Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Volt valahol egy link, ami egy weblapra mutatott, ahol a 3 verzió van összehasonlítva. Bárcsak megtalálnám.
A legjobban nyilván a pc-s néz ki, utána xbox, ps3.Na meg is van. Itt van ebben a topikban. Sonja kolléganőnknek köszönhetően.
-
Đusty
addikt
"Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon."
Ez azt jelenti, hogy megint trükközni kell itthon ha valaki multiba akar játszani?
-
lvnt
őstag
válasz
BalaNce87 #489 üzenetére
Nem értem a problémát. Aki akarja és megteheti, az megveszi minden éven az újat, aki pedig nem, mint te, az használja a régit. Azért biztos, hogy lesz ellefeled még a következő évben is.
Én például örülök neki, hogy minden évben jelenik meg új, és valószínűleg meg is fogom venni mindig, maximum nem a megjelenés napján, mint ezt. -
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #487 üzenetére
Meg nem is az zavar igazán hogy évente jönnének ki hanem akkor vagy legyen 4000 az ára vagy újítsanak rajta annyit amennyi lehetséges minden téren, de inkább az előbbi lenne ideálisabb. Én meg azért nem 1 évet multiznék vele, persze mást nemtudok tenni mert mindig az van hogy ha jön az új arra áll át mindenki.
levi: Persze jogos nem kötelező megvenni, csak nem lenne jó szerintem ha ebből is fifát csinálnának, ez nálam azt eredményezné hogy az idő múlásával egyre kevésébé fog érdekelni és felejthető kategória lesz.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #477 üzenetére
Ez rendben van, csak hát ugye a 2010-es pesbe is megvannak az új átigazolások szóval ezt patch formájában is lehetne éltetni évekig és nem új részként/játékként kiadni. Egyszerűen ide még annyit se tudnak újítani mint pes-be hogy pl új mozgások gólörömök, cselek stb.
Nah mind1 én fix hogy nem adok azért évente 10ezret mert új csapatok lesznek vagy az adottak megváltoznak, meg módosul egy két szabály. -
lvnt
őstag
Ja, értem. Nem annak szántam, csak azt akartam kifejezni, hogy örülök neki, hogy máris elkezdtek foglalkozni a következővel. Attól függetlenül remélem, hogy nagyon jó lesz a játék. Bízom benne, régóta várok már rá. Nem véletlenül rendeltem elő.
Részemről sincs probléma.Boxra rendeltem elő. Gondolkodtam rajta, hogy melyikre vegyem meg, de végül emellett döntöttem. Szeretnék vele multizni is, abban meg valahogy jobban szeretem az Xbox Live-ot.
-
lvnt
őstag
Én tudom, hogy mire válaszoltál, csak azt nem, hogy miért. Szerintem mindnyájunknak jobb, hogy minél előbb kezdik a következő játékot. Annál jobb lesz.
Nem értem, hogy mi kivetnivalót láttál a hozzászólásomban. De mindegy, nem szeretném tele offolni a topikot, nem olyan fontos.Szerk.: Te magad írtad, hogy nincs, és nem is lesz olyan, hogy tökéletes játék. Ezért is nem értem, hogy akkor miért ne lehetne még javítani rajta.
Példának okáért ott van az SC hiánya. Apróság, de attól még remélem, hogy jövőre már benne lesz. -
Minimális gépigény PC:
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
• 1GB RAM (2GB for Vista)
• Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
• DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 12.5 GB Hard Drive SpaceEz elég baráti.
-
kpal
nagyúr
Nem rég olvastam már készül a F1 2011 játék.
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #468 üzenetére
Én már most leadom a nevezésem a PH bajnokságra
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #433 üzenetére
Nem lesznek ennyire durvák a törések, ha rendesen gurulunk.
Hát ja, mi rendesen fogunk gurulni, de a ranked többsége valszeg nem, ugyanúgy mint a Gridben. Főleg az első pár hónapban, amikor sokan leszünk. Ez sokkal jobban várt játék mint a Grid. Így valszeg többen lesznek olyanok, akiknek hamar elgurul a gyógyszerük. (Nem beszélve a csítelésről...
)
Azért egy-két próbát teszek, de sztem a privát magyar szerókat fogom preferálni.
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Ne legyen több warezra utalás!
-
keIdor
titán
Na, ezt is megértük. Kellemes délután elé nézek.
8 éve vártam rá. -
bandiie
aktív tag
Most hívtak 576-tól... Csütörtökön már hozzák.
-
Viktor77
titán
Na, még pár szó a virágboltról, és bezárom a topicot a hivatalos megjelenésig!
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #434 üzenetére
Az xbox fórumban ezt írták. Hogy ez most mennyire valós információ, azt én nem tudom.
-
Steady74
addikt
kezd savanyú lenni a szám íze:
- az autón lévő elemek úgy törnek, mintha üvegből lennének
- repülnek a kerekek össze vissza, holott elvileg le vannak láncolva, nem repülhetnének, csak extrém esetben
- 1:17-nél olyan, mintha egy fura star wars játékban lennékAzt hiszem kb az első 20 online versenyünk rövid összefoglalóját előre megcsinálták
-
polonic
félisten
Szerinted, ha tudom, hogy a Magyarországon árult dobozos dirt 2-höz is volt kód, akkor itt kérdezgettem volna? Nem tudtam, mert nekem steames van. Akkor levonom azt a következtetést, hogy lesz az f1 2010-hez is.
Valaki egy fórumba írta ezt be régebben, sajnos nem emlékszem, hol, mikor, milyen játékkal kapcsolatban. Ha emlékeznék, megkeresném.
Emiatt voltak kétségeim. Köszönöm a felvilágosítást! -
Enton
addikt
Egy törés videó 50 ütközéssel:
-
Enton
addikt
Ilyen ökörséggel kár islenne viccelődni.
Mért ne lenne kód a játékhoz? Majd ha megveszed kinyitod és nincs benne akkor lehet reklamálni, de ez általában egyedi nyomtatási hiba.
Hogy volt olyan játék amihez alapból nem adtak kódót, hát azoknak a jó ...
Codemaster a Dirt 2-höz is adott, ehhez miért ne adna? -
7600 GS
addikt
Üdv Urak!
Van valami lista arról, hogy melyik kormányokat fogja támogatni a játék. Remélem a jó öreg Sidewinderemmel működni fog.
Marci
-
-
Rototti
senior tag
Az volt a jó a Gridben, hogy ott volt demo. Két pálya, két autó, multival!!! Ha már ez megunhatatlan, akkor gondoltam a teljes még jobb lesz. Úgy is lett.
Viszont F1 esetében én is a házilag barkácsolt demo mellett teszem le a voksom. Nálam nem csak a fizika a kérdés, hanem a gépigény is, és a kormányom sem volt fenn a támogatott listán. Ha ez a 3 dolog stimmel, irány a cd galaxis.
-
polonic
félisten
Igen, arra. Tudom, írták már, hogy benne lesz.
Még régebben olvastam olyanról, hogy mivel hazánkban nincs live, ezért a forgalmazó nem tette bele a kódot. Meg nem mondom melyik játékkal kapcsolatban volt ez, meg, hogy pontosan hol is, ez rémlik nekem régebbről.
Biztosra szeretnék menni, azért írtam már másodjára is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest