltűntek a peccs után a pocsolyák, azt hittem ez direkt van így, mert bár nagyon látványos volt a korábbi, de ilyen össze-vissza pocsolyákat nem lát az ember az igazi F1-ben, vagy igen?
Egyébként meg, ha szeretnél majd multival játszani, akkor mindenképpen kell a peccs, de ha szeretnél pocsolyákat, meg tükröződést (azt is meg tudom érteni), akkor jobb ha vársz kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- IDE (PATA) 3,5 Merevlemezek (HDD-k)
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest