- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Sziasztok
Nem tudtok valami ötletet, hogy lehetne gyorsítani a játékon úgy, hogy ne legyen feltűnő grafikai visszaesés? DX9-ben játszom, 1440x900-ban, amikor egyedül megyek, szép minden, de ha már quali van, akkor megfelel egy gyorsabb diavetítésnek. Így meg nem az igazi. Hiába, gyenge a kis 5750-es, majd erősítünk 1x, ha lesz péz, újítok majd egy GTX460-at -
hermanyi
addikt
válasz
Rototti #1486 üzenetére
azt használom én is jobbról a 3. at lágy gumival még baj sincs amint kerékcsere után felkerül a kemény össze vissza csúszkálok pedig még finomabban kezelem a pedálokat
ami a másik vices dolog ,hogy megyek be a boxba kerékcserére és túlcsúszom és 7. helyről kapásból a 19-20. helyig csúszom vissza
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
Jó volt tényleg.
Semmi gond.
Én is ilyet csináltam most. Suzukában voltunk. Beszéltem egy arab sráccal, írta, hogy fair play legyen, mondom persze, természetes. Írja, hogy hátulról szoktak mindig belemenni. Írom neki, hogy én sem szeretem a lökdösődést. Megyünk a hídon, gyors balos jön, utána jobb-bal lassító, na ott féktávon úgy nekimentem.Legközelebb is játszhatunk!
-
Davzone
senior tag
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
számít az erősség,ha ugy van beálitva.
a kocsikat random kapod de van olyan hogy minden kocsi equal tehát nincs különbség csak a külsőben.
Ha keresel game modot kitudod választani hogy ez a fajta legyen e vagy a reális,viszont akkor ha virgint kapsz nem leszel elsőAki xboxon tolja azoktól kérdezem hogy nálatok is akad a game?
Bizonyos pályákon vannak pontok ahol extrém módon leesik az fps.
pl catalunya célegyenes ráfordito,monaco utolsó előtti kanyar,europanagydij célegyenes ráfordító.
Illetve van hogy megkaad a game 3-4 másodpercre majd megy tovább mintha misem történt volna.Ez a legidegesítőbb. -
válasz
#75912448 #1485 üzenetére
Nemtudom, de szerintem is nehezebb a karrier, mint kívül játszani. Ez ilyen
(#1482) sagesz93:
Nálam is ez volt. Olyan szépen tartottam mögöttem vonatba a fél mezőnyt körökigAztán skippeltem én is..
Folytattam Monaco-val. Szabadedzés, első köröm, gép puff, újraindulNemtom mi baja volt..
(#1480) Rototti: Hát konkrétan ugyan azokat a fokozatokat használom, mint te, látszatra nem is gyorsabb a te köröd, de azért 3 sec-el jobbat mész mint én
Megyek, lefekszem..
-
szepsy
senior tag
Van valakinek logitech wingman formula force gp kormánya?
enyémet nem ismeri fel, tudok vele játszani , csak a kormány beállítást nem tudom. -
DigitXT
félisten
Tényleg jó volt, kár, hogy Unbaised kiszállt az időmérő után.*
Polonictól bocs az elején lévő koccanásért, szerencsére nem
került egyikünk versenyébe sem a dolog. Az új driverrel megy
az SLI, így nagyon hasít, csak egy a gebasz, hogy majdnem
"elszállt" a szünetmentesem, amikor az "online" betöltésénél
volt vagy 700 FPS, és "tekertek" a GTX-ek rendesen. Máskor
már jártam úgy, hogy egy ilyen sípoláshadjáratot kikapcsolás
követett, szerencsére most kibírta ezeket a szakaszokat, de
határon táncol. Az a baj, hogy nem tudom működésre bírni a
Vsyncet az EGO motoros játékoknál, ha megy az SLI. Sajna
nem megoldás, hogy letiltom az SLI-t**, mert a tapasztalatom
szerint ennek kell. Csak valahogy korlátozni kéne 60 FPS-re.
(Kevesebbet zabálnának a GTX-ek, és simán elbírná az UPS,
valamint nem lenne zavaró, amikor 80 FPS körülre beesik...)Amúgy "online mókánál" számít a csapatok szimulált erőssége?
Tehát pl. gyorsabb a Merci, mint egy Virgin? Csak mert ha igen,
s nem lehet választani, hanem random oszt be, akkor ez szívás
azoknak, akik gyengébb autót kaptak... (Ha viszont nem, akkor
végül tökmindegy, csak hülyén néz ki Virginnel második helyről
rajtolni, és végül ugyanott befutni...Bár tény, hogy online-ban
sosem lesz 24 autó, ha limitálva van a résztvevők száma 8-ban.)*: gyanítom, hogy valami hardver/szoftver probléma miatt szállt el,
pedig az időmérő megnyerése után sima lett volna a versenye.
**: DiRT2-ben simán bevált, úgysem használ ki egy kártyát sem. -
Hoffer
őstag
válasz
"Infinity" #1477 üzenetére
Hol kerül 19-be?????
-
Rototti
senior tag
válasz
sagesz93 #1482 üzenetére
Rendben, majd biztos ott is tolni fogom, csak most barheinről volt szó, azért mentem itt.
hermanyi: Hát nem kell semmi ördöngősségre gondolni. Az alapbeállítások közül választom ki az épp legjobbat. Az, hogy a rázón megforogsz, nem a beállításoktól függ, finomabban kell kezelni a gázt kigyorsításnál.
Egyébként a 3 "jobboldali" beállítások közül bármelyik jó. Kis kül van köztük.
-
törölt tag
Lehet, hogy full láma vok, de lenne valami a Grand Prix módban amit nem értek. Pl Monte Carlo kikapcsolt gumi szimulációval 1.17 körül időket lehet menni, bekapcsolt szimulációval 1.23-at. Ez lehet időmérő és verseny egyaránt. Jelen esetben nem kormány, hanem gamepad. Hogy létezik, hogy 6 mp van a két eredmény között, nem sok ez egy kicsit? Az AI 1.18 körül fut Int. A karrier módban ugye alap a gumi szimuláció, ott az AI-val szemben nincs ekkora különbség.
-
AMD_ok
őstag
Hát ez az online móka b*szott jó volt! Ezt még erőltetjük srácok,csak most mennem kell!
Mindenki próbálja ki, érdemes! -
sagesz93
addikt
válasz
Barthezz2 #1476 üzenetére
Nekem a 10. volt meg, de a 3. kanyar után szinte már nem láttam az elejét, annyira elmentek
Rototti: ha most az ai-ket nézzük, bahreinen szerintem nagyon harmatosak
Itt örültem is, azthittem prof-ba pont jó vagyok, de aztán a spanyol pályán nagyon megzuhantam, na, ott szívesen megnéznék egy hasonló videót legend ai-kal.
egyébként jól tolod -
Rototti
senior tag
Na, hogy pontot tegyünk a legend vs lotus téma végére, mentem egy ugyanolyan versenyt mint RollyDy. Igazából, nem az AI erőssége érdekelt, hanem a gumikopás, de gondoltam, ha már úgyis versenyt csinálok, megyek lotussal.
A pályát már ismertem, p1-ben mentem pár kört, hogy megtaláljam a megfelelő beállítást és írány az időmérő. Q1-Q2-höz lágy keverék sem kellett, Q3-ban már lágyat használtam, meglett a 2. hely.
A rajt szépen lement, elfodultam 2.-nak, aztán nekilendültem Alokának, elején nem voltam erőszakos, nem tudam elmenni neki, aztán folyamatosan húzott el. Kerékcsere után azonban mgváltozott a helyzet.Szöveg helyett jöjjön a videó: Bahrein Race
Nézzétek el nekem, hogy ilyen alap szövegkiírásokat, meg áttűnéseket raktam, de mostanság sokat dolgoztam a vegassal és már unomVégül a gumikopásról: defekt nem volt, a 92%-os lágy 8 kör után lett narancssárga, de még volt benne, csak nem akartam kockáztatni. A kemény gumik közül a verseny végére a hátsó kettő lett citrom.
A 7 órási csapatóknak meg jó játékot! Keddtől már ha minden jól megy, én is csatlakozom.
-
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #1477 üzenetére
19K, hol ????
Más:
Mondtok nekem Isztambuli időket, de azt is, hogy hol mentétek.kösz!
-
VipJoco
tag
Hali
Olyan kérdésem lenne, elöször is a játék támogadja gamepad-nál a rezgést? Ha igen, hol lehetne ilyet kapcsolni?
Másik meg, hogy hol is lehet beállítani a brutálisabb törést? Csak mert ha beleronygyolok falba ne, hogy már csak az első szárny törjön le, hol vannak a kerékrepülések?
Köszi előre is
-
AMD_ok
őstag
7-kor csapatás?
-
JohnR
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #1444 üzenetére
Pedig a videódon az DX9-nek látszik. Az oldal kamera nézetben nézd meg milyen "szögletes" a kocsid oldala. Mintha nem lenne tesszeláció a kocsidon...
Vagy csak ilyen a Lotus formája -
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Nálam rettenetesen torzítja a hangokat játék közben. A Codemasters másik játékánál, a Dirt 2-nél ugyanez volt a probléma. A hangkártya egy Audigy 2 ZS a legfrissebb driverrrel, XP SP3-mal. A hiba csak ennél a játéknál jelentkezik. Szerintetek lehet valamit kezdeni ezzel, vagy lemondhatok erről a játékról?
-
-
v!ct0y
veterán
Azért egy szabálykönyvet elolvashattak volna a készítők mielőtt kiadják a játékot.
-
A g25 szerintem mar nem is nagyon kaphato. Ez a bor kormany a nemesacellal verhetetlen kombinacio, akkora feeling mint az allat, a fogasa, a valtofulek, a pedalok, csucs az egesz.
Az jart jol, aki lecsapott az akciora, ami a g27 megjelenesekor volt, felaron lehetett venni g25-ot, persze en elotte vettem 2 hettel
, de sz*rok bele, nekem megerte.
-
AMD_ok
őstag
Nekem Logi G25 van, ezzel igen jól írányítható a masina, minden segítség kikapcsolva, és 2 gp versenyen túl 2 győzelem a toro rossoval, AI professionalra állítva.
Egy kormány (szinte bármelyik) mindenképp előrelépés a bill-hez képet (analóg kanyarodás, gáz-fék) nagyon fontos a pontos adagolhatóság. Ennek fényében (amennyiben erre van keret) mindenképp "megvesz" kategória, ha sokat akarsz autós játékokkal játszaniszab.tam: nincs mit
-
Hoffer
őstag
Hali!
Akil kormánnyal nyomják, írják már le mik a tapasztalatok és, hogy melyik márkájú a cucc!
Régen volt egy Logitech Momo kormányom de aladtam mert nem használtam,most pedig kurva jó lenne ha lenne, de már nem lehet kapni és akarnék valamit venni!
Ez mondjuk jó lenne szereintetek? Nem egy csúcs darab de szerintem jobb mint a billentyűzet! [link] -
szepsy
senior tag
Hol kell állítani hogy lágy vagy kemény gumi legyen?
-
Jajj, ezt a spanyol pályát nem nekem találták ki
Küzdök, de nem akar menni. Igaz elég pár tizedet javítanom, és mindjárt 10. vagyok a mostani előkelő 20. helyemről, de nem akar összejönni
-
AMD_ok
őstag
Most nézem a maláj pályát, rettenetes tükröződések vannak benne (textúrahibák). Találkozott már valaki ezzel? Nem tudok rendes kört futni, minden graf részletességet levettem,de nem segít
-
Nagymelák
senior tag
Végig gyötörtem magam az Ausztrál nagydíjon,a sok defekt ellen végső megoldásként szégyenszemre kikapcsoltam a gumi szimulációt.Kemény keveréken kezdtem és a 19.-ik körben jöttem ki kereket cserélni addig 9-ik voltam utána visszaestem a 18.-ik helyre,hiába,őrült gyorsak a szerelőim.
Kaptam még grátisz egy box áthajtásos büntit,így nagy küzdelemmel miután visszaküzdöttem magam a 18.-ik helyen végeztem. Ai:prof.
Kinek mi a legjobb körideje Ausztráliában? Nekem 1.32.072 sikerült összeraknom.
-
polonic
félisten
válasz
F_Zolee #1437 üzenetére
Írtam már a multiról, igaz pár szót.
Games for windows live rendszert használ a játék a multiplayerhez.4 mód van.
- sprint: 3 körös verseny.
- endurance: 20 körös vagy 20%-os verseny, nem tudom melyik, ezt még nem próbáltam
- időmérő
- grand prix: 15 perces időmérő, 7 körös verseny, egy kötelező kiállással. -
puttputt
őstag
Az tetszik még, amikor alapból minden véletlen hiba, kicsúszás után nullázza az időt:
"Corner cut". -
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1436 üzenetére
Nincs kiírva, hogy live: bognar1.
Jó, gta4: bognar1 van kiírva, de most nekem nem ugrik be rögtön, hogy az is live-ot használ.
Köszi egyébként! -
-
bognar110
őstag
Jó a játék de eléggé nehéz
Multiplayer modba játszik valaki? -
szab.tam
nagyúr
múlkor olvastam valakitől, hogy átírta a pilótafülke nézetet: kicsit feljebb és hátrébb, hogy a tükör is látszik. hol, mit és milyen értékre kell átvésni?
-
JohnR
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #1375 üzenetére
Rolly DX9-ben tolod 5870-el?
-
skylaner
senior tag
Most volt karrierben a Monacoi időmérő, első lettem de csak 0.2mp előnnyel és úgy h az AI interme. szinten van. 1:18:7 -s időt mentem azt is úgy h már kinyomtam mindent.
Ennyire szarul mennék bill-el:S?
Nektek milyen időtök van itt? (nem TT-ben). -
válasz
Rolly Dy07 #1400 üzenetére
Nem kértem, csak mondtam, hogy úgy jobb lett volna. Az látszott, hogy szépen vezetsz, csak jobban kíváncsi lettem volna rá, hogy hol, hányas fokozat, milyen gázadás, meg ilyenek. Ez meg itt sokszor nem látszott.
De mondom, miattam nem kellEgyébként már csak azért is kipróbáltam Legend ellen
Ferrarival ott voltam elöl bőven. Pole nem lett meg, mert elb**tam a kört
Nagyon elverni nem tudom őket, dehát ez van..
G27-ed is jobb mint az én speedlink-em, meg gondolom többet is tolod ilyen game-kal..De gyakorlok bőszen, és miután megvettem, szeretettel állnék ki ellened multiban
Na, most egy kis valódi F1, aztán megyünk vissza virtuálisba
-
Enton
addikt
válasz
pcguru1 #1408 üzenetére
Nekem a Practice alatt szokott olyan lennei, habár az érezhetően a benzin elfogyás.
Lehet nálad is az.(#1414) Godlike:
Én még csak azon a pályán játszok, de eddig nem sikerült 1.25.560 alá mennem.
A második szektorban a sikán megfog nagyon, nem lehet jól gáztadagolni a gamepaddal.
Szerintem egy 1.24.230 simán le lehet vinni. -
Godlike
tag
Tudtok mondani időket a hungaroringre? Kíváncsi vagyok hogy állok. Köszi!
-
Sanya595
senior tag
-
(#1390) sagesz93
Azt valszeg en irtam, de szakado esoben sisaknezetbol mentem.
(#1376) kpal Hamilton nyomja a jatekot, durva.
(#1375) Rolly Dy07 Ez elgend ai-n volt?
Este probaltam montrealban a lotussal legend ai-n es ugy hagytak ott mint a sz*rt, pedig majdnem szetszakadt a kocsi es nem is hibaztam. Persze ez nem jelent semmit, de 2.25-nel mikor 2 kocsi mellett mesz el egymas utan az kb easy szinvonal vagy rosszabb.
-
Sundesz
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1375 üzenetére
Bahrain-ben elég gyenge az AI, majd a Spanyol Nagydíjon kicsit nehezebb lesz a menet (én ott kikészültem, igaz akkor még kontrollerrel nyomtam).
Amúgy qualyn expert pole mennyi volt a gépnek Bahrain-ben?
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #1405 üzenetére
Erre csak azt tudom neked mondani, hogy nincs képszétesés, csak a menüben, az meg kit érdekel....Persze úgy lenne a jó,ahogy mondod, de mivel nem esik szét a kép, így ez is okafogyottá válik. SEMMI gond vele így, minden jól megy fullon. Ezt tudom nektek javasolni
Na mentem szingapúri futamot nézni, majd jövök utána
-
GuruZone
őstag
válasz
polonic #1382 üzenetére
Unbaised-del toltam egész este tegnap, jó móka volt... 7kor ott leszek!
Azért kegyetlen hibák, hiányosságok vannak a multiban, dícsérni semmiképp sem dícsérném. Rengeteg várakozás az események végén, versenyek végén nem mutatja a leggyorsabb köröket, 20 szerverből 6-ba lehet belépni, stb stb
Live nick: Guru1984
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1400 üzenetére
Ha valaki vigyáz a gumira eleve lassabban halad, a pozíciókért pedig harcolni kell így vagy nem kerülsz előre vagy széthajtod a gumikat,a gumik óvása és a pozíció szerzést nem lehet összeegyeztetni.
Én is várom a videót. -
DigitXT
félisten
Szerintem a 35 FPS körüli "hasítástól" szab.tam ugyanúgy szaladna ki
a világból, mint én...Ő is a Vsync melleti fix 60-ra hajt, úgy lenne jó...
Vsync nélkül lehet az akár 300 FPS is (mint pl. a DiRT2 csinálta most, ha
az SLI mód aktív volt), viszont a széteső kép sokkal idegesítőbb, minthogy
ennek bármi előnyét észrevedd, ha a játék motorja (amúgy) jól van megírva,
és a szimuláció minősége nem függ az FPS értéktől. Fix 60: hadd szóljon! -
Ice!?
őstag
hol lehet beállítani a gumitaktikát? szóval, hogy mikor melyik gumit tegyék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest