- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Motion_Blur #1982 üzenetére
Ez nem szimulátor, nézd meg majd a futamok előtt, amit mutatnak, az a szimulátor, ahol tökugyanúgy van minden, mint élőben, kuplung, ilyenek. Mert ez a játék ugye kuplungol helyetted, és jól csinálja, ezért nem csúszol ki. A rFac meg kiereszti a kuplungot, és hagymenjen.
Nálam néha kicsúszik kanyarokban, ha 2.-ban nyomok egy padlót...fagy53: Szerintem nekem megvan az a játék, és nekem indult XP alatt. De ez asszem F1 WGP 98. Amúgy azok az autók még sokkal irányíthatatlanabbak voltak, mint a 2006-2007 körüliek, vagy mint a mostaniak.
heihachi: Beleültetnélek egy F1-es autóba, és meg nézném, hogy pörögsz össze-vissza. Mert az tuti, hogy nem tudnál vele elindulni. Láttam a Ferrari napokon idén testközelből, hogy bénáznak a gazdag amcsik, akik vettek maguknak egy F1-autót, pedig azok elég komoly kiképzésben részesülhettek, hogy egyáltalán a Ferrari megengedje nekik, hogy hozzáérjenek a kocsihoz.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1982 üzenetére
Volt egy 2000-es F1 demó, win 95-98 alatt megy csak, próbáltam nemrég XP-vel, de nem jó.
Ennél nem lehetett könnyen elindulni még messze padlógáz alatt sem, 3. alatt kanyarban kis gázt adni az maga a megpörgés volt. Mire nagy nehezen megtanultam mélyen a dobogós helyezések alatt autózni, random-ra állítva az időjárást, zuhogó esőben egyedül maradtam pörögve a rajtrácson, mert minden eddigi gyakorlásom nullára amortizálódott egy füst alatt.
Ez volt az a játék, amely minden önjelölt F1 pilótának elveszi a kedvét hosszú időre a játéktól, de szerintem ez járt közel a valósághoz, az F1 20xx rfactor mod jóval könnyebben vezethető, ez az F1 2010 pedig még távolabb állhat a valóságtól minden off segítség ellenére is.
Nem tudom érdemes-e ennyit áldozni rá, talán a feeling miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest